homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

28 februari 2017
Update kaartverkoop komende wedstrijden


De indianenpakken zijn ingeruild voor het clubtenue, het bier is verwisseld voor sportdrank en alle belastende foto’s zijn gewist. NAC is klaar met carnaval en maakt zich op voor het competitievervolg. Waarschijnlijk gaat het iets moeilijker als andere dagen, maar daar hebben we allemaal weleens last van. Ook uw Ratdaxie heeft er wel eens fruitiger bijgezeten op dinsdagmiddag. Toch staat er vandaag iets belangrijks op het programma. De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen fortuna sittard is in de verkoop gegaan.

Voor deze wedstrijd mogen 120 supporters met de auto komen. De rest mag met de supportersvereniging de bus in. Kaartverkoop voor uitkaart+ is vandaag begonnen. Woensdag mogen leden van de Cv1912 hun kaartje zien te bemachtigen. Als er dan nog kaarten over zijn kunnen vrijdag de overige seizoenkaarthouders een kaartje kopen. De kosten voor het kaartje zijn €16,00, als je uitkaart+ hebt betaal je €14,00. Kaarten voor de auto zijn te verkrijgen via NACtickets voor de bus ga je naar de supportersvereniging.

De verkoop voor de wedstrijd tegen De Graafschap loopt ook nog steeds. Al begint de tijd wel te dringen. Je hebt nog tot morgenmiddag, woensdag 12:00 uur, om je kaartje te kopen. Er zijn er nog ongeveer 70 beschikbaar voor de auto. Voor iets minder dan 6 leutpenningen ben je er al bij. Waarom zou je dit niet willen? We zijn namelijk vanaf 18:30 uur welkom bij Café Masselink, al heet de kroeg op google nog steeds walduslust, om gezamenlijk een biertje te drinken. Goed moment om te laten zien dat dit gewoon elke wedstrijd zou moeten kunnen. Mocht je toch met de bus willen kan dat ook. Kaarten hiervoor gaan via de supportersvereniging.

Dan hebben we natuurlijk ook nog volgende week vrijdag de wedstrijd tegen Telstar in ons eigen Rat Verlegh Stadion. Hiervoor kun je ook nog kaarten kopen. Voor alle vakken zijn er nog kaarten beschikbaar. Na de carnaval is het begrijpelijk dat je wat krapper bij kas zit. Geen nood, via de Jumbo krijg je namelijk korting. Doe je namelijk bij Jumbo in en rond Breda voor meer dan € 10 boodschappen, dan krijg je een voucher cadeau. Met deze voucher kun je via NACtickets eenmalig 25% korting krijgen op de gehele bestelling van kaarten die je doet. Uiteraard krijg je ook nog steeds de zeer gewilde NACstickers.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bona

Geplaatst: donderdag 2 maart 2017 om 16:27u

Ik ben zeer benieuwd hoeveel die-hards er na de carnavalsdagen nog puf (en geld) hebben voor de pre party bij Café Masselink.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven