homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

23 februari 2017
Rustig weekendje voor de jeugd.


Bijna heel Breda ligt natuurlijk stil dit weekend vanwege de carnaval. Dit wisten bij ze knvb ook, daarom hebben ze bijna de gehele jeugd vrijgegeven. Alleen de Onder-14 en Onder-19 komen in actie.

Onder 14
Voor de jongens staat er deze zaterdag een thuiswedstrijd op het programma. Het is voor hen te hopen dat de Moerijkdijk niet (of juist wel) open staat. Dit keer komt namelijk feyenoord langs die momenteel op de vierde plaats staan. NAC staat op de achtste plaats met drie punten minder. Misschien dat er een stuntje mogelijk. Als er dus gewonnen wordt komen ze gelijk met feyenoord.

Onder 19
Na de wedstrijd van afgelopen zaterdag die we maar weer snel moeten vergeten, staat er weer nu een uitwedstrijd op het programma, in Groningen. De plaatselijk fc zal om 14:45 uur gastheer zijn om deze wedstrijd te kunnen spelen. Dit gebeurt op Sportpark Corpus den Hoord. Met zeven punten staat NAC op een vijfde plaats, de tegenstander heeft er negen. Bij een overwinning zal er dus een sprongetje over Groningen gemaakt gaan worden. In theorie is het zelfs mogelijk op weer de koppositie te pakken, maar zijn daarbij dan wel afhankelijk van de andere wedstrijden. Laten we het hopen!

Mocht je de jeugd de laatste tijd nou niet zo goed gevolgd hebben, hebben we goed nieuws. Voor de wedstrijd staat uw Ratdaxie de 121e uitgave van Fanzine de Rat aan de man te brengen. Hierin staat een update van de jeugdopleiding. Zoals je van ons gewend bent is dit natuurlijk niet het enige wat erin staat. Deze PRAT bevat prachtige bijdragen over de roep om de kastjes van Jan Boeren, de wanhoop, de duidelijkheid, de herkenbaarheid, het bier, de vergeten helden, de De Rat van 11, de Wanny, de Jeugd, de eerste website, de allemansvriend en nog veul meer! Deze wil je niet missen. Zorg dan ook dat dat niet gebeurt en probeer er zo snel mogelijk bij te zijn! We staan op de hoeken B-Side / Hoofd tribune, B-Side/Eretribune en Eretribune/VAK G. Ennnn, 11 gratis NAC / Carnaval Stickers!

Zorg dat je op tijd bent want bij de laatste Rat plus stickeractie waren we binnen een half uur leeggekocht.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven