homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 september 2015
Reacties na NAC-emmen


Vooraf werd er gesproken over het einde van ecxcuses en een ander vaatje. Hoewel het nieuwe fustje nog niet lijkt te zijn aangesloten, is het met de excuses inmiddels wél gedaan: " Er gaan zaken niet goed en daar ben ik verantwoordelijk voor " , aldus Robert Maaskant tegenover Omroep Brabant. " We zullen dat met elkaar op moeten lossen. Dat is ook echt het enige wat we kunnen doen, bij elkaar blijven en zorgen dat je je er uit knokt. Het zou me verbazen als het vertrouwen van de groep er niet meer is. Als dat niet zo is, moeten ze dat uitspreken. "

Mats Seuntjens sluit zich bij Maaskant aan: " Ik denk dat de chemie er wel is. We zijn continu met elkaar bezig en praten over de momenten die beter moeten. Maar zo moet het niet doorgaan, deze wedstrijden moet je winnen.We moeten gewoon de goals maken en daar hebben we iedereen voor nodig. Met druk zetten krijgen we kansen dus dat moeten we verder perfectioneren. Ik heb de hoop en het vertrouwen dat het goed komt. "

Als vervolgens Jelle ten Rouwelaar aan het woord komt, blijkt echter al snel dat het vertrouwen niet bij iedereen nog even sterk is: " Ik word er moedeloos van. " , verzucht hij. " Elke keer moet je jezelf weer oprapen en zorgen dat je blijft gaan. En dat is mentaal erg zwaar. Deze club en deze selectie verdienen beter dan dat het op dit moment gaat. Maar het is nou eenmaal weer zo.

Het gaat niet goed, we verdienen beter, maar het is gewoon niet anders. En nou?


Bron : Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Theoden King

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 3:17u

Stam heeft spatjes, teveel spelers halen hun niveau niet, er is geen organisatie en er lijkt geen strijdplan.... of de td of de trainer faalt hier.... eh... juist ja.

rats

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 8:12u

Stam gaat de bekende Berry van aerle achterna maar dan postbode op het veld. Dat hij als laatste man ook nog gaat dribbelen lijdt tot grootheidwaanzin. We kunnen ook beter met 5 verdedigers voetballen want vanaf d3 backs gaan de ballen alleen maar naar voren. Matic en brands komen weinig voor in de opbouw. Je kan wel kansjes krijgen maar ook ik zie nog geen goede combinatie voetbal.

ennaajseejer

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 8:39u

Mijn reactie na NAC-Emmen: ik ben boos op
-een directeur en RVC die al jaren geen enkele sportieve visie of beleid hebben
-dat na een aantal rampzalige jaren waarin we al 2-3 jaar eerder hadden kunnen degraderen het hele bestuurlijke zooitje steeds maar doet alsof het wel goed komt, en ondertussen gewoon doormoddert op de oude weg
-steeds maar weer oude spelers terughalen, eigen talent mag op de bank verpieteren
-financieel zijn we er weer bovenop, maar sportief aan de afgrond. Is Goetzee ook niet die man die RKC financieel gezond had gemaakt? En waar staan die nu sportief" juist ja...

Ik geloof echt dat het niet aan de spelers ligt, en zeker niet aan de supporters. Het ligt aan de hele organisatie (inclusief trainer?). Alle goede spelers verdrinken bij NAC in een moeras van onkunde.

Bourgondisch en tegendraads? Misschien dan maar topklasse?

moho

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 9:13u

Tijd van excuses was toch voorbij......

NAC Breda is volgens trainer Robert Maaskant geen favoriet voor de titel meer. Dat zei hij na het 2-2 gelijkspel vrijdagavond tegen FC Emmen in de Jupiler League.
"We zullen verder moeten als outsider", zei Maaskant na afloop van de wedstrijd.

"Wij zijn gewoon niet meer de topfavoriet. We zullen de rest van het seizoen hard moeten werken en laten zien dat we wel degelijk een goed voetballende ploeg zijn", aldus de trainer.

De Bredase club, die vorig jaar afdaalde naar een niveau lager, staat momenteel op de tiende plaats, tien punten achter koploper FC Volendam. NAC behaalde slechts negen punten uit zeven wedstrijden.

Het publiek bezorgde de Bredase formatie na het laatste fluitsignaal een groot fluitconcert. "Dat snap ik ook wel", zegt Maaskant. "Maar het publiek moet ook begrijpen dat we niet de hele wedstrijd achter de bal aan kunnen rennen."

Mentaliteit
De coach was wat positiever over de mentaliteit van zijn ploeg. "We renden niet als gekken naar voren nee, maar mentaal moet je een stap maken om na die 1-2 nog alles te geven. Dat we de 2-2 nog maken is positief

Maaskant reageerde vervolgens nog woedend op de arbitrage, omdat er volgens hem te weinig blessuretijd werd toegevoegd na tijdrekken door de bezoekers. De achterstand van NAC op koploper Volendam liep op tot tien punten.

Hugh Hefner

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 9:30u

«Maar het publiek moet ook begrijpen dat we niet de hele wedstrijd achter de bal aan kunnen rennen.»
Begrijp ik hieruit dat RM eindelijk toegeeft dat zijn selectie een chronisch tekort aan uithoudingsvermogen heeft?
Of kunnen ze gewoon niet voetballen? Was het niet onze verlosser JC die zei dat je de bal het werk moet laten doen?

met zn allen

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 10:36u

Noem mij een team waar een trainer gebruik kan maken van spelers als:
Matic, Gorter, Stam, de Kamps, Naah, Arts, Brands
(als het ik zo lees heb ik de basis opstelling al bijna gemaakt :-))

RM heeft deze mogelijkheden maar slaagt er niet in om:
a) de juiste opstelling te maken
b) nac als team te laten spelen
c) resultaten te behalen

Resteert alleen de vraag: hoe lang wachten we voor we hier iets aan doen???

Met deze selectie mag je mij nog trainer maken en ik doe het beter!

fvf6

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 10:44u

Ze moeten het in het eerste half uur gewoon afmaken, hele grote kansen gehad , daarna klopt er niets meer van de organisatie , mede te danken aan draaikont stam die zijn medespelers af loopt te zeiken, waardoor er irritatie onderling ontstaat. R.M gooi die rotte appel uit de selectie en pik niet dat zo iemand als stam je elftal kapot maakt

BATI

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 10:54u

Maar aan wie moet draaikont Stam de ballen dan afspelen als Brands voor de 3e wedstrijd op rij weer onzichtbaar is, Matic er werkelijk waar helemaal geen pepernoot van kan, Ars 47x buitenspel staat in een wedstrijd, Seuntjes ook weer 3 kwart wedstrijd onzichtbaar is en juffrouw Verbeek zich weer de kaas van het brood laat eten door een simpele 1e divisie back????

fvf6

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 11:11u

Als stam de ballen direct speelt en niet eerst 3 of 4 keer draait staan de medespelers vrij na een halve minuut draaien van stam staat iedereen gedekt of is dit moeilijk te begrijpen

met zn allen

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 11:16u

Laat de trainer dan eens beginnen om Stam op de juiste plaats te zetten!!

Rechtsback dus...

Sjak

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 11:31u

@Hugh

Ze kunnen 20 minuten volhouden om het balleke rond te tikken en druk te zetten daarna is het klaar.
Conditie is helemaal niks, heb je Kenny gezien gisteren, Zeefuik is een anorexiapatiëntje vergeleken met hem. Je ziet het nu aan aan de nieuwe spelers, bijv. Arts, je ziet zijn conditie achteruit hollen.
Maaskant hou ik verantwoordelijk voor deze shit. Ben het ook eens met een eerdere post van Pike. Het wordt tijd dat Justin Goetzee ballen laat zien, misschien is hij wel veel te lief.

Nog ff Maaskant...
Als het eruit ziet als k@t, het ruikt naar k@t dan is het k@t, dat zou jij toch moeten weten Robbert...

petjoke

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 12:23u

Zaterdagmiddag TD Maaskant heeft TR Maaskant uitgenodigd om de afgelopen weken te EVALUEREN. Hoe gaat het nu TR heb je alles nog onder controle? Ja hoor TD ze trainen prima, het gevoel is goed, het team zit goed in elkaar, de jongens die spelen maar eigenlijk niet in de basis thuis horen doen het redelijk en ze luisteren allemaal naar Stam, doen ze dat niet dan scheld tie ze voor rot.. TD maar het resultaat is toch niet zo bijster en maar 2x gewonnen van de 7, nota bene van de kleuterklas van Ajax en 9 man uit Dordt. TR Ja maar tegen Helmond, Emmen en MVV pakten we toch ook een punt en dat zijn toch echt ook clubs die mee doen voor de titel, eindhoven en Volendam zijn echt toppers daar haalde we niks dat klopt tegen de zwakkere broeders pakken we wel de 3 punten hoor reken maar van yes, de spelers hebben mij dat beloofd volgens mijn aanvoerder. TD ja maar het gepeupel gaat zich morren hoor. TR gepeupel wat is dat ?. TD dat zijn de mensen die trouw iedere thuis wedstrijd komen kijken en massaal geld betalen aan seizoenkaarten en losse tickets die in feite jouw salaris en dat van je spelers betalen. Ho zijn dat die mensen. TD je zou ook zelf je ontslag in kunnen dienen, als je het niet meer ziet zitten we regelen wel wat dat je er financieel niet op achteruit gaat,? TR Ja maar TD dat heb ik vorig seizoen al geprobeerd maar toen stond dat "gepeupel" bij mij op de stoep met de vraag of ik a.u.b. wilde blijven en omdat te onderstrepen hadden ze taart meegenomen, overigens had ik er wel vanuit gegaan dat ze dit iedere week zouden doen, maar dat is niet zo en ik ben bang dat ze een beetje boos zijn. TD ja jonge ik zou de volgende 8 wedstrijden maar beter je best doen en meer punten gaan halen. TR ja maar sommige spelers doen niet zo hun best en ik krijg ze niet beter, ook al laat ik ze iedere wedstrijd spelen maar ja daar heb ik gelukkig niets mee te maken want die heeft U TD voor mij gekocht. TD nou probeer het maar en ik hoop dat het je lukt jonge.
(TOEN SCHROK IK NAT EN BEZWEET WAKKER EN BESEFTE DAT DIT EEN DROOM WAS)

Sjak

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 13:23u

@petjoke

Het is meer een nachtmerrie, een verschrikking, er is wel eens een film uitgebracht, Groundhog Day. Een man wordt elke ochtend wakker op dezelfde dag, dat gevoel heb ik nu ook al een hele tijd met NAC, met de ervaring van de vorige wedstrijd in je hoofd onderga je steeds weer dezelfde wedstrijd keer op keer. Er komt geen einde aan....
Het is of iedereen binnen de club vastgedraaid zitten in hun eigen leefwereld.

Wie gaat dat doorbreken....

Bertus*89

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 14:10u

De Kamps op de plek van stam zetten aub. En de depressieve doelman mag ook wel eens op de bank om te ontstressen.

Hans64

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 14:57u

Zolang je Suk nog steeds een kans geeft, neem ik niets meer serieus. Die heeft been enkele bal goed geraakt en geen kopduel gewonnen. Overigens, waren de eerste 20 minuten prima. Na de goal vervielen we weer in ons oude brei spelletje. Ondanks dat, toch nog een aantal 100% kansen gehad.
Wat opvalt is dat de wissel geen enkele verbetering, maar eerder verslechtering brengen. Ook dat zegt veel.

moho

Geplaatst: zaterdag 19 september 2015 om 19:47u

De Kamps erin, Stam eruit , wat een negativiteit brengt die gast mee, slaat iver op heel het team. Bij de aankondiging op de open dag was ik nog blij met zijn terugkeer, maar wat heeft hij het verbruid met dat misplaatste vedetten gedrag.....week in week uit. Ingrijpen en op de bank zetten maar dat durft RM niet.

Matic inderdaad zwak, maar opvallend dat Rooney verstoppertje speelt als Matic de bal heeft en weigert vrij te komen van zijn tegenstander. Matic-brands-de kamps (naah gebkesseerd, stam passeren en op zijn nummer zetten, terug op aarde laten komen.

Toen de spelers en wissels beschaamd hun rondje langs de tribune deden, zaten Rooney en blabla al "veilig" in de kleedkamer. Straks bij een overwinning weer voorop....wedden ? Waardeloos.

Ben er echt klaar mee, maar dinsdag zit ik er weer, witte zakdoek mee, toevalsvoetbal kotsbeu !

Gr.
Josip

charelli

Geplaatst: zondag 20 september 2015 om 19:59u

Sorry hoor ... Maar ben het volledig eens met ennasseejer. Ligt het aan de spelers en trainer of de hele organisatie? Volgens mij het laatste maar dat heb ik al vaak zat aangegeven. Maar als dat zo is dan heeft het juist geen enkele zin om de trainer en Stam de schuld te geven. Volgens mij heeft Stam een meer dan redelijke wedstrijd gespeeld en zijn er in de eerste twintig minuten voldoende kansen geweest om de wedstrijd te beslissen. Dit kun je Stam en de trainer echt niet verwijten, steeds was de laatste bal niet goed. Daarnaast kun je de spelers verwijten dat ze na een half uur wegzakte en het initiatief aan Emmen lieten, maar ik constateerde ook bij het publiek een dergelijke gelatenheid en geloof me dat slaat over op de spelers, het zal toch niet weer he....... Supporters zijn een afspiegeling van het voetbal. Als fanatieke supporters geen geloof meer hebben slaat dat vaak meteen over op de spelers, dat merk je bij het zingen, de stiltes en de ooohs en aaahs. Bij een club als NAC gaan spelers zich anders gedragen en komt dat het spel niet ten goede. Beter zou het dan zijn geen fanatieke supporters te hebben dan interesseert het ook niets. Dus blijf als supporter het geloof uitstralen anders wordt het niet beter. Ok we kunnen het niet te lang blijven accepteren maar nu Stam en RM afbranden gaat mij te ver.

rimaris

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 7:31u

Mensen die zeggen dat Stam slecht gevoetbald heeft moeten de wedstrijd eens neutraal terugkijken. Continu aanspeelbaar met 2 man in de buurt, spel verleggend naar de andere kant. Wat verwacht men dat hij de bal bij Jelle ophaalt en a la Wanny van Gils aan een solo begint en scoort??
Het probleem zit centraal achterin. Die Dinsdag en Pedro. ballen over 5 meter naar de verkeerde kleur spelen en dat wederom in de herkansing. Verdedigen is meer dan wie de langste sliding kan maken. Laten zich bij beide goals simpel aftroeven.
Kunnen je wel roepen over pech maar 15x buitenspel is geen pech maar onkunde!

Hans64

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 9:48u

Als trainer en doelman, zou ik me maar een achter de oren krabben inzake corners en vrije trappen richting 16. Het lijkt op iets van zone verdediging, maar niemand weet wat te doen. Spelers van Emmen komen langs vliegen, en kunnen doen en laten wat ze willen. Bij corners, palen ongedekt laten.......omdat Jelle zo zeker is.....of omdat we in zone staan.....het lijkt nergens op. Maaskant aan het werk!

ennaajseejer

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 10:32u

Waarom willen we trouwens zo graag terug naar de eredivisie? Als de club financieel kan overleven speel ik net zo lief Jupiler Leage! Dan sodemieteren de rotte appels uit de organisatie ook vanzelf op. Liever een Sankt Pauli dan een Heerenveen of een AZ. Als we dan ooit weer promoveren dan staat er tenminste ook weer echt wat zoals in `93. Nu is het al jarenlang pappen en nathouden van bovenaf, ze dronken en glas etc, en de supporters zich maar dood ergeren...

WW

Geplaatst: maandag 21 september 2015 om 11:57u

@ennaaiseejer

en dat is volgens mij het hele eieren eten;

zeker weten doe ik niets, maar ik denk/vermoed/educated guess dat NAC financieel een lang verblijf in de JL niet volhoudt, simpelweg omdat de hele huishouding (waarvan een fors % accomodatie) te duur is voor de JL (inkomsten gaan geheid omlaag).


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven