homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 april 2016
Spelen we nu uit of thuis in die nacompetitie?


De kogel is door de kerk: NAC speelt nacompetitie en stroomt in ronde twee in. We kunnen geen vijfde meer worden, dus hebben we hieronder even de varianten tweede, derde en vierde uitgewerkt:

NAC wordt tweede:
Als NAC tweede wordt speelt het op 13 mei een uitwedstrijd tegen de nummer vijf. GA Eagles en Emmen hebben de beste papieren voor deze stek. Op 16 mei mag NAC het in eigen huis dan afmaken. De finaleronde staat gepland op 19 en 22 mei, NAC komt dan uit tegen de winnaar van de onderlinge confrontatie tussen de nummer 17 van de eredivisie (nu: De Graafschap) en de wedstrijd tussen de nummer zes en negen (nu: Almere en Emmen). De hoogst geklasseerde club bepaalt in deze finalewedstrijd het thuisvoordeel. Speelt NAC tegen de nummer 17 dan spelen we eerst thuis, spelen we tegen een andere eerstedivisieclub dan spelen we de 19e uit en de 22e thuis.

NAC wordt derde:
Bij een derde plaats wacht ons de confrontatie met Eindhoven. De heenwedstrijd wordt gespeeld in het Jan Louwers Stadion, de 16e maken we het thuis af in Breda. Vervolgens staat in de finalepot de winnaar van de wedstrijd tussen de nummer 16 van de eredivisie (nu: Excelsior) en de nummers 7 en 8 van de eerste divisie (nu: MVV en Volendam) op het menu. Ook hier geldt dat de hoogstgeplaatste club eerst uit speelt en daarmee het thuisvoordeel krijgt toebedeeld

NAC wordt vierde:
Hetzelfde programma als hierboven, ware het niet dat de eerste pot wordt omgedraaid. Op de 13e dus in Breda, de 16 in Eindhoven. Het restant van de route is gelijk aan variant ‘derde’

Veel zin om alle regeltjes te lezen? Kijk dan hiero

Afgaande van scorebordjournalistiek loopt de route of via Go Ahead Eagles en De Graafschap, of via Eindhoven en Excelsior. Moet NAC gaan pokeren om zo de meest favoriete tegenstanders uit te kiezen?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

hondstrouw

Geplaatst: woensdag 13 april 2016 om 8:02u

Vorig jaar dacht ik dat we het met Roda en VVV het goed getroffen hadden... Dus het maakt mij allemaal niet meer uit. We zullen het tegen iedereen moeilijk krijgen, maar we kunnen ook van iedereen winnen. Ik zie in mei wel tegen wie we gaan strijden.

RS

Geplaatst: woensdag 13 april 2016 om 8:23u

Er wordt maar vanuit gegaan, dat Excelsior nacompetitie speelt, maar dat kan net zo goed Willem II zijn! Of zelfs Roda! Die laatste club heeft geen gemakkelijk programma, inclusief een wedstrijd tegen Willem II.

WW

Geplaatst: woensdag 13 april 2016 om 9:09u

Op onderbuikgevoel zeg ik dat we liever niet tegen GAE en (grote kans) Graafschap moeten uitkomen. Beide clubs kennen een fanatieke achterban. Dat wordt sowieso in de uitwedstrijden erg zwaar. GAE is verder onder Hans de Koning aan een revival bezig, en Graafschap speelt sowieso met veel enthousiasme en energie. Op voorhand zeg ik van beide `liever niet`.

Eindhoven wordt zwaar, uit 2-1 verloren en thuis 3-1 gewonnen. Toch denk ik daarvan op voorhand `moet te doen zijn`, mits we geconcentreerd en gemotiveerd zijn. Het stadion imponeert niet, er is geen 12e man, dat vind ik duidelijke pre`s. Als de huidige tussenstand in de ere zo blijft, tref je (grote kans) Excelsior en daarvoor geldt m.i. eigenlijk hetzelfde als voor Eindhoven.

Overigens zijn de wijze heren aan de bar in de Gunners kantine ervan overtuigd dat het Roda wordt.

Hertog076

Geplaatst: woensdag 13 april 2016 om 9:26u

Mag je het stadion in met je SCC of moeten er apart kaarten gekocht worden ? Hoe dan ook maakt het me niet uit tegen wie we spelen als we maar winnen !!

Al Pacino

Geplaatst: woensdag 13 april 2016 om 9:45u

Het interesseert mij maar weinig wie de tegenstander is en of wij eerst uit en daarna thuis spelen, of omgekeerd.
Wij zijn gewoon de beste club, mede beste spelers. Wij moeten daar zelf ook van overtuigd zijn en wij moeten dus (graag) alles winnen !
:

    

Don Leon

Geplaatst: woensdag 13 april 2016 om 14:31u

Ik denk dat we derde blijven.

Stand:
2. VVV Venlo 33 – 66
3. NAC Breda 33 – 63
4. FC Eindhoven 34 – 63

Programma VVV
• VVV – Fortuna Sittard
• VVV – FC Emmen
• Achilles ’29 – VVV

Programma NAC Breda
• NAC Breda – Jong PSV
• NAC Breda – Almere City
• Go Ahead Eagles – NAC Breda

Programma FC Eindhoven
• FC Eindhoven – Achilles ‘29
• Jong PSV – FC Eindhoven

WW

Geplaatst: woensdag 13 april 2016 om 17:16u

@Al Pacino

zo hoor je wellicht te denken idd. Maar ik vind dat we dit seizoen toch te vaak verloren hebben om het onnodig te vinden het onszelf zo makkelijk mogelijk te maken (relatief gezien dan, want niks is makkelijk).

Gerrie de B.

Geplaatst: donderdag 14 april 2016 om 11:56u

@ Don Leon,

Weet je nog dat iedereen aan het begin van het seizoen sprak over de kampioenswedstrijd tegen GAE op de laatste speeldag omdat dat de twee grote favorieten waren...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven