homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 april 2015
'Geen serieuze gesprekken gaande.' NAC reageert op JW-verhaal


Vanmorgen braakte huisvriend JW zijn plannen weer lekker tactisch de media in (want er staat toch geen belangrijke wedstrijd op de agenda), vanavond plaatste NAC een reactie op de website.

Omdat ze er ongetwijfeld erg hun best op gedaan hebben (een uurtje of zestien) nemen we het bericht voor de gelegenheid eens een-op-een over:


De Commissie van Aandeelhouders wenst kenbaar te maken dat er momenteel geen enkel serieus gesprek plaatsvindt omtrent mogelijke vervreemding van aandelen NAC, geheel dan wel gedeeltelijk. Indien en zodra dit ooit wel zou plaatsvinden, zal de Commissie hierbij strikte vertrouwelijkheid in acht nemen. Vanzelfsprekend zal dit ook dienen te gelden voor welke serieus geïnteresseerde partij dan ook.

Gezien de stand op de ranglijst ligt de focus op het behoud van Eredivisie voetbal en is de vereniging gebaat bij rust, zowel op technisch als bestuurlijk vlak. Men mag ervan uitgaan dat de CvA onverminderd het belang en de toekomst van NAC voorop zal blijven stellen


De reactie komt formeel van de Commissie van Aandeelhouders, dus van onze suikerooms Wim, Rob, Paul en Cor. Nu ze toch met ons aan het communiceren zijn, kunnen ze misschien gelijk ingaan op de prangende vraag: 'Wat zijn jullie met de club van plan?


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Sjak

Geplaatst: vrijdag 3 april 2015 om 22:47u

Goed antwoord zo moet het gaan, maar zoals altijd in het voetbal, als er gereageerd word kan ook betekenen dat men al aan het praten is en JW zich niet aan de regel gehouden heeft zijn mond te houden. We zullen zien... Eerst Heerenveen hup

TisniX

Geplaatst: vrijdag 3 april 2015 om 22:48u

Hele goeie laatste vraag want nog zo`n seizoen trekt niemand

De Wortel

Geplaatst: zaterdag 4 april 2015 om 11:19u

Timing van JWvD is gewoon waardeloos. Als je dan zo`n NAC-hart hebt, begin er dan over tijdens het grote `eureka`-feest over maximaal een wedstrijd of 6 op de `Bigg Market` in Breda.
Lul de behanger...

WW

Geplaatst: zondag 5 april 2015 om 7:51u

Als ik het goed lees krijgt JWvD hier een stevige tik op de vingers van het CvA.

Ik heb genoeg gelezen: JWvD binnen halen is het begin van het eind voor NAC. Hij kan zich nu al niet houden aan strikte vertrouwelijkheid maar zoekt in plaats daarvan juist de pers op. Precies het tegendeel. Komt op die manier narcistisch over: niet NAC maar zijn ego staat voorop. Karakterologisch is er iets mis met deze meneer. Dit is Mommers 2.

CvA: als jullie écht om NAC geven (en dat doen jullie, gezien het geld wat je in de club stak), begin hier dan niet aan.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven