homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 maart 2017
Vreven heeft ‘the light’ gezien


Enkele dagen na het spelen van een beroerde eerste- en een iets betere tweede helft in Doetinchem heeft Vreven te kennen gegeven dat hij ‘the light’ gezien heeft. Ondanks dat hij niet wil toegeven dat het om de houding van de huurlingen gaat, zou je door de regels heen kunnen opmerken dat het daar wel degelijk mee van doen heeft. Gestart met vijf huurlingen afgelopen vrijdag, geëindigd met twee. Na de wedstrijd gaf Vreven te kennen dat hij helemaal klaar is met de jongens die het niet kunnen opbrengen om vanaf minuut één NOAD te brengen. Zie het als een eye opener voor Vreven, of voor de meeste NAC supporters zal ook het gevoel van ‘hé hé, eindelijk ziet de trainer dat ook’ oproepen.

Aan de ene kant blijft het altijd een wrang verhaal wat betreft de City deal. Telkens weer komen er bij nieuws met betrekking tot dit onderwerp de details naar voren: Kosteloos (m.u.v. huisvesting) vijf spelers, delen van kennis/kunde en investeringen in met name trainingsfaciliteiten. Intern is er al geconcludeerd dat de spelers niet voldoen. Fijn, toch bleven tot noch toe enkele tegenvallende spelers gewoon in de basis staan. Stevige uitspraken van de grondlegger van de deal, Smulders, blijven ook al een tijd uit.

De situatie zoals deze zich nu voordoet, is dat Garcia en Barker zich tot de twee kunnen rekenen waarvan men redelijk overtuigd is dat ze iets extra’s toevoegen aan het team. Zeker wat betreft Garcia is dat te beamen, Barker zal zijn rendement simpelweg omhoog moeten brengen. Vergeet niet dat er nog slechts één kwart van het seizoen te spelen is. Hoewel het geen harde eis betreft, zou City er vanuit gaan dat hun talenten in 75% van de wedstrijden speelt. We gaan het zien, komende vrijdag wacht in ons eigen Rat Verlegh Stadion Telstar. Winnen of winnen, want aan de laatste ontmoeting met Telstar was minstens zo weinig lol te beleven als de Graafschap uit.

Hup NAC.


Bron : De Rat, BN De Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


03-mrt-2017 DGS-NAC (2-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

brecht

Geplaatst: maandag 6 maart 2017 om 12:11u

Op dit niveau voegt Barker niets toe; afgelopen vrijdag nog eens gezien. Hij snapt de looplijnen niet, loopt te verdekt en aan ballen loopt hij over de lijn. Kan hij nog zo`n leuke actie hebben; als Verbeek weer mag spelen, gewoon Verbeek opstellen (mits deze gemotiveerd is).

Leve Cercle!

Geplaatst: maandag 6 maart 2017 om 12:14u

Off topic: Gisterenavond weer zo`n gezellige enquete ontvangen van onze favoriete voetbalclub. Ik weet niet hoe deze bij mijn mede-supporters binnen kwam maar bij mij schoot deze volledig in het verkeerde keelgat. Ik ben ten allen tijde bereid om enquêtes in te vullen over NAC maar deze heeft enkel als doel om een energieleverancier aan te prijzen! Kom op zeg! NAC is een voetbalclub met als doel saamhorigheid en een avond vermaak voor de supporters. Meestal gaan enquêtes van NAC over de faciliteiten in het stadion en de wijze waarop ik het supporter-zijn beleef. Deze enquête heeft daar helemaal niets mee van doen en dat stelt mij teleur. Ik snap dat een commerciële voetbalorganisatie inkomensverhogende activiteiten ontplooit maar hier zit de gemiddelde NAC-supporter, volgens mij, niet op te wachten. Ik heb de enquête bij de derde vraag dan ook afgebroken en ik verwacht van de organisatie dat bij een volgende actie van dit kaliber tekst en uitleg wordt gegeven over de aard van het onderzoek. Neem je supporters alsjeblieft niet in de mailing zeg. Ik hoop daarom dat er meer supporters hierover een mail sturen naar de organisatie want we hebben het al zwaar genoeg te stellen.

petros

Geplaatst: maandag 6 maart 2017 om 12:32u

O`NEAL voegt in mijn ogen wel degelijk iets toe....is hij een huurling of aankoop ?

Don Leon

Geplaatst: maandag 6 maart 2017 om 13:07u

O`Neill wordt gehuurd van Apollon Limassol uit Cyprus. Wel bemiddeld door het scouting netwerk van City.

BATI

Geplaatst: maandag 6 maart 2017 om 14:20u

Wat voegt Barker nou toe dan? 2 leuke acties per wedstrijd, nauwelijks doelpunten en nauwelijks assists. En dat is dan een aanvaller.

Garcia mag wel blijven staan en Horsfield heeft het voordeel van de twijfel (al zie ik het verschil niet met Sporkslede). De rest is echt niet beter dat wat je zelf in huis hebt.

Maar als er vrijdag weer 4 of meer City spelers aan de aftrap staan dan mag je wel concluderen dat er wel degelijk afspraken zijn gemaakt over speeltijd e.d.

Al Pacino

Geplaatst: maandag 6 maart 2017 om 15:01u

@petros, Shane O’Neill is overgekomen van Apollon Limassol op Cyprus. Hij heeft bij NAC een contract getekend tot 1 juli 2017.
Met jou ben ook ik de mening toegedaan dat dit een speler is met een voor NAC duidelijke meerwaarde. Het zou een goede zaak zijn als het contract voor deze speler vroegtijdig door NAC wordt verlengd.

Barker moet zo snel mogelijk een plekje op de tribune krijgen, naast ene Verbeek! @brecht, één advies: staaf eens tijdens een wedstrijd, waarin hij door Vreven in de basis is gezet, zijn goede acties. Ongetwijfeld zal dit aantal niet boven de 1 á 2 (twee) keer komen!

@BATI, t.a.v. Barker en Garcia, heb jij 100% gelijk. Wat ik al eerder heb gezegd zou Horsfield binnen MC de beste prestaties van de 5 MC-ers hebben geleverd. Dus ….? Maar het is wel noodzakelijk dat de MC-spelers ook op de juiste plaats in het basisteam van NAC worden geplaatst. Smith- Brown op het middenveld, Horsfield op de l.a.-positie en dan kan Sporkslede automatisch weer zijn eigen welverdiende plek gaan innemen.

Overigens vraag ik mij wel af of de verandering(en) die Vreven wil doorvoeren te maken hebben met het niet goed functioneren van een aantal MC-spelers. Ik vermoed eerder dat het te spelen wedstrijdsysteem het cruciale punt is.

fvf6

Geplaatst: maandag 6 maart 2017 om 16:41u

@ Leve Cercle

Helemaal een s met je belachelijk dat NAC daar de seizoenkaart houder voor gebruikt , ik word doodziek van die energie maatschappijen eerst per telefoon dan aan de deur en nu via je seizoenkaart binnen proberen te komen

fvf6

Geplaatst: maandag 6 maart 2017 om 16:41u

@ Leve Cercle

Helemaal een s met je belachelijk dat NAC daar de seizoenkaart houder voor gebruikt , ik word doodziek van die energie maatschappijen eerst per telefoon dan aan de deur en nu via je seizoenkaart binnen proberen te komen

Ratatouille

Geplaatst: maandag 6 maart 2017 om 16:50u

@Leve Cercle,

Inderdaad! Ik begon aan de enquete, zag de 1e vraag over energieleveranciers en dacht... ach; eentje ertussen voor de sponsoren. Heb hem bij vraag 2 weggeklikt.
Schandalig en dat zeker op een dergelijk moment...

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 6 maart 2017 om 17:25u

Hoewel het geen harde eis betreft, zou City er vanuit gaan dat hun talenten in 75% van de wedstrijden speelt??????
Is dat inderdaad zo? Zoiets vermoedde ik al veel langer. Dat zou veel van de rampzalige opstellingen verklaren.

Tuur

Geplaatst: maandag 6 maart 2017 om 19:21u

Ik mag toch aannemen dat dit een interpretatie is van DROL want anders vrees ik met grote Vreven, dat onze trainer er geen klote van begrijpt. (Maar dat doet ie wel want zijn omzettingen waren precies waar hij de eerste hekft faalde)

Ik heb die wedstrijd niet beneveld vanuit het uitvak gezien maar broodje nuchter op TV, althans online, bij fox7 ofzo.
Dat NAC overlopen werd had echt niets te maken met City spelers, al speelde Ageypong niet best, maar alles met het systeem van NAC. 4 van de Graafschap tegen 1 van NAC (verdedigend) op het middenveld en een spits die geen bal vasthield maar een pure afmaker is, waardoor je niet kon aansluiten. Dan loop je achter de feiten aan en kan je niet gaan verwijten dat je aanvallers niet beter verdedigen.

Van mij hoeft er niemand van City te spelen, maar met de wedstrijd tegen graafschap heeft dat echt geen reet te maken. Of zijn Oosterwijk en Allouchi ook van City en wordt er van Verschueren verwacht dat hij 4 middenvelders even opvangt?

Wat een onzin dit.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 7 maart 2017 om 11:42u

Het onzinnige vasthouden aan 3 middenvelders is wat NAC al jarenlang dwarszit. Er is GEEN ENKEL goed argument om met 3 voorhoedespelers te spelen als die nul rendement hebben én je middenveld altijd wordt overlopen. Smulders heeft dit echter als zijn `eigen visie` neergelegd binnen de club en wil er koste wat het kost aan vasthouden. Dan moet je ook accepteren dat je continu achter de feiten aanloopt en een incidentele 1-0 tegen een hooggeplaatst team een feestje moet zijn. Maar of het ooit leuk is om te zien, dat voetbal wat NAC speelt? Nee dus. En daar gaat het ook zeker om.

Verschueren heeft hetzelfde probleem wat Gillissen zelf in zijn tijd als speler had - je moet in je eentje teveel gaten dichten, dat is gewoon niet te doen. En dan krijg je altijd kritiek. Terwijl je misschien wel 80% van de gaten dicht, maar dat is dan `dus` 20% te weinig.

Spelen met 4 middenvelders is de enige echte oplossing. Dan komen de City spelers misschien ook beter tot hun recht. Om de een of andere reden is het blijkbaar not done om die systeemwijziging binnen NAC door te voeren, hoewel dit ook de enige oplossing was toen het écht niet meer anders kon, vorig seizoen onder Dijkhuizen. Zit dat moment er nu weer aan te komen? Ik hoop het maar.

Over die energie `enquête` - het is inderdaad op een raar moment, maar goed, als NAC het na een overwinning had gedaan, kregen ze dat weer voor hun voeten gegooid. Het woord `enquête` is wat vreemd gekozen (net als dat er `onderzoek` in de mail stond - dat roept toch andere associaties op) maar de commerciële afdeling van NAC moet ook gewoon verder, en wat mij betreft is het PRIMA dat ze dat ook doen. Ik krijg overigens nooit mensen van energiebedrijven aan de deur of aan de telefoon (ligt dat aan mij?). Als je de enquête af had gemaakt, wat echt geen uren kost, had je ook wel gezien dat er een idee achter dit verhaal zit. Iets waarmee NAC naar een potentiële sponsor een onderbouwd voorstel heeft. Dus met die 2 minuten kun je NAC ook nog helpen, in plaats van het gezeur op internet over 4-3-3 of 4-4-2.

...

Oeps.

ennaajseejer

Geplaatst: dinsdag 7 maart 2017 om 11:57u

Je gaat me toch niet vertellen dat het vanwege Smulders is dat we maar 433 blijven spelen? Bij NAC kan alles, maar dat lijkt me toch erg gortig. Sinds wanneer heeft de TD invloed op de opstelling? Als dat echt zo is mag ie van mij linea recta terug naar Eindhoven enkele reis!

ennaajseejer

Geplaatst: dinsdag 7 maart 2017 om 14:49u

www.bndestem.nl/nac/ogen-van-nac-trainer-zijn-opengegaan-spelers-van-city-brengen-te-weinig~a39a1f1a/
Dat van die 75% blijkt dus te kloppen? Wat een flop die Smulders. En maar liegen en draaien.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2017 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven