homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 februari 2015
Maaskant 'loopt niet weg' voor dubbelfunctie


Robert Maaskant en de raad van commissarissen zijn het in ieder geval over één ding eens... niet te veel tijd en energie verspillen aan het zoeken naar een korte termijn oplossing voor het overnemen van de taken die bij de functie-omschrijving van technisch directeur horen.

De RVC wil vandaag of morgen duidelijkheid verschaffen. Maaskant maakt op zijn beurt duidelijk dat hij die verantwoordelijkheid graag op zich neemt. 'Voor de korte termijn wil ik niet weglopen voor mijn verantwoordelijkheden. Ik heb nog met niemand gesproken van de club, maar het ligt voor de hand dat ze bij mij uitkomen om de taken van Graeme tijdelijk waar te nemen. Ik denk dat op zeer korte termijn duidelijkheid zal komen, hoewel ik er geen tijdslimiet aan wil verbinden.'

Hoewel het hier nadrukkelijk gaat om het uitzingen van dit seizoen gooit de man die in ieder geval nooit bang is om op zijn bek te gaan de deur voor een vervolg in deze rol na het seizoen ook niet bij voorbaat dicht. 'Eerst dit jaar goed afronden en NAC met z’n allen in de eredivisie houden.'

Je hals-over-kop wagen aan een nieuwe koekebakker die weer de vrije hand krijgt om de boel te verrèneweren heeft geen enkele zin. Geef Maaskant niet de bevoegdheden (grote) financiële beslissingen te nemen en richt alle energie op lijfsbehoud!

Wijsheid aan rvc en Maaskant!

Hup NAC!


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

danny b

Geplaatst: woensdag 11 februari 2015 om 13:25u

We moeten nog altijd wachten op zn eerste `resultaat`, maar deze instelling van Maaskant kan ik altijd wel erg waarderen. Een grote bek heeft ie, maar durft daar vol op te gaan en hij gaat nooit in het veilige midden zitten. Maaskant deels (dus geen grote financiële bevoegdheden geven, want daar lijkt hij me gezien zijn karakter weer gevaarlijk onbekwaam voor) op de stoel van td laten zitten is veruit de beste oplossing voor de rest van dit seizoen. Snel duidelijkheid over verschaffen en geen woorden meer aan vuil maken idd.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 11 februari 2015 om 14:20u

Eigenlijk werkt ie voort op de manier waarop hij al bezig was , Rutjes zat er voor spek en bonen bij , zo leek `t althans......
Prima en erg logisch deze oplossing.

Ratatouille

Geplaatst: woensdag 11 februari 2015 om 16:46u

Ik vind het enthousiasme waarmee RM aan deze job is begonnen te waarderen! Ik had in eerste instantie mijn twijfels, maar tot nu toe kan ik waardering opbrengen voor zijn inzet. In ieder geval is het minder gebakken lucht, dan waar ik bang voor was.
Dat hij deze opening nu ook geeft, is mooi. Gewoon op korte termijn hem technisch verantwoordelijk maken, waarbij JG de eindstem heeft vanuit de financiën. En dan van de zomer aan tafel voor een vervolg...

10diego

Geplaatst: woensdag 11 februari 2015 om 22:20u

hij is de wenger ja ja hij is de wenger ja ja, de wenger van Breda.

ennaajseejer

Geplaatst: woensdag 11 februari 2015 om 23:25u

http://nos.nl/artikel/2018770-maaskant-ook-technisch-directeur-bij-nac.html

moho

Geplaatst: woensdag 11 februari 2015 om 23:47u

Zucht, voordat er met de RVC gesproken is , zit RM alweer op zijn praatstoel via de media voor zijn eigen hachie. Destijds bij zijn eerdere afwijzing al rancuneus aan adres van GR, allesbehalve sjiek. Ook na zijn aanstelling was de stoelzagerij van RM al duidelijk.

RM heeft een brevet van onvermogen afgegeven met zijn dagelijkse smeekbede aan adres van Fernandez.

Zoals men niet had mee moeten gaan met de gewenste spelers van Gudelj, had men tijdens de winterstop de duiventil van RM moeten voorkomen.
Nu een allesbehalve ingespeeld team, dus erg kwetsbaar met het gevaar dat richting einde van de competitie het vreemdelingen legioen de degradatie voor lief neemt op weg naar nieuwe clubs.
Andere teams in de onderste regionen zijn kwalitatief niet beter wel hechter als eenheid.

Gr.
Josip

Peter13

Geplaatst: donderdag 12 februari 2015 om 3:11u

@moho - weet jij een betere oplossing tot het einde van het seizoen?

Ratatouille

Geplaatst: donderdag 12 februari 2015 om 9:21u

@moho

Tja... het IS inderdaad een duiventil geworden. Maar we kunnen het er toch wel over eens zijn dat dat deze winterstop een noodzakelijk kwaad was? Selectie had overduidelijk een kwaliteitsimpuls nodig en tja... zonder na te willen trappen, was dat wel de troep van GR, die RM daar heeft moeten opruimen...

Al Pacino

Geplaatst: donderdag 12 februari 2015 om 12:08u

@moho, wat moet men aan met deze kretologie?

Inmiddels is wel bekend dat jij geen fan bent van Robert Maaskant. Hij is naar jouw mening rancuneus, een mooiprater, een matennaaier, niet geschikt voor zijn werk, een duiventil-bevorderaar en hij heeft een brevet van onvermogen afgegeven door zo aan te dringen op de komst van Fernandez. Tenslotte verwijt jij hem, vermoed ik, ook nog eens dat hij steeds een niet-ingespeeld team het veld instuurt.

Getuigen deze verwijten van enig realisme bij jou? N.m.m. niet!

RM is een trainer die goed van de tongriem is gesneden en dit betekent nog niet dat hij ook een mooiprater is. Heel veel supporters, waaronder ook ik, zagen Robert graag komen. Mijn eerste was hij niet, maar Henk ten Cate, mijn favoriet, was niet haalbaar. RM is een persoonlijkheid met de gave dat hij altijd de publiciteit weet te trekken. Is dit zo’n slechte eigenschap voor binnen een BVO? N.m.m. niet, eerder het tegendeel.
RM is zeer beslist geen matennaaier en zeer geschikt voor zijn werk. Ik meen mij te herinneren dat jij ook wel eens aandacht hebt gevraagd voor zijn niet zo geslaagde aanwezigheid bij RBC, maar ik herinner mij ook een geslaagde aanwezigheid bij NAC met o.a. een plaatsing voor de Europa League en een uitstekend vervolg bij Wisla Kraków.

Zijn cv bevat dus niet uitsluitend negatieve ontwikkelingen maar ook positieve. Als zo’n trainer voor de 2e maal naar NAC komt, dan mag de gemiddelde supporter daar erg happy mee zijn.
Hij heeft in ieder geval ook het bewijs geleverd geschikt voor het trainerswerk te zijn.
Jij geeft voorts aan dat hij het brevet van onvermogen heeft aangegeven door zo nadrukkelijk op de komst van Fernandez aan te dringen. Maar was hij daar dan de enige in?? Ik vermoed dat meer dan de helft van de supporters deze speler graag zagen komen. Alhoewel ik geen fan van deze speler was en ben, had ook ik verwacht dat hij zich wel als een topscorer zou etaleren. Helaas is dit niet het geval. Tot nu toe!

Tenslotte nog het volgende: voor de winterstop was iedereen binnen de supporters schare in een mineur stemming omdat de aangetrokken spelers van een zeer laag kaliber bleken te zijn. Uitgezonderd Ssewankambo. De aangestelde trainer bleek ook niet te voldoen en dus moesten er drastische veranderingen worden doorgevoerd. Een nieuwe trainer en vele goede spelers werden aangetrokken. Deze kwamen NA het trainingskamp! En jij verwijt nu dat het team een duiventil van niet-ingespeelde spelers is.
WAT WAS JOUW, DIRECT SUCCESVOLLE, OPLOSSING DAN GEWEEST?

Laten wij tot het eind van dit seizoen als één man achter onze trainer en onze spelers gaan staan. Vanzelfsprekend niet kritiekloos.


moho

Geplaatst: vrijdag 13 februari 2015 om 8:44u

Ik ben inderdaad geen fan van RM, die eens te meer heeft bewezen geen hart voor NAC te hebben hoe hard hij dat ook roept. Ga zijn uitspraken ten tijde dat hij trainer was bij RBC, Willem2, MVV , Go Ahead en de manier hoe hij als NAC trainer via de media onze club voor schut zette. Dat veel NAC supporters daaraan voorbij gaan, maar ik niet.

Wat de oplossing was geweest ? De achterste lijn versterken, wat is gebeurd met Marcellis en Koch en voor de rest niets. Nu heb je 8-9 spelers gewisseld, een grote duiventil dus. Alle clubs die de afgelopen jaren zijn gedegradeerd hebben dezelfde fout gemaakt.

Wat we nu hebben is geen ingespeeld team (2-3 verdedigers waren makkelijk ingepast, naar lukt niet met nieuwe spelers in elke linie). Gevolg een kwetsbaar team zonder ruggengraat, waar andere teams misschien minder van kwaliteit zijn maar collectief sterker en onverzettelijker zijn.

Ik hoop net als iedereen dat RM het redt al dan niet via nacompetitie ( of worden we toch nog 11e????). Dat hij zonder gesprek te hebben gehad zichzelf al in de stoel van technisch directeur zet vind ik ook weer veelzeggend. Zeg niets, train, en focus op team, ipv je ook weer ongevraagd in deze discussie te mengen. En straks weer rancuneus zijn als er voor een andere oplossing wordt gezocht.....

De man die 3 maanden gelegen afgaf op NAC heeft nu alle touwtjes in handen bij NAC, begrijp ik dus niet.

Hup NAC !

Gr.
Josip

Ratatouille

Geplaatst: vrijdag 13 februari 2015 om 9:56u

@Moho

Ok... dat van die verdedigers klopt. Maar verder is het middenveld ongewijzigd gebleven (tot nu toe). De voorhoede was noodgedwongen, want Perica ging weg en dat was de enige spits. Overige versterkingen, die zijn gekomen, zijn m.i. niet gehaald voor de basis, maar voor de breedte.

Nu komt daar De Zeeuw bij, maar dat is m.i. een hele verbetering t.a.v. Swerts... En vóór de winterstop maakte het ook al niet de indruk erg op elkaar ingespeeld te zijn, overigens...

Al Pacino

Geplaatst: vrijdag 13 februari 2015 om 10:20u

Moho, jij bent werkelijk doordrenkt met het anti-Maaskant-virus. Onbegrijpelijk dat jouw mening t.a.v. RM volledig afgestemd is op bepaalde uitspraken in het verleden. Is het werkelijk zo moeilijk om je nu bijvoorbeeld neutraal op te stellen en je uitsluitend te richten op het heden en de toekomst? Heb jij dan nooit spijt van uitspraken in jouw verleden en leer je ook niet van eventuele fouten gemaakt in het verleden? Niemand is feilloos.

“WAT WAS JOUW, DIRECT SUCCESVOLLE, OPLOSSING DAN GEWEEST?”
Dit was de vraag die ik jou stelde en wat was jouw antwoord?

“De achterste lijn versterken en dat is gebeurd met Marcellis en Koch. En voor de rest niets. ” Diverse supporters maakten De Roover echter af en hetzelfde geldt voor Amieux en Van der Weg.
Ik, als De Roover-fan, ben blij met de komst van Ligeon.

“Het inpassen van vele nieuwe spelers in de middenlinie en voorhoede lukte niet. Het waren er teveel.” Welke nieuwe midfielders staan er dan nu in de basis? Niemand, 0,0 !
En in de voorhoede? 1 speler: Fernandez. Een speler die door half NAC naar Breda werd getrokken. Ja, g e t r o k k e n !

Jouw reactie vind ik droevig! Het verhaal gaat ten onder aan jouw grote mate van antipathie tegen RM. Jammer.

Een DIRECT SUCCESVOLLE OPLOSSING heb jij dus niet !

Gr.
Al Pacino

moho

Geplaatst: zaterdag 14 februari 2015 om 18:42u

@Al P, we gaan het meemaken. Ik ben niet tegen RM maar voor NAC en denk dat RM niet de juiste man op de juiste plaats(en) is.
Ga vooral door met De Roover promotie, wat een drama is dat zeg, maar in jouw ogen een topper , achterin, middenveld of eventueel rechtsbuiten zag ik in een andere posting van je.

Hup NAC. RM had, heb en zal ik nooit hoog hebben staan, maar hoop dat hij het voor elkaar krijgt. Duiventil incl. Fernandez maakt het een kwetsbaar team. Wisselbeurten Matic, de Kamps, en Falkenburg aan de ene kant begrijpelijk maar veel belangrijker om die gasten vertrouwen te geven ipv te rouleren. Swerts vasthouden, what more to say , werkt hard, maar als je voor zo`n speler nog een bedrag ontvangt moet er een strik omheen.

Gr.
Josip

Al Pacino

Geplaatst: zaterdag 14 februari 2015 om 19:23u

@moho, je hebt er lang over moeten nadenken. Jouw verhaal slaat nergens op. Als ik een fan ben van SdR, danbetekent dit bij mij nog niet dat ik hem liever zie spelen dan Ligeon. Sepp is jaren geleden ook re.buiten geweest en daarom bracht ik dit nog eens onder de aandacht.

Mij is het niet waard om nog verder over dit item van gedachten te wisselen. Scluss.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven