homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 april 2014
Gilissen en Tighadouini nog niet hersteld, Hadouir wel bij selectie


Morgenavond speelt NAC alweer de 30e wedstrijd van de competitie. Aan de befaamde Vetkampstraat wordt om 18.45 uur afgetrapt voor het belangrijke duel. Gesteund door 230 trouwe NAC-supporters zullen de GeelZwarten proberen om lijfsbehoud weer wat veiliger te stellen.

Met Roda en NEC op onoverbrugbare afstand is alleen RKC nog een reeel gevaar voor die bangelijke 16e plaats. Met wedstrijden tegen ajax, feyenoord, zwolle, heerenveen en onszelf voor de boeg is het niet voor de hand liggend dat de wollukers vijf punten meer dan wij pakken, maar zeg nooit nooit. Dat geldt overigens ook voor de andere clubs in de gevarenzone: cambuur, ado, utrecht en go ahead.

Het kan spaken in de Adelaarshorst, een van de mooiste stadions van de eredivisie. Aan ons om de boel daar stil te krijgen. Met een selectie die gebrand is op resultaat en in het achterhoofd dat we van de laatste negen wedstrijden er slechts eentje verloren kunnen we vol goede moed de reis naar de IJssel inzetten. De drie geblesseerden van afgelopen week zullen daar niet bij zijn, althans, twee van hen niet. Tim Gilissen en Adnane Tighadouini kennen nog te veel problemen met hun blessures. Anouar Hadouir zal wel bij de selectie zitten, maar de verwachting is niet dat Nebojsa Gudelj zal sleutelen aan zijn basiself.

Hup NAC


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bavi

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 20:15u

Beste Rat,
Klopt helemaal wat jullie schrijven, alleen kan het programma van RKC weleens makkelijker zijn in de praktijk dan het op papier overkomt ! Ajax weten we morgen, maar voorlopig gingen PSV, Feyenoord en Vitesse daar de bekende bietenbrug op en speelde Twente er volgens mij gelijk.
Feyenoord uit zal ze geen punten opleveren, maar tegen PEC spelen ze vlak voordat die de bekerfinale spelen. Dergelijke spelers maken dat waarschijnlijk maar 1 keer in hun voetballeven mee, dus zullen wel oppassen voor blessures. Heerenveen is de laatste speeldag dus die zullen alle twijfelgevallen en op scherp staande spelers wel sparen voor de nacompetitie. Het is dus niet ondenkbaar dat die 2 potten 6 punten opleveren. Dan wordt RKC thuis voor ons wel heel cruciaal, afhankelijk van wat we woensdag doen. Want Twente thuis, Groningen & PSV uit is hopen op bonuspunten ....
Morgen winnen zal dus een hele opluchting zijn, maar ook dat is dit seizoen weinigen gegeven in de adelaarshof.
Conclusie; ik hoop dat die 5 knullig verloren punten in de slotfase thuis tegen ADO, Groningen en Utrecht ons niet gaan opbreken voor die 16e plek ...

petruske

Geplaatst: dinsdag 1 april 2014 om 20:19u

Ja bavi daar heb jij helemaal gelijk in wat je schrijft !!!

de puut

Geplaatst: woensdag 2 april 2014 om 10:09u

Helemaal eens met die onnodig verloren punten. Tijdens die wedstrijden heb ik al tegen mijn medetribuneklanten gezegd, dat deze punten ons aan het eind van de competitie nog weleens zouden kunnen gaan opbreken. Dat punt staat er nu aan te komen.En die Tighadouini blijkt nu wel een heel blessuregevoelige speler te zijn, daarom heeft Vitesse er waarschijnlijk ook zo gemakkelijk afstand van gedaan.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven