homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 januari 2014
Nederland wordt steeds slimmer. Rekenen met Blanco!


Dan inderdaad nog beter goed gekopieerd dan slecht berekend.

Uit de module: Rekenen voor Blanco beginners. Vandaag verlaagde NAC-quatscher Yadran Blanco zich in het lokaal parochieblaadje door de namen, achtergrond en inbreng van de geldschieters van NAC te onthullen. Geldschieters waarvan het gros op de achtergrond wil blijven, omdat ze het niet uit eigen maar uit NAC-belang doen. Een geringe anonimiteit past daarbij, van mensen die met de dikke nek en het bonnenboekje in de Cordial staan te zwaaien hebben we er al meer dan genoeg gehad. Dat maakt de zelfbenoemd topjournalist Blanco niet uit, hij flikkert de hele boel gewoon op straat. Om vervolgens de hele dag met een stijve bassie door valencia rond te lopen, zichzelf op de borst kloppend voor dit stukje topwerk.

Maar dat topwerk blijkt eigenlijk broddelwerk te zijn. Bedragen kloppen niet, achtergronden zijn onvolledig en er staan een paar niet te missen rekenfoutjes in. Volgens Blanco is bijvoorbeeld de volgende berekening correct: 850.000 + 850.000 +300.000 + 1.700.000 + 1.700.000 + 300.000 = 6.000.000

Bijna goed Yadran. Je zit er maar 3 ton naast. Los van het feit dat de inhoudelijke verdeling van de bedragen onjuist is, maar ach, het zijn toch maar domme lezers, nietwaar? Net als dat supporters eigenlijk te dom zijn om een mening te hebben. Ze zijn hooguit goed om als bron te gebruiken in je eigen toekomstige papier mache productie. Zonder bronvermelding natuurlijk.


Het is nu tijd voor opgave twee, een multiple gokje dit keer.

Opgave 2 Wat is de procentuele ontwikkeling van de oplage van BN/De Stem over de afgelopen drie jaar?


a. +1%, +2%, +4%
b. +0%, +1%, +3%
c. +2%, +4%, +6%
d. -2%, -5%, -7%Wie het weet mag het zeggen...


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

de puut

Geplaatst: woensdag 8 januari 2014 om 20:30u

Deze Blanco gaat net als die van Bergen voor de prijs: Grootste Zwetser van Brabant!!!!!!!

Jrsz

Geplaatst: woensdag 8 januari 2014 om 20:30u

Helene Schenk, crackhoer?

Ewout

Geplaatst: woensdag 8 januari 2014 om 22:22u

Goh verrassend......had ik niet achter hem gezocht

Maar effe zonder dollen. Het is niet de eerste keer dat deze krant/journalist verkeerde of onvolledige info plaatst moeten wij dit pikken als supporter zijnde? Je krijgt rare reacties en de buitenwacht wordt op het verkeerde been gezet. Ikzeg hald toe roepen!

Blankots

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 8 januari 2014 om 23:01u

Blanco maakt fouten okay ..... , maar een journalist moet alles kunnen melden mensen , of je het er nu mee eens bent of niet , daar ben je journalist voor.
De bronnen die hij aanhaalde zijn b.v. o.a. `De quote 500` , dan weet ik genoeg..... , lees niet eens verder dan.
Je moest eens weten hoe zeer men het bloed van de mensen als Julian Assange en Edward Snowden kan drinken in regeringskringen van de V.S.
Terwijl we kunnen spreken van twee klokkenluiders van de 20-ste en 21-ste Eeuw !

poolshark

Geplaatst: donderdag 9 januari 2014 om 0:20u

journalistieke vrijheid is een groot goed, maar dan wel goed feitelijk onderbouwd en met een toegevoegde waarde...ik begrijp dat sommige geldschieters anoniem wilde blijven...wie is hij om dan toch te willen scoren ten koste van....

En om het even met de puut eens te zijn...dat jongetje van van Bergen zie ik maandagmiddag op vi.nl onrust zaaien en niks onderbouwen, maar na de vergadering bij NAC van maandagavond hoor je niks meer van dat mannetje....en in de papieren VI nog eens dunnetjes over doen met geruchtenverhaaltjes rond het team en de trainer...Een NAC watcher die uit is op onrust en conflicten....moet je dit willen als club?

Quinn

Geplaatst: donderdag 9 januari 2014 om 8:12u

Zijn profiel foto zegt toch al genoeg?
https://twitter.com/yadranblanco

VB

Geplaatst: donderdag 9 januari 2014 om 8:38u

Ik heb begrepen dat er in de VI ook zorgelijke zaken staand... Brood trainer ipv Gudelj? PvH technisch directeur? Als dit zo is: laat de financiers astembliefd zich bij hun leest houden, en niet dit soort onzin willen...!! Of willen ze hun geld nooit meer terug?

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 9 januari 2014 om 8:55u

Blanco.... ach. Een prutsertje in de marge. Niet druk over maken. Net als over die van Bergen eigenlijk. Hem zit het nog steeds dwars dat hij niet meer over de goede ingangen bij NAC beschikt, met als gevolg dat hij onrust gaat lopen zaaien in de hoop dat er mensen binnenkomen bij wie hij wel zijn interne geruchten op kan halen.

Het trieste dieptepunt was de VI van gisteren, waarin de heer Van Bergen het voor elkaar krijgt om 2 vrijwel dezelfde stukjes te schrijven (pagina 11 en 104). Peter Nijkamp zijn ze voor minder aan de schandpaal aan het nagelen.

Wat een niveau zeg. Laten we alsjeblieft hopen dat de financiers en iedereen rond NAC deze pulp allemaal op waarde weet te schatten en er gewoon vriendelijk bij glimlacht. Mochten ze Blanco of Van Bergen tegenkomen, dan hoop ik dat ze beide heren guitig in hun wang knijpen, onderwijl "koediekoediekoedie" mompelend. Meer verdienen ze niet.

Nu weer over naar serieuze zaken?

Sjak

Geplaatst: donderdag 9 januari 2014 om 9:23u

@VB als dat de waarheid is dan ga ik mijn wedstrijdjes uitkiezen die ik ga kijken bij NAC..
Misschien zijn de laatste wedstrijden in de nacompetitie na het ontslag van de technische staf in 2015 dan nog een reden om naar het stadion te gaan     

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: donderdag 9 januari 2014 om 10:19u

Brood is een prima trainer. PvH is als boegbeeld ook heel waardevol voor NAC, over zijn kwaliteiten als TD kan ik niet oordelen, maar beiden zijn wat mij betreft, ook al ben ik fan van Gudelj, meer dan welkom.

VB

Geplaatst: donderdag 9 januari 2014 om 11:05u

@AS

Meen je dat nou? PvH als boegbeeld? Het is weliswaar een NAC-man, maar vooral een eigenwijze man zonder ervaring waar ik in de jaren 90 waanzinnig van heb genoten, maar niet het type dat rust gaat brengen. Doe mij Lokhof dan. Ervaring, een echte mister NAC, rustig en toen hij trainer was had hij zeker oog voor talent.

Brood is ook een NAC-man maar heeft mij als trainer niet kunnen overtuigen. Bij rkc wel aardig, bij roda zeker niet. Laat Gudelj lekker zitten, is prima zo.

pannelap

Geplaatst: donderdag 9 januari 2014 om 11:10u

BN De Stem valt gelukkig niet meer in mijn brievenbus..... dus dergelijke shit lees ik gelukkig niet meer. Dat deze jongen blij wordt van zijn eigen ontlasting, ach....... laat hem gelukkig zijn.

Ben benieuwd of de financiers, geldschieters en anderen beschadigden die anoniem wilden blijven, gaan procederen tegen deze fabeltjeskrant. Journalistieke vrijheid, ammehoela...... deze mensen hebben hun privacy verloren met het gekrakeel van deze muppet.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven