homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 november 2015
Justin Goetzee bij NACpraat Radio, luister de uitzending na


Gisterenavond had NACpraat radio onze algemeen directeur Justin Goetzee te gast in de uitzending. Daarin werden de gebeurtenissen en beslissingen van het afgelopen half jaar nog eens onder de loep genomen.

Klik op afspelen en lees hieronder waar je de antwoorden op de onderstaande vragen al scrollend kunt horen.

Vragen aan Justin – Sportief
In het eerst blok wordt de technische gang van zaken eens tegen het licht gehouden. Veel ingezonden vragen van Rat lezers worden beantwoord. Aan bod komen; een uitgebreide motivatie achter de contractverlenging en het ontslag van Maaskant; het gebrek aan technische kennis in de clubleiding; De Spiegel; wat gaat er veranderen in het technische beleid; de ontbrekende topsportcultuur; de verklaring achter de twitterstilte van Goetzee; een kijkje in de keuken van de `klankbordgroep`; waarom eerst trainer en dan TD; wat als het niet lukt om te promoveren; hebben we een eredivisiewaardig elftal als we wel promoveren; wat als in de winterstop onze beste spelers vertrekken.

Vragen aan Justin – Financieel
In het tweede blok komt er wat lastigere materie aan bod: de financiën en de aandelenkwestie. Aan bod komen; zijn de jaarcijfers op tijd bij de KNVB; hoe kan het dat we na degradatie nog steeds in categorie 2 zitten; wat gebeurt er met het spelersbudget als we niet promoveren; wat gebeurt er met de meevaller vanuit commercie; is het Eskens effect weer verdwenen, oftewel, zit de Cordial weer vol; het openbreken van aflopende spelerscontracten; is Hans Smulders stiekem al begonnen; wat zijn de financiële risico’s als de afspraken met de gemeente omtrent multifunctioneel gebruik van het stadion onvoldoende worden nagekomen; wat voor evenementen kunnen we in het stadion verwachten; de mogelijkheden voor het WK pleerol gooien; de aandelenverkoop wordt mogelijk een half jaar uitgesteld; waarom een half jaar, speelt er iets; analyse van de Rat poll `wat levert een NAC aandeel op`; scenario’s van een mogelijke overname van de club;.

Grabbelton NAC nieuws week 46
Tot slot een verzameling laatste NAC nieuwtjes die samen met Justin Goetzee worden doorgenomen: komen er weer halve seizoenkaarten; Lokeren – NAC 1-1, waarom steeds tegen Lokeren en waarom zonder publiek; de keuze voor Sjoerd Ars als de nieuwe aanvoerder; het voedingsregime van Marinus Dijkhuizen; wat voor soort voetbal kunnen we verwachten met Marinus Dijkhuizen; gaat NAC profiteren van de online gokmarkt die opengegooid gaat worden; zijn er nog scheuren in het stadion en wat wordt er nog aan gedaan; komt er een Vak G Kroeg; de Young Business Club zit vol; de onthulling en overhandiging van de Rat Kalender 2016 en Mats Seuntjens is donderdag vader geworden van een dochter.

Justin Goetzee nam tijdens de uitzending het eerste exemplaar van de Rat Kalender editie 2016 in ontvangst. Zeer binnenkort weer voor iedereen verkrijgbaar!


Bron : De Rat, NACpraat @ BredaNu Radio


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


12-nov-2015
Vragenuurtje aan Justin Goetzee, vanavond te ...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 14 november 2015 om 16:17u

tja , onze `nice guy` Justin Goetzee moest even met de billen bloot bij de vragen van Leon en Marcel aangaande trainers/TD-soap .....
Ik wil niet zover gaan om over Alice Coopers "no more Mr.nice guy" te spreken maar dat we met een reeks aan blunders te maken hebben van o.a. Goetzee is wat mij betreft geen twijfel.

Hoe Goetzee het doet weet ik niet (wil het niet eens weten) maar operationeel gaat het sinds z`n komst natuurlijk gewoon goed financieel dus heeft ie nogal wat krediet opgebouwd.

ik zeg , laat Justin maar een stapeltje c.d`s meenemen om rond de wedstrijd te draaien , kan ík mee leven !

n@©

Geplaatst: zondag 15 november 2015 om 10:28u

Als die contacten met Lokeren zo goed zijn, waarom niet wat intensiever optrekken op ander gebied? Een gezamenlijke businessclub, wat jeugdspelers en trainers die bij elkaar stage komen lopen, een speler die bij Lokeren naast de boot valt kan bij NAC misschien wat toevoegen, etc. etc.

WW

Geplaatst: zondag 15 november 2015 om 15:21u

XXL is scherp in het interview. De argumenten om door te gaan met Maaskant overtuigen me ook nu nog niet.

Belangrijkste is dat er nu voetbalknow-how de organisatie is ingebracht. Sportief zie ik het met het 1e wel goed komen dit seizoen, vraag is of het op tijd is want je hebt je in een afhankelijke positie gemanoevreerd. Als bijv. Go Ahead niet instort, word je geen kampioen, ook al gaat/blijft het bij NAC lopen. En nacompetitie is een loterij. Cambuur is zogenaamd een van de slechtere ploegen van de ere, ik vind ze echter in de regel nog steeds aardig fris van de lever voetballen (op hun wedstrijd bij Heerenveen na).

We gaan het zien. Eerst vrijdag maar es 3 puntjes tegen Den Bosch. Dat moet lukken, en als we hetzelfde kunnen brengen als tegen Sparta en Den Bosch wordt dat wederom een dikke overwinning. Maar als altijd: dat moeten we dan wel ook echt brengen.

Peter13

Geplaatst: dinsdag 17 november 2015 om 6:57u

@WW - tegen Den Bosch hetzelfde brengen als tegen Den Bosch? Dat moet wel lukken.

WW

Geplaatst: dinsdag 17 november 2015 om 20:48u

@Peter13

Scherp! Oss natuurlijk.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven