homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 maart 2017
NAC Jeugd: ook de Onder-19 naar Doetinchem


Dit weekend staan er vijf wedstrijden op het programma. Hiervan is er één oefenwedstrijd, de rest is allemaal voor de competitie. Van de vier competitie wedstrijden zin er drie op de Bredase velden.

Onder 12
De eerste wedstrijd die we behandelen is gelijk de oefenwedstrijd. Dit keer speelt NAC tegen Virtus uit Zevenbergen. De wedstrijd wordt gespeeld tegen de Onder-13 van Virtus om alvast aan het niveau van volgend jaar te wennen. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark de Meeren in Zevenbergen. De bal gaat om 10:15 uur rollen.

Onder 14
In de kampioenspoule staat NAC op een achtste plaats, dit is tevens de laagste plaats. Niet al te best, maar het voordeel blijft dat er nog steeds veel getest kan worden tegen sterkere tegenstanders. Er kan tevens niet meer gedegradeerd worden. Dit zullen ze zaterdag ook gaan doen tegen psv, de huidige nummer vijf van de competitie. Misschien is hier nog wel een stunt mogelijk. Ook bij de jeugd is NAC gewoon NAC. Om 15:00 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Paradijs.

Onder 15
Dit keer komt fortuna sittard op bezoek voor een competitiewedstrijd. NAC staat er met een vijfde plaats goed voor. De koppositie is wel uit zicht maar de tweede plaats is nog altijd mogelijk. De bezoekers staan er met een tiende plaats minder goed voor. In de uitwedstrijd kwamen de mannen niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Laten we hopen dat dit nu wel lukt tegen. Dit kunt u zien op Sportpark Heksenwiel, om 15:00 uur wordt er afgetrapt.

Onder 17
Hier staat de laatste thuiswedstrijd van dit weekend op het programma. Dit keer komt koploper AFC op bezoek. Als deze wedstrijd gewonnen wordt, neemt het grote stappen om degradatie te ontlopen. Dit is het enige waar nog om gespeeld wordt. Met een vierde plaats en zes punten achter op de koploper moet dit mogelijk zijn. Op Sportpark Heksenwiel gaat dit allemaal gebeuren. Om 12:30 uur wordt er gefloten voor het begin van de wedstrijd.

Onder 19
Voor deze jongens staat er een uitwedstrijd op het programma. Dit keer mogen ze de bus in naar Doetinchem. Hier staat de nummer drie, de Graafschap, te wachten. NAC staat er met een vijfde plaats, twee punten minder dan de tegenstander, goed voor. Als ze aan het einde van het seizoen bij de eerst zes zitten, dan promoveert de ploeg definitief naar de Eredivisie. Je weet dus waar je voor speelt. Voor de mensen die er een weekendje Doetinchem van gemaakt hebben. De wedstrijd wordt op Sportpark Zuid gespeeld om 14:30 uur.

Grafisch zit dit er zo uit.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven