homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 maart 2017
Dessers terug in de basis, Smith-Brown naar de bank


Na de sof in doetinchem heeft Stijn Vreven 3 aanpassingen in het basiselftal aangebracht.

Ashley Smith-Brown verliest zijn plek aan de terug in de basis kerende Fabian Sporkslede. Technisch ook weer niet, want Horsfield gaat zijn plek innemen, zodat Sporkslede op zijn vertrouwde rechtsbackpositie kan spelen.

Ook Thomas Agyepong heeft de povere assist -en doelpuntstatistieken van de vleugelspelers niet op kunnen krikken. Danny Verbeek gaat vanavond proberen hier wat aan te veranderen. Het is te hopen dat hij en zijn collega aan de andere kant, Giovanni Korte, vooral opgestaan zijn met een strakke voorzet in de benen. Voor het eerst in tijden zijn de vleugels weer bezet zoals het ooit bedoeld was dat vleugels bezet zouden worden in de zelf opgelegde huis*kuch*stijl. Met een linkspoot op links en een rechtspoot op rechts.

De bal op het bolleke van Cyriel Dessers mikken. Dat is hun voornaamste taak vanavond. Onze clubtopscorer begint weer, ten koste van Jari Oosterwijk uiteraard. Over zijn besluiteloze heen- en weer gejojo met de 2 spitsen wil Vreven het volgende kwijt. 'Jari is een garantie voor goals. Als hij hier een heel seizoen speelt, zit hij zeker aan vijftien goals. Maar nogmaals, ik ben wat dat betreft een rare trainer denk ik. Ik beoordeel mijn spitsen niet op aantal doelpunten dat ze maken. Natuurlijk besef ik dat je als diepe spits wel een aantal goals op het einde van het seizoen achter je naam moet hebben. Maar ik kijk ook naar wat ze betekenen voor het elftal?'

Tsja... over de rest van het strijdplan van vanavond had Vreven ook niks te melden. 'Niet voor de wedstrijd. Na de wedstrijd heb ik daar geen geheimen over. Als je mij die vraag na de wedstrijd stelt, kan ik meteen uitleggen of de keuze goed of slecht is uitgepakt.'

Vanavond willen wij 2 helften = 90 minuten NOAD zien, geen excuses. En doelpunten en bier! Willen wij ook zien.

Hup NAC!!!

Extragratiesbonus:


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Cyriel Dessers
Ashley Smith-Brown
Thomas Agyepong
Fabian Sporkslede
Danny Verbeek
Stijn Vreven

10-mrt-2017 NAC-TEL (1-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017 om 9:35u

Op `papier` ...... De meest logische voorhoede kijkend naar de selectie , de meest logische middenveld én achterhoede , nogmaals op `papier`. En hoevaak is het al bewezen dat er geen `team` van te bakken viel , waar ligt dat toch aan ?!
Maar .... , vanavond bewijzen ze om voor elkaar te strijden , sleuren , poetsen , werken én `vrij` (mentaal) te spelen om creatief wat leuke dingen te laten zien !

Mens moet blijven hopen .....

danny b

Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017 om 9:55u

Wat een slap geouwehoer toch weer van Vreven.

"Ik kijk ook naar wat ze te betekenen hebben voor het elftal".
Dessers betekende doelpunten en assists voor het elftal voor Vreven kwam. Zonder zijn gelijkmakers en winnende doelpunten zouden we nu naar onderen ipv naar boven kijken.

"Jari is een garantie voor goals. Als hij hier een heel seizoen speelt, zit hij zeker aan vijftien goals."
Vijftien doelpunten in 38 wedstrijden in de eerste divisie bij de club,met het hoogste spelersbudget een garantie voor goals noemen?

"Ik beoordeel mijn spitsen niet op aantal doelpunten dat ze maken."
Aldus de trainer van een elftal waar de spits tot dusver de enige is die scoort, de vleugelspelers al heel het seizoen 0 rendement hebben en het middenveld ook bovengemiddeld droog staat. Wat is dit nou voor gelul?

"ik ben wat dat betreft een rare trainer denk ik"
Een trainer die het overneemt bij een niet presterende titelfavoriet en het voor elkaar krijgt in recordtijd het zelfvertrouwen van de enige renderende speler te slopen met vaag onderbouwde lulkoek zou ik niet de kwalificatie “raar”, maar eerder “slecht” en “radeloos” geven.

Het slaat allemaal nergens op, maar bij binnenkomst wel beweren dat systemen niet heilig zijn. Wel bij het aantrekken zeggen dat Oosterwijk ook links en rechts op de flanken kan spelen als hangende spits, zodat hij ook samen met Dessers kan spelen, maar eenmaal in de praktijk er geen raad mee weten.

Ben wel blij dat de immer kritische Yadran Blanco bij de stem rondloopt om Vreven met zijn onzin om de oren te slaan...

Maar over een jaar of zo zal wel weer naar buiten komen dat spelers als Horsfield, Smith-Brown en Oosterwijk een afgesproken percentage wedstrijden moeten spelen op straffe van een boetebedrag. Dat Man City voor al die gratis hot shots eist dat NAC met 2 vleugelspitsen en één centrale spits speelt. Zoiets. Zoiets is het bij NAC altijd.

fvf6

Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017 om 9:58u

Helemaal eens met de uitleg van Vreven dat je met 4-3-3 aanvallender speelt dan met 4-4-2. Duidelijker kan hij het niet uitleggen .Nu maar hopen dat de puzzel in elkaar gaat passen vanavond . Hup NAC

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017 om 10:30u

Wat een gezever. Deze man is totaal de weg kwijt, als hij dit serieus meent. Maar dat kan ik me niet voorstellen. De naam `Cees Lok` komt langzaam naar boven, ik zeg het liever niet, want ik gun Stijn Vreven veel meer dan dit, maar ik raak hoe langer hoe meer teleurgesteld in deze trainer.

Het is écht niet zo moeilijk. Middenveld waar je standaard elke wedstrijd de slag verliest - versterken. Spitspositie waar te weinig spelers aanwezig zijn - versterken. Buitenspelers, die NUL KOMMA NUL rendement hebben - afscheid van nemen.

Al Pacino

Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017 om 10:37u

Stijn Vreven, ik had verwacht dat jij eindelijk voor het 4-4-2-systeem zou gaan kiezen, maar nee hoor jij gaat weer eens de boel omgooien en stelt dan iets heel merkwaardigs, namelijk: “Jari is een garantie voor goals. Als hij hier een heel seizoen spelt, zit hij zeker aan de 15 goals. Maar ik ben wat dat betreft een rare trainer. Ik beoordeel mijn spitsen niet op het aantal doelpunten dat ze maken.”
Hoe is dit nu te rijmen met de, herhaaldelijk aan het begin van de competitie gedane uitspraken van de top van NAC en de techn.staf dat er werd gezocht naar (een) balvaste en scorende spits(en.) Stijn, jij bent voor mij door het ijs gezakt. Nu is mij inmiddels ook duidelijk geworden waarom jij met Cyriel Dessers zo aan het switchen bent! In de basis, uit de basis, terwijl Dessers juist een speler is die vertrouwen moet krijgen!
Mijn opstelling zou er als volgt uitzien:
Brondeel
Sporkslede / Meijers / N’Toko / Horsfield
Korte / Verschueren / Garcia / Stans
Sprangers / DESSERS.

Of je kiest eindelijk eens voor meer jeugd met:

Brondeel
Sporkslede / Meijers / N’Toko / Horsfield
El Allouchi / Rommens / Garcia / Stans
Sprangers / Dessers

Sterkte vanavond, "rare" trainer!

steef

Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017 om 12:34u

Wat is zo raar vind. Alle mensen die een technische rol vervullen bij NAC blijven al jaren 4-3-3 verdedigen. Ze gebruiken daar op papier allemaal valide argumenten voor.
Echter in de praktijk voegen al die buitenspelers 0 rendement toe. Dus op papier klopt het allemaal, op het gras totaal niet.
Opsomming: Barker, Agyepong, Korte, Verbeek, Hooi, Cairo, Jozefzoon, Jenner, Pinas, Bobson, etc. Voegden allemaal heel heel weinig toe, actietje hier, actietje daar, amper goals en assists.


De enige goed functionerende buitenspelers de afgelopen jaren waren spelers als Tighadouini, en die gaf juist geen bal af aan de spitsen. Daarvoor Lurling, maar ook dat was geen klassieke buitenspeler. Met die jongens had je ook prima 4-4-2 kunnen spelen.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017 om 17:45u

Welk systeem dan ook (aaarg.... Wanneer houd die discussie eens op hierzo) 4-3-3 , 4-4-2 , 5-3-2 , 5-4-1 met allemaal kan je defensief of offensief spelen , ligt aan welke spelers het moeten invullen en met welke opdracht ze het veld in gaan.
Geen enkel systeem is offensiever of defensiever te noemen !
Kijk je naar veldbezetting dan lijkt 4-3-3 het meest logisch (ook daar kan je over emmeren) zeker als je zo speelt in de gehele organisatie , dus van de F-jes tot het eerste.....

Voor sommige blijft het driehoekje Lokhof-Lammers-v.Hooydonk een soort van heilige graal ..... , dat wás ooit , zal nooit wederkeren !

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017 om 17:48u

Mo`k er bij vermelden dat wanneer je een bepaalt systeem speelt je er wél de spelers voor moet hebben..... , met een man of 31 moet alles kunnen , da`s klaar als een klontje !

Bertus*89

Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017 om 18:33u

Zet Kenny van der weg een seizoen lang in de spits bij nac in de juup en hij maakt er ook 15.

Kazuka

Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017 om 19:21u

En jawel, daar is de eerste kritiek alweer op de trainert, net als bij de vorige 5 trainers kun je er de klok op gelijk zetten dat na de eerste 3 weken van superlatieven de trainer er ineens niets meer van kan. Begint zo wel een langspeelplaat te worden bij ons NAC.

Misschien maakt hat dan toch niet zo bijster veel uit wie er voor de groep staat en ligt het puur aan de kwaliteit, samenstellingen en vorm van de dag van onze (piepjonge) selectie?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven