homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 september 2015
NAC vermaakt het publiek


Maar kan zich vanaf nu volledig richten op promotie. Het zag er hoopvol uit vanavond!

Het publiek keuvelde wat over het foutje van donny, het lobje van veerman, het schopje van dingsdag en zo werd het vanzelf een leuke avond.

Tegen slechte maar voetballende elftallen kunnen we het dus blijkbaar wel. Hoop voor zondag dus!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

inteldave

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 20:46u

en geen of nauwelijks gezeik op elkaar.......
de Kamps gewoon laten staan dus

en Lazic........ een typische "kom er maar uit Pietertje..."

steef

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 20:52u

Het zal ook eens GVD eens onze kant op vallen. Manmanman.

cashel

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 20:56u

Jammer verlies van nac. Ze speelden niet slecht. Verbeek erg weinig rendement.
Waarom de kamps eruit? Verbeek had beter geeisseld kunnen worden. Lafjes.. Waarom
Extra spits pas na de 0-1 inbrengen? Doe dat eerder ga eens uit van eigen kracht.
Verder was het best aardig. Niet slechter dan heerenveen.
Maar wel weer niet gewonnen..

RS

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 20:59u

Blij, dat die beker voorbij is.
We hebben de handen al vol aan het behalen van een periodetitel!
Zeker a ls we maar kansen blijven missen (Pedro, Seuntjens zijn vaste klanten) en we het uiteindelijk achterin niet dicht krijgen.

snuifbuis

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 21:05u

Heerlijke avond! Zo willen we ons NAC zien. De Kamps en Matic zeer goed. En Suk verbaasde mij ook positief. Voorin dwing je te weinig af en nmm staan ze op de cruciale momenten verkeerd voorin.

Enige smetje op de avond (naast het verlies) is onze trainer. Wat een arrogante, hypocriete vent is dat. Mensen, dat is nou een glory hunter. Hij moest z`n applausje weer ophalen. Wees een vent en ga ten allen tijde voor je ploeg staan ipv alleen als het publiek acteert. Nmm is dit huichelarij van de bovenste plak. Gladde aal, pak je biezen en ga ergens in een toren TD spelen.

Hup NAC!

Theoden King

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 21:13u

Ik kon er vanavond echt niet bij zijn, maar begrijp dat onze jongens leuk hebben gevoetbald! Dat geeft de supporter moed. Nu alle pijlen op promotie en drie punten in sittard!

Bertus*89

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 21:17u

Helaas niet gewonnen, goal kon aan beide kanten vallen.
De Kamps moet wel echt in de basis! Die blijft maar gaan en dat alleen al werkt aanstekelijk op de spelers en ook zeker op de supporters.

Grover

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 21:18u

Genoten van een met NOAD spelend NAC! De Kamps by far de beste speler met Matic en een hard werkende Suk. Vond Verbeek best goed spelen. Hooi eerste helft goed maar viel ver terug na rust. Centrum achterin te kwetsbaar, Pedro slechte inspeelpass. Maaskant, waarom nu wel langs de tribune na afloop en vrijdag jl. niet??

Sjak

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 21:21u

Eens met Snuifbuis, vond het de beste wedstrijd van dit seizoen, als je dit elke week brengt dan moet je gemakkelijk je punten kunnen maken. Achterin stond het goed, Dingsdag, tja het zal wel aan de dag gelegen hebben, Donny, LPedro en Lazic goed. Suk en Dekamps goed druk zetten en veel vuil werk geleverd. Verbeek en Seuntjes te slap. De beste wedstrijd tot nu toe gezien van Hooi. We hadden meer verdient tegen een laf Heerenveen. Wat is de verschil toch klein tussn de juup en de ere pfffff

Sjak

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 21:25u

Maaskant kent zijn rol niet, die moet nu even heel terughoudend zijn. Wat voor een kwallebal ben je om mee te lopen, ik klap voor de spelers niet voor jou. Jij moet even je mond houden en ziegen dat de spelers vertrouwen krijgen. Na 5 overwinningen mag je meelopen en dan klap ik ook voor jou. Het is nu nog veel te vroeg naar die grote mond van je.

WW

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 21:41u

Vooropgesteld: NAC maakte er tegen een ronduit armetierig Heerenveen een echte wedstrijd van. NAC kwam goed fel uit de startblokken en als we in die goede fase hadden gescoord had ik het nog wel willen zien.
Toch ben ik niet `om`, dat het nu allemaal wel goedkomt, om de volgende redenen:

1. Ik miste bij NAC de echte wil om te winnen. Ja, lach maar.
Maar ga maar na:
- die kans van Seuntjens die tegen de keeper schoot moét tegen de touwen (ook al werd hij een tel later afgevlagd voor buitenspel) zoals vrijdag die bal van Brands op de paal na die megakans erin moést. Heeft beide keren niets met pech te maken. We blaffen redelijk veel, maar bijten veel te weinig.
- in het begin won NAC vrijwel alle duels, naarmate de wedstrijd vorderde (en dan worden wedstrijden doorgaans beslist, dus op de momenten dat het ertoe doet) steeds minder.
- irritant om te zien hoe Suk werkelijk geen kopduel wint ondanks zijn redelijk grote lijf. Sterker: hij trekt zijn hoofd in. Iedere hoge bal in zijn buurt is verloren.
- waar zat Dingsdag met zijn gedachten toen hij in minuut 74 aan de wandel ging voor eigen doel langs met de bal aan zijn voet.
- vrij zwakke beurt voor Gorter, Lazic.

2. Ik had, als ik de wedstrijd goed `las`, de stellige indruk dat het bepaald zwakke Heerenveen helemaal niet tot het gaatje hoefde & dus ook niet ging. Eerder pakweg 80%, met de handrem erop en de gedachte `we floppen er toch wel 1 in`.

Jammer, want een goed resultaat had bij spelers en publiek iets positiefs teweeg kunnen brengen. Nu is deze wedstrijd er, vrees ik althans met grote vrezen, 1 in dezelfde categorie als bijv. vorig jaar Ajax uit: toch weer hoop krijgen, maar uiteindelijk met niks staan.

De enige manier om uit de shit te komen is wedstrijden winnen. Een serie wegzetten. Zondag Fortuna. 15e met de meeste tegengoals. Als je daar geen 3 punten pakt kan je de competitie definitief vaarwel zwaaien.

Sjak

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 22:07u

@ww Ben het niet met je eens, Gorter speelde een goede wedstrijd enLazic ook. Ik vond de verdediging goed staan.
Ik vond Seuntjes en Verbeek de zwakke broeders, veel te weinig strijd.
Ik vond Suk goed spelen, koppen kan hij niet maar wie wel bij NAC, Seuntjes zat er soms anderhalve meter naast. Is Brands trouwens geblesseerd, vond hem maar op halva kracht spelen.
Trouwens laat meneer stam maar op de bank. zonder meneer stam gaat het veel beter.

VS Breda

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 22:11u

Speelt Seuntjes eens een keer een prima wedstrijd wordt hij gewisseld, echt onbegrijpelijk. Verder graag het centrale duo wisselen, wat een drama zowel Pedro als Dingsdag. Tevens aanvoerder onwaardig om zo een schop uit te delen! En heeft onze tweede keeper geen armen ofzo........ wordt echt tijd voor een wissel! Je oogt onzeker Jelle!

De Scout

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 22:27u

Niks mis met dd instelling, mentaliteit en scherpte vanavond... dit doortrekken naar Fortuna uit!

De Scout

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 22:28u

Niks mis met dd instelling, mentaliteit en scherpte vanavond... dit doortrekken naar Fortuna uit!

dimitri

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 22:34u

Mats was al niet fit aan de wedstrijd begonnen vertelde hij, dus logische wissel. Speelde niet top maar was wel een aanspeelpunt. lasic en Matic waren zwak even als Suk.
Maar belangrijkste conclusie:
NAC -Heerenveen 0-1:
NAC speelde als alle Nederlandse ploegen in Europa: het zag er leuk uit maar het was meer blaffen dan bijten en de tegenstander weet dat de fouten in de verdediging toch wordt gemaakt En kon op halve kracht spelen

Helter

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 23:03u

@Snuifbuis en @JAC
Jullie commentaar t.a.v Maaskant slaat helemaal nergens op.
Misselijkmakend zielepieten!

moho

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 23:57u

Aardig potje.
Heerenveen leek te rekenen op het gaatje dat uiteindelijk viel.
Onbegrijpelijk actie Dingsdag.

De Kamps en Matic laten staan !

@Helter
Waarom nu wel applausje ophalen na redelijke wedstrijd en bij zeperds direct de catacomben induiken (Volendam, Eindhoven, Helmond, Emmen), terwijl spelers wel langs tribune gaan.

Of je loopt mee, of je loopt niet mee of je spreekt af dat er bij verlies/gelijkspel vanuit de middencirkel een applaus naar het publiek gaat.

Gr.
Josip

rimaris

Geplaatst: woensdag 23 september 2015 om 7:25u

zeikmodus aan
Dingsdag wat een drama is dat zeg. Met zijn nep aanvoerder gedrag. Kan alleen maar schoppen. Opbouwend een drama en geen voorbeeld voor de selectie.
zeikmodus uit
Gorter prima op 1 kopballetje terug na. Lazic te onzeker aan de bal maar verdedigend prima. Middenveld stond goed. Enige echte manco is weinig tot geen kansen gecreëerd.
Belangrijk, de juiste instelling in de ploeg, een Matic die weer sterk aan de bal was na gisteren weer hoop op een beter seizoen dan na afgelopen vrijdag.

Blof

Geplaatst: woensdag 23 september 2015 om 8:26u

Toch weer bijzonder 6000 man op de tribune en nog wat achter de decoder en zoveel verschillende meningen en gezichtspunten.

1. Trainer die zijn beste spelers er af haalt, wil niet winnen. (Info van Dimitri zorgt voor wat nuance);
2. Vond Seuntjes sterk maar had geen aanspeelpunt om de bal terug te leggen of liepen in de weg waardoor er ook geen ruimte ontstaat om de bal te spelen (is trainbaar);
3. Suk komt helaas te kort (balbehandeling, kijken waar de ruimtes is, zorgt alleen voor vertraging, door afjagen en veel energie er in steken gecompenseerd)
4. Lazic startte sterk, viel even terug door teveel frivoliteiten maar hervatte zich goed.
5. Pedro, voortaan snel de bal afpakken en nog sneller aan Dingsdag geven. Heb één of twee crossballen gezien die goed waren, voor de rest geen goede insteekpass (oorzaak is echter niet alleen zijn beperkte techniek maar ook het feit dat echt niemand bij NAC loopt zonder bal (trainbaar)

Kortom, veel zaken die nu nog mis gaan zijn trainbaar. Aan de kwaliteit van het team ligt het niet. Hoop dat Maaskant snel laat zien wat zijn mond al een tijdje predikt, aanvallend voetbal waar veel energie in de wedstrijd wordt gestoken.

Al Pacino

Geplaatst: woensdag 23 september 2015 om 9:06u

Leuke wedstrijd, maar vooral door NAC. Zij waren de betere spelers. Een aantal uitblinkers? In eerste instantie De Kamps, voorts Matic, Gorter en Lazic. De 2 minsten? Seuntjens en Hooi. Hopeloos. Wij spelen nog steeds met 10 man en RM sluit zijn ogen!

Hertog076

Geplaatst: woensdag 23 september 2015 om 9:48u

NAC eindelijk een goede pot zien voetballen. Lekker sfeertje op de tribune, jammer dat ze verloren hebben zat namelijk veel meer in.

Enige minpuntjes, Verbeek eruit, Seuntjes op zijn plek en Hooi laten staan en laat AUB die Dingsdag eruit.... Weer bijna cruciale fout... Voor de goal langs uit verdedigen... pffff

HUP

Hans64

Geplaatst: woensdag 23 september 2015 om 10:16u

Leuke pot voetbal met strijd. Verbeek was de eerste helft prima, tweede helft minder. Zelfs Suk speelde redelijk. Gezien de omstandigheden prima. Nu 100% op competitie richten. Hup NAC!

NACHouten

Geplaatst: woensdag 23 september 2015 om 10:18u

Jammer, er had meer in gezeten. Heerenveen speelde niet op 80% maar is gewoon heel erg slecht. Behalve de terugspeelbal van Gorter en de goal heeft Heerenveen geen kans gekregen. NAC ook nauwelijks overigens.

Het viel me op dat Dingsdag echt niet kan opbouwen en dat Pedro aan de bal door onzekerheid erg traag speelt. Hier moet echt wat mee gebeuren. Je zou zeggen dat Dingsdag de ervaren speler is die Pedro coacht en stuurt. Helaas heeft hij de hande vol aan zijn eigen spel. Verder is toch wel duidelijk dat met De Kamps ipv Stam het spel 3 tempo`s sneller gaat op het middenveld. En dat is exact wat nodig is in de JL. Daarmee kun je tegenstanders uit elkaar spelen en ruimte creëeren voor de voorhoede die kwalitatief toch echt wel prima is voor de JL. Nu hopen dat RM dat ook gezien heeft.

Bij de tegengoal is het jammer dat Suk en Matic allebei hun positie verlaten om druk te zetten bij de cornervlag. Dat was eigenlijk de beslissende fout en het tegendoelpunt was slechts een logisch gevolg.

Nu op naar Sittard

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 23 september 2015 om 10:50u

Door slechte tactiek van tegenstander kreeg je veel ruimte in de eerste helft , geen van de `juup` tegenstanders gaat dat doen.
Ik wil maar zeggen dat dit aantrekkelijk voetbal in de eerste helft een vertekenend beeld geeft en voor mij niets zegt over het verloop van de competitie.
Goed dat we van die beker af zijn , minder goed dat het weer een aantal duels schorsing kost voor Dingsdag , kom er maar in Kenny. (hopelijk niet zoals Dingsdag in de slotfase van een al verloren bekerduel graag , je zou bijna denken .........)

Wat een trieste tijden voor ons NAC......

Ratatouille

Geplaatst: woensdag 23 september 2015 om 10:55u

Heerenveen heeft echt bijna niets gecreeerd. Wedstrijd had je gewoon moeten winnen, maar het zat ook gewoon niet mee.
Ik denk dat je de spelers - wat schoonheidsfoutjes daargelaten - weinig aan kon rekenen, maar wanneer gaan we nou eens gewoon een scheidsrechter zien die:

- die penalty durft te geven (bij een corner 2e helft kon Suk niet eens springen, zo hard werd hij aan zijn shirt naar beneden getrokken)
- gewoon eens 10 minuten durft bij te tellen (die gele kaart voor De Kamps was al niet eens terecht, maar die "blessure"behandeling sloeg echt alles. Ik ben gaan pissen, bier halen en toen ik terug boven kwam, lag hij nog steeds op de grond en dan worden er een schamele 3 minuten bijgeteld)
- een keeper eens gewoon een 2e gele kaart durft te geven voor tijdrekken
- vroeg in de wedstrijd net zo stoer rood trekt (de aanslag op Verbeek aan de zijlijn) als laat in de tweede helft als de wedstrijd al bijna gespeeld is (rood aan Dingsdag).

Ik heb me KAPOT geergerd aan de arbitrage. Het was weer typisch een gevalletje van fluiten voor de favoriet...

Al Pacino

Geplaatst: woensdag 23 september 2015 om 11:36u

Volgende wedstrijd.

Ten Rouwelaar

Lazić / Ferreira / Van Bezooijen / Gorter

Suk / Matić / De Kamps / Brands

Ars / Verbeek

Ik ga er van uit dat Naah niet kan spelen.

    

fvf6

Geplaatst: woensdag 23 september 2015 om 13:07u

Dingsdag gaf 30 minuten voor het einde aan r.m aan dat hij er een spits bij wilde .R.m.gaf toen een teken aan Dingsdag dat hij dat zelf wel bepaalde wanneer hij die in bracht , dit voorval was duidelijk te zien vanaf de tribune . Met als gevolg dat NAC , waarvan ik moet zeggen dat ze alles hebben gegeven erdoorheen kwam te zitten en dus de wissels te laat kwamen

Blof

Geplaatst: woensdag 23 september 2015 om 14:39u

@ Ratatouille, helemaal mee eens.

ik houd niet van Calimero gedrag, maar begreep van deze scheids helemaal niets.
Je vergat de aanslag op Seuntjes (meerdere malen), was al geel met minimaal een rood randje. Daarna begon hij kaarten te geven waarvan de helft futiliteiten waren.

Kortom een droeftoeter.

Maar ja ook hier geldt je krijgt diegene die je verdient.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven