homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 februari 2016
Kevin Brands voor een week disciplinair geschorst


Kevin Brands zal in de komende wedstrijden tegen mvv en fc emmen geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie. Marinus Dijkhuizen heeft gemeend hem een disciplinaire schorsing op te moeten leggen omdat de trainer niet tevreden is over zijn houding tijdens de trainingen. “Hij heeft heel veel moeite met zijn reserverol. Kevin is daar dermate teleurgesteld over, dat het doorwerkt in de trainingen,” licht Dijkhuizen toe aan BN/De Stem, die dit naar eigen zeggen doet voor de verhoudingen in de groep. “Het is geen leuke maatregel die ik neem, maar het is wel nodig omdat ik er ben om het groepsproces te bewaken.”

Als gevolg van de huidige speelwijze is Kevin Brands genoodzaakt tot een reserverol. Behalve toen hij de geblesseerde Ars mocht vervangen: “Maar Kevin is geen echte spits. Dat geeft hij zelf ook aan. Op het middenveld speel ik met de punt naar achteren, terwijl hij een nummer tien is. Ik snap dat het lastig is voor hem, maar het mag niet ten koste gaan van de groep,” legt Dijkhuizen nogmaals uit.

Vorige week hield Omroep Brabant nog een interview met ons Kevin, waar hij verder ingaat op zijn reserverol.

Brands maakte vandaag al geen deel meer uit van de selectie die haar afsluitende training voor de wedstrijd tegen mvv deed. Vanavond in NACpraat op BredaNu Radio (107.3FM) gaan we er uitgebreider op in.


Bron : De Rat, BN/De Stem, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Kevin Brands

30-okt-2015
Kevin Brands: `Ik snap de keuze van de tra...
02-okt-2015
Brands opnieuw op de bank...
26-mei-2016
Brands wil blijven: 'maar eerst een stevig...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

petros

Geplaatst: donderdag 11 februari 2016 om 14:52u

Doodzonde deze maatregel...ik sta volledig achter Brands...zoveel scoren in zo weinig speelminuten en niet opgesteld worden....ik zou ook des duivels worden..Kevin sterkte jongen !

ennaajseejer

Geplaatst: donderdag 11 februari 2016 om 14:58u

bndestem zegt 2 duels http://www.bndestem.nl/sport/nac/kevin-brands-twee-duels-disciplinair-geschorst-1.5718067

Don Leon

Geplaatst: donderdag 11 februari 2016 om 15:16u

@ ennaajseejer
Idd, en in die ene week zitten twee duels, zoals dit artikel ook zegt

Bertus*89

Geplaatst: donderdag 11 februari 2016 om 15:19u

Ben blij dat we een trainer hebben die een duidelijk visie heeft voor het team. Eenlingen die hier niet mee om kunnen gaan kunnen we niet gebruiken! Kevin mag dan wel wat goals hebben gemaakt maar past qua spel gewoon niet in dit team. En dat is zonde voor die jongen maar dat is nog de erfenis van onze Maaskant.

Anderen zullen misschien zeggen waarom dan niet aanvallender spelen in een 4-4-2 met Kevin op 10. Maar deze selectie is daar gewoon niet goed genoeg voor wat mij betreft. Hiervoor worden echt te veel fouten gemaakt.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: donderdag 11 februari 2016 om 16:21u

Tja Bertus..... , hopelijk is de selectie niet gevormd door een stuk of 16 éénlingen dan.......... , ben bang.......

Bertus*89

Geplaatst: donderdag 11 februari 2016 om 16:36u

@ hoog

Ja daar heb je een punt. het zal ook niet makkelijk worden om met deze groep te promoveren. Maar in ieder geval heb ik het idee dat er ergens aan gebouwd wordt met deze trainer.

Allstar

Geplaatst: donderdag 11 februari 2016 om 16:47u

ben het er wel mee eens, het is namelijk niet alleen op de training dat hij dit gedrag vertoond.
wij waren bij Nac-Eindhoven en zaten op B3 rij 3 en konden alles goed horen, bij de manier waarop hij uitviel tegen ploeggenoten.
niet echt een teamman op het moment dus, en dus goed ook dat de trainer daar bovenop zit en de angel eruit haalt en dus kiest voor het groepsbelang.

vrijdag weer volle sjas hup nac

gr Allstar

WW

Geplaatst: donderdag 11 februari 2016 om 17:59u

Zomaar wat losse flodders aan gedachten:

- Hij is weliswaar geen spits, maar die paar keer dat hij in de basis mocht starten als spits kon hij mij niet overtuigen.

- Het aantal doelpunten (waaronder een aantal penalties) is prima, al mist hij ook vrij makkelijk grote kansen (Emmen thuis).

- Als de enige clubs waar je `furore` maakte luisteren naar de namen Telstar en Volendam, en je bent nu op een leeftijd dat je op het top van je kunnen bent, zou je jezelf dan niet een keer achter je oren krabben?

- Wij (althans de overgrote meerderheid van ons) ziet niet wat er dagelijks op de training gebeurt (of niet).

- Mij persoonlijk kon zijn uitspraak dat hij voordat hij maandag in het Kielegat was wezen carnavallen al in Oeteldonk op stap was geweest niet bekoren. Die jongen leeft niet voor zijn sport, zo lijkt het. Die redenering wordt gestaafd als je naar de clubs op zijn cv kijkt. Een keer op stap met carnaval akkoord want iedereen heeft ontspanning nodig, maar moet je als profvoetballer echt meerdere dagen weg?

Alles overwegende zal het wel (dik) terecht zijn, nog afgezien van tactische overwegingen. Volste vertrouwen in Dijkhuizen.

Raked

Geplaatst: donderdag 11 februari 2016 om 21:34u

Weer een teken dat er weinig cohesie in deze ploeg zit. NAC blijft een verzameling voetballers in plaats van een team!

RS

Geplaatst: donderdag 11 februari 2016 om 22:02u

Brands zou tijdens deze schorsing nog een club in Amerika of China kunnen vinden. Vangt NAC ook nog wat.
Als je toch met zulke spelers moet promoveren!

Haze

Geplaatst: donderdag 11 februari 2016 om 22:16u

De foto die werd verspreid voor carnaval was met betrekking tot Brands veelzeggend. Bungelde ergens aan de zijkant erbij. Ik was liefhebber vanaf het eerste moment van Brands, maar heb de hoop al een tijdje opgegeven. Wie met zo veel pest in zijn lijf invalbeurtjes afwerkt moet thuis (cliché-alert!!) eens goed in de spiegel gaan kijken. Ik vrees gezien zijn voorgaande clubs en het losbandige leven van hem, dat hij na NAC nog een ander Juup-clubje krijgt en daarna is het gedaan met de carrière van Kevin Brands. Doodzonde, want ballen kan hij wel (op het veld dan hè), het is nog niet te laat Kevin. Schop onder je eigen hol en zorgen dat een Suk, die beduidend minder is dan jij, er niet in staat omdat hij potdomme wel karakter in zijn donder heeft op het veld! Hup NAC

pannelap

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 7:34u

Eens met Haze. Brandts heeft een lange tijd hoog gestaan.... maakt het helaas niet waar en erger nog.... verziekt het team met zijn gedrag.

Helaas. ... maar goed en kordaat optreden van Dijkhuizen! !!

Hans64

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 8:43u

Eens met Haze: je ziet aan alles dat hij met de pest in zijn lijf invalt. Zijn non verbale uitstraling spreekt voor zich! Heel erg jammer. Ik was blij met komst van Brands. Maar mentaal moet er wel e.a. veranderen blijkt. Echt geen team speler, meer individualist. En als je er daar te veel van hebt, heb je een probleem, helemaal wanneer ze niet willen aanpassen. Ik begrijp Dijkhuizen. Nu doorpakken graag. Hup NAC!

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 10:47u

En toch, wat een zak hooi Brands wellicht ook is en hoezeer ik ook "geloof" in Marinus: waar twee vechten, hebben twee schuld. Ik vind het opleggen van een disciplinaire schorsing echt een armoedebod; daarmee erken je in feite toch ook dat je als coach hebt gefaald.

Charpie

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 10:53u

Daar heb je wel een punt. Denk maar aan het gedoe met Adje vorig jaar. Er zijn geen winnaars in zo`n geval. Brands komt ook niet tot in zijn tenen gemotiveerd uit zo`n schorsing, dat snapt een kind.
Zonde dit.

Aan de andere kant: wat moet je met muitende spelers ??

Ratatouille

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 12:26u

Ik vind het een slechte zaak! En nu opeens is het fijn dat we een trainer hebben met een uitgesproken visie. Dat had EH ook, maar die werd dan weer uitgemaakt voor botte boer... Dit is weer een typisch geval van 1 van je beste voetballers slachtofferen om te laten zien dat jij als trainert de baas bent en zonder aanziens des persoons (zogenaamd dan) durft op te treden... of zo...

Brands is goed voor 10+ doelpunten per seizoen en moet dus gewoon spelen. Punt naar voren, punt naar achteren. Quatsch. Gewoon je beste voetballers opstellen!

Hans64

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 12:48u

Rata: de beste voetballers vormen niet altijd het beste team. En daar zit het hem nou net in. En dat is wat Dijkhuizen probeert te bereiken: het team beter maken.
Hup NAC.

Ratatouille

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 12:55u

@Hans

Goed, dat is natuurlijk de eeuwige discussie. De een vindt dat je niet je beste spelers moet opstellen, maar de spelers die elkaar aanvullen en de ander vind dat als je je 11 beste de wei instuurt, die jongens vanzelf ook het beste team vormen.

Maar dan die theoretische discussie daargelaten: DE wedstrijd waarin alles op zijn plek viel dit seizoen (7-0): Ars in de punt, Brands op 10. Verbeek en Seuntjens op de flanken en fris en onbezoldigd op de aanval spelen...

piair

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 12:58u

Jongens, Brands is gewoon een hele beperkte voetballer, zoals de meeste bij Nac. Als hij dit zelf niet inziet en dan ook nog eens een slecht karakter heeft dan wat mij betreft einde oefening.
Zegt toch veel dat Kenny en Joey wekelijks de beste spelers zijn terwijl ze de minste potentie hebben, nee spelers van Nac dan op voorhand al niet de messi`s en kunnen enkel met een 100% goede instelling uitgroeien tot goede voetballers.

Ratatouille

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 13:12u

piair, dan hebben we een beduidend andere mening. Kenny vind ik zeker niet wekelijks de beste... scoort toevallig laatst de winnende in de dying seconds, maar zie ik toch het liefst op de bank.
Joey rendeert momenteel. Met hard werken en 150% inzet. Maar zie ik toch ook iedere week wel weer ongelukkige keuzes maken. Is namelijk gewoon niet zo`n hele goeie voetballer.

Hans64

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 14:14u

Rata; wat betreft NAC- Dordt, ok! Was prima wedstrijd van NAC, echter, zat toen echt wel alles mee. Misschien makkelijk, maar als Dijkhuizen na inventarisatie van de groep, tot de conclusie komt dat de ondergrens heel erg laag is en onderlinge acceptatie nul is, tja......dan is die wedstrijd eerder uitzondering dan regel. En helaas, heeft Dijkhuizen volgens mij hierin gelijk.

WW

Geplaatst: vrijdag 12 februari 2016 om 17:35u

NAC - Dordt was helemaal niet bij uitstek de wedstrijd waar alles op zijn plaats viel. Daar was de tegenstand van Dordt veel te zwak voor.

De met afstand beste wedstrijd van NAC dit seizoen was NAC - Sparta. Zonder Brands, die niet in de basis stond, die bij een 3-0 voorsprong nog een paar minuutjes mocht invallen en daarin nog een fraaie 4-0 maakte.

Enfin, afgezien van zijn inderdaad fraaie doelpuntenmoyenne: wij zien niet wat er dagelijks op de training gebeurt. Als Brands inderdaad een ondermijnende etterbak is, mag hij er van mij zo naast. Los daarvan vind ik zijn uitspraken dat hij al in Oeteldonk op stap was geweest voordat de selectie in Kielegat ging carnavallen alsook dat hij zo blij was dat de wedstrijd gunstig viel want dan konden ze op stap ronduit bedenkelijk.

Ik vind het niet heel raar dat zijn grootste prestaties bij een clubke als Volendam lagen. Die, opvallend genoeg, ook niet tot het uiterste gingen de maker van 22 goals te behouden.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven