homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 februari 2017
Barker en El Allouchi vervangen Verbeek en Agyepong


Morgenavond treedt NAC aan tegen het wisselefltal van PSV. Het Jan Louwersstadion aan de Aalsterweg is opnieuw de prominente locatie van dit maandagavondpotje. Het is zo’n beetje ons vaste uitwedstrijdstadion, sinds de degradatie is dit inmiddels de vijfde keer dat we daar aan mogen treden (3 x verlies, 1 x winst tot dusver).

In het elftal van Stijn Vreven een aantal noodgedwongen wijzigingen. Danny Verbeek is geschorst en Thomas Agyepong heeft last van een hamstringblessure. Hun plaatsen worden ingevuld door Brandon Barker en Mounir El Allouchi. Giovanni Korte zit dus op de bank, evenals Jari Oosterwijk. Naast Agyepong zijn ook Brusselers en Damen geblesseerd, terwijl Nijholt ook nog vanaf de zijlijn moet toezien.

Op rechtsachter lijkt James Horsfield definitief Fabian Sporkslede naar de bank verdrongen te hebben. Het middenveld blijft ongewijzigd, Robbie Haemhouts keert terug na een blessure maar start vanaf de bank.

Wie er morgen bij Jong PSV zal aantreden is een groot raadsel. Jurgen Locadia mag ritme opdoen, maar tegelijkertijd zijn een stuk of vijf spelers die normaal met jong PSV meedoen geselecteerd voor een onder-19 potje tegen Benfica. Het ligt daarom voor de hand dat er nog wat eerste elftal spelers opgeroepen worden, waaronder Menno Koch en Zinchenko. Of de rest wordt aangevuld met brugpiepers of met vedetten dat weten we pas een uurtje vooraf. Mooi man, die beloften-elftallen!


Bron : De Rat, BN/De Stem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Brandon Barker
Mounir El Allouchi
Danny Verbeek
Thomas Agyepong

20-feb-2017 JPS-NAC (2-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Morkai the Red

Geplaatst: maandag 20 februari 2017 om 2:01u

goh volgens mij is El Allouchi de enige in de basis die een NL paspoort heeft.

Welke komiek heeft deze selectie samengesteld. Het lijkt wel de selectie van Roda JC qua nationaliteiten, maar dan met nog slechtere spelers.

En dan nog Hiawatha als trainer............

Bertus*89

Geplaatst: maandag 20 februari 2017 om 9:39u

Wat een gejank over nationaliteit. Ons halve elftal is Belg, dat klopt, maar er zijn veel Belgen waar ik me meer mee verbonden voel als Bredanaar dan met de gemiddelde Amsterdammer. Daarbij geldt dit ook alleen voor de basisopstelling, in de selectie zitten nog genoeg Nederlandse jongens. Maar de beste spelen.

Sjak

Geplaatst: maandag 20 februari 2017 om 11:16u

@Bertus

rimaris

Geplaatst: maandag 20 februari 2017 om 14:05u

@Bertus, je standpunt klinkt goed maar dat de besten spelen daar twijfel ik ten zeerste aan. Zie bij veel van de huurlingen weinig tot geen toegevoegde waarde.

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 20 februari 2017 om 14:31u

Ik blijf erbij: die huurconstructie met ManC is een fiasco gebleken.
Op deze manier kan er nooit aan een team worden gebouwd. Die gasten zijn over een paar maanden allemaal vertrokken. En dan, weer een nieuwe rits van die uitzendkrachten die daar helemaal geen zin in hebben naar Breda?!? Kom op eej, dat schiet toch voor geen meter op

Bertus*89

Geplaatst: maandag 20 februari 2017 om 15:59u

De MUFC deal heeft inderdaad nog niet het gewenste resultaat op het veld. Al ben ik wel fan van Garcia en Agyepong. Voor Smith-Brown hebben we helaas geen bruikbaar alternatief ben ik bang. Horsefield is de speler waardoor ik ook vermoed dat er bepaalde afspraken zijn waar wij geen weet van hebben. Sporkslede deed het daar gewoon naar behoren.

Wat we alleen niet moeten vergeten is dat al deze gasten hier gratis spelen. Het budget wat we hebben had anders dus nog voor pakweg 4 contractspelers meer moeten zorgen. Waarschijnlijk dus (nog) minder kwailiteit.
En ik ben benieuwd wat het financieel gaat opleveren wanneer bijvoorbeeld later een Garcia een mooie transfer maakt van een miljoen of 10. NAC krijgt hiervan dan namelijk een percentage.


monkey

Geplaatst: maandag 20 februari 2017 om 16:35u

Onbegrijpelijk Geen Sporkslede en Geen Oosterwijk.
Sporkslede is veel opbouwender Horsfield loopt niet verder dan de middellijn.
Ze voldoen allebei dus gooi Smith Brown er dan uit. Maar dat zal wel niet mogen van MC.

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 20 februari 2017 om 16:37u

Dus die gasten spelen hier gratis, maar houden wel onze eigen selectiespelers op de bank, waarvan het merendeel niet eens slechter is. en volgens seizoen zijn ze weerpleite. Kan iemand mij het voordeel daarvan uitleggen?

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 20 februari 2017 om 16:53u

Het is werkelijk waar stuitend dat die Shit Brown elke week als back wordt opgesteld. Laat elke keer z`n man lopen, dekt lucht, wint geen duel maar staat straks gewoon weer aan de aftrap met een NAC shirt aan. Om je kapot te schamen

Rizu

Geplaatst: maandag 20 februari 2017 om 18:20u

Lekker spelen wij vandaag dus tegen een halve selectie van het eerste zoals het eruit ziet.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven