homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 september 2015
Maar er is ook nog goed nieuws


En dat is dat we het toch weer een jaar hebben weten te overleven! Een jaar waar uiteraard al meer dan genoeg over geschreven en gezegd is.

De kersverse 103-jarige hangt dan weliswaar al meerdere ronden in de touwen, maar is nog altijd veel te koppig om de handdoek in de ring te gooien. 'Nooit Opgeven Altijd Doorzetten', dat zit allemaal wel goed. Nou alleen nog even dat 'Aangenaam Door Vermaak En Nuttig Door Ontspanning' terug voor mekaar zien te boksen.

HUP NAC!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

pannelap

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 9:02u


Afgemat Druiloren Voetbal En Nietszeggend Door Onvermogen...

.....dit zal de nieuwe slogan worden als `onemanshow` Robert en zijn Pinkeltje Ronnie de bühne in Breda blijven betreden en bevuilen..... of zeur ik nu teveel!?

Kopspion

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 11:27u

Oh, dacht ik even dat het goede nieuws was dat we een TRAINER zouden krijgen (die het ook zou aandurven om Stammie zijn "status" te ontnemen)..

Sjak

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 11:37u

Ik ben ook ff van slag, ik hoopte op Stam en Dingsdag naar het tweed gezet, Maaskant op non actief en Henk ten Cate als ad-interim aan de slag.
Ach NAC is net als meedoen met de Staatsloterij, je hoopt telkens dat het wat wordt maar je moet vaak maar tevreden zijn met 5 euro...

Waddinxveen

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 14:24u

Na de negatieve flow waar we gisteravond met z`n allen ongehinderd indoken is het nu inderdaad weer tijd voor een nuchtere en wat meer positieve kijk op de stand van zaken.
Ook in BNdeStem staat gelukkig een wedstrijdverslag waar ik me veel meer in kan vinden dan in menig zwartgallig commentaar op deze site.

NAC startte fanatiek en dominant. Het uitvallen van Naah veranderde daar nagenoeg niets in. Resultaat: na een afgekeurde goal al snel de 1-0. Een kwartier voor rust zakt het vervolgens sluipenderwijs in. Het lijkt wel of het uitblijven van de 2-0 (ondanks meerdere kansen daarop) voor een morele terugslag zorgde. Iets wat je ook terug ziet na de tegengoal van Emmen. Ineens is alle organisatie zoek en verlies je nota bene in eigen stadion het initiatief. Die morele zwakte is mijn grootste verwijt aan Maaskant en zijn team, want de vele bijna goals (buitenspel, paal, lat, net over) tonen aan dat dit team prima in staat is om kansen te creëren. Als vlak voor tijd die 3-2 gevallen was, had iedereen nu gezegd dat het team zich er weer bovenop had geknokt en NOAD had getoond. Het is allemaal zo relatief. Maar daardoor niet minder zuur...

Dan nog iets: kap a.u.b. met dat kansloze en onterechte "Stam bashen". NAC had nog niet afgetrapt of achter me zat alweer een schreeuwlelijk op Stam af te geven. Juist daarom zijn we hem met drie man eens in de gaten gaan houden. Afgezien van een keer teveel kappen en draaien en welgeteld twee foute passes in een hele wedstrijd heeft Ronnie het dit keer prima gedaan op het middenveld. Ik ben zelf een enorme fan van De Kamps, en denk niet dat hij onder doet voor Stam. Maar op dit moment kan Stam bij sommigen echt bij voorbaat al niks goed doen en dan vind ik dat die mensen de term "supporter" maar eens op moeten zoeken in het woordenboek...

Als Maaskant de mentale weerbaarheid onder sommige spelers verbetert ben ik er juist na gisteravond van overtuigd dat dit team bovenop komt. Misschien nog niet voor a.s. dinsdag wanneer we met (gok ik) 8.000 man naar een bij voorbaat al kansloze bekerwedstrijd op een waardeloos tijdstip zitten te kijken. Maar ik laat me natuurlijk graag verrassen. Juist dit soort wedstrijden zijn in het verleden toch bijzonder gebleken...

10diego

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 14:52u

Kan me grotendeels vinden in verhaal Waddinxveen al is er meer aan de hand dan een beetje pech. RM en RS worden binnen divere geledingen nauwelijks gepruimd. Dan heb je het over de TD, de trainer en de speler die de baas in de kleedkamer is.

Ik was geen voorstander van de taart en het doorgaan met Maaskant. Maar vind dat we nu niet moeten paniekeren.

De rust bewaren, punten halen en eind van het kalenderjaar evalueren. Dan wellicht Schreuder voor de groep of Maaskant houden. Weinig wijst er op dat hij het aan de praat gaat krijgen, niks garandeert dat de zoveelste trainerswissel een succes wordt. Geef Maaskant eveh tijd en laat Stam gewoon backen.

Uithuilen en doorgaan.

Theoden King

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 17:11u

Wijze, genuanceerde woorden van Waddinxveen en 10diego. Een hele verademing tussen de vele bash-posts.

Laat ik voorop stellen dat ik ook niet geloof in een trainerswissel, puur om de genoemde reden dat die zelden iets oplevert. Bovendien, als je RM ontslaat heb je gelijk twee vacatures, voor trainer en voor td (slim gespeeld, Robert ) Op zo`n stoelendans zit NAC op dit moment niet te wachten.

Als ik de wedstrijd van gisteren zo objectief mogelijk bekijk (was gisteren in het stadion niet echt mogelijk, emoties enzo...), waren we de bovenliggende partij en hebben we gewoon veruit de meeste kansen gehad om met 3 of 4-0 te winnen. En dat had dus ook gemoeten.

Wat nu vooral tegen NAC kan gaan werken, is dat ploegen steeds minder ontzag krijgen voor de `gedoodverfde kampioen`. Ploegen als memmen en helmondspor hadden vooraf vast niet gedacht een punt te kunnen pakken tegen ons. Nu dat een paar keer wel gebeurd is, gaan andere clubs de mouwen nog eens extra opstropen. NAC is kennelijk kwetsbaarder dan we dachten!

Die hoop mag geen post gaan vatten. Alleen al daarom is een ruime zege op fortuna shittard nu een must geworden. En daarmee wordt de druk alleen maar groter.

Kortom: doorbouwen en nie mauwe!!

Hup NAC!

@facilitaire dienst van NAC: het scorebord boven vak G is al het hele seizoen van slag. Bij 0-0 geeft ie regelmatig 8-0 aan. Is dat bewust ?

moho

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 20:27u

rooney Stam heeft het daar zelf naar gemaakt, speelde gisteren redelijk maar niet meer dan dat. Niets rechtvaardigt dat tieren op teamgenoten en zich afzonderen bij warming up, 1-0 vieren en ontbreken in rondje langs de tribune.
Dat moet niet gepikt worden, maar gebeurt wel.
RM idem dito, zich laten bewieroken bij einst , maar bij verlies onzichtbaar.
Suk inbrengen op middenveld , breng dan Robinson en speel echt alles of niets.

Juup ploegen ruiken bloed, beetje buffelen en zuigen en NAC is gezien.
Heerenveen ....overleven !

Gr.
Josip

Coco1912

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 23:57u

Ik vond Ronnie Stam sterk van start gaan en veel meerder de bal speelde en zelfs naar voren :-) Hij draait snel en daardoor veel mogelijkheden om het spel vlot te verleggen van links naar rechts of omgekeerd. En gisteren trok hij ook naar voren met gevaar. Dingsdag was wel heel slecht.

Maar volgens Maaskant worden we toch kampioen, dus da`s waar.

rade

Geplaatst: zondag 20 september 2015 om 7:53u

@ moho
Na die wissel stonden er al vier man voorin, daar had je aan Robinson niets gehad. Suk kon met z`n fysiek evt. nog wat brengen bij standaardsituaties en voor de "tweede bal". Verder blij met de realistische toon hierboven in meerdere posts.

Ik keek zaterdagavond wel vreemd op dat RM op het veld stond om de wedstrijd van onze oosterbuurtjes namens Fox te analyseren. En dan ook nog eens enthousiast doen over een trutgoal van Falkenburg.... Misschien heeft hij een zakcentje nodig nu hij bij NAC heeft moeten inleveren, maar ik had er toch wat moeite mee. Wanneer je met de beste selectie van de Jupiler League in de middenmoot staat, moet je misschien maar even uit beeld blijven...

WW

Geplaatst: zondag 20 september 2015 om 11:36u

Wijze genuanceerde woorden van de reageerders hierboven allemaal. Ik wil daar nog het volgende aan toevoegen. Niet in de verwijtende sfeer of wie waaraan schuldig is want dat heeft geen zin, schiet NAC geen reet mee op.

Nu het allemaal verrekte stroef loopt doet de clubleiding er verstandig aan nu al te anticiperen op de realistische mogelijkheid dat je niet promoveert.

Je opbrengsten gaan omlaag:
zowel scc-houders als sponsors die dit jaar nog aanhaakten onder het motto `hier moeten we een jaartje doorheen` gaan afhaken. Laten we - ietwat met de natte vinger - schatten dat we volgend seizoen max 8000 toeschouwers hebben (1912, scc en los).
Verder gaan je tv-gelden omlaag: dat extraatje voor de degradant vanuit de eredivisie valt weg.

Dat wil zeggen dat je kosten ook weer omlaag moeten anders hou je het niet vol.
De crux zit `m denk ik in de stadionhuur. Die is omlaag gegaan, maar voor JL begrippen simpelweg te hoog. Ga dus in conclaaf met de gemeente, probeer er een JL-huur uit te slepen met een clausule dat als je promoveert, het huurbedrag automatisch weer naar omhoog gaat, terug naar het huidige niveau.

Verder moet je personeelsbestand opgeschoond worden.
Op technisch vlak.
Bij niet-promotie in mei heeft Maaskant wederom gefaald dus met hem gaan we niet verder. De zogenaamde sterkhouders in de selectie hebben een clausule dat ze gratis weg kunnen, maar ook van doorlopende contracten van spelers die feitelijk niets toevoegen moet je dan af. Van der Weg bijv. is volkomen vergelijkbaar met Damcevski; leuke aardige jongen maar voor een serieuze profclub die een bepaald niveau nastreeft onbruikbaar dus weg ermee.
Oftewel: doorselecteren, maar nu echt. De ploeg vanaf de grond opnieuw opbouwen.
Dan hebben we dus een opbouwtrainer nodig.

Op niet technisch vlak.
Wie voegt iets toe aan NAC?
Ik zag in Rat 115 een fotofuck van Jack Sweres als paus. Paus - Roomser dan de paus - dus daaruit valt af te leiden dat hij de overijverige NAC medewerker was die Ronnie Stam met zijn idd ordinaire scheldpartij erbij lapte. Aangezien NAC zichzelf met promotie een enorme dienst bewijst of misschien zelfs wel het voortbestaan verzekert - dan wordt alles sowieso een stuk eenvoudiger - en de kans op promotie nu eenmaal het grootst is met een zo sterk mogelijke selectie, denk ik dat Sweres een meet dan forse inschattingsfout heeft gemaakt door Stam erbij te lappen.
NAC is -via promotie- misschien wel bezig met overleven. Als volgende keer Sjoerd Ars in een opwelling `boe` roept tegen een provocerende Bokito op de tribune, dan gaat Sweres er dus voor zorgen dat we Ars minstens een wedstrijd kwijt zijn. Je kan je dus afvragen of het handig is door te gaan met zo iemand die toch al (bijna) de pensioensgerechtigde leeftijd bereikt heeft. Ook op kantoor dus doorselecteren - ook op leeftijd.

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 20 september 2015 om 12:40u

Het is 20 september 2018 en het stadion in Breda vult zich met mensen. Ondanks het feit dat de tegenstander vanavond Feyenoord heet, is de sfeer gemoedelijk. Op de tribunes spreken de mensen over koetjes en kalfjes en als er al een stemverheffing te horen is, dan is dat vanwege een besteller die niet boven het geouwehoer bij de bar zijn bestelling plaatst.
Er is ook helemaal niemand die een apart gevoel in zijn buik heeft. Behalve dan die ene jongen die voor het eerst zijn nieuwe verkering naar het voetbal heeft meegebracht. Het meisje moet immers ook weten met wie ze moet concurreren. Eigenlijk is er niets spannends aan. NAC gaat ook vanavond weer gewoon met 4-0 winnen.
Na de blamerende nederlaag in de beker tegen Heerenveen in het seizoen 2015-2016, waarin NAC volledig van de mat gelopen werd door de Friese ploeg, die het in de competitie toch niet bijster geweldig deed, en met 0-6 op de billen kreeg, trok trainer RM de enige juiste conclusie en pakte zijn biezen.
Algemeen directeur JG zat even met zijn handen in zijn haar, maar de Roemeense spelersmakelaar QR, waarmee NAC al eerder zaken had gedaan (hij had onder meer het talent Damcevski in Breda ondergebracht), wist de perfecte trainer voor NAC: Joszephf Bydgoszcz. Die beweerde bij zijn eerste persconferentie dat hij nog gewerkt had onder RM bij Wisla Krakau, maar RM liet vanuit de Verenigde Staten weten dat hij de goede man helemaal niet kende en dat hij hem het allerbeste wenste, alhoewel hij ook vond dat NAC een grote fout maakte…
Enfin. Trainer Bydgoszcz toog aan het werk en analyseerde de spelersgroep. Even krabde hij zich in zijn baard (de oude garde onder de toeschouwers op Zunderello vonden de nieuwe trainer wel verdacht veel lijken op Jo Jansen), maar hij zag gelukkig ook veel mogelijkheden in de groep. Hij besloot ze eerst eens een paar stevige conditietrainingen te geven, want er waren wel wat spelers die iets te veel vlees op de heupen hadden. De keeper klaagde wel over het feit dat hij veel voordeel had van dat spekvet, omdat hij anders zo hard op de grond valt. Waarop de trainer weer repliceerde dat hij als hij lichter was sneller in de hoek zou zijn om de bal daadwerkelijk te pakken en hem niet telkens uit het netje moest vissen. De keeper ging vervolgens in een hoekje van het veld zitten mokken, maar besloot later toch eieren voor zijn geld te kiezen.
Al snel kreeg trainer Bydgoszcz schik in zijn werk. In elke spelers zag hij minstens tien dingen die hij kon verbeteren. Eigenlijk waren die tien dingen bij elk van de spelers hetzelfde: balbezit, positiespel, ballen afpakken van de tegenstander, lopen met bal, lopen zonder bal, koppen, slidings maken, de bal overspelen, een voorzet geven, een lange dieptepass geven, spelinzicht, teamspirit, en ga zo maar door. Het ontbrak ten enenmale aan elk van de spelers fundamentele techniek en kennis van het spelletje.
In eerste instantie waren de resultaten nog niet bijzonder, uit bij Fortuna werd met 2-2 gelijk gespeeld, maar thuis tegen VVV werd toch de goede richting ingezet met een voorzichtige 2-0 overwinning. Ook de spelers kwamen tot het inzicht dat het onder de nieuwe trainer uitgezette spel veel beter, makkelijker en efficiënter was dan onder trainer RM die hen elke keer als ze iets verkeerd deden de huid vol schold, maar dat kwam omdat de spelers die toch niet uitblonken in intelligentie de instructies van de oude trainer na twee minuten voetballen al weer vergeten waren.
De eerstvolgende uitwedstrijd tegen Achilles werd vervolgens met de klinkende cijfers 0-4 gewonnen. De keeper, die daadwerkelijk enige kilo’s was afgevallen, had niets te doen gehad en kon zijn keeperskleren zelf opvouwen en terug in de kast leggen. Wassen was niet nodig. De meegereisde supporters waren lyrisch over het spel en begroeten hun helden bij terugkomst in Breda met een overweldigende ovatie. Daarbij moet opgemerkt worden dat trainer Bydgoszcz vooraf had aangegeven geen voorstander te zijn van ongecontroleerd vuurwerk, daar hij zelf al eens aan een oor getroffen was door een pijl en daaraan een beperkt gehoor had overgehouden.
De thuiswedstrijd tegen Sparta leverde vervolgens een uitverkocht huis op. De Spartanen kreeg een warm welkom, de vriendschapsbanden tussen beide clubs werden weer eens aangehaald, maar konden sportief niet op tegen de als jonge veulens over het veld dartelende NAC-spelers. Het werd 4-0, twee voor rust en twee na rust.
Trainer Bydgoszcz vond dat wel een mooie uitslag en besloot voortaan dat 4-0 de geijkte uitslag was voor alle wedstrijden van NAC. Zo gezegd, zo gedaan. Het kwam in de rest van het seizoen wel eens voor dat een tegenstander iets te zwak was, maar nadat in de 20ste minuut van de eerste helft de 4-0 er al in lag, beperkten de NAC spelers zich tot galleryplay, waarbij ze vooral hun best deden om geen doelpunt meer te maken. De belchinezen op de tribunes werden vanaf die tijd steeds minder gezien, je kon niets winnen met een club die elke keer met dezelfde cijfers won.
Het ontketende Volendam kon in dat seizoen niet meer achterhaald worden, ondanks een 0-4 overwinning op het andere Oranje in het gezellige in een woonwijk gelegen stadion. Maar in de nacompetitie kon NAC toch een goed resultaat boeken en uiteindelijk werd SC Cambuur met twee keer 4-0 terugverwezen naar de Zjuupliek.
Trainer Bydgoszcz was de gevierde man. Hij liet nog wat versterkingen uit zijn vaderland komen, maar eigenlijk stonden de spelers die bij NAC wilden voetballen al in rijen van vier opgesteld. Hij had ze voor het oprapen. Aan de andere kant van het stadion was het een komen en gaan van sponsoren, directeur JG kon de skyboxen per opbod verkopen, hetgeen weer voldoende geld rendeerde om de selectie sportief gezien zodanig te versterken dat de 12de plaats als doelstelling aan de massaal toegestroomde pers toegegeven kon werden. Vanuit de Verenigde Staten liet trainer RM van de Colorado Cockroaches weten dat NAC een grote fout maakte…
NAC trok in het nieuwe seizoen meteen van leer. Eerst werd de eeuwige rivaal willem ii met 4-0 aan de kant gezet en daarna ging Heerenveen op eigen veld met 0-4 onderuit tegen een collectief sterk spelend NAC. Aan het eind van die wedstrijd was er wel wat consternatie, omdat de keeper, toch ook de jongste niet meer, in slaap was gevallen en middels een degelijke spinnenweb aan de doelpaal zat vastgeketend.
Ook de grote clubs moesten de een na de ander het onderspit delven tegen de enthousiaste ploeg uit Breda, die bij de winterstop al op de eerste plaats stond met zes punten voorsprong op de Lampjes. Die voorsprong zou in de tweede competitiehelft alleen maar uitgebreid worden, immers, alle wedstrijden werden met 4-0 gewonnen. De ene keer dat directeur JG zich in Zeist moest melden was vanwege een protest van NAC dat toen Roda niet kwam opdagen voor de wedstrijd in Breda een reglementaire overwinning van 3-0 werd gegeven aan de thuisclub. Met verve verdedigde JG zich bij het Bondje en zo kon ook die wedstrijd met 4-0 de boeken in.
De gemeente Breda was ondertussen iets minder gelukkig. Nu NAC ongeslagen kampioen was geworden van de Eredivisie en dientengevolge Sjempionsliek voetbal ging spelen in het seizoen 2017-2018, moest het stadion drastisch verbouwd worden. JG was inmiddels de spin in het web van commercieel Breda en wijde omgeving en wist met hulp van enkele sponsoren niet alleen het stadion voor 1€ van de gemeente terug te kopen, maar het ook volledig te renoveren, zodat er wel 30.000 in konden. Dat betekende nog een lange wachtlijst voor de mensen die een seizoenkaart wilden, want het stadion zat uiteraard bij elke wedstrijd tot de nok toe vol.
De andere clubs waren wel verbaasd over het feit dat de club uit Breda zo snel zulke goede resultaten konden boeken. Barcelona probeerde trainer Bydgoszcz los te weken, maar die had het zo goed naar zijn zin in Breda (speciaal voor de kampioensparade hadden de Bredanaars de oude Poolse tank opgepoetst en weer rijdende gemaakt; al rijdende op die tank kon de bevolking de bejubelde trainer met gele anjers bestrooien), dat hij graag met de club zijn geluk wilde testen in de Zjempionsliek.
NAC trof het niet in de loting. Niet alleen had het de kersverse winnaar Bayern Muenchen (onder de bezielende leiding van trainer Arjan Robben), maar ook Manchester United en Real Madrid getroffen. Trainer Bydgoszcz krabde even in zijn baard, maar zag toch wel mogelijkheden. Vanuit de Verenigde Staten liet trainer RM, die inmiddels bij de Cockroaches ontslagen was, maar nu emplooi had gevonden bij de Seattle Silverfishes, dat NAC een grote fout maakte…
Nadat NAC met telkens 4-0 de zes groepswedstrijden had gewonnen, wilde de persmuskieten nogmaals het commentaar van RM weten, maar hij bleek spoorloos verdwenen.

hbz

Geplaatst: zondag 20 september 2015 om 13:13u

103, gefeliciteerd allemaal. 103 is wat mij betreft het motto voor het jaar dat nu komt. 1 club. Spelers trainers medewerkers vrijwilligers bestuur supporters sponsers samen zijn wij 1 club. 0 praatjes. Geen gezeur. Geen excuses. 3 punten. Focus op de volgende competitie wedstrijd en ga voor 3 punten (NOAD). Tussendoor nog even bekeren, en dan 103. 103, Gefeliciteerd allemaal.

Waddinxveen

Geplaatst: zondag 20 september 2015 om 13:50u

jeetje Hugh Hefner, zo had ik het nog niet gezien. Ik denk dat ik mijn `gewone` seizoenskaart maar heel snel ga omzetten naar een 1912 exemplaar

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 20 september 2015 om 16:48u

HH.......

moho

Geplaatst: zondag 20 september 2015 om 21:23u

WW, waar slaat dit op ?

Beatrix92

Geplaatst: zondag 20 september 2015 om 21:57u

WW heeft gewoon gelijk. Zit in ieder geval niet 1434 berichten te versturen, hoe slecht blaaskampje is met Stammeke voorop. Gij die de eerste ......
Azijnzeiken nummer 1 wat mij betreft Moho! Doorselecteren dus ....

WW

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 0:07u

@moho

De kans dat je niet promoveert is vrij realistisch. Dat scenario moet uitgewerkt worden. Met de dan te verwachten dalende inkomsten zullen ook je uitgaven weer omlaag moeten en met name de stadionhuur baart me bij langer verblijf in de JL zorgen. En je moet je 1e selectie dan natuurlijk vanaf scratch opnieuw opbouwen. Dat zijn forse uitdagingen.

Beter is het dus als NAC wél promoveert.
Maar als we er in de winterstop nog steeds zo desolaat voor staan op de ranglijst, dan zie ik het er niet meer van komen: de sterkhouders binnen de selectie hebben paradoxaal genoeg nu eenmaal een beloning in hun contract gekregen van onze TD als NAC niet promoveert want dan kunnen ze transfervrij weg. Niets menselijks is hun vreemd dus ik vraag me af of ze al dan niet bewust in de 2e seizoenshelft nog vol voor promotie zullen gaan als NAC dan nog steeds in het rechterrijtje bivakkeert en ze tegelijk vrij zijn als NAC juist níet promoveert. M.a.w.: gaan ze voor het clubbelang of laten ze dan de boel de boel met het oog op hun eigen loopbaan. Nu zit ik wat cynisch en paranoia in elkaar dus ik denk het antwoord wel te weten.

Met de naar mijn mening groeiende kans dat het doemscenario van niet promoveren waarheid wordt, zal NAC zich op alle vlakken zoveel mogelijk schrap moeten zetten. Van stadionhuur tot de mogelijkheid dat je na mei geen selectie meer hebt en alles wat daar tussenin zit.

Breng risico`s in kaart en probeer die zoveel mogelijk te elimineren.

Drek

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 0:20u

Schitterend Hugh

f7gekkelijke

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 7:59u

We mogen niet over Stam praten, maar tegelijkertijd helpt hij fanatiek mee aan de rare sfeer.

- Hij komt binnen als oude held
- Heeft tot nu toe maximaal "redelijk" gespeeld
- Loopt volledig uit proportie op zijn collegas te schelden
- Alsmede op scheidsrechters bij elk wisse-wasje

We moeten oppassen geen "Pierre-syndroom" te krijgen. Hoewel van hoger niveau verlamde hij de selectie.

Ik geloof heilig dat Stam beter kan. Maar een cursusje Anger-Management kan echt geen kwaad.

Voor de rest lees ik goeie reacties die ik niet ga herhalen. Volgens mij weten we allemaal hoe het moet. Niet als beste stuurlui, maar écht! Maar wij als supporters kunnen daar maar op 1 manier iets aan doen. Knallen op de tribune. En dat gebeurde ook vrijdag te weinig. Logisch. Maar laat t kolken. Als de spelers het ff niet voor elkaar krijgen angst bij de tegenstaner in te laten boezemen, dan maar door ons!

HUP NAC!

sjorro

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 9:51u

Het goede nieuws is dat we kansen creeeren. Als NAC afgelopen vrijdag effectiever is, sta je met rust met 4-0 voor.
Reden dat Ars zo vaak buiten spel staat, is omdat pirouette meester Stam te lang wachten met pasen....eerst 3 maal om zijn eigen as draaien, voor ie de bal geeft. Onzinnig en overbodig.
Waarom NAC vanaf minuut 20 tot 80 eigenlijk niets meer doet, is mij totaal onduidelijk.
Het niveau van Emmen was bedroevend, duwt NAC gewoon door valt die 2e goal vanzelf, en is er niets meer aan de hand. De complete selectie & technische staf, moeten eens bij zichzelf te rade gaan wat ze nu eigenlijk willen.
Met de achterstand die we nu al hebben opgelopen wordt het kampioenschap zo goed als onmogelijk, en mag je hopen (niet meer dan dat) op een periodetitel.
Het is triest dat we met zo`n selectie op de 11e plek staan, en dat blijjkaar de beleving bij de spelers (een enkele uitzondering daargelaten) totaal niet aanwezig is. Het geeft aan dat de motivatie bijna het nulpunt heeft bereikt....en dat is het gevaarlijkste wat NAC kan overkomen.

PS. Stam mag van mij weer vertrekken als pirouetjes, zeiken en té laat pasen, het enige is wat ie kan bijdragen. Die man heeft op deze manier niets op het middenveld te zoeken.

Al Pacino

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 10:26u

Bewust heb ik niet direct, op hetgeen ik vrijdagavond heb gezien, gereageerd.

Vooraf was mij al duidelijk dat de gemoederen wel eens hoog op zouden kunnen lopen als NAC er niet in zou slagen om Emmen te verslaan. Het verwachtingspatroon in Breda was namelijk weer zeer hoog gespannen en dit sloeg totaal nergens op!!
De veronderstelling dat Emmen een zwakke club is en dat wij, ex-eredivisieclub uit het moderne Breda, die boeren afkomstig van de Drentse veengrond, wel eens een lesje zouden leren, was misplaatst! Men kende schijnbaar de historie van deze club niet. Immers nog niet zo lang geleden had Emmen, in de beslissende wedstrijden tegen Roda, deze club tot 2x toe werkelijk vernederd. En wat presteerden wij tegn Roda?
Emmen is een prima club en dit heeft NAC en dus ook RM weer aan den lijve ondervonden.

Na de teleurstellende uitslag van 2 – 2, worden nu alle pijlen weer gericht op RM. Ik wil niet stellen dat dit tenonrechte is, maar een beetje minder mag ook wel. Want een alternatief voor deze trainer hebben wij niet. (Ik zou ook graag Henk te Cate willen zien terugkeren, maar ja .....) Ik heb al eerder aangegeven welke trainers NAC niet zagen zitten en vooral niet in de JL wilden acteren. Zeker niet met een club die weinig toekomst- perspectief heeft.
Wij zullen het met RM moeten doen en waarom zouden wij ons gedrag dan ook niet wat gaan aanpassen door voor 100% de trainer en de spelers te gaan steunen?!! Geld voor een goede trainer hebben wij niet en wat te denken van de afkoopsom voor onze trainer/td??

Wij moeten als één man achter de trainer en zijn team gaan staan en moeten ons daarbij realiseren dat nagenoeg iedere club van NAC, de ex-eredivisieclub en de club met die grote monden van “wij zijn de gedoodverfde kampioenskandidaat”, wil winnen. Maar dat wisten wij toch ook vooraf al.

Kritiek op RM uiten is begrijpelijk, want hij maakt wel zeer vaak vreemde keuzes, maar laat die kritiek dan wel opbouwend zijn.Ook ik zal dit blijven doen, maar wel opbouwend.
Kampioen worden is er n.m.m. niet meer bij, maar wij hebben nog 4 periodes tot onze beschikking om een periodetitel te pakken en daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om op een plaats bij de bovenste clubs te eindigen die eveneens recht geeft op het spelen voor een plaats in de ‘ere’.

Voor dinsdag tegen Heerenveen maakt RM weer een bijzondere keuze. Als het bericht juiste is, dan gaat Hooi de plaats van de geblesseerde Ars innemen. Waarom geeft hij Robinson weer geen kans?? Onbegrijpelijk!


    

sjorro

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 12:41u

@ Hugh Hefner...Briljant
Hoop dat je gelijk krijgt, die club van 1912 SC die ik heb zou dan wel errug prettig zijn.
PS. Zou de nieuwe trainer ook écht iets zien in Stam?

Gerrie de B.

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 15:07u

@ Hugh Hefner,

Het is een Duitse tank...

jasien

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 15:59u

ik wil beginnen het licht niet aan de trainer we hebben redelijke goede spelers maar de schwung is er nog niet maar dat komt is een kwestie van geduld dan verwacht ik de derde periode kan wel eens beslissend worden
en nog iets dat gezeik over stam is gewoon onterecht die jongen
speelt gewoon goed
maar afgelopen vrijdag liep heel die voorhoede 1000 keer buiten spel normaal scheld ook ik op de grens maar deze goede man had bijna altijd gelijk
als deze voorhoede spelers eens wat meer zouden oefenen hoe men een bal tussen die palen schiet komt het allemaal heus wel goed

moho

Geplaatst: dinsdag 22 september 2015 om 23:43u

@WW, Bedankt voor de toelichting maar ik bedoelde dat verhaal over Sweres ?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven