homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 juni 2015
Al 3.000 verlengingen, recordaantal tienjaarskaarten


De stroom van nieuwe aanvragen en verlengingen bij NAC houdt maar aan. Supportersverkopen breken record naar record, gisteren tegen de avond was de grens van 3.000 kaarten gepasseerd. Onder hen al 686 tienjaarsverlengers, waarmee het aantal nu al het vorige aantal is overstegen.

Het gaat hard met de verkoop, maar dat moet ook. NAC moet dat stadion vol krijgen en elke supporter heeft daar een taak in. Onze ervaring is dat de meesten geen urenlange argumentatie nodig hebben om toch volgend jaar een kaart te kopen. De vraag ‘Waarom hedde gij nog nie verlengd’ doet doorgaans wonderen!

Ben of ken je een twijfelaar? Laat het ons weten in de comments of per mail, dan zullen we je overtuigen om toch maar een kaart te nemen. Reverse Gloryhunting Since 1912, dat zijn wij!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 6 juni 2015 om 10:58u

Overweeg ...... , te gek voor woorden ! , máár als ie ook voor tien jaar tekent dan `overweeg` ik `m te vergeven voor de ongelukkige woordkeus.....

maat xxl

Geplaatst: zondag 7 juni 2015 om 16:38u

Soms vraag ik mij af, of we Europees voetbal hebben gehaald in plaats van terechte degradatie! Volgend jaar worden we gewoon ongeslagen kampioen, tenminste dat is de mening van 99% van onze aanhang! Positief blijven zodat de heren die dit veroorzaakt hebben allerminst het gevoel hebben dat ze gefaald hebben! De degradatie is niet afgelopen Zondag gebeurt, maar al 3 jaar geleden ingezet! De grootste fout is natuurlijk afgelopen zomer begaan! Een trainer een elftal laten samenstellen die daarvoor al 12 wedstrijden niet gewonnen had en voetbal dat niet om aan te zien was! Dhr Van Aalst, grootste geldschieter van nac, vond het verstandig om dit samen te laten vallen met een nieuwe TD! Hieruit blijkt dat je met geld denkt, alles voor het zeggen te hebben!! Veel te laat werd dus van deze trainer afscheid genomen! Robert Maaskant werd gestrikt om het probleem even snel op te lossen. Spelers werden weggedaan en zonder enige scouting werden nieuwe spelers voorgesteld! Gevolg: spelers hadden eerst maanden nodig om een klein beetje voetbal op de mat te leggen! Te laat dus! De na-competitie werd ingezet met alom bekende angsthazen voetbal! 3 van de 4 wedstrijden, zijn we gewoon weggespeeld door de nummers 3 en 7 van de Jupiler leaque! Daarom snap ik ook dit optimisme niet!! Er zat totaal geen variatie in ons spel, zodat de tegenstanders zich ideaal konden voorbereiden op deze wedstrijden! Het constant achteruitlopen liep dus Zondag uit op een lang aankomende degradatie! Waarom geen lef getoond, er staat toch niet voor niks op de spelersbus, wij zijn nac!! Veel spelers zullen nu de club gaan verlaten, want voor minder geld en een stapje terug daar passen we voor! Veel onervaren en goedkope spelers zullen nu bij nac komen, zodat het terecht is dat veel supporters zeggen: WE WORDEN KAMPIOEN! Ik hoop dat ik na 10 wedstrijden ongelijk heb! Spelers en bestuur wees zuinig op de nac-supporter, want als je zo doorgaat wordt dit een uitstervend ras!!!!

Charpie

Geplaatst: zondag 7 juni 2015 om 18:48u

Optimisme is in deze weken gewoon noodzakelijk, XXL. Het is inderdaad een bizarre flow, maar de club kan en moet daarvan profiteren, want bij 10.000 verkochte seizoenkaarten zitten we wat ruimer in ons jasje en is er budgetair meer mogelijk.

Natuurlijk denken veel supporters stiekem dat terugkeren in een jaar
erg moeilijk zal worden, maar eerst verlengen

B

Geplaatst: zondag 7 juni 2015 om 20:47u

Ik kom maar weinig mensen tegen die roepen dat we wel even in een jaar terug zullen keren. Eigenlijk geen een. Maar sommigen onder ons leggen het fenomeen `hoop` nogal verkeerd uit. Snappen het niet. Helaas, het is niet anders.
Ik heb gisteren verlengd. Waarom? Geen idee eigenlijk. Ik kijk al jaren naar slecht voetbal, hoop al jaren op beterschap en het komt er nooit. Altijd onrust. Bestuurlijk, sportief, supporters, spelers, financieel.. Maar dat is NAC. En daarom zit ik er volgend seizoen gewoon toch weer. Omdat ik NAC niet laten kan. Hopend inderdaad op een terugkeer in 1 jaar. Mag het!? Het laatste waar ik nu op zit te wachten is dat kritische gelul in de marge. Hou op zeg.

Quickie

Geplaatst: maandag 8 juni 2015 om 13:25u

Het zal mij benieuwen op welk aantal seizoenkaarten NAC uit zal komen. Zelfvdenkmik dat deze 3000 van nu, grotendeels, toch al wel een seizoenkaart zouden hebben genomen. Vraag me af hoeveel twijfelaars alsnog over de streep worden getrokken. Zelf denk ik dat een totaal van 11 à 12.000 seizoenkaarten, een heel mooi resultaat zou zijn.

Quickie

Geplaatst: maandag 8 juni 2015 om 13:27u

Het zal mij benieuwen op welk aantal seizoenkaarten NAC uit zal komen. Zelf denk ik dat deze 3000 van nu, grotendeels, toch al wel een seizoenkaart zouden hebben genomen. Vraag me af hoeveel twijfelaars alsnog over de streep worden getrokken. Zelf denk ik dat een totaal van 11 à 12.000 seizoenkaarten, een heel mooi resultaat zou zijn.

charelli

Geplaatst: maandag 8 juni 2015 om 22:12u

@maatxxl

Ben het roerend met je eens. Degradatie is al eerder ingezet en de heren die dit veroorzaakt hebben blijven lekker zitten, hebben niet het gevoel iets fout gedaan te hebben en krijgen letterlijk de steun voor het geweldige werk dat ze gedaan hebben ( vooral JG). Is persoonlijk waarschijnlijk een aimabele man en heeft een hoge gunfactor maar heeft als AD volledig gefaald. Ook op dit moment nu het zo belangrijk is de twijfelaars over de streep te trekken komt er geen nieuws of opbeurend geluid. RM zal de kar moeten trekken want de rest blijft liever in de luwte dat heeft iedereen het laatste half jaar kunnen zien. Geloof me dit gaat niet lang goed.
Verder is hoop niet meer dan uitgestelde teleurstelling dus als NAC de 10000 seizoenkaarten wil halen moet er echt wat meer gebeuren om het vertrouwen terug te winnen dan stil in een hoekje te gaan zitten wachten tot de roering voorbij is. Dus graag actie of je biezen pakken.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven