homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 september 2015
NAC flikt het weer niet


Winnen op plastic in den vreemde. Wanneer zou het eens lukken?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

photek1969

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 16:33u

8 punten achter Volendam. Dramatisch voetbal zonder uitzicht op verbetering. Op naar een jaartje middenmoot in de Jupiler League. Maasktant zoek in gods naam een andere baan.

Sjak

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 16:35u

Het was niks, het is niks en het wordt niks. Wat hebben die gasten gedaan in 2 weken, achterover geleund omdat het zo goed ging. Het enige waarvan ik genoten heb is het commentaar van 076radio. Het is gewoon verschrikkelijk.
Wanneer gaan er eens koppen rollen, we hebben duidelijk een trainer die niet de spelers beter kan maken, weg ermee. Een trainer laten zitten als een club gedegradeerd is is aardig tegendraads maar niet erg slim.

rats

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 16:38u

....we staan zo aardig voor L#L. Lekker met de vingers blijven wijzen naar elkaar. TD Maaskant moet coach Maaskant gaan evalueren met 8 pnt. van Volendam. Tot hoeveel punten mag hij komen van de td???
Laat ze maar alvast gaan scouten voor het volgend seizoen, de helft van het elftal mag vertrekken.....

snuifbuis

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 16:42u

Trainer Maaskant lukt het niet om enige lijn in het spel te krijgen en het gaat hm niet lukken ook (op DeRat heb ik al een ban gekregen, m`n reacties zijn verwijderd, omdat ik dit al vanaf de voorbereiding concludeer). Maaskant is duidelijk de zwakste schakel, maar waarschijnlijk zitten we er minstens tot aan de winterstop mee opgescheept. Hij blinkt niet uit in zelfreflectie, dus uit eigen beweging opstappen zal er niet inzitten.

Ik hoop dat er snel een goede voetbaltrainer voor de groep komt te staan. Een met visie en die spelers beter maakt door ze te vertellen wat er op hun positie wordt verwacht.

Hup NAC! zonder Maaskant

WW

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 16:47u

Wanneer wordt de Rat weer eens bijtend? Het is allemaal zo lankmoedig, ook dit verslag weer. De Rat is geen Rat, maar de Geslagen Hond.

Je hebt 2 weken lang op je indexpagina staan dat winnen van flikken Maastricht noodzaak is om een rol van betekenis te spelen.
We winnen weer niet, ditmaal tegen de nr 14 (!!!!) van de JL. Dus spelen we terecht geen rol van betekenis. Je hebt als NAC nu ook 2 volle weken op patronen en tactiek kunnen trainen én je hebt de hoogste spelersbegroting van de JL. Met Brands en Ars heb je in principe 50 goals ingekocht.

Wanneer gaan er eens keiharde eisen gesteld worden dat al die prima randvoorwaarden onderhand weleens tot hard resultaat mogen leiden?

Alvast een tip: hou er rekening mee dat als we vrijdag wéér niet winnen, je dat noch op kunstgras noch op een uitwedstrijd kan gooien hč mannen.

Jean-claude

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 16:51u

MVV uit, altijd lastig...

naceric

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 16:56u

Jaja we worden kampioen . .....Kampioenen

In seizoen 2030-2031

Kopspion

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 17:02u

Volgens Maaskant afgelopen week: GEEN EXCUUS; GEWOON 3 PUNTEN BIJ MMV-UIT.....Niet dus, dus aanvaard je verlies, ga op je functie van TD eens kritisch naar jezelf als trainer kijken en geef ons een ECHTE TRAINER, die deze groep kan laten VOETBALLEN !!!!!!

RubenH

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 17:11u

Eén record hebben we in ieder geval: dat van aantal clubdieptepunten achter elkaar. Ik kan er één naast zitten, maar zat niet zo lang geleden al op 12 ;-)

pannelap

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 17:15u

Ach...... zonder dieptepunten... geen hoogtepunten.... toch ?!?

pfffff........ meisjes voetbal is nog attractiever en gevaarlijker dan het veld spel van onze Bredaase diva`s...... Zum kotzen!

Keesje Ketting

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 17:36u

De TD moet wijs zijn en de trainer aanzeggen. Hierna kan de TD trainer Schreuder gaan aanstellen. als het kan met een no cure no pay contract want AS heeft 2,2 miljoen van Aldo meegekregen.... iedereen happy toch ?

Sjak

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 17:46u

Maaskant zegt dat NAC op moet passen geen zeurclub te worden, wat een arrogantie, weg met die kerel.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 17:48u

Ter verdediging kan ik aandragen dat Maaskant er slechts 2 weken voor had om z`n team op de levensgevaarlijke tegenstander van vandaag voor te bereiden , stonden toch in het rechterrijtje op de 14-e plek , een tegenstander van formaat !

Ik heb geen vertrouwen meer in de trainer Maaskant , belangrijker is natuurlijk wat het team vind in deze. Een hele voorbereiding , de wedstrijden voor de competitie die we al gehad hebben én deze twee weken van die zeer geslaagde , ahum.... Interland heb je de tijd om een beetje op elkaar ingespeeld team te formeren en nóg zoiets op de mat brengen met een keer of tweehonderd balverlies , GEPRUTS !

Afijn.... , kampioen is verkeken , zo spoedig mogelijk een periode pakken en bidden tijdens de nacompetitie is wat rest nu.....

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 17:50u

Train ook maar NIET op plastic hoor , Ruudje zei dat dát niet nodig was , toch ? , zei die ook dat ie mensen had die gewend waren aan dat vervloekte plastic , of nie ?

Helter

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 17:59u

Kippen zonder koppen.
Niet de spelers maar iedereen die nu weer de kop eisen vannacht Maaskant.
Wat heeft het ontslag van een coach ons ooit gebracht, alleen maar meer ellende.
Gewoon de rust houden; komt allemaal goed.

Theoden King

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 18:01u

Echt genoten van het heerlijk partijdige commentaar op 076radio Verder een kansloos NAC dat zo te horen nog blij mocht zijn met het punt (net als in helmond). Het gebrek aan verbetering begint me zorgen te baren. Of het nou ligt aan Maaskant, de spelers, het kunstgras of de fysieke manier van voetballen weet ik niet en boeit me ook niet zoveel. Punten moeten we hebben! Als het tegen memmen weer niet loopt moeten de directie ingrijpen, als ze tenminste hun eigen doelstelling serieus nemen.

Babosje

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 18:09u

Met zo`n elftal niet kunnen winnen van mvv?!

LeurseRat

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 18:09u

Zullen we trainer Hans de Koning alvast bellen?

BATI

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 18:27u

Het enthousiastme en de jeugdige onbevangenheid waarmee alle andere ploegen in de juup spelen mis je volledig bij NAC. Alsof ze totaal niet kunnen omgaan met de druk van het moeten winnen.

Tis hopen op een periode titel maar daarvoor moet je ook 8 wedstrijden op rij presteren. En aangezien het in uitwedstrijden al jaren een drama is zal dat erg moeilijk worden.....

Ivopost

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 18:34u

Ja tis idd klote dat we weer op zo`n manier punten laten liggen maar als je de trainer op straat zet dan word t nog erger en onrustiger bij NAC en in t elftal en dat zal nou niet t volle vertrouwen brengen

moho

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 18:39u

Robert Maaskant: "Als je voor promotie alles moet winnen, dan is het niet goed. Het eerste kwartier zijn we gevaarlijk en moeten we scoren. Je loopt knullig tegen de doelpunt aan en dan moet je weer rennen en sleuren. Daardoor werd het een leuke wedstrijd om te kijken, maar we zijn nog geen geoliede machine. Het elftal moet zich nu vormen."

Je ben vanaf eind Juni bezig , onderweh elke speler gekomen die je wilde, en dat dit commentaar, "het werd een leuke wedstrijd".

Het gaat in de Jupiler onm de knikkers , om zo een periodetitel te pakken en gokken op nacompetitie. Een leuke wedstrijd.....welke bril heb je op gehad, onderkant betaald voetbal.

"MVV is een van de betere ploegen die ik dit seizoen gezien heb"......zoals Volendam, Eindhoven en Helmond Sport.
Hoe kun je zoiets zeggen met de hoogste begroting en alle aankopen die gedaan zijn op voorspraak van TD.
Spits staat op een eiland, uitwedstrijden gaan nog heel veel punten kosten (zoals ik voor de competitie al voorspelde)

Ben er klaar mee. het ziet er niet uit , klopt helemaal niets van, spelers snappen niet wat trainer bedoelt , trainer weet deze groep niet te motiveren met gekunstelde truken en blabla.. Met deze trainer altijd smeulende confllictjes die via media worden gespeeld. Toevalsvoetbal wat af en toe een puntje of zege oplevert maar nooit rust , voortgang en stabiliteit.

Maaskant houd de eer aan jezelf , astemblieft !

Gr.
Josip

bem

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 19:15u

Het zou allemaal goed komen, we gingen de nacompetitie ontlopen. We hoefde ons niet druk te maken toen we uiteindelijk die nacompetitie speelde , we zouden het redden. Er is iets goed mis, maar het komt allemaal goed. Hap nuc !

moho

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 19:33u

Maaskant staat voor Toevalsvoetbal en duiventil beleid.
Overal waar hij komt worden hele blikken nieuwe spelers aangetrokken. Vorig seizoen een heel nieuw team na de winterstop, wat natuurlijk nooit ingespeeld geraakt zou raken met degradatie tot gevolg. 2-3 nieuwe spelers als aanvulling in elke linie was veel beter geweest.

Zowat al deze spelers zijn weer vertrokken en nu dus weer een duiventil team ......"we moeten nu een geoliede machine worden"
Tot op heden komt er nieys maar dan ook helemaal niets van terecht. Geen team, geen vaste patronen, iedereen doet maar wat.....

Nu al 10 verliespunten met deze selectie. De witte zakdoek gaat mee komende vrijdag , winst of verlies !

gr.
Josip

martijnnacbreda

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 20:01u

Weer 1 puntje erbij. Als nac vanaf nu thuis weet te winnen en uit de puntjes bij elkaar sprokkeld dan komt het goed. Jullie azijnpissers.

Helter

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 20:20u

Geef ze nou gewoon wat. Ongeduld en roeptoeteren leidt alleen maar tot onrust en ellende. Geef deze groep en technische staf vertrouwen!!

Sjak

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 20:39u

helter nog langer.. het stopt ergens eej..,
Ik had gehoopt dat we een serie zouden kunnen maken maar je ziet dat het erg wisselvallig is. Deze trainer gaat dat niet voor elkaar krijgen.
Blazen en kletsen maar presteren, er zal een ander type voor de groep moeten komen om een aantal lamzakken aan de gang te krijgen

moho

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 21:26u

@helter, deze trainer is ingestapt met een hoop popi-jopi praat , kreeg vervolgens al de gewenste spelers op een presenteerblaadje. Eind van de rit doet hij het gewoon slecht en minder met beter materiaal, degradeert en nu nog slechter dan in de eredivisie, kom op zeg.

Er wordt nu gedaan of Volendam, Eindhoven, Hemond Sport en MVV wereldploegen zijn, maar dat kun je toch niet serieus nemen, als je ziet wat er bij NAC rondloopt. Trainer is verantwoordelijk en komt verder dan "het was een leuke wedstrijd...."

Gr.
Josip

Beatrix92

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 21:51u

@moho

Je mag hem niet echt he Robbert ?

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 22:17u

Beste mensen, toch een lichtpuntje: niet alleen kwam NAC terug van een achterstand, maar dat ook nog in het laatste half uur!! Zouden ze per ongeluk een betere conditie hebben dan de mannen van het zuurvlees?

Theoden King

Geplaatst: zondag 13 september 2015 om 22:28u

Ik hoorde Maaskant op Omroep Brabant het volgende zeggen:

"Tegen volendam waren we veruit de betere ploeg maar die verlies je uiteindelijk met 1-4".

Ik heb het fragment acht keer geluisterd, maar hij zei het echt.
Toevallig was ik die westrijd in het stadion en heb ik gezien dat we lange tijd met kunst- en vliegwerk op de been bleven maar uiteindelijk terecht hebben verloren. Laten we het een verschil in perceptie noemen, maar het geeft wel aan hoe er door onze trainer/td naar wedstrijden wordt gekeken. Hij begint een beetje Frank de Boer-trekjes te krijgen: hoe kut je ook speelt, altijd is er `gedomineerd` en zijn we de `bovenliggende partij` geweest.

Wake up! Gaat die `keiharde arbeid` die je iedere week ziet nog eens punten opleveren? Of past dat niet in het `groepsproces`? Je hebt kwalitatief de beste selectie van iedereen en je mag vandaag (weer) in je handjes knijpen!

petjoke

Geplaatst: maandag 14 september 2015 om 11:12u

Kijk naar dord, verliezen hier met 7-0, maar trainer van der Ham weet zijn spelers te motiveren heeft dat verlies aangepakt om zijn elftal te "kneden" Heeft de 14 dagen interland voetbal gebruikt om lijnen uit te zetten en de jongens op hun verantwoordelijkheid te wijzen en zie daar het resultaat, die gaan wel mee doen voor de prijzen (promotie). Bij ons lopen spelersrond met een "air" met een gevoel wat doe ik hier eigenlijk in deze divisie. En wij als voetvolk maar seizoenkaarten kopen.........De zweep er over en wil je niet dan maar een andere speler uit de jeugd voor mij part....

VANOOIJO

Geplaatst: maandag 14 september 2015 om 12:10u

Vorig jaar na de degradatie had RM zichzelf al ontslagen. Door acties van supporters is hij van gedachte veranderd. Zijn dat dezelfde supporters die nu aan zijn poten zagen?
Paniekzaaiers.
Hebben jullie jezelf ook al geëvalueerd op eerder gedane uitspraken?

Als het straks weer beter gaat dan hoop ik dat de voorste rijen leeg zijn, zodat jullie daar plaats kunnen nemen om als eerste weer te kunnen juichen.

Evolution

Geplaatst: maandag 14 september 2015 om 21:04u

Wat een onzin reactie. Maaskant heeft nog NIETS waargemaakt deze periode. Op basis waarvan hebben supporters hem gevraagd om te blijven?

Maaskant heeft voor de wedstrijd tegen MVV aangegeven dat er geen excuus is en er drie punten gehaald moeten worden. Nu, na het weekend, weer geen driepunten... Waar zijn de gevolgen? Gaat hij nu opstappen?

Tegen de tijd dat hij wel opstapt, is NAC afgezakt naar de onderste plaatsen van de Jupie League en kunnen we de promotie wel vergeten (als dat nu al niet het geval is). Het wordt tijd dat, als Maaskant zijn spullen niet zelf inlevert, het bestuur ingrijpt en hem wegstuurt.

Wij NAC supporters hebben met 10.000 man een seizoenkaart gekocht om leuke wedstrijden te zien en samen te gaan voor promotie. Niet om Maaskant uit de WW te houden!!!!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven