homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 juli 2015
Twee rechterverdedigers op proef


Vandaag staan er twee nieuwe spelers bij NAC op het trainingsveld. Beiden trainen vrijblijvend mee, waarbij club en speler gaan kijken of er een overeenkomst uit kan komen.

De eerste is de 30-jarige Dustley Mulder. Hem kennen we nog van zijn jaren bij RKC. Met ruim 200 wedstrijden op het hoogste niveau kunnen we voorzichtig stellen dat Mulder een ervaren rot is. Na zijn periode bij RKC vertrok Mulder naar Levski Sofia, waar hij tot 95 wedstrijden kwam. In 2014 vertrok de rechtsback naar Apollon Limassol, waar hij naast te laat salaris ook weinig speeltijd kreeg. Vanaf afgelopen winter is hij transfervrij. Bij NAC mag hij zijn fitheid bewijzen.

De andere nieuweling is een oude bekende. Geboren Bredanaar Ronnie Stam. De vedette ontbond vorige week op verzoek van Standard Luik zijn contract en houdt bij NAC zijn conditie op peil. Maaskant hoopt dat Stam zo gek is om een jaartje in de eerste divisie mee te hobbelen en daarmee een belangrijk onderdeel van de wederopstandig van NAC te willen zijn. Stam, die ooit zijn ambitie uitsprak om voorzitter te worden van NAC, zou daarmee een eerste stap naar het pluche kunnen maken. Laat maar eens zien hoe het met dat GeelZwart hart zit Ronnie! De voorzittersfunctie bij NAC is immers ook onbezoldigd!


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


10-jul-2015
'Mulder en NAC hebben de intentie er uit te k...
16-jul-2015
Dustley Mulder tekent vanmiddag 1-jarig contr...
24-jul-2015
Ronnie Stam: `Ik ga NAC niet de hoofdprijs vr...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

petros

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 9:25u

Kom er maar in Ronnie...laat je NAC hart zien !

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 9:41u

Gewoon eerlijk benoemen , één is er op proef en één is er om z`n conditie op peil te houden om ergens anders nog wat te cashen .....
Beide gevallen is niets mis mee , wie weet is die Mulder wel wat en wat Stam betreft , zo`n jongen van de club/stad nooit weigeren natuurlijk.

RS

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 9:54u

De carriere van Stam zit natuurlijk volledig in het slop. 1 wedstrijd gespeeld vorig seizoen. Kan ook als linksback en verdedigende middenvelder uit de voeten. Zou voor NAC geweldig zijn. Maar of hij al klaar is voor het salarisniveau bij NAC?
Een betere back als een fitte Mulder kan NAC zich niet wensen.
Ja, Ligeon, maar dat is pas volgend jaar!


10diego

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 10:54u

Die Mulder was een prima snelle en aanvallende back. Weet niet wat hij de laatste jaren heeft gedaan, maar zou een goede voor NAC kunnen zijn.

Stam zie ik niet naar NAC komen en als wel, dan als middenvelder, zeker niet als linksback. Carriere in het slop? Ja, anders komt hij nu nog niet naar NAC, maar over zijn kwaliteiten bestaan voornamelijk in Breda discussies. Gewoon een kanjer!

WW

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 11:01u

Ik zou Stam graag zien komen. Heeft NAC serieus zicht op de komst van Stam is de vraag.

Mulder ken ik niet. CV oogt goed.

BATI

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 11:44u

Mooi, kunnen ze tegen Marcellis zeggen dat hij lekker kan gaan meetrainen met al die clubs die hem op het hoogste niveau willen.....

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 13:29u

@ RS

Het contract van Ligeon met Ajax is verlengd tot 2017 (met een optie vanuit Ajax tot 2018). De enige realistische mogelijkheid is dus als Ligeon het komend jaar dermate slecht doet dat willem ie ie degradeert en Ajax hem een transfervrije status `gunt`.

Hmmm.... ik zie mogelijkheden.

kho

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 13:50u

Volgens mij is alleen Mulder op proef

Stam doet alleen maar mee om zijn conditie op peil te houden, ben bang dat hij niet in NA.C. `s salarishuis past.

Neem aan dat Stam ook niet opgesteld word in de oefenwedstrijden.
Marcellis deed ook mee, maar heeft volgens mij aan gegeven dat hij niet bij N.A.C. wil blijven. Waarom dan opstellen ?
Zie de logica niet helemaal.

076Breda

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 16:00u

Mulder heeft in zijn RKC tijd in Breda gewoond. Kent de omgeving dus en mist hopelijk zijn oude stad. Lijkt me een prima back voor in de Jupi leugue

NASH

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 16:06u

opstellen van spelers die nog niet onder contract staan en ook die intentie niet hebben is structureel probleem bij NAC. Amoah is daar lekker voorbeeld van. Topper van de voorbereiding en vervolgens gaat hij naar heracles....lekker handig. Zal nu wel weer gebeuren. Marcellis, Falkenburg, Stam...zou ze graag in Breda zien voetballen, maar wel NA de voorbereiding als contractspeler.

RS

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 18:09u

Mulder heeft ruim 160 wedstrijden op eredivisie-niveau gespeeld als je Sofia meetelt. En verder een 100-tal in de top van de eerste divisie.
Mits snel fit prima voor NAC.
Overigens had NAC hem, geloof ik, een jaar of 5 geleden ook al in het vizier.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 22:49u

@NASH

Was een enorme miskleun ja, om Amoah niet vast te leggen ma die voorbereiding. Geweldig succes geworden in Almelo ook.

Het is een probleem als je daardoor andere spelers niet haalt of kunt opstellen maar het is ook niet zo dat we (geld voor) grandioze alternatieven achter de hand hadden, wel?

Rooie Jo

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 22:58u

@NASH een van de punten die NAC een warme club maakt, naast de supporters, is de gastvrijheid richting oud-spelers (en anderen). Dat betaalt zich uit. Demy de Zeeuw was hier anders niet geweest. Het is een kwestie van fatsoen en goed werkgeverschap om spelers de gelegenheid te geven om hun conditie op peil te houden. Dat kost de club nagenoeg niets en levert goodwill op. En ik denk dat bijvoorbeeld Kenny van der Weg heel wat tips meekrijgt van Ronnie Stam. Gratis en voor niks.

Wat ik dan weer vreemd vind is dat er uberhaupt vragen zijn of Stam wel een versterking voor ons zou zijn. Die jongen hoeft zich echt niet meer te bewijzen. En Maaskant kennende zou hij hem nog best eens om kunnen lullen. En anders komt Ronnie over een paar jaar nog graag afbouwen bij NAC.

WW

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 23:35u

Ik vind trouwens dat de focus zou moeten liggen op het inkopen van doelpunten (prio 1) gevolgd door een goeie (2e) keeper (prio 2) en pas als je dat hebt, prio geven aan de backposities.

Martinus

Geplaatst: donderdag 9 juli 2015 om 23:46u

@WW; Echt waar? Ik denk dat NAC inderdaad een spits nodig heeft, maar het zijn in mijn ogen juist de backposities waar de spoeling dun, indien zelfs aanwezig, is. Ontopic: Ik zie beide mannen als versterkingen.

WW

Geplaatst: vrijdag 10 juli 2015 om 6:01u

Ja Martinus, echt waar. Die 4 posities zijn zwak bezet. Maar veel doelpunten maken is zeker in de Juup belangrijker dan ze voorkomen dus je begint voorin. Dan is er niemand achter Jelle en op Jelle zit de sleet dus da`s 2 want risico. En dan pas de backs, waarvan ik trouwens vind dat je die zelf op moet kunnen leiden: `let op je laatste man`, `blijf tussen je tegenstander en de goal`, `nooit aan de buitenkant dekken` en `zorg dat je positie overgenomen wordt als je naar voren gaat` zijn de belangrijkste zaken. Dat zijn dingen die je een A-junior moet kunnen laten doen.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: vrijdag 10 juli 2015 om 15:41u

@ WW

Die dingen zijn moeilijker dan je denkt hoor. De combinatie van `nooit aan de buitenkant dekken` en `tussen je tegenstander en de goal blijven` vereist bijvoorbeeld al een master degree in hogere wiskunde.

Over het letten op je laatste man zullen we het maar niet te vaak hebben. Ik ben blij dat jij denkt dat een A-junior dat `even` doet. In de praktijk blijkt ook dat nog wat lastig:

https://www.youtube.com/watch?v=j_2pmgzpMJI&feature=youtu.be&t=5m11s


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven