homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

16 februari 2014
Jordy Buijs: ‘effe laten voelen dat je er bent’


Jordy Buijs kijkt met een goed gevoel terug op de wedstrijd van vanmiddag: ' We hebben 70-75 minuten lang verdedigd, dat hebben we uitstekend gedaan. In een aantal fases, met name de beginfase, hadden we het moeilijk, maar we hebben als kerels verdedigd. Je moet effe laten voelen dat je er bent en dat er hier niets te halen valt. Uiteindelijk is dat gebleken. Een rode kaart daarvoor? Nee, dat denk ik niet. Er was contact, zoals dat wel vaker is. Het was echt NAC-voetbal vandaag.

Die Pelle is twee keer gevaarlijk geweest. Hij is een kop groter dan ons, dan heb je af en toe wel eens moeite. We hebben veel voorzetten onderschept en genoeg weggekopt. Jelle keepte voortreffelijk vandaag, een fijn gevoel om zo’n goede keeper achter je te hebben.'


Bron : De Rat, NOS.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Tuur

Geplaatst: zondag 16 februari 2014 om 22:26u

In het begin van de wedstrijd spuugde Pelle duidelijk zichbaar naar Jelle. Dat had al rood moeten zijn.

Peter13

Geplaatst: maandag 17 februari 2014 om 6:27u

Klopt, Tuur. En na 1 minuut had Pelle al een keer zijn arm tegen het hoofd van Buijs geplaatst. Merkwaardig dat Koeman dat even "vergeet", maar wel klaagt over het moment dat Buijs Pelle even opzoekt...

Feyenoord had natuurlijk een flink veldoverwicht, dus in al het gejammer zit flink wat frustratie over de verloren punten. Pelle valt bij iedere aanraking omver, maar los van de domme overtreding van Perica heeft NAC volgens mij niets onfatsoenlijks gedaan.

200% NAC

Geplaatst: maandag 17 februari 2014 om 7:30u

En nog klagen over de scheidsrechter ook, pfff. Pelle spuugt naar Buijs, daarna nog een keer naar Jelle. Vies kereltje. Bij Studio Ajaks vonden ze de handsbal van Nelom een twijfelgeval en van de Roover duidelijk hands. Man, man, man. Nelom zou niet misstaan hebben in de goal, die ging als een keeper naar die bal. De Roover heeft op het moment dat ze de bal tegen z`n hand aanschieten z`n ogen dicht. Zijn ze misschien de handsbal van die Italiaanse nicht van vorig jaar al vergeten ?

jacnac

Geplaatst: maandag 17 februari 2014 om 8:00u

Pelle duwt de scheids toch gewoon? Als ieder andere speler dT zou doen is het direct rood (en terecht).

En voor pericia, het was een vermaak om je bezig te zien de afgelopen wedstrijden. Je loop acties zijn vaak heel dom, die komen bij je naar boven omdat het publiek begint te juichen. Zelden zo`n speler gezien... Maar wat een lompe overtreding maak je daar, je benadeelt daarmee je teamgenoten. Hier bewijs je maar mee dat je het spelletje nog niet helemaal snapt.

Denk een wedstrijdje of 4 a 5??

Cool Hand Luke

Geplaatst: maandag 17 februari 2014 om 8:14u

Dan wel een heel slechte keeper 200%, hij ligt met zijn gezicht naar het eigen doel als de bal hem raakt.
De handsbalregel moet gewoon volledig op de schop; of de scheidsrechters passen de regel correct toe - alleen fluiten als het opzettelijk is, dus gisteren beide keren geen overtreding - of hands is hands, maakt niet uit of het opzettelijk is of niet. Zoals er nu gefloten wordt, is er geen touw aan vast te knopen.

boelie

Geplaatst: maandag 17 februari 2014 om 8:43u

Vroeger stond het zuider tuig zelf op de banken voor taaie gasten als de Wolf, van Gobbel, Fräser, van Hanegem, Israel, etc. Nu adoreren ze een stel ogenschijnlijk 15-jarige pleinvoetballers, een modepopje, en een slungelige transgender met een tatoeage van een papegaai op z`n rug.

Daarnaast gaat er nog een grote `fanatieke` groep georganiseerd op hun handjes zitten in de thuisvakken, waardoor het uitvak ook niet verder meer komt dan het half inzetten van 3 liedjes gedurende de hele wedstrijd. Om over de smakeloosheid daarvan nog maar te zwijgen. Het vermoeden was er al een tijdje, maar we kunnen het nu met zekerheid stellen: het legioen is met pensioen.

En nu met z`n allen maar huilie huilie over de scheids en het mes tussen de tanden bij NAC. Het maakt pijnlijk duidelijk wie de échte Calimero`s zijn van deze competitie.

aadje

Geplaatst: maandag 17 februari 2014 om 8:47u

Applaus voor Boelie!

rats

Geplaatst: maandag 17 februari 2014 om 9:22u

topspeech boelie, alleen moet ik er wel helaas bij vermelden dat b-side ook niet verder komt dan 3 nummers.

vlaai

Geplaatst: maandag 17 februari 2014 om 9:25u

scherp Boelie!!!

Ratatouille

Geplaatst: maandag 17 februari 2014 om 10:03u

Hee, niet ZO he, rats! Moet nog steeds lachen om `de keeper van cambuur`...

Kinderkaartje 3 gulden

Geplaatst: maandag 17 februari 2014 om 10:54u

De Kromme heeft in ieder geval zijn eigen kijk op de mooi-boy van de havenslaven:

http://www.vi.nl/nieuws/pelle-verzuipt-in-de-grote-rol-die-hij-wil-spelen.htm

rats

Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014 om 9:11u

Kinderkaartje --) van Hanegem = een oude zuurpruim die in mijn ogn veel meer krediet heeft dan dat waard is. Maak hem aub trainer van feyedinges, dan spelen ze over 2 jaar 1e divisie.

Ratatoullie --) ik ga al wat langer naar de trots van het zuiden dan jij waarbij vroeger we vaker van dat soort heerlijke zelf gecreeerde liederen zongen maar nog belangrijker is dat we beperkter zijn geworden in het zingen van DE bekende nac liederen. Laten we nu niet blijven teren op het verleden maar juist in vooruit gaan! See you 8/3.

Ratatouille

Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014 om 12:54u

@ rats

whahaha... sorry `opa`... Nee, jij ging inderdaad al 2 jaar voor mij

maareh... die keeper van cambuur was wel het heel recente verleden he? Ik ben zelf ook niet zo`n zingert en schreeuwert meer hoor op de tribune. Wordt toch gewoon anders, als je geen 17 meer bent .

Waar het om ging; sfeer was toch gewoon prima tegen Feyenoord?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven