homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 februari 2017
Terugkijkend op een gelaten avond in Eindhoven


De uitwedstrijd gespeeld in het Jan Louwersstadion gisterenavond, liep uit op een teleurstelling. Krap een dag later bekijken we de huidige stad van zaken: NAC blijft ondanks het verlies 8e, de periode titel is wederom uit zicht, onder Vreven haalt NAC uit de laatste drie uitwedstrijden welgeteld één punt, het vertrouwen van de spelersgroep daalt zichtbaar, Dessers loopt nog steeds veel buitenspel, de gelatenheid over wederom een verliespartij onder de toeschouwers, én de vraag is niet meer halen we de play offs, maar wat hebben we er te zoeken?

Waren we gisteren zoveel slechter dan de jongelingen uit Eindhoven dan? Nee, eigenlijk niet. Toch voelde het zo onmachtig. Vreven benoemde na de wedstrijd de 10 om 4 doelkansen in het voordeel van NAC. Heeft hij wel een punt. PSV maakt de kansen af, NAC laat met name in de eerste helft meerdere doelkansen stuklopen op de keeper. Is dat dan nét dat beetje vertrouwen wat men mist? Toch nog niet het vertrouwen dat een tegenslag omgedraaid kan worden naar een positief resultaat? Overigens is dat iets wat tegen RKC wel degelijk naar voren is gekomen. Tegenslagen genoeg gehad daar. Over de arbitrale kwaliteit gedurende de laatste wedstrijden zullen we maar geen woorden vuil maken. De meningen zijn daar lang en breed over bekend. Achja, toch nog een keertje dan: tis droevig en om te janken. Dan nog even over die akelige gelatenheid in het uitvak. Iets wat iedereen toch opgevallen moet zijn. Je staat daar toch met ongeveer 130 man, maar het leek wel alsof iedereen een ingecalculeerd verliespotje aan het kijken was. Raar maar waar.

Hoe dan ook, NAC zal zijn rug moeten rechtten en zich moeten opladen voor de volgende lastige tegenstander. NAC bezit op dit moment een team wat van iedereen kan verliezen. Niets minder dan een pijnlijke constatering met de hoogste spelersbegroting.

Is er dan nog iets leuks te melden? Jottum: vrijdag komt voor de carnavalswedstrijd in het Kielegat De Papieren Rat 121 uit! Met een kersverse lading van 11 leuke stickerts is het er weer ene om niet te missen. Verkrijgbaar op de bekende plekken en de bekende koppen.

Alaaf.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


20-feb-2017 JPS-NAC (2-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Moppernac

Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017 om 20:36u

Heel dit seizoen is alweer naar de KLOTE.
Al zou NAC in de nacompetitie promoveren ( wat NOOIT gaat gebeuren) dan is dit toch en blijft een klote seizoen.
Want met deze selectie zal je ook weer DIRECT degraderen.
Nee NAC doet er verstandig aan als ze het volgende gaan doen.

Op het einde van dit seizoen afscheid nemen van Hans Smulders die deze mooie club NAC BREDA helemaal kapot heeft gemaakt

Op het einde van dit seizoen afscheid nemen van Stijn Vreven die het geprobeerd heeft maar niet de juiste man is voor dit NAC. ( heeft toch maar een half jaar contract)
VOOR HET NIEUWE SEIZOEN EEN TRAINER MET NAAM EN ERVARING VOOR DE GROEP ZETTEN.

Op het einde van dit seizoen afscheid nemen van ALLE GEHUURDE SPELERS waar je nooit geen flikker aan hebt omdat die toch na ieder seizoen terug gaan naar hun oude club.
Laat alle spelers met een 3jarig contract blijven en gaat die groep aanvullen met eigen jeugd en nog eens 6 GOEDE JA ALLEEN GOEDE spelers erbij voor ook een contract van 3jaar.
Dan pas kan je gaan bouwen aan een nieuw NAC dat na 1 of 2jaar kan promoveren.
Met GEHUURDE SPELERS kan je nooit vastigheid hebben.

Sjak

Geplaatst: woensdag 22 februari 2017 om 10:18u

Klopt Mopper, alleen waar haal je het geld vandaan.
salaris... 2 ton per jaar (is niet veel) x 6 = 1,2 miljoen... en een ton voor de trainer is 1,3 miljoen uitgave voor het eerste jaar extra, en dan heb je echt geen toppers.
Het probleem is mijns inziens niet Smulders of Vreven of wie dan ook maar heel simpel het geld...
Gelukkig zijn er nog zoveel sukkels (net als ik) die een seizoenskaart kopen en genoeg omzetten in de stadion.
NAC is niet voor niets net van de afgrond gered een paar jaar geleden en i.p.v. Enschede doet voor Twente, is het enige wat wij krijgen van de gemeente een gammel stadion waar we veel te veel huur voor moeten betalen...

NAC zal wel een keuze moeten maken.
1. Accepteren we dat we in de juup spelen en een opleidingsclub worden in de regio.
2. Willen we meedoen in de ere..

Ik denk dat we moeten kiezen voor het eerste, er zijn hier al zoveel eredivisieclubs in de regio dat de spoeling veel te dun is..

Moppernac

Geplaatst: woensdag 22 februari 2017 om 18:15u

Sjak@

Klopt dat gaat wel zo,n €1.300.000,00 kosten, maar als dit NAC zo blijft presteren en er word niks aan gedaan door het NACbeleid dan word de opkomst van de seizoenkaart houders volgend jaar ook minimaal 5000 man/vrouw minder.
En neem nou een gemiddelde seizoenkaart van €250,00 x 5000 dan is dat ook €1.250.000,00 minder.
Dus als ze wat goede tot redelijke spelers bij nemen dan komen die 5000 supporters ook wel weer en kan daar hun jaarsalaris van betaald worden.
Je moet toch wat


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2017 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven