homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 mei 2015
Maaskant moauwt


Robert Maaskant kan bij ons een potje breken. We mogen zijn bravoure en zelfvertrouwen wel. Sterker nog, we zijn hem dankbaar dat we in speelronde 33 nog steeds hoop op handhaving hebben.

Maar soms overdrijft Maaskant ook een beetje. Zo ook nu met de op handen zijnde verplaatsing van Feyenoord-Vitesse. Want Maaskant noemt het competitievervalsing en vindt dat de knvb dan ook AZ-NAC maar naar maandagavond moet verplaatsen.

Kolder natuurlijk. NAC heeft het zelf laten liggen in eenvoudige thuiswedstrijden, dus moet NAC gewoon zelfstandig winnen in Alkmaar. Daar hebben we geen tussenstanden uit de kuip voor nodig. Winnen hugodver. Nie moauwe ouwe!


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

TwizTR

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 12:08u

Maaskant heeft gelijk. Ja, we moeten winnen in Alkmaar, maar bij een voorsprong voor feyenoord is de 3e plek voor AZ buiten bereik. Dit kan wel degelijk een voordeel voor NAC opleveren, wat nu dus wordt ontnomen.

WW

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 12:31u

Eens dat dit onzin is. Natuurlijk kan Feyenoord winnen van Vitesse waardoor AZ gedemotiveerd raakt. Maar vd week Barca - Bayern gezien? 1e goal pas in het laatste kwartier. Voor hetzelfde geld staat AZ dan al lang & breed met 2-0 voor.

Kortom: idd niet zeuren, gewoon van jezelf uit gaan, voetballen en winnen.

VB

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 12:45u

korte of lange mouwen?

uiteraard eens!

Don Leon

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 13:45u

Uiteraard van je eigen krachten uit gaan. Maar we weten hoeveel dat waard is. Alle middelen moeten aangeroepen worden om de omstandigheden voor ons zo gunstig mogelijk uit te doen laten vallen.

Bij Ajax was `de drive` er uit nadat PSV zijn kampioensfeestje aan het vieren was. Ik denk dat we daardoor een puntje in de Arena gehaald hebben. Zou feyenoord zondag al na een kwartier met 3-0 voor hebben gestaan en daarmee de derde plek veilig hebben gesteld, zou de drive er bij AZ gedurende de wedstrijd ook uit gaan. Maaskant heeft daar gewoon gelijk. Competitievervalsing. KNVB is gewoon een inconsequente bende.

1e rijtje

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 14:57u

Wat Maaskant mauwt ??? hij heeft gewoon groot gelijk !!! het is juist de KNVB die dit soort regels altijd streng wenst na te leven, vooral als het NAC betreft, maar nu niet thuis geeft.
Gelijk spelen is gelijk spelen, die regel is er niet voor niets de laatste twee competitierondes.
Ik zeg : het hele programma eruit op zondag en alles naar de maandag !!

maat xxl

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 15:21u

Kan beter de clubs in de Jup League gaan bekijken!

Ratatouille

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 15:39u

Inderdaad wat Don Leon zegt... je moet alle middelen aangrijpen om de omstandigheden in je voordeel te laten werken. Met Maaskant hebben we eindelijk iemand die dat snapt. Met alleen `eigen kracht` en `noad` hebben we tot dusver geen potten kunnen breken.

Opa

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 16:30u

Gewoon de mouwen opstropen en winnen van AZ. Tegen hoger geplaatste clubs kunnen we het wel. Tegen de laaggeplaatsten sluipt er onzekerheid en angst in de ploeg.

FC Goed Bezig

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 16:35u

@1e rijtje: en zo is het! De rest mauwt hiero. De KNVB had gewoon de pot van nac ook naar de maandag moeten verplaatsen. Wat er nu gebeurt slaat helemaal nergens op maar ja dat zijn we wel gewend van die maffiabende uit Zeist

Helter

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 16:37u

De Rat zit fout en Maaskant heeft helemaal gelijk. De KNVB gebiedt dat tijdens de 2 laatste competitieronden ALLE wedstrijden gelijktijdig worden gespeeld. Wij mogen volgende wee daarom ook niet op zaterdagavond spelen ? De KNVB is aljd toch zo onwrikbaar? Regel is regel.

pannelap

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 16:52u

Als je in een stijf uitverkocht huis geen 3 punten weet te pakken tegen Dordt en Heraklets.... dan heb je in deze geen recht van spreken..... onzin dus!

WW

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 17:53u

32 van de 34 ronden worden niet tegelijkertijd afgewerkt.
En zie wat Pannelap zegt. Maakt allemaal geen reet uit, wel of niet gelijk.

Winners have a plan, losers have excuses.

Tuur

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 18:54u

Andersom was de hele competitieronde uitgesteld. Maaskant heeft gewoon gelijk.

Van Biggesnuite

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 19:20u

Niks gelul van Maaskant. We weten onderhand wel dat het voor de winter kut was, maar na de winter was er een plan waar we een heel eind mee gekomen zijn. In deze fase zijn t de kleine dingen die t m doen en daarom is het belachelijk dat het ozo belangrijke tegelijk spelen nu ineens niet meer zo belangrijk is.
Sowieso... Hoe komt de keuze voor het boycotten van een paar wedstrijden tot stand? Maak dan echt een statement als politie en kom nergens opdraven zondag.

Zero76

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 19:23u

Iedere trainer heeft zo zijn eigen voorbereiding: Dijkhuizen van Excelsior feest doodleuk met voorzitter Van Seumeren van FC Utrecht, toevallig ook hun tegenstander komend weekend......

hbz

Geplaatst: vrijdag 8 mei 2015 om 21:07u

Voordeel voor de ene, is nadeel voor de ander (lijkt wel een spreuk op zo`n tegeltje). Nadeel voor NAC is niet waarschijnlijk maar inderdaad wel denkbaar, zoals RM het beschrijft. Kan het eigenlijk ook nog in het voordeel van NAC werken? Hoe dan ook, allemaal gelijktijdig spelen is wel eerlijker voor beslissende speelronden.

VB

Geplaatst: zaterdag 9 mei 2015 om 2:42u

Belangrijker: mug van dijk heeft te weinig vrienden en is met de vliegenmepper tegen het plafond geslagen. Verrassend...

muskeklier

Geplaatst: zaterdag 9 mei 2015 om 8:37u

tuurlijk heeft maaskant gelijk, maar dit is om aan te geven dat er nog steeds geloof is aan nac kant.

thuis tegen dordt en thuis tegen heracles MOESTEN wij het spel maken.
dat kan deze selectie TOTAAL niet!!
dus al met al denk ik dat het morgenmiddag net zo´n wedstrijd gaat worden net als tegen utrecht(veel perfecte counters, vooral omdat spelverdeler gudelj afwezig is).

dus ik denk minimaal gelijk tegen az en dan met zijn allen hopen en bidden dat excelsior niet wint,, wat zou dat bruut zijn zeg

excelsior pakt nog 2x een gelijkspel,, wij winnen 2x en komen zo 1 punt boven hun.(wat zullen ze achteraf spijt hebben van de niet overgespeelde wedstrijd)!!

geloof me als dan een fernandez de man of the match wordt tegen groningen(4-0 voor in de rust met 4 goals van fer) en az staat met de rust 0-5 voor dan is het 3 maanden feest, en mogen de spelers rollend met zijn allen naar de stad!!
of gewoon een ouderwetse veldbestorming na de wedstrijd, vanaf alle tribunes

bij deze zeg ik wel, als we dit jaar geen plee offs spelen dan worden we volgend seizoen gewoon 9e ofzo!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 9 mei 2015 om 9:44u

Ik vind het maar gemauw ...... , ben daarom ook geen trainer van een BVO waar belangen sportief en financieel groot zijn , een verademing te constateren dat we zo`n trainer nu hebben !

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zaterdag 9 mei 2015 om 11:19u

Ik vind het maar gemiemel van maaskant. En totaal tegengesteld aan de branie en het zelfvertrouwen dat hij normaal gesproken probeert te uiten.

En behoorlijk irrelevant. Je weet toch dat er niets mee gaat gebeuren? De knvb gaat dit echt niet anders doen.

Charpie

Geplaatst: zaterdag 9 mei 2015 om 11:50u

@AS;

Zoals JC al zei: het gaat om de details!
Dus als Maaskant geconfronteerd wordt met het gegeven dat de KNVB eenmalig wil afwijken van haar eigen heilige regels, dan geeft Maaskant duidelijk en genuanceerd antwoord, met de relativering dat daar toch niks aan te doen is. Dus hoezo gemauw?
Daarbij heeft hij natuurlijk groot gelijk en moeten alle middelen uit de kast gehaald worden om te winnen. Aan branie ook geen gebrek als je nu nog met droge ogen durft beweren dat we de nacompetitie gaan ontlopen. Heeft iemand al uitgerekend hoe groot de kans statistisch is dat wij (minstens) 4 punten halen en Excelsior geen ?
Zeer klein, beste supporters!
Maar ja: het is voetbal en wij zijn NAC......

boelie

Geplaatst: zaterdag 9 mei 2015 om 13:40u

Dus als we de NACompetitie ingaan komt dat omdat az nog gemotiveerd in het veld stond, en niet zozeer omdat we het de afgelopen weken zelf keihard hebben laten liggen tegen de andere laagvliegers? Wat een ongelooflijk slap geouwehoer.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven