homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 november 2015
Over de (niet-)twijfelgevallen


Mats Seuntjens moest zich vrijdag in de 53ste minuut laten vervangen, omdat hij vlak voor rust getorpedeerd werd door bossenaar daan disveld. Gevreesd werd voor een ernstige blessure. Wonder boven wonder heeft Seuntjens er alleen wat 'diepe sporen' in zijn bovenbeen aan overgehouden. Dat hij, net als disveld met slechts geel, heel goed weg gekomen is beaamt Dijkhuizen. 'Hij heeft geluk gehad. Als hij die trap krijgt, op het moment dat zijn been op de grond staat, is het gebroken.' Mats trainde alweer mee en over zijn meespelen in wolluk wordt niet getwijfeld.

Dat geldt niet voor Kevin Brands en Vlatko Lazic. De reservespelers hebben blijkbaar dicht naast elkaar op de bank gezeten, want beiden hebben zich maandag ziek bij Dijkhuizen gemeld.

Tot slot bestaat over het meespelen van Divine Naah ook geen twijfel. Dat gaat hij vrijdag nameljk zeker nog niet doen. Het herstel volgend op de behandeling van een ontstoken oog houdt de middenvelder al dik 5 weken aan de kant.

Einde ziekenboeg update


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Mats Seuntjens
Kevin Brands
Vlatko Lazić
Divine Naah

27-nov-2015 RKC-NAC (2-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 25 november 2015 om 8:33u

Ik ben heel benieuwd wat Brands uit zijn carrière gaat halen. Als je hem ziet scoren, denk je toch dat er meer uit kan komen, maar toch belandt hij bij middelmatige clubjes (en NAC) en op de bank. Ik heb het gevoel dat als die jongen écht voor zijn sport zou leven, de tandem Ars-Brands niet te houden is. Daarmee dus zeggende dat ik het gevoel heb dat hij niet voor zijn sport leeft. Dat kan ik op weinig meer dan hearsay baseren, dus als ik het niet goed zie - sorry Kevin. Ik denk gewoon dat er veel meer uit te halen valt, en dat dat voor speler én club erg jammer is.

Dijkhuizen lijkt me hier trouwens wel een perfecte trainer voor. Eerlijk, rechtdoorzee en vooral niet marchanderend. Duidelijk. Een beetje een jonge Henk ten Cate?

Overigens, die Marino Pusic heeft ook niet echt een gelukkige hand van clubs kiezen, wel? Lekker, zit je drie weken bij Twente, krijg je dit. Erg sneu voor de echte Twentefans, maar een provincieclubje met dergelijke spelers en een dergelijk nieuw stadion in eigen beheer... de vraag is of dat überhaupt kan.

Blof

Geplaatst: woensdag 25 november 2015 om 9:50u

@ AS, of Brands niet voor zijn sport leeft kan ik niet inschatten. Wat ik wel zie, is dat het team bij zijn invalbeurten er niet beter op wordt doordat hij continu voor eigen succes gaat en niet kijkt naar de meest eenvoudige oplossing en daarna bij balverlies weigert mee te verdedigen.

Afgelopen vrijdag weer te veel voorbeelden gezien. Redenen genoeg om hem voorlopig de bank warm te laten houden (wat mij betreft).


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven