homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 januari 2016
'Vertrek Hooi met gesloten beurzen'


Elson Hooi heeft een 1,5-jarige aanbieding van League One club Coventry City op zak. De afgelopen 2 dagen verbleef hij in hartje Engeland en gisteren trainde hij ook even mee. We hoeven geen waarzegger te raadplegen om te weten dat Hooi deze kans zal grijpen.

Volgens de 'goed ingevoerde bron' van bn/destem laat NAC het tot komende zomer doorlopende contract van Hooi ontbinden, waardoor Coventry geen transfersom hoeft te betalen. Het idee daarachter is dat een onmiddellijk vertrek ruimte schept in het salarishuis en de geringe afkoopsom geen sta-in-de-weg meer kan vormen.

Eerder deze week verklaarde Smulders nog dat er deze maand geen inkomende transfers verwacht hoeven worden. 'Want zolang er niks uitgaat, komt er ook niks in.'. Die deur lijkt binnenkort weer open te staan dus.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Elson Hooi

06-jan-2016
Joeri en Elson zoeken het hogerop Update


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

HV

Geplaatst: vrijdag 8 januari 2016 om 10:37u

Beter voor NAC, en beter voor Elson. Ik hoop dat hij zich daar kan bewijzen, en gun hem een mooie carrière; aan zijn inzet heeft het nooit gelegen.

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 8 januari 2016 om 10:46u

Als speler uit de eigen opleiding zal Hooi toch niet een spectaculair salaris hebben? Nu wel natuurlijk, in Engeland, waar alles met een factor 10 vermeerderd wordt.
Maar als ze bij NAC een goede controlerende middenvelder willen hebben, zullen ze dat niet van het salaris van Hooi kunnen doen.
Ik heb er niet al te grote verwachtingen bij.
Ik denk verder dat Hooi met zijn snelheid beter op zijn plek is in de League One, waar kick-and-rush nog altijd op een voetstuk staat. Ik wens hem veel success.

WW

Geplaatst: vrijdag 8 januari 2016 om 12:02u

Coventry City. Vet! Mooie kans.
Voor beide partijen goed dat hij vertrekt, denk ik.

Rogo

Geplaatst: vrijdag 8 januari 2016 om 12:12u

Zeer beperkt, missen we niets aan. En hij lacht zich waarschijnlijk kapot sinds hij zijn nieuwe salaris heeft gezien.

Maar waarom gratis de deur uit?! Voor dat half jaar contract had NAC makkelijk een halve ton of meer kunnen vragen, een bedrag dat in Coventry waarschijnlijk als een fooi wordt gezien.

Ratatouille

Geplaatst: vrijdag 8 januari 2016 om 12:31u

@HH

Controlerende middenvelder? Volgens mij hebben we die met De Kamps... Maar die moet/mag/gaat ook weg.
Snap dan ook niet waarom ze niet gewoon lekker doorgaan met De Kamps en eventuele ruimte voor versterking benutten voor de achterhoede, want die is natuurlijk nog altijd niet erg solide...
Overigens begrijp ik de term `gesloten beurzen` niet zo in dit verband. Dat houdt meestal namelijk in dat je een tegenprestatie geleverd krijgt: zij Hooi en wij een Engelse verdediger bijvoorbeeld. Dit is gewoon proberen te verkopen dat er iemand met een contract weer zonder opbrengst de deur uit loopt...

danny b

Geplaatst: vrijdag 8 januari 2016 om 12:47u

Hugh,

Het lijkt mij inderdaad sterk dat de transfervrije vleugelspelers die beter dan Hooi zijn en voor minder dan een ton tekenen (ik hoop maar dat we het over een dergelijk salaris hebben) voor het oprapen liggen. Of NAC zou zich moeten richten op talentvolle spelers die bij de grotere clubs buiten de boot vallen en voor ontwikkeling, gratis of voor weinig, gehuurd kunnen worden.

Het is dan wel een besparing, maar ook een risico(tje). In de breedte wordt NAC er minder op. 2 blessures op de vleugels en NAC komt in de problemen. Tenzij Smulders al iemand achter de hand heeft is het vooralsnog maar de vraag of NAC hier beter van wordt.

Elson Hooi ongetwijfeld wel. Waarschijnlijk een veelvoud van zijn huidige salaris bij een mooie club, in een mooie competitie (derde Engelse niveau is zeker geen degradatie t.o.v. Juup Liek), in een schitterende voetbalcultuur.

muskeklier

Geplaatst: vrijdag 8 januari 2016 om 14:12u

hooi teamgenoot en mede op zijn positie van joe cole(ex chelsea en ex engeland international)

ach het komt vast allemaal goed.. straks mats wel voor ruim 1mil weg en dan een spits halen en vol op de 442 want met verbeek en lazic heb je 1,5 buitenspeler....

VB

Geplaatst: vrijdag 8 januari 2016 om 15:33u

Elson, succes! Centrale verdediger, kom er maar in!

Al Pacino

Geplaatst: vrijdag 8 januari 2016 om 16:53u

Goh, dat is toch jammer! Gaan wij zijn enorme inzet, goede passing en passeerbewegingen en zijn enorme kopkracht en doelgerichtheid, enorm missen. Sepp zal wel denken: dat is een verlies voor NAC !

Elson, ondanks alles: veel succes.

RS

Geplaatst: vrijdag 8 januari 2016 om 20:19u

Sorry allemaal. Aan die huilebalk Hooi en de gelekaartenpakker (11 of meer?) gaan we helemaal NIETS missen.
Jagers op het middenveld? Suk, Lazic (kun je overal kwijt), Stam; plus Naah, Matic en Brands. Daar gaan we De Kamps echt niet missen.
Laat die aanvaller en centrale verdediger maar komen!
Oh ja, Seuntjens "ik sta stil in mijn ontwikkeling" raken we hopelijk ook nog kwijt. Met wat geld toe!
In ieder geval zal de sfeer in de selectie positief verbeteren.

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 8 januari 2016 om 23:05u

Rata > Als ik het heb over een controlerende middenvelder heb ik het over iemand die kan voetballen en dus niet over De Kamps. Laat ik over hem maar niets meer zeggen. Hij gaat nu hotseknotsbegoniavoetbal spelen. Misschien gaat dat hem beter af.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven