homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 december 2014
‘Al kost het mij m’n plek, NAC moet spelers halen’


Gill Swerts is zo’n speler die overal weggezet kan worden, zijn wedstrijd speelt en de week erna weer zonder klagen op een andere positie plaatsneemt. Een speler die elke trainer er graag bij heeft, gewoon omdat hij zijn eigen beperkingen dondersgoed kent. Ook Swerts hoopt op versterkingen in de winterstop:

‘Ik weet dat de kans bestaat dat nieuwe aankopen ten koste van mijzelf gaan, maar dat is ondergeschikt. Het gaat nu even om de club en niet om mij alleen. Ik weet dat ik een noodoplossing ben in het hart van de defensie. Ik speel het liefst op het middenveld, maar als er spelers ontbreken in de defensie ga ik er wel staan. Mijn hele carrière heb ik me zo al opgesteld en misschien heb ik mijzelf daarmee ook wel eens tekort gedaan. Om onze eredivisiestatus te behouden heeft de ploeg een injectie nodig. Versterkingen die de ploeg overeind houden. Ik juich dat toe, zelfs als het ten koste van mijzelf gaat.


Bron : De Rat, Telegraaf


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

ECG

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 15:32u

Gill mag blijven.Ik vind hem trouwens best nuttig en multi inzetbaar.

10diego

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 15:39u

Dramatische speler. Nog een half jaar dan is zijn prof carriere voorbij.

RS

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 15:53u

Kijk ook Ronnie Stam eens lief aan! Is NOAD! Kan onze Zweed voorlopig met Marcellis in het centrum.
Ik neem aan, dat De Zeeuw niet haalbaar is voor NAC.
Liever ook 2 verdedigers erbij!
Middenvelders hebben we genoeg.

WW

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 15:57u

Die rare bal door het midden waar uiteindelijk de 0-1 uit viel kwam van hem. Maar ik vond `m verder gisteren niet slecht. Stel `m alleen niet als back op, want dan ziet hij enkel de schoenzolen van zijn tegenstander.

rade

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 16:18u

@WW
Kenny kopt de bal in de voeten van een Nerd, terwijl de bal naar de zijkant had gemoeten. Daar kwam de 0-1 uit.

10diego

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 16:31u

Rade, 30 seconden daarvoor. Swerts brengt geen rust alleen onrust. Stam zou mooi zijn, kan ook als verdedigende middenvelder spelen. Hij moet uit salarishuis in Luik. Lijkt dus onhaalbaar. Iemand noemde Ritzmaier hier vd week. Zou mooi alternatief zijn voor De Zeeuw.

Jrsz

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 16:56u

Prima verdediger maar niet zonder rugdekking. 1 tegen 1 met een half speelveld in de rug is dodelijk dus een mooie optie voor in het centrum. Die 0-1 was trouwens niet zijn fout maar die van Kenny. Kijk het maar terug

jordyvantreijen

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 17:11u

Ritzmaier lijkt me geen goede keus. Denk dat die in de categorie huurlingen als Bonevacia en Jozefzoon komt... Fijne voetballers, maar geen toegevoegde waarde als er NOAD wordt gevraagd... Stam zou geweldig zijn, al is het alleen al vanwege het NAC-hart en mentaliteit, maar die zal dan erg veel moeten inleveren...

Ritchie

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 18:56u

Stam moet weg bij Standard, dus zou iets haalbaarder moeten zijn.
Maar is dit dan de zogenaamde ervaren back die we nodig hebben?

jordyvantreijen

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 19:10u

@Ritchie... Back of verdedigende middenvelder... In beide rollen zonder twijfel een toegevoegde waarde! En een schat aan ervaring!!! Kampioenschap, Premier League en een NAC-hart... Wat wil je nog meer??!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 20:11u

Swerts heeft helemaal niets in het centrum van de verdediging te zoeken. Het is dat NAC gewoon niet beter heeft, maar met hem daar, speel je gewoon met een man minder, aangezien hij geen man pakt. Dat is blijkbaar de gewenste tactiek op dit moment, en het werkt redelijk, maar je zag zondag al duidelijk dat er vlak voor de verdediging daardoor een gat viel. Extra werk voor De Kamps, die wonderbaarlijk genoeg nog wacht op zijn 10e gele kaart. Maar goed, voor nu werkt het. Wellicht is het beste centrum op dit moment nog Van Bezooijen/Drost.

Daar hebben we dus versterking nodig, maar never nooit marcellis. Dan haal je gewoon geen (voetbal-)intelligentie in huis, iets wat je nu wel echt nodig hebt. Niet doen. Niet meer over hebben ook trouwens. Stam zou zeker een versterking zijn, maar niet op de plek waar we die het hardst nodig hebben.

Matic verraste me achterin. Positief, al is het lastig daar echt iets over te zeggen in de korte tijd en in de fase van de wedstrijd dat hij daar speelde. Maar goed....

WW

Geplaatst: maandag 22 december 2014 om 21:10u

@rade

Ik doelde idd op wat 10diego beter uitlegt dan ik.

Voordat Vd Weg verzuimt die bal naar de zijkant te koppen, was er die rarw bal die dwars door het midden ging en onderschept werd. Dat was het begin van de 0-1. En die bal kwam van Swerts.

Nogmaals, ik vond `m op die rare, slechte bal na gisteren niet zo heel slecht, maar dat kan ook aan mijn referentiekader m.b.t. de beste man liggen (Twente-uit vorig seizoen bijv...).

robbb

Geplaatst: dinsdag 23 december 2014 om 0:06u

kan iemand mij vertellen hoe dat nummer heet waar iedereen op los ging voor de wedstrijd?

willemF5

Geplaatst: dinsdag 23 december 2014 om 7:19u

@robb
NAC clublied

Keesje Ketting

Geplaatst: dinsdag 23 december 2014 om 7:36u

Tot op heden twee " miskopen" van Rutjes. Over de Kamps/Falkenburg en nu ook " sjakie" zijn we tevreden. Kingsley was een gok en de voorstopper moet heel erg wennen aan de nederlandse manier van verdedigen.
We hebben creativiteit met Adje en Mats. We missen dus een echte spits, een goede centrale man en een goede trainer. Ik ben niet geheel ontevreden over de selectie. We praten elkaar allemaal na, ook bij VI lopen ze te papegaaien. De spelers hebben een ervaren trainer en vertrouwen nodig, dan kunnen we gaan voor plaats 15 !!!

de elep

Geplaatst: dinsdag 23 december 2014 om 8:06u

volgens mij slaan een aantal mensen hier de plank volledig mis:

- Marcellis: kan gewoon goed voetballen, na 5 jar psv toch iets te licht gevonden voor de top, dan maar az maar door een zware blessure niet gebracht wat ervan gehoopt werd. Als NAC zon speler dan een half jaar kan huren mogen we daar gewoon erg blij mee zijn, kanttekening is natuurlijk dat het goed moet uitpakken... die gok moet je nu gewoon nemen? Vind je dat niet? kom dan maar met namen die we in de winter kunnen halen... juist ja... niemand verder van zijn kwaliteiten...
- Ritzmaaier (of hoe je het ook schrijft) is een leuke speler die je in een goed draaiend elftal met een gerusr hart kunt wegzetten... niet in dit NAC... we hebben nu leiders nodig... geen jonge ventjes die...
- Adje: creativiteit?? laat me niet lachen... hget enige wat hij doet is de bal vragen, aannemen en ff wachten totdat de tegenstander weer terug is, dan kiest hij voor 2 dingen: 1. hij speelt een man of 2 uit en bij de 3e verliest hij de bal. of 2. hij haalt wel de achterlijn, beseft dat hij met links geen pepernoot raakt, kapt terug naar rechts en geeft een slechte voorzet.
Zelfs een corner is teveel gevraagd, die worden bij de eerste allemaal weggekopt! Ga toch eens na elke training 50 corners met Noppert nemen Adje, daar leer je misschien iets van.
- Sjaakie was echt goed tegen Feyenoord, kwam 1x over links er echt goed overheen en gaf de perfecte voorzet waaruit bijna de 1-1 viel, Vermeer redde daar letterlijk de wedstrijd voor feyenoord! Sjaakie deed het in het begin van het seizoen ook goed, daarna een terugval en vergeet niet dat die jongen 19 jaar is. Ik hoop dat hij blijft en deze lijn weet door te zetten!!
- Mats: ik geef hem nog zo graag het voordeel van de twijfel, maar als Mats niet beseft dat je bij een 1-0 achterstand moet doorjagen op een back die de bal moet gaan aannemen bij de cornervlag dan houdt het toch echt op... Mats moet echt beseffen dat hij moet werken voor zn poen want hij kan gewoon wel echt goed voetballen, hij heeft wel die creativiteit die we missen... Mats heeft een trainer nodig die hem weet te prikkelen en Hellemons kan dit niet...
- Perica: leuk voor het laatste kwartier, wereldgozer, snapt buitenspel (nog) niet, snapt niet wanneer wel af te jagen en wanneer niet, kan echt wel een goal maken maar kan gewoon niet meevoetballen. Hij neemt elke bal aan om hem vervolgens een meter of anderhalf omhoog te laten stuiteren, een verdediger heeft niks liever... en moet Perica eens een keer kaatsen dan faalt hij jammerlijk...
- de Kamps is een goeie voetballer maar heeft iemand met ervaring nodig, bijvoorbeeld iemand die hem op zijn klote geeft als hij, nadat hij de bal heeft verovert, weer eens gaat wandelen op het middenveld en de bal weer inlevert... iemand moet hem even vertellen dat niet te doen...

Met andere woorden, we hebben ervaring nodig in elke linie...

en oja zet Babos of Noppert er gewoon eens een keer in... Jelle heeft het nu gewoon ff niet... ik hoop wel dat hij zijn niveau van vorig seizoen terug vind want dat scheelt je gewoon 2 punten: 1 punt tegen feyenoord van zondag en 1 punt bij groningen...

moho

Geplaatst: dinsdag 23 december 2014 om 8:17u

Jelle heeft wel meer punten gescheeld,

AZ, groningen, Feyenoord, heracles, .....en dan vergeet ik er nog een paar

de elep

Geplaatst: dinsdag 23 december 2014 om 9:51u

@moho
ik wilde het nog bescheiden houden wat jelle betreft... maar je hebt wel gelijk.

kootsj

Geplaatst: dinsdag 23 december 2014 om 11:07u

@ jordyvantreijen

Over het NAC hart van Ronny Stam heb ik zo mijn twijfels. Heb hem ooit bij een oefenwedstrijdje in St. Willebrord met opzet ballen (eigendom van NAC) over de afrastering zien schieten die een maatje weer opving en meenam. Dan heb je bij mij geen NAC hart.

Semsi

Geplaatst: dinsdag 23 december 2014 om 11:38u

@ Robbb

Ik denk dat je Derb - Derb bedoeld.

Wat mij betreft mogen ze dat elke thuiswedstrijd draaien gevolgd door het clublied voordat de spelers het veld op komen.

Goed om de sfeer er in te brengen bij de supporters!

No worries

Geplaatst: dinsdag 23 december 2014 om 16:26u

Derb - Derb inderdaad, bracht wel wel los ja.
Benieuwd of het okt werkt bij willem 2 en p$v, moet haast wel.

Blof

Geplaatst: dinsdag 23 december 2014 om 20:10u

Opvallend hoe ook hier wordt gepapegaaid.

Ronnie Stam, beperkte en over paard getilde voetballer. Bij Twente een goede periode gehad, daarna nooit meer aan de bak gekomen.

Seuntjes is misschien niet de meest hardwerkende binnen dit team, maar zorgt als enige wel voor een versnelling door de ballen te openen en de gaten te zoeken in de verdediging. Zie hem verder wel hard werken maar anders dan De Kamps. Misschien moeten we spelers gaan waarderen om wat ze wel kunnen en niet wat er allemaal ontbreekt. Als er niets zou ontbreken zouden ze niet bij NAC spelen. Als de mentaliteit maar goed is en daar twijfel ik bij Mats minder aan dan bij Stam.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven