homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

26 september 2015
Kenny vervangt Dingsdag, Ars twijfelgeval


Morgen mogen we weer. Opnieuw naar Limburg, opnieuw naar de krochten van de eerste divisie. Het zieltogende Fortuna Sittard zal ons met alle egards ontvangen, want als NAC op bezoek komt blijven er tot nu toe altijd punten in huis.

NAC speelde afgelopen dinsdag een goede wedstrijd. Toch zal trainer Robert Maaskant enkele wijzigingen doorvoeren. Kenny vd Weg is de eerste vervanger van Michael Dingsdag en zal samen met Luis Pedro het hart van de defensie vormen.

Op het middenveld zal Divine Naah weer terugkeren. Of Matic, Suk of De Kamps geslachtofferd wordt is nog onduidelijk. Wel lijkt het erop dat Ronnie Stam zijn basisplaats nog niet heeft heroverd. Voorin is het eveneens puzzelen. Sjoerd Ars heeft nog last van zijn blessure en bekijkt vandaag of hij morgen meedoet. Lukt dat niet dan wordt Mats de spits in Sittard.

De wedstrijd begint morgen om half drie en is niet op tv te volgen. Waar wel? Op 076Radio natuurlijk.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Sjak

Geplaatst: zaterdag 26 september 2015 om 11:36u

Thuis vinden ze het helemaal niet erg NAC in de juup speelt en niet uitgezonden gaat worden. Kan ook bij de IKEA of op het terras naar 076 luisteren
Ik verwacht er niks van, laatste wedstrijd van de eerste periode, er staat niks op het spel.
De nacompetitie gaan we toch wel halen, toch Robbert?

WW

Geplaatst: zaterdag 26 september 2015 om 12:46u

Er staat niks op het spel??
Sowieso gewoon 3 punten, het staat nog allemaal hardstikke kort op elkaar, er kan vertrouwen getankt worden en als je die ommekeer eens wil bewerkstelligen kan je volgens mij maar beter als de sodemieter beginnen en niet nog een wedstrijdje afwachten. Kortom, alle reden morgen volle bak ervoor te gaan!

Ik snap alleen de keuze voor Van der Weg serieus niet. He-le-maal niet zelfs. Ik herhaal maar eens wat ik gisteren ook zei, maar nu Van der Weg speelt moet ik mijn voorspelling naar beneden bijstellen, want je hebt nu dus geen enkele fatsoenlijke opbouw van achteruit. Ik hoop nu maar dat we winnen, maar vrees weer met grote vrezen.


Geplaatst: vrijdag 25 september 2015 om 9:06u

Ik snap degenen die voor Kenny pleiten niet. Zien jullie dan niet dat Pedro aan de bal ook zwak is? Dan zet je dus 2 mensen centraal achterin die geen van 2 een fatsoenlijke pass kunnen geven. En als ik moet kiezen tussen Pedro of Kenny, gaat mijn keus ondubbelzinnig naar Pedro: meer snelheid, betere kopper en een fan-tas-ti-sche sliding in zijn poten. Pedro beschouw ik echt als een ruwe diamant, een groeibriljant, terwijl ik bij Kenny vrees dat die niet beter kan dan dit.

Pedro dus met een duidelijke taak in de mandekking. Dan moet er als laatste man iemand staan die wél een bal kan passen en dat is De Kamps (Dordt-uit vorig seizoen balletje op Boateng, 0-1).

Dan Stam (voorkeur) of Mulder rechtsback en Gorter of Lazic links. Middenveld Naah-Matic-Brands (Brands als meest vooruitgeschoven pion). Stam moet zich beseffen dat hij als moderne opkomende rechtback ook aanvallend beslissend kan zijn. Laat `m maar opstomen aan de rechterzijkant, zoals vroeger Vd Dungen of later Mtiliga links deed, en de bal voorgeven op Ars of Brands die `m binnenkopt. Rechtsback hoeft geen demotie te zijn, het is maar net de invulling die je er zelf aan geeft. Hopelijk beseft Stam dat.

En dan denk ik dat we er zijn.

Nu nog die bescheten instelling uit de mindset krijgen zodra we een tegengoal krijgen, en dan walsen we zondag over Fortuna heen. Dan durf ik met een stalen gezicht 0-5 te voordpellen

RS

Geplaatst: zaterdag 26 september 2015 om 13:17u

WW. Ben het helemaal met je eens. Van der Weg naast Pedro is rampzalig. En niet alleen omdat Van der Weg slecht opbouwt. Hij heeft reeds vele malen laten zien het niveau Topklasse niet te overstijgen. Wellicht hebben we dan niets anders als De Kamps.
Stam moet zich eens gaan schikken in zijn rol als rechtsback.
Brands er natuurlijk in. Je zet toch geen 25 doelpunten op de bank?
Naah? Leuk, maar veel te onrustig. Zou misschien een goede rechtsbuiten zijn?

ennaajseejer

Geplaatst: zaterdag 26 september 2015 om 13:28u

Maaskant wordt zo onderhand de kroonprins van de onlogische opstellingen en wissels

Raboreader

Geplaatst: zaterdag 26 september 2015 om 13:28u

Staat Brands er naast? Dat is je topscorer. Dat kan ik me niet voorstellen. Kenny achterin gaat verrassen en Dingsdag uit de basis spelen. Let maar op!

Grover

Geplaatst: zaterdag 26 september 2015 om 18:02u

@WW helemaal niks toe te voegen aan jouw woorden....als je toch trainer bent van onze tegenstander dan zak je in en laat je de opbouw over aan ons centrale duo...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zaterdag 26 september 2015 om 18:03u

Waarom stond Brands er dinsdag überhaupt naast? En waarom rept er niemand van DROL over hem? Of gaat maaskant het EINDELIJK eens logisch doen en 4-4-2 met Brands en De Kamps op het middenveld spelen?

Pedro en Van der Weg centraal achterin lijkt me het domste wat je kunt doen. Maar goed, maaskant heeft geen TD om tegenaan te zeuren, vandaar dat we hem niet horen.

NACHouten

Geplaatst: zaterdag 26 september 2015 om 21:42u

Even serieus, als Brands ernaast staat, word ik gek!!

Hoe verzin je het om hem tegen Heerenveen niet op te stellen? NAC speelde beter maar creëerde geen kansen. Waarom niet? Ars geblesseerd, Brands gepasseerd. Als Maaskant Brands er nu weer naast zet, kan hij wat mij betreft gelijk zijn biezen pakken!

remy196

Geplaatst: zaterdag 26 september 2015 om 23:59u

Mats in de spits = spelen ZONDER spits. Zag je aan het begin van het seizoen en tegen Heerenveen ook al. Ze aub Brands dan nog liever op die plek en anders zien we Mats weer alleen achter de spitspositie spelen en Suk weer wanhopig naar voren spelen. Dat schiet dus niet op!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 11:36u

En eigenlijk is het allemaal zo gemakkelijk.

Ars en Brands voorin, Seuntjens daarachter. De Kamps daar weer achter en dan Verbeek/Hooi/Matic/Naah op de flanken. Stam rechtsback als hij zich in het teambelang kan schikken. Gorter linksback en de beste combinatie van Pedro/Dingsdag/Van der Weg/Mulder centraal achterin.

Maar goed, we zitten in het proces van maaskant. Hopelijk komen we daar ook een keer uit.

Al Pacino

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 11:47u

Wij weten het allemaal weer precies te vertellen, maar RM bepaalt toch wie mag opdraven. En dat zal wel weer een prima team zijn. Met Seuntjens, Hooi en Van der Weg. Hoe kan je het bedenken en dan heb ik het nog niet eens om de grootste RM-surprise: Brands er naast! Of wordt RM op het laatste moment nog verstandig??    

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 12:28u

Het allergrootste probleem op dit moment van NAC Breda is dat er niemand is die robert maaskant af en toe van een weerwoord dient op voetbaltechnisch vlak. Of gebeurt dat intern wel? Ik hoop het maar, maar ik heb op dit moment niet de indruk dat Hellemons, Penders, Van der Sleen (wie?) of andere wellicht niet-technische mensen (Goetzee?) op gezette tijden robert maaskant confronteren met (de gevolgen van) zijn keuzes. Met als gevolg dat NAC een vrijwel ongeleid projectiel is geworden. In theorie zou het kunnen hoor, driekwart jaar werken aan een `proces` en daar dan ineens ook nog beter uit komen, maar er is tot nu toe geen enkele reden om daar vertrouwen in te hebben.

WW

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 13:19u

@AS

Je kan centraal achterin volgens mij niet 2 houthakkers naast elkaar wegzetten. Pedro - Van der Weg: ik zie het in elk geval niet zitten.

rats

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 13:20u

Falkenburg al 4 keer gescoord, wat een mazzelaar zeg......

dun ert

Geplaatst: zondag 27 september 2015 om 13:40u

Ik zeg het nu maar alvast; Ik hoop van harte dat we vandaag drie punten gaan halen in Duitsland, anders ben ik bang voor Blaaskant dat ie wederom net als een jaartje of 6 geleden de nooduitgang richting Polen kan gaan nemen, aangezien zijn positie dan onhoudbaar zal gaan worden.

Robbertje, als je een grote bek hebt, moet je die ook waarmaken. We staan als we gelijk spelen meer punten achter op de koploper dan we uberhaupt punten hebben!!!!!

Ik mag het niet zeggen als NAC supporter zijnde, maar geen woorden maar daden. Anders doe maar ff wisselen, Robbertje..


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven