homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 september 2016
NAC faalt opnieuw


Het is dat de scheids nog n pingel cadeau gaf, maar dit NAC werd gewoon van de mat gespeeld door jong psv.

Iemand nog zin om het over een proces en team in opbouw te hebben?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Relaties


09-sep-2016 NAC-JPS (1-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

De Generaal

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 22:11u

Wat een ellendige droefenis.
Hoe lang pikken wij dit lamlendig gestuntel nog?
Dit kan toch echt niet meer!
Onmiddellijk stoppen met die MC klojo`s en met die zak van een trainer, want die weten echt niet wat NOAD betekent.

Sport-opa

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 22:26u

Ja de generaal heeft gelijk stoppen met die MC shit drama zoek lekker Hollandse jongens met karakter niet die bang schijters . De spits Dessel gauw terug sturen naar België. war een drama is dat. Ik snap dat de trainer moet roeien met de riemen die hij heeft laat hem dan maar kijken in de A jeugd is niet mindervaliden wat er nu staat. Zet er eens iemand anders voor laat die emotieloze trainer lekker vertrekken . Dit wordt midden moot dit jaar. PSV jeugd 17 en18 jarige goed gedaan tegen die kneuzen. Op naar Rkc

Moppernac

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 22:27u

NAC!!! Hahahahahahahahaha lachwekkende vertoning.

DESSERS!!!! Hahahahahahahahaha een nog lachwekkende vertoning.

Meer zal ik maar niet zeggen

T.Plotseling

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 22:38u

De eerste helft was echt dramatisch. De tweede helft ging een stuk beter.
Maar toch zorgwekkend dat ze een helft weggespeeld worden door een beloftenelftal. Dit elftal Is duidelijk nog niet klaar, maar dat is niet gek. Het Is een compleet nieuwe selectie. Dat vergt tijd.
Wat me wel zorgen baart is dat de eerste keus onder de lat geen vrije trappen tegen kan houden. Brondeel lijkt wel Schollen 2.0

Nescus

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 22:46u

Zo dat was derat voor mij (keer op keer falend). Houdoe

LeurseRat

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 22:56u

We spelen zonder spits, Dessers is geen spits hooguit een nummer 10. Als je geen goals maakt, win je geen wedstrijden hoeveel kansen je ook krijgt. De keeper, tja gauw inwisselen voor Noppert.

We zijn geen top Jupiler league club en mogen hopen op een periode. Om met dit team bijv over 2 seizoenen te promoveren, is ook lastig als je ieder jaar opnieuw met huurlingen gaat werken.

Weemoed naar vervlogen tijden!

Haze

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 23:14u

Barker is de enige City-versterking. Karige oogst Smulders en co. Maar goed, proces gaat goed, zitten we middenin. Geen zorgen....

dimitri

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 23:22u

1e helft was drama door handremvoetbal en weer achter feiten aan lopen. 2e helft mogen ze weer los, dan dwingen ze kansen af zonder dat er goed gevoetbald werd. Maar ben het totaal niet met de rat eens dat ze heel de wedstrijd weg werden gespeeld. Maar ach, ik heb nog nooit iemand van de rat op enige voetbalverstand betrapt 😎
En wat MUFC-spelers betreft: bij Barker ga ik opletten want dan is er dreiging, bij Smith-Brown heb ik het idee dat hij langzaam uit dip komt

wessel

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 23:22u

Mag ik er iedereen even op wijzen dat we midden in een proces zitten en een team in opbouw zijn.....

photek1969

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 23:25u

Niet verrassend. Jupiler heeft dit jaar naast Jong FC Utrecht ook jong NAC als debutant. Potentieel komt er over twee jaar uit.

Maar godbetert je kunt 13 duizend seizoenkaarthouders toch niet afschepen met twee jaar middenmoot JL? Met een spelersbegroting die nog steeds de grootste is van die hele JL? Volgend haar haken er een paar duizend af en zit je met lege plekken in je stadion. Ook Clubliefde heeft nu eenmaal grenzen....zeker voor een bende jonge knullen met talent maar met weinig perspectief op de korte termijn.

En over de routiniers in dit elftal zullen we het maar niet hebben....

barrenie

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 23:42u

Blijf volgende keer gewoon thuis, zeikers. Geef die jonge mannen gewoon eens tijd. Natuurlijk gaan we niet kampioen spelen. Er was niks mis met de inzet. Ik heb een leuke wedstrijd gezien. Realisme!

dbare

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 23:42u

@photek
weet niet hoe dat bij jou zit maar mijn clubliefde reikt wel iets verder dan 2 seizoenen middenmoot voetbal in de jupiler league. Al spelen ze 10 seizoenen JP, vind het toch wel leuk om elke keer weer kut te roepen en wat bier te drinken

dimitri

Geplaatst: vrijdag 9 september 2016 om 23:43u

@photek

10e of 3e en niet promoveren zal niet veel schelen qua toeschouwers, de wil tonen om te winnen wel. Met voetbal zoals in de 1e helft (en ik zie dat al een paar wedstrijden in 1e helft) ga je mensen wegjagen
Ga ervoor: qua punten maakt het niet uit, qua publieksbinding wel

remy196

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 0:08u

Niet te snel klagen allemaal, nieuw team kost gewoon tijd, potentie is er echt wel. We staan er al beter voor als vorig jaar, toen was het voetbal nog veel slechter en toen promoveerden we ook nog bijna per ongeluk. Dus niet zo zeiken nu al, als het tijdens de winterstop nog steeds maar half half gaat kunnen we weer gaan klagen.

naceric

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 0:35u

Ja wat wil je als je zonder spits en keeper speelt

WW

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 7:53u

@dbare

ik denk dat je photek verkeerd leest / interpreteert. Prima dat jouw clubliefde verder gaat dan 2 jaar JL (de mijne ook trouwens). Maar ik denk dat hij een algemene opmerking maakt, en ik denk dat hij gelijk heeft: in alle hosanna over het grote aantal toeschouwers gaan we voorbij aan het feit dat je dik 10.000 scc-houders hebt die allemaal gratis iemand mee mochten nemen... en we uiteindelijk gisteren met een dikke 14.000 man op de tribune zitten. Dat heeft een bepaalde analogie met verborgen werkloosheid.

Verder eens met Dimitri.
Ik weet niet waar ik gisteren zeker de 1e helft tegenaan keek. Tikkie-schuif-en dan veelal vroegtijdig balverlies. De spaarzame opwinding kwam m.i. van Brandon Barker, die wat mij betreft bewezen heeft wel degelijk te kunnen voetballen (alleen zijn schot kwam er nog niet uit).

Je hebt nog een ruim half jaar om dit team klaar te stomen voor een eventuele nacompetitie. Ik denk dat dat het hoogst haalbare is. Met dus de kans dat je niet promoveert, want playoffs blijven nu eenmaal een loterij.

In geval we niet promoveren, hoop ik dat NAC gewoon volop inzet op voetballen op zaterdag. Dat zal bij mij veel in mijn goesting schelen naar het Rat Verlegh te komen; niet dat NAC - Telstar op zaterdag nou zoveel anders is dan op vrijdag of maandag, maar het pilske smaakt mij op zaterdag nu eenmaal 10x beter dan op vrijdag na een hele week om 05:30 opstaan (en over de maandag heb ik het maar helemaal niet).

cashel

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 8:05u

Ronduit belachelijk en unfair die juliper league opzet. Siem de jong vorig jaar premier league en nu ff er eentje inleggen bij jong psv. Erg zuur voor nac.

Maar waarom speelt nac zo schijterig. Altijd maar achterin tikken nooit echt open draaien.. Speel toch vol op de aanval. Ik zie niet echt een systeem of verbetering.
Hoe wordt er getraind? Ik vraag me dat echt af. Simpele driehoekjes ik zie ze niet.

Wat is wel zie een zeer hardwerkende en felle nr 7 korte. En juist die wordt eruit gehaald. Waarom?

J.psv bewoog veel zonder bal en daardoor veel gevaarlijker.
Ik irriteer me aan de linksbuiten van nac.. Lijkt wel de blanke leo. Alleen een eigen actie en verder niets.. Hoe dan ook niet verloren enkele kansen gezien en weer stapje verder inhet proces. Waar was meneer stans?

Keesje Ketting

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 8:08u

Gisteren met verbazing naar NAZ zitten kijken. een lichtpuntje ze willen werken voor elkaar.
snel door het elftal van Diermen heeft zijn vorm nog niet te pakken, keeper kan er niets van, nummer 3 centraal idem. Backs onrustig. Middenveld onzichtbaar waar is onze ervaren leider Haemhouts ?. Kip driftig en snel, Dessers zie ik als een echte NOAD spits en de linksbuiten is in de winterstop weg. Resume de komende 5 jaar voetballen we ( net als Sparta) Jupiler, dat is de nieuwe werkelijkheid.
Ik had verwacht dat Marinus er meer voetbal, looppatronen en systeem in had gekregen. Helaas niet gezien.
komt bij dat wij op JPSV het gehele rechterrijtje hebben gehad. Volendam, Graafschap, Cambuur, VVV krijgen we allen nog

WW

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 8:19u

@Keesje Ketting

een onderdeel van de oorzaak waarom er nog zo weinig patronen in zitten, is dat we in de spaarzame tijd de selectie vrij geven i.p.v. ten volle benutten.

https://twitter.com/WWeterings/status/772696078613417984

pannelap

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 9:04u

Wie gister had verwacht dat dit NAC "wel eventjes" het ongeslagen jong psv zou oprollen.. leven kennelijk op een andere planeet. Verder een hoop reacties met een bla bla bla bla gehalte waar menig kudde schapen jaloers op is.

Denk aan je hart... Tot de winterstop hoef je geen hoogstaand voetbal te verwachten. Dat we meedraaien bovenin is al bewonderenswaardig.

Hup NAC

Cool Hand Luke

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 9:46u

De beste trainer die ik in mijn eigen bescheiden voetbalcarriere heb meegemaakt, begon en eindigde elke wedstrijdbespreking met deze woorden: Allereerst en allerbelangrijkst, zorg dat je je duels wint! Dus eerst je duels winnen en dan is de kans grooot dat de rest enigszins vanzelf gaat. Wat mij gisteren vooral opviel is dat de nac spelers het duel niet eens aangaan. Er zit geen 1 vechter tussen. De scouting heeft wat dat betreft volledig gefaald. Nac is noad zeggen ze. Haal dan spelers die in dat profiel passen, dan zal die Barker ook veel beter tot zijn recht komen. Dat is dan het frivole naast de krachtpatsers. Nu is hij het frivole naast de lichtgewichten en dat werkt niet.
En wat een kudscheids weer. Zoveel fouten in zo`n simpele wedstrijd.

RubenH

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 9:58u

Misschien kan NAC Vader Abraham bellen, die moet wat kunnen met al die smurfen op het veld. Lichtpuntjes? Met welke NAC-speler heb je nog wat? En meer over lichtpuntjes: ik ben best optimistisch van karakter, maar word moedeloos als je het ongeinspireerde spel ziet. Ik zie nog steeds geen licht aan het einde van de tunnel, laat staan een lichtpuntje.
Lichtpuntjes? Was het vorig jaar niet gewoon 4-0 voor NAC? Nu de grootste moeite een punt eruit te slepen. Grote klasse dat het publiek nog in zo`n groot aantal komt, dat is enige positieve van de avond. Dat is een lichtpuntje inderdaad. Daar drijft de club op, maar ook daar komt een eind aan.

RS

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 10:47u

Keesje Ketting en RubenH kan ik nog het meest volgen.
Ik heb vanaf het begin gewezen op het te grote aantal kleine en lichtgewicht spelers, inclusief de Belgische keeper, die dus nooit een bal uit de kruising zal halen.
Onze technische staf heeft zich vreselijk in de vingers gesneden met de MC deal.
4 matige spelers, op Barker na, en niet 5-6 goede. En die Barker is snel weer weg ook.
Voor het overige heeft NAC ronduit de middelmaat gehaald; spelers die elders uitgerangeerd waren, v.b. Haemhouts, Nijholt, Korte, Sporkslede of bij modale clubs helemaal niet aan de bak kwamen, zoals, Dessers, Rommens, Brondeel, Verschueren. Laat die namen eens op je inwerken!
En dan een trainer, die het gewoon niet weet. De ene week met Brusselers en Damen andere spelers slachtofferen. En nu weer El Allouchi ophemelen, terwijl je hem op 31 augustus `s avonds om 9 uur nog wanhopig bij je oude werkgever aanbiedt, terwijl die je eigenlijk wel kan schieten.
Altijd maar weer die "grote schoonmaak"van de vorige selectie ophemelen, maar al je oude schoenen weggooien, terwijl je of niets of te krappe nieuwe schoenen koopt, leidt tot helemaal niets!
Je had een basis moeten houden, en dan aanvullen met talentvolle nieuwe spelers, inclusief die van MC
Wat er nu is gebeurd is de taktiek van de verschroeide aarde geweest. Leidt nooit tot iets.
En de supporters maar blijven bedotten met veel holle woorden en cliches.
De bottomline is toch, dat er geen kwaliteit op het veld staat en de deal met MC rampzalig is. En op het einde van het seizoen moet je weer opnieuw beginnen!
En weer met een andere passant als trainer. De 2e hands autoverkopers blijven wel zitten!

Jack

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 10:48u

Jammer dat derat zich probeert te onderscheiden door dit negatieve commentaar te geven. Dit negativisme past prima bij Tilbo.com, maar niet bij NAC.
We zijn met 21 nieuwe spelers nog maar een paar weken compleet, speelden tegen een elftal met een eredivisie waardige keeper en een tegen een spits die een pasr maanden geleden nog op het allerhoogste niveau in Engeland speelde.
Ik heb ondanks de matige eerste helft genoten van de tweede helft. Duidelijk zichtbaar is dat er voldoende potentie in dit NAC zit. Steun is noodzakelijk om onervaren spelers te laten groeien! Hup NAC!

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 10:57u

Laat ik vooraf aangeven dat ik nu ongeveer 20-25 reacties van zogenaamde NAC-supporters heb gelezen om vervolgens een aantal malen mijn hoofd onder de koude waterkraan te houden om de zekerheid te krijgen dat ik gisterenavond niet heb zitten slapen. Wat een negativisme bij deze supporters en vooral de redactie van de Rat. Ik heb in ieder geval een redelijk gevoel aan deze wedstrijd overgehouden. Wij zijn duidelijk op de goede weg.

Heb ik dan geen kritiek? Ja natuurlijk wel.
Ten eerste vind ik dat onze trainer teveel het accent op het verdedigen legt en juist daar mag het accent niet komen te liggen om reden dat de 2 centrale verdedigers duidelijk nog niet op elkaar zijn ingespeeld. Zorg voor lucht in de verdediging door aanvallender te gaan spelen.
Ten tweede ontging mij de noodzakelijkheid om Giovanni Korte te gaan wisselen. Hij speelde n.m.m. een goede wedstrijd.
Ten derde heb ik grote kritiek op een deel van de NAC-aanhang. Welke voetballiefhebber gaat, op het moment dat Siem de Jong wordt gewisseld, enorm joelen. Er moet toch wel erg getwijfeld worden aan de verstandelijke vermogens van een –gelukkig- klein deel van die aanhang. Je op die manier uiten schaadt de reputatie van Ons NAC!

Gelukkig heb ik tijdens de wedstrijd genoten van acties van NAC-spelers en dan in het bijzonder in de 2e helft.
Laat ik beginnen met aan te geven dat de goal van PSV n.m.m. voor Brondeel onhoudbaar was. Een zeer goed genomen vrije trap door De Jong.
Sporkslede speelde erg wisselvallig en
Smith-Brown laat iedere wedstrijd zien dat hij een prima multifunctionele speler is.
Haemhouts heeft mij tot op heden niet zo kunnen bekoren. Ook deze wedstrijd niet.
Barker is een zeer goede speler, die aan één facet heel veel aandacht zal moeten gaan besteden, namelijk duel-angst! Ik heb het gevoel dat hij ieder duel aan zich voorbij wil laten gaan.
Adarabioyo wil ik meer op het veld zien.
Dessers speelt, voor mijn gevoel, met lood in zijn schoenen. Ik twijfel ook over zijn midvoor positie in het elftal. Geef hem wel veel steun!
Korte en El Allouchi speelden sterk.

Een NAC-fan sprak over de MC-shit zonder namen te noemen. Welke spelers zijn er naar NAC gekomen? 1. Thomas Agyepong, 2. Brandon Barker, 3. David Faupala en 4. Ashley Smith-Brown. That’s All !! 2 en 4 zijn uitstekende spelers. 1 is geblesseerd en 3 heeft nog niet één wedstrijd voor 100% van de tijd kunnen spelen.
DUS ??!!!!

@photekt1969, mag ik jou erop wijzen dat de supporters vroegtijdig wisten dat van de door hen bekritiseerde selectie van het seizoen 2015/16 voor 100% afscheid zou worden genomen. DAARNA heeft het grootste gedeelte van de NAC-supporters voor het seizoen 2016/17 een nieuwe seizoenkaart genomen. Dus onze supporters zijn voor het grootste deel TOP-supporters.

Eén speler bij PSV wil ik een pluim op zijn hoed geven, namelijk Pasveer. Wat een uitstekende keeper is dat.

Ik zie weer uit naar de volgende thuiswedstrijd van MIJN NAC-Breda.    

donvangeene

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 11:01u

NAC heeft zeker NIET gefaald tegen de reserve-landskampioen ! Ze waren het meest aan de bal, maar psv was bij zijn weinige uitvallen wel gevaarlijker.
En .......DAT is er aan de hand bij nac: zodra zij in de 16 komen falen ze: vergeten te schieten of verkeerde pass of te veel passen of te hoog of te zacht > daar moet dus flink op geoefend worden. Het lijkt net of ze NIET op goal durven schieten daar ze bang zijn te missen: faalangst !! maar wie niet waagt die niet wint, zeg ik altijd.
Defensief zitten ze wel goed in elkaar; Smith-Brown was zelfs in mijn ogen de man-of-the-match.
Hoe dan ook, ik heb zeker in de toekomst wel vertrouwen in dit nac: goed en veelvuldig oefenen, zodat men elkaar goed kent, want vergeet niet, ze zijn in den beginne als een samenraapsel, als 28 losse vreemde componenten bij elkaar gesmeed, dus gun smid dijkhuizen de tijd.
Wellicht tip: in de volgende wedstrijd faupala ipv dessers ?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 11:10u

Al pacino`s aanstekelijk optimisme vind ik te prijzen.
Ik ben geneigd om toch de boel nog niet `af te schieten` ......
22 nieuwe mensen in een selectie vraagt iets meer tijd dan dat ze tot nu toe hebben gehad maar héél veel krediet krijg je natuurlijk ook niet ......
Ik zie steeds een klein beetje progressie , met name in de tweede helft.
Moet je eerlijk zijn en constateren dat het met rust ook 0-3 kon staan én we het cadeautje van de scheids met moeite uit pakte.....

sinead

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 12:06u

Ik kan me totaal niet vinden in deze negatieve houding van De Rat. Falen is niet het juiste woord. NAC is een ploeg in opbouw, in de 2e helft is er alles aan gedaan om tot een goed resultaat te komen. Wel maak ik me zorgen over onze (enige) diepe spits. Mist zelfvertrouwen en techniek en heeft veel te veel kansen nodig. Staat vaak ook niet op de goed plek. Zijn doelpunt was een gevolg van misschien wel de slechtste penalty ooit.

Complimenten ook voor Mounir die in de 2e helft prima speelde en wat mij betreft mag blijven staan i.p.v. Stans.

Sjak

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 12:06u

Eerste helft, veel onrust aan de bal, maar met vlagen laten ze wel zien dat ze kunnen voetballen. Fysiek legde ze het zwaar af tegen PSV, wat zou ik graag die nummer 4 van hun in onze verdediging willen zien. Verschuren is nog te jong voor die positie. Tweede helft genoten, er gaat nog wel wat mis, maar op het scoren na vond ik het een snelle en leuke , bijna op eredivisie niveau wedstrijd.
Vergeet niet dat dit Jong PSV wat mij betreft middenmoot eredivisie is.
Voor mij was het PSV2-jong NAC.
Ik ga er vooralsnog uit dat we nog een jaar in de juup spelen, laten we genieten van de mooie momenten. Voor Barker ga ik naar het stadion, wat een voetballer....
Ik zie uit naar de wedstrijd tegen de Graafschap.

Sjak

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 12:11u

@Sinead, helemaal mee eens, het is een harde werker, dat wel. Ik vind dat hij geen penalty`s meer mag nemen, hij deed precies hetzelfde als tegen KV Mechelen, alleen zwijnde hij nu enorm.

Cool Hand Luke

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 12:28u

Ik vind `falen` wel het juiste woord. Hoe kun je positief gestemd zijn na het zien van deze wedstrijd? Barker heeft een paar leuke acties, Brown-Smith is aanvallend een paar keer gevaarlijk geweest en Sporkslede haalt altijd wel een voldoende vermoed ik, maar verder? Wat is het plan, de tactiek, de spelopvatting? Waar is de agressie, de echte wil om te winnen? Dit betekent niet dat je de spelers af moet branden, want ze hebben alle steun nodig die ze kunnen krijgen. Je moet echter wel realistisch zijn en erkennen dat het een vrij matig team is. En inderdaad, ze zijn allemaal nieuw bij de club dus het zou een wonder zijn als het meteen klikte, maar veel beter gaat het niet worden, vrees ik. Je hebt geen leiders, je hebt geen zwoegers en je hebt te weinig fysieke kracht. Zoals iemand eerder zei, tegen de technische ploegen leg je het af op techniek en tegen de fysieke ploegen leg je het af op fysiek.

Zippo

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 17:19u

Tijd voor een 4-4-2.

Kut 4-3-3 altijd.

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 18:46u

Dit jaar word het een competitie waarvan je tot op de laatste dag niet weet wie er kampioen gaat worden.
De 4 favoriete clubs(NAC, VVV,Cambuur en De Graafschap) voor het kampioenschap laten nu allemaal al veel punten liggen.
En dat zal zo het hele seizoen wel doorgaan denk ik.
Dat maakt het wel mooi dit jaar, want ik denk zo dat er nu meer kanshebbers zijn.
Zo zal je zien dat underdogs als Volendam, MVV, Emmen en Eindhoven lang mee blijven strijden.
Het is toch van de zotten(als jong Ajax maandag wint) als na 6 wedstrijden jongPsv en jong Ajax de nummers 1 en 2 zijn in de Jupiler league.
Dat zegt toch veel dit jaar in de kleuter competitie.
Dus we kunnen blijven hopen op een goed resultaat op het einde van de strijd.
Met de winterstop moet men toch aan elkaar gewend zijn, zo niet dan moet er ingegrepen worden.

FC Goed Bezig

Geplaatst: zaterdag 10 september 2016 om 19:43u

Tsja het is wat het is. Maar wat ik niet begrijp is dat er fysiek zo waardeloos is gescout. Elke voorzet en hoekschop is totaal kansloos. Heb me al neergelegd bij een roemloos seizoen. Ik zie nog altijd erg weinig lijn in het 11tal. Vooral de opbouw vanuit achteruit is een drama. Enthousiasme en inzet was er wel in de tweede helft maar das onvoldoende om een rol in de top vd Juup te spelen. Berusting maakt me mester

RS

Geplaatst: zondag 11 september 2016 om 7:33u

FC Goed Bezig. Ik ben blij, dat ik langzamerhand geen roepende in de woestijn meer been wat betreft lengte en fysiek. Ik heb vanaf de 1e training meerdere EN keren mijn bezorgdheid geuit.
Nu zitten we met de gebakken peren.
Indien onze Amerikaanse Ier kan voetballen, wordt dit probleem wellicht iets minder. En hopelijk maakt Demon een verdere ontwikkeling door.
Of topic: de aanstelling van John Peek als technische man zal ongetwijfeld een controlerende en sparrende werking hebben wat betreft de relatie to Smolders.
Dat wordt hoog nodig.
Peek is de enige binnen de RvC met voldoende voetbal- en Nac-achtergrond.
Gepokt en gemazzeld en overwicht! Voetbalachtergrond? A1/Jong Nac, naar ik meen.
Hij is de enige binnen de RvC in wie ik vertrouwen heb. En volledig onafhankelijk, na alle shit die hem bij onze club is overkomen!
Sorry, het moest er even uit.

Rizu

Geplaatst: zondag 11 september 2016 om 11:26u

Voor de wedstrijd begon zei ik al tegen mijn maten met een pilsku in de hand voor dit team gaat draaien zijn we 3 maanden verder. Dus zullen we geduld moeten opbrengen.Op de trainig waar ik weleens ga kijken word dus echt wel getraind op aanvallend voetbal. Waarom het er niet uitkomt weet ik ook niet. Wat mij wel zorgen maakt is,net als vorig seizoen,dat terug voetballen. Ook moeten we niet uit het oog verliezen dat we volgend seizoen weer opnieuw zullen moeten bouwen gezien er dan weer spelers vertrekken. Tweede helft vond ik trouwens niet eens tegenvallen.

Al Pacino

Geplaatst: zondag 11 september 2016 om 11:44u

@RS, respect voor jou over jouw relaas betreffende John Peek.
Ik erger mij altijd groen en geel (zal door mijn Haagse afkomst zijn) over figuren die John Peek naar beneden halen. Kennen zij de geschiedenis van NAC dan niet? Weten zij niet wat deze man allemaal voor NAC heeft gedaan? Ik zal dit in ieder geval nooit vergeten.

    

f7gekkelijke

Geplaatst: zondag 11 september 2016 om 12:05u

Triest dit. Zeer triest.

En dan heb ik het NIET over het zwalkende / opbouwende NAC...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven