homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 september 2015
Sieg!


Met drie punten op zak terug naar Breda. Samenvatting later vandaag op Humor TV


Bron : de Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Relaties


25-sep-2015 FOR-NAC (1-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Theoden King

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 16:52u

Pfff, pak van m`n hart. Zo te horen zijn we in de slotfase nog goed weggekomen. Maakt niet uit, drie punten binnen! Hup

WW

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 17:08u

3 punten, da`s het belangrijkst. Nu een serie proberen weg te zetten.

Hoop dat de Vd Weg aanhangers voorgoed genezen zijn; wéér een pingel tegen veroorzaakt en da`s niet voor het eerst. Krijg nog eens een hartverzakking van die man.

Quickie

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 17:44u

@WW, ik was in de eredivisie al van die gast genezen. Had nog de stille hoop, dat hij in de 1e divisie voor ons wel van meerwaarde zou kunnen zijn. Helaas !!!

dbare

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 18:35u

pff mog ut onderhand un keer!!!

Al Pacino

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 18:51u

3 punten, 3 punten, WAT EEN GELUK!

Als wij Ars niet hadden aangetrokken, dan waren wij bij de verslagen van de wedstrijden alleen maar geconfronteerd met berichten in de trant van: Hooi stond alleen voor de keeper, maar hij kon hem niet passeren of hij schoot naast of tegen de lat. Hetzelfde geldt voor Steuntjens, huilen met de pet op. En ja hoor ook Stammetje mocht weer meedoen, ja zelfs Vd Weg en natuurlijk kreeg ik daar weer hartverzakkingen van.
En dan Matic en ja zelfs Brands (!!!) niet in de basis zetten. Oh mijn Lieve Heer, hoe lang blijft dit nog zo doorgaan??!!!

Vrijdag komt er een echte tegenstander naar Breda, ik ben benieuwd wat onze trainer/koekenbakker dan weer voor opstelling gaat bedenken.

    

Charpie

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 19:20u

@AP
Ik begin steeds meer te begrijpen waarom jij die Italiaanse zuurpruim als nickname hebt gekozen: kan ook nooit een lachje af.

We hebben gewonnen. Weliswaar met slecht voetbal, volgens de verslaggevers van 076Radio, maar het zijn 3 punten.

Maar toch weer afgeven op altijd dezelfde spelers: Hooi, die de laatste invalbeurten heel behoorlijk speelde, Seuntjens (zonder t):
de meeste begaafde NAC-speler. En dan Kenny: een open deur....
Noodgedwongen centraal achterin, want De Kamps mist lengte en hoe Jesse het op dit moment doet , dat weten we geen van allen.

Zinloos negativisme, terwijl je wel hardnekkig pleit voor Matic, die al jaren niet overtuigt. Postbodevoetballer die meestal de verkeerde kant uitdraait en vrijwel altijd de bal verspeelt.....Kijk gewoon eens een wedstrijd naar hem: niet rendabel. Maar misschien word je verblind door dat mooie loopje van hem en dat heeft Seuntjens niet.

En dan Brands: een kind kan zien dat die al wedstrijden niet fit/ uit vorm is. Die komt wel weer terug, maar ik snap de keuze om hem niet op te stellen.

Vind jij het nog wel leuk, NAC-supporter zijn?

hbz

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 19:55u

En weer 3 erbij.

Sjak

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 20:10u

Ik ben er blij, weet je waarom omdat ze gewonnen hebben.
Verder zal het me allemaal een rotzorg zijn.
Juupliek is gewoon klote, ook voor die spelers.
Gewoon nu vertrouwen kweken en op naar de volgende periodetitel. Volendam is al afgevallen

Hup

Opa

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 20:16u

Volgende week erop klappen. Zorg dat deze krappe zege de ommekeer wordt. Er moet immers een periodetitel komen. Hup NAC.

Raboreader

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 20:59u

Volgens mij hebben de Kenny bashers de wedstrijd niet eens gezien. Ik was er wel bij. Op die ene situatie na met de penalty heeft hij een gedegen wedstrijd gespeeld als laatste man. Dat heb ik Dingsdag dit seizoen nog niet zien doen. Hij heeft een paar keer keurig ingegrepen, maar daar hoor ik jullie niet over.
We hebben eindelijk een uitwedstrijd gewonnen. Nu thuis tegen VVV winnen en we draaien bovenin mee. Op naar vrijdag. HUP NAC.

rats

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 22:56u

@Charpie: Had je het over Matic of Seuntjes. Seuntjes het eeeeeuwige talent dat er nog nooit uit is gekomen. Volgend jaar is Matic weg, daarom Seuntjes.......

...maar loopt Seuntjes alstumblieft niet zo op te hemelen want o.a. tegen emmen thuis heb ik hem ook niet gezien behalve 1 goede sliding om de bal voor onze lijn tegen te houden dus waarom hij wel zoveel krediet en matic niet (??} Die heeft in het begin laten zien een hele goede voetballer voor nac te zijn. Maar jij bent er ook natuurlijk zo 1 geweest die falkenburg heeft lopen kraken.....al 4 doelpunten voor de kruiken. Als "ze" eenmaal bij nac ballen kunnen ze niks meer....... (Fernandez).

WW

Geplaatst: maandag 28 september 2015 om 10:08u

@Raboreader

Daar gaat het dus net om. Het is bij hem iedere keer. Excelsior thuis vorig seizoen bijv. was meteen een pingel in de openingswedstrijd. Of Feyenoord thuis vorig seizoen: hij hoefde die bal alleen maar weg te koppen (en verdedigend koppen is relatief makkelijk), kopt `m dus precies tegen Kazeem-Richards aan die `dankuwel` zei en 0-1 aantekende..
Dit seizoen Eindhoven uit, waar kwam de voorzet van hun 2-1 vandaan?

Anders gezegd.

Fortuna Sittard - Volendam 0-6 met 0 gele kaarten voor Volendam.
Fortuna Sittard - Dordrecht 0-5 met 0 gele kaarten voor Dordrecht.
Fortuna Sittard - NAC 1-2 met 4 gele kaarten voor NAC waarvan 1 voor Kenny en de tegengoal a conto Kenny.

Dat is niet bashen. Dat zijn harde data. En dan is de conclusie dat Kenny een sympathieke gast is die evenwel ongeschikt is als betaald voetballer.

Heb me overigens laten vertellen dat Van Bezooijen op de training onvoldoende indruk maakt om mee te laten doen in een wedstrijd (zag Moho om Van Bezooijen vragen).

Vrijdag winnen van VVV en het ziet er voor de NAC supporter allemaal weer wat rooskleuriger uit.

Stam gaf overigens als rechtsback de voorzet voor de 0-1, daar ben ik content mee: hopelijk ziet hij dat hij zo ook beslissend kan zijn voor het team en een betere rechtsback loopt er bij NAC niet rond. En voor Ars niets dan lof, die brengt zijn geld wel op.

Al Pacino

Geplaatst: maandag 28 september 2015 om 10:12u

@Charpie, als NAC-supporter kan ik echt al geruime tijd niet meer lachen. Dat deze periode van ‘niet lachen’ nog wel even zal voortduren is voor mij een gegeven, want het wordt maar niet beter met het spel en de resultaten van NAC en ik zie er ook zo snel geen verbetering in komen. Zeker niet als er supporters, zoals jij, zijn die alles maar goed vinden. Een kinderhand is snel gevuld.

Ik blijf met veel plezier aan de tijd onder Henk ten Cate terugdenken. Een prima tijd met ‘echte’ voetballers, ‘echte’ knokkers o.l.v. een ‘echte’ trainer.

Als ik nu wedstrijden zie, waarin constant, en dan bedoel ik ook CONSTANT, dezelfde spelers hopeloos falen, dan kan ik er toch geen hosannah-verhaal van maken! Jij wel, maar ik niet!
Elson Hooi lijkt wel op een baal hooi, zinloos geloop, weinig inzicht, een voetballer waar de achteruit bijna is versleten en een absolute kansenkiller.
Mats Seuntjens, onze prima donna op de roze schoentjes, in potentie een prima voetballer, maar die het in de praktijk nooit (op één wedstrijd na) laat zien en dit ook bijna zeker nooit zal laten zien. Een postbodevoetballer in de top.
Deze ‘Steuntjes’ en ook Hooi wilden nog voor het begin van de competitie graag NAC verlaten, maar zij zitten er nog steeds. Hoe zal het komen dat andere clubs er niet aan wilden beginnen?
Nee, beste Charpie, zinloos positivisme zet absoluut geen zoden aan de dijk, zelfs niet bij jouw en mijn NAC.

En dan nog even iets over Uroš Matić. Matić heeft vorig seizoen vaak uitstekende wedstrijden gespeeld. Dit viel ook op bij diverse ere-divisie trainers. Dit seizoen wordt Matić door RM geslachtofferd door hem slechts eenmaal in het basisteam te laten beginnen. Zet dat eens af tegen de opstellingen van Steuntjes! RM heeft een ongefundeerde voorkeur voor deze speler. Als Matić 2 of 3 wedstrijden in de basis had gestaan en die wedstrijden slecht zou hebben gespeeld, dan zou zelfs ik er begrip voor hebben dat hij wordt gewisseld.

Om nog even jouw laatste vraag te beantwoorden: Ik vind het NIET meer leuk om nog naar NAC te kijken, maar ik blijf wel op betere HtC-tijden hopen. Ik blijf NAC-supporter, door dik en dun en al hééééel veel jaren!

    

Quickie

Geplaatst: maandag 28 september 2015 om 10:30u

@WW, ik was in de eredivisie al van die gast genezen. Had nog de stille hoop, dat hij in de 1e divisie voor ons wel van meerwaarde zou kunnen zijn. Helaas !!!

donvangeene

Geplaatst: maandag 28 september 2015 om 10:56u

Eindelijk, begin van de euforie.
Gaan de gladiatoren nu via de tweede periodetitel op naar de (juup-)landstitel.

Ars is weer als vanouds: volg de gladiator en heers over de rest van het veld

Charpie

Geplaatst: maandag 28 september 2015 om 14:12u

@Godfather,

Los van het feit dat je verhaal elke nuance mist en jij mij kennelijk als een naïeve positivo ziet, het zij zo, lijkt dat drammerige gejammer elke keer volstrekt zinloos en brengt het onze club geen stap verder.

Ik ga al meer dan 40 jaar naar NAC en heb echt alles al een keer meegemaakt, maar de tijden van HtC zijn gewoon voorbij en wij moeten het doen zonder Schreuder en Penders. Het is niet anders.
Onze huidige selectie heeft haar gebreken, dat weet iedereen, maar elke keer weer alleen maar de mindere kanten van spelers benadrukken en echt totaal geen oog hebben voor acties die lukken en soms gewoon goede wedstrijden; dat, beste AP, noem ik vooringenomenheid en gewoon slecht waarnemen. Onwetenschappelijk, zou je het ook kunnen noemen. Nog één keer over Seuntjes ( nog steeds zonder t), dan hou ik erover op: briljant technicus met bovengemiddeld inzicht, helaas mentaal niet erg sterk en vaak te flegmatiek. Momentenvoetballer dus. Daar hoef je niet gecharmeerd van te zijn, maar in godsnaam, hou eens op die jongen elke keer weer af te breken. Daar is niemand mee geholpen. Als hij goed speelt, hoor ik je niet.

En over Matic: vorig jaar speelde hij heel matig. Het was het jaar daarvoor dat het wel wat leek, maar ook toen: niet rendabel, leuke acties die bijna altijd strandden: 0 doelpunten, vorig jaar 1 en dit seizoen één leuke invalbeurt met een doelpunt tegen Dordt, de wedstrijd waarin zelfs v.d.Weg en Suk toppers waren. Tegen Emmen weer voortdurend balverlies. Superaardige gast verder en hij doet altijd zijn best, maar hij komt tekort voor een basisplaats.
Doe ik niet denigrerend over en ik ga die jongen echt niet afzeiken.

Conclusie: de situatie is zoals hij is. We moeten het ermee doen en wij, als supporters moeten en horen achter de club en tijdens de wedstrijd, achter de spelers te staan. Kun je dat niet meer opbrengen, zoek dan een andere club. En bespaar ons je voortdurende zwartgalligheid, zelfs na een gewonnen wedstrijd.

Al Pacino

Geplaatst: maandag 28 september 2015 om 20:06u

@Charlie, eh sorry Charpie, De situatie is inderdaad zoals hij is! Jij bent positief en ik ben negatief. Maar zeg ik erbij, ik ben ook realist. Ik zweef niet en ik (her)ken nog steeds het verschil tussen goede, minder goede en slechte spelers. Jij weet over wie ik het dan heb en bij de minder goede spelers hoort ook Van der Weg, ondanks zijn goede instelling en dat waardeer ik wel in hem.
Als ik Naah slecht vind spelen, dan zeg ik dat. Maar gelukkig speelt Naah bijna altijd goed en dan geef ik dat ook aan. Dat noem ik eerlijk zijn. Zou ik dat niet doen, dan zou ik mijzelf een hypocriet vinden.

Dus je begrijpt natuurlijk wel dat ik ook Hooi en Seuntjens zal blijven beoordelen en dit zal, vermoed ik, toch steeds weer negatieve beoordelingen zijn. Helaas, zij veranderen niet en ik ook niet.

Jouw advies om een andere club op te zoeken, zal ik niet opvolgen. Immers NAC is toch die tegendraadse club?! Nou daar ben ik ook een onderdeel van. Ongeacht of dit wel of niet jouw goedkeuring heeft.

Het ga jou goed!

    

rats

Geplaatst: dinsdag 29 september 2015 om 0:13u

Eenieder met een andere bril kijkend heren met daarbij ieder z`n voorkeur waarbij ik de mijne ook kenbaar heb gemaakt. Hopelijk vinden we snel het belans om ook a.s vrijdag de punten te pakken tegen een echte moeilijke ploeg als vvv


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven