homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 maart 2017
Vreven blijft zoeken naar ideale aanval


Shane O'Neill is nog altijd niet hersteld van de hersenschudding die hij anderhalve week geleden in eindhoven opliep. De verdediger moest hierdoor NAC – volendam al laten schieten en is er dus in doetinchem ook niet bij. NAC durft gezien de 'aard van de blessure' bovendien geen prognose te geven over de terugkeer van O'Neill. Geluk bij dit ongeluk is dat zijn vervanger Bart Meijers een sterke beurt maakte in zijn basisdebuut en zodoende Stijn Vreven geen enkele reden tot twijfel geeft over wie vrijdag naast Chiró N'Toko in het hart van de defensie zal starten.

Afgaande op de training van vandaag is er wél twijfel over de invulling van de spitspositie en die van rechtsbuiten. In de eerste helft van de partijvorm speelde Jari Oosterwijk in de spits en gaf Giovanni Korte voor. In de tweede helft liep Dessers voorin en was Agyepong de aangever.

Ook Vreven is nog altijd zoekende en puzzelende naar de ideale formatie. Een vrijwel uitverkocht uitvak zal het vrijdag wel zien. Nieuwe periode, nieuwe kansen maar weer, niet waar?


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Relaties

Shane O'Neill
Bart Meijers
Jari Oosterwijk
Giovanni Korte
Cyriel Dessers
Thomas Agyepong

03-mrt-2017 DGS-NAC (2-1)

03-mrt-2017
'Dessers begint weer op de bank'...
08-mrt-2017
O'Neill blijft tobben...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 1 maart 2017 om 21:50u

Zie niet veel aanknopingspunten in de afgelopen potten waarvan ik zeg dat we kans maken om een periode te pakken , je zal toch een goede reeks moeten neerzetten..... Lang geleden dat NAC b.v. drie op een rij wist te winnen.
Dan komt daarbij dat Vreven Maar blijft wisselen , Naast noodgedwongen ook vaak niet zoals steeds dat geëmmer met Dessers..
Fuck it , als we maar een nacompetitieplaats veroveren én ons tegen die tijd een paar klassen verbeteren natuurlijk , in deze vorm liggen we er in de eerste ronde uit.

WW

Geplaatst: donderdag 2 maart 2017 om 6:57u

Dus Dijkhuizen bleef maar puzzelen, maar Vreven na 2 maanden ook nog steeds.
Dan ligt/lag het misschien niet aan de trainer dat het scheppen van vastigheid blijbaar lastig is.

Peter13

Geplaatst: donderdag 2 maart 2017 om 7:06u

Ik zou toch denken dat Dessers en Oosterwijk samen een mooi koppel vormen. Dan moet je wel 4-4-2 gaan spelen. En daar heeft NAC volgens mij ook de middenvelders voor. Maar blijkbaar zie ik het verkeerd, want de technische staf van NAC denkt er heel anders over. En ik ga ervan uit dat al die trainers veel meer verstand van voetbal hebben dan ik...

rats

Geplaatst: donderdag 2 maart 2017 om 7:53u

Een dessers in vorm is een goede voor nac, de korte komt nog geen pepernoot voorbij. Bij vvv loopt van crooy die elke keer zijn man passseert en er minimaal 10 inschiet.

Haze

Geplaatst: donderdag 2 maart 2017 om 11:25u

Alles leuk en wel, maar de enige speler die nog enigszins rendeert en functioneert zet je er niet naast. Dus gewoon Dessers in de basis. Of het moet een masterplan van Vreven zijn, om Dessers op en top gemotiveerd aan de start van de nacompetitie te krijgen. Helaas is het vertrouwen in zo`n masterplan nog niet heel groot. Zou al heel wat zijn als er überhaupt een plan is....

rimaris

Geplaatst: donderdag 2 maart 2017 om 13:17u

Oosterwijk speelde dramatisch tegen Volendam. Dessers heeft veel meer potentie. Maar ik blijf zeggen 4-4-2!!!!

Haze

Geplaatst: donderdag 2 maart 2017 om 13:26u

Alles leuk en wel, maar de enige speler die nog enigszins rendeert en functioneert zet je er niet naast. Dus gewoon Dessers in de basis. Of het moet een masterplan van Vreven zijn, om Dessers op en top gemotiveerd aan de start van de nacompetitie te krijgen. Helaas is het vertrouwen in zo`n masterplan nog niet heel groot. Zou al heel wat zijn als er überhaupt een plan is....

ennaajseejer

Geplaatst: donderdag 2 maart 2017 om 14:38u

volgens mij roept iedereen al jaren 442, maar het wil er maar niet in bij de trainers (of ergens anders). Vorig jaar in de nacompetitie kon het ineens wel, en hadden we bijna in de ere gestaan

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 2 maart 2017 om 15:55u

Het is écht niet zo moeilijk. 4-4-2 met Dessers én Oosterwijk voorin, en een voetballend, komend middenveld erachter. Dan ben je er. Met het huidige geknoei ga je de nacompetitie niet eens halen.

mse

Geplaatst: donderdag 2 maart 2017 om 19:24u

Laten we eens een paar spandoeken met de tekst 4-4-2 in het stadion ophangen en de tekst 4-4-2 tijdens de wedstrijd scanderen.
misschien wordt er dan wel naar de betalende supporters geluisterd.
dat 4-3-3 is al jaren een drama waarom hieraan Vasthouden?
Willen ze nac nu gewoon naar de afgrond hebben.

Al Pacino

Geplaatst: donderdag 2 maart 2017 om 19:31u

Vreven, jouw voorganger bleef constant maar wisselen en vertikte het om eens het 4-4-2-systeem te gaan uitproberen. ( en niet voor één wedstrijd!)

Wij hebben afscheid genomen van deze trainer en daar ben jij voor in de plaats gekomen en wat gebeurt er, het beleid wordt gewoon voortgezet. Weer steeds wisselen en weer geen 4-4-2-systeem. Stijn, hebben de bestuursleden en de Technische Staf jou soms geen vrijbrief gegeven om naar eigen inzicht te handelen? Slechtere resultaten dan bij de vorige trainer zijn voor de supporters onaanvaardbaar. Dus kies in Go..naam voor het genoemde 4-4-2-systeem!! De opstelling had ik jou reeds eerder voorgesteld, maar ik doe het nog maar eens:

Doel: Jorn Brondeel.

Achter: Fabian Sporkslede / Shane O’Neill (Gino Demon) / Chiro N’Toko / James Horsfield.

Midden: Giovanni Korte / Jeff Stans / Manuel Garcia / Ashley Smith-Brown.

Voor: Jari Oosterwijk / Cyriel Dessers.

::


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven