homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 april 2014
NAC-Twente gaat haaaaaard


NAC is een garantie voor een bijna volle bak. Ook NAC-Twente leeft in Breda. Voor de eretribune zijn nog maar 120 kaarten te koop en ook de B-Side gaat erg hard. Alles ziet er naar uit dat we weer naar ruim 18.000 supporters gaan. Hiermee laat NAC opnieuw zien een van de hoogste bezettingsgraden te hebben van de hele eredivisie. Een prestatie van formaat van ons allen. Spread the word!

De aftrap is zaterdagavond om half kwart voor acht, kaarten koop je natuurlijk via NACTickets, of zoals het hoort op zaterdag aan de kassa.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Tjaa

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 13:31u

Niet verkeerd idd!

Maar ik was een paar jaar geleden bij Sunderland, toen speelde ze nog eerste divisie! Vol stadion 50.000 man ff een jupiler clubje aanmoedigen, machtig prachtig om te zien joh!

TussenMarkenAa

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 13:58u

@tjaa
Wat is je punt?

rade

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 14:15u

Is er ook vuurwerk?

Tjaa

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 15:49u

@mark en A,

Dat ik benieuwd ben wat er gebeurt als NAC naar de jupiler league gaat.

Maarja,

dit is dan ook wel een interessant dingetje:

http://www.tussendelinies.nl/wp-content/uploads/2013/11/stadionbezetting3.jpg

Bron: www.tussendelinies.nl

boelie

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 19:01u

@ Tjaa

Ik was zo` n 2 jaar geleden bij Sunderland-Swansea. We hebben een geweldig weekend beleefd met onze Engelse vrienden, maar de wedstrijdbeleving was echt volledig ruk. Niet in de laatste plaats vanwege de dieptrieste kinderachtige regeltjes die de supporters krijgen opgelegd van teams die deelnemen aan het commerciële gedrocht genaamd de Premier League.

In Engeland is het voor de supporters alleen al in dat opzicht vele malen beter toeven in de lagere divisies, waar het niveau vergeleken met onze jupiler league nog van een behoorlijke klasse is. De Championship, waar in reusachtige en/of historische stadions een mengelmoes rondloopt van aanstormend talent, afbouwende routiniers en bikkelharde knokvoetballers. Dat is wel wat anders dan die kunstgraskraampjes hier, waar 80 procent van de teams bestaat uit eeuwige (non-)talenten die in feite voor spek en bonen meedoen omdat ze nooit kunnen promoveren (reglementair danwel financieel) of degraderen. De jupiler league is verworden tot het afvoerputje van de Eredivisie, waar logischerwijs amper nog belangstelling voor is. Naar mijn mening zijn zelfs alle niveaus van amateurvoetbal in Nederland in vele opzichten interessanter om te bezoeken.

Conclusie: de vergelijking die jij trekt slaat natuurlijk als een tang op een varken. Desalniettemin ben ik er wel van overtuigd dat NAC in die krochten van het profvoetbal nog altijd meer volk op de been zal brengen dan bijvoorbeeld die kutjes van hiernaast. Al moet dat verblijf dan ook weer geen jaren gaan duren, want zowel de huidige jupiler league als de clubs die zich er nu niet op korte termijn aan weten te onttrekken zijn mijns inziens ten dode opgeschreven.

Brammetje de B.

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 20:20u

@Boelie

Wa wilde nou eigenlijk zeggen, kul?

boelie

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 20:48u

@ Brammeke

Da snapte gij best knul. En anders doedut nog maar een paar keertjes lezen.

Wellicht dat ik soms wat lang van stof kan zijn, maar ge kent me toch onderhand wel een bietje? Een paar keer per dag hier even wat stoom afblazen op therapeutische basis, ik kan het iedereen van harte aanraden.

Waddinxveen

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 21:01u

Tip: als je van plan bent om NAC-RKC te bezoeken, maar om één of andere onverklaarbare reden geen seizoenskaart hebt, zou ik maar zo snel mogelijk een kaartje kopen. 100% zeker dat dat een enorm belangrijke wedstrijd gaat worden die iedereen wil gaan zien.

rade

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 21:07u

@Waddinxveen
Dat is niet te hopen, want dan maakt NAC er de komende drie wedstrijden een flink potje van. Maar stiekem vrees ik inderdaad ook een scenario voor de laatste thuiswedstrijd zoals vorig jaar..

Brammetje de B.

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 21:23u

@Boelie

Geintje kut.

boelie

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 21:30u

@ Brammetje

Wa misselijk zeg

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 2 april 2014 om 9:40u

En dan moet je je bij die bezettingsgraad ook nog eens bedenken hoe fout die van een club als Vitesse is; ze claimen 62%, maar dat is in werkelijkheid amper 54%. Er staat me daar toch een beerput op springen!

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 2 april 2014 om 10:04u

P.N. > Ik zou er niet rouwig om zijn wanneer dat gebeurt. En ook niet als Frans van S. zijn geld terug wil van de Trommels. Vreselijk risicovol om je club in de handen van één vent te leggen. Die Jordania is er waarschijnlijk op het juiste moment uitgestapt. Heeft zijn verlies beperkt en stapt met opgeheven hoofd naar buiten.
Er is nu sprake dat de samenwerking met Chelsea stop wordt gezet. Benieuwd waar de Fietstassen dan hun speulerkes vandaan gaan halen. Ze vallen dan wel terug op de vijver waarin NAC ook aan het vissen is.

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 2 april 2014 om 10:06u

P.N. > Oh, en morgen zijn we natuurlijk wel voor Benfica! Maar ik mag hopen dat Gudelj junior er een of twee maakt, dan gaat ie aan het eind van het seizoen vast richting Portugal. Levert NAC ook weer wat NACen op.

boelie

Geplaatst: woensdag 2 april 2014 om 11:35u

@ PN

Wat Hugh zegt, alleen maar gunstig als dat gebeurt. Clubs als vitesse en utrecht stuwen met de financiële injecties van hun `eigenaren` de gemiddelde salarisen in de Eredivisie onnodig omhoog, waardoor de andere clubs wel mee moéten. Totale waanzin, want in europees verband worden die duurbetaalde pseudovedettes al uitgeschakeld door een stel semiprofs uit luxemburg.

Ook weer een pijnlijk treffende column van Mossou vandaag, over de `groepsverkrachting van vitesse`. Het meest bizarre is nog dat die gasten daar wel zo`n intiegelijke plaat voor hun harses hebben. Na afgelopen NAC-vitesse heb ik diverse online discussies rond die kwestie gevolgd, waarbij de ene na de andere fietstas keihard met zijn neus op de feiten werd gedrukt. Stuk voor stuk beantwoordden ze het met hoongelach en wapperden ze met de jaloeziekaart, echt ongelooflijk. Er zijn weinig clubs die ik het écht gun, maar als daar de boel klapt gaat hier de vlag uit.

Kinderkaartje 3 gulden

Geplaatst: woensdag 2 april 2014 om 12:10u


@boelie

En reken maar dat het daar gaat klappen. De russen gaan rollebollend over straat, een incompetente directie, mogelijke uitsluiting van de UEFA wegens financial fairplay (of beter; unfair play), onderzoek van de KNVB etc. etc.

De beerput staat volgens mij op een kier, maar is nog lang niet open en zodra dat gebeurt is de boot pas echt aan.

Wij worden als NAC wel eens te kakken gezet wegens financiele wanorde, maar reken maar dat er de komende tijd nog een aantal andere clubs het zelfde probleem gaan krijgen.

Bij Heerenveen hebben ze een probleem, Utrecht balanceert op t randje (als van Seumeren kwaad wil) bij Roda staat t water aan de lippen en bij Vitesse is het waarschijnlijk niet anders. RKC drijft alleen op de kurk van Mandemakers, anders was t daar al afgelopen.

Daar waar ik denk dat wij onze zaken nu weer redelijk op orde hebben/ gaan krijgen, gaan de genoemde clubs straks precies dezelfde sh*t beleven als wij de afgelopen jaren hadden.

Vanavond veilig spelen en dan zaterdag vol erop voor t linkerrijtje!

Come on

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 2 april 2014 om 12:36u

Het gerucht gaat trouwens dat NAC al in het seizoen 2007-2008 onder Brandts geen kampioen mocht worden.

Om die reden is toen speciaal ene Theo M. aangesteld om alles er aan te doen de titelaspiraties bij NAC rigoureus de kop in te drukken. Deze Theo M. heeft dat al snel weten te bewerkstelligen door reeds in februari 2008 (terwijl NAC toen zeven wedstrijden op rij had gewonnen) succes-coach Brandts de wacht aan te zeggen. Een meesterzet van die intrigant, naar later bleek. NAC werd uiteindelijk 3e in de reguliere competitie, maar wist vervolgens in de daaropvolgende play-offs geen wedstrijd te winnen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven