homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

15 december 2013
Drost: ‘terecht verloren’


Aanvoerder Jelle ten Rouwelaar:‘Vitesse was gewoon beter. Het is een goede ploeg met goede spelers, ze wisten veel kansen te creëren. We hebben verdiend verloren.

We hebben de topploegen nu achter elkaar gehad, tegen Twente en Ajax was het niks, vandaag heb ik wel een ploeg gezien die graag wou. We hebben een serie tegen de topploegen gespeeld, daar hoeven wij niet tegen te winnen. Nu komt er weer veel druk op het duel met Cambuur. Ik ga er vanuit dat wij die wedstrijd met veel strijd winnen.’

Henrico Drost: ’Uiteindelijk hebben we terecht verloren, maar toch had er meer in gezeten. Jammer. Ze hebben heel veel kwaliteit en heel veel snelheid, vooral die Atsu. De laatste uitwedstrijden speelden we allemaal bagger, het is een goed teken dat we nu in de wedstrijd zijn gebleven. Een goed gevoel voor de finale tegen Cambuur. ‘


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

De Kempen

Geplaatst: zondag 15 december 2013 om 20:18u

Ja, ja genoeg verdedigd in de media, nu komende wedstrijden doel op slot en winnen.
Niet lullen maar winnen

1934united

Geplaatst: zondag 15 december 2013 om 20:35u

Henrico Drost heeft helemaal gelijk als hij zegt dat er meer had ingezeten ondanks dat Vitesse sterker was. Seuntjes stond bij het tweede doelpunt van Piazon te slapen. Piazon stond volledig ongedekt in de zestien. Verder denk ik dat ze Jelle ten Rouwelaar na de wedstrijd zijn huid hebben verrot gescholden. Hij maakte op mij in het interview een gespannen indruk. Bij het derde doelpunt had hij voor de bal moeten gaan dan had Leerdam nooit of te nimmer kunnen scoren. Ten Rouwelaar gaat dit seizoen met de regelmaat van de klok in de fout en dat is jammer. Een wedstrijd voor Nac winnen doet hij al tijden niet meer. Misschien wordt het toch tijd om Gabor Babos is een kans te geven.

Jolly

Geplaatst: maandag 16 december 2013 om 1:40u

Om nou te gaan roepen dat Ten Rouwelaar niet meer onder de lat moet staan vind ik volledige onzin...
NAC heeft nu een paar lastige zo niet de lastigste ploegen gehad achter elkaar waarbij van psv gewoon werd gewonnen, uit is het zeer slecht maar tegen vitesse zag het er al wat beter uit en dat is ook te zien aan de uitslag en al helemaal als je zien dat ze een week eerder uit psv van het veld vegen met 2-6.

Gewoon thuis de meeste wedstijden blijven winnen maar daarnaast ook uit nog is wat punten gaan pakken van ploegen dat we gewoon aan kunnen en dat heb ik het over: heracles,nec, ado, go ahead.
Van die ploegen hoeven en moeten we niet verliezen ook uit niet en als we psv in de laatste wedstrijd van het seizoen uit nog een keer verslaan is het feestje compleet xD

Overigens zie ik voortaan liever Hooi in de basis en lurling als sub dan andersom, alle respect voor lurling hij heeft NAC heel vaak uit de brand geholpen maar nu loopt het ff niet bij hem, hopelijk komt dat nog terug.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 16 december 2013 om 10:51u

Tja Jolly , `t loopt niet bij Lurling...... , was nochtans een heerlijke pegel die 3-2 ....
Nee , onze Teun afschrijven zou `k nog maar niet doen !
Trouwens , spelers beschimpen (waar ik Jolly niet onder schaar) op deze site , vaak na een verliespartij vooral begint me de keel uit te hangen , we zijn maar NAC en met de begroting van NAC is het theoretisch elk seizoen vechten tegen degradatie vaak , moeilijk te accepteren door sommigen , gelukkig door velen wel.

Ata

Geplaatst: maandag 16 december 2013 om 11:08u

Natuurlijk is Vitesse een goede ploeg. Maar ik ben nooit zo kapot van teksten als `In deze wedstrijden hoeven wij onze punten niet te pakken`. Dan zul je ze nooit pakken ook.

rienloo

Geplaatst: maandag 16 december 2013 om 11:08u

Helemaal mee eens om jelle te vervangen. Wekelijks heeft hij wel schuld aan 1 of meerdere doelpunten. Nu weer bij de goal van leerdam. Tuurlijk maakt hij af en toe eens een goede lijnredding, maar dat compenseert niks.
waarom hooi in de basis stond is mij een raadsel. Hij kan het niveau niet aan. Zijn snelheid leek een pluspunt, maar keer op keer moest hij het nu teggen vitesse-spelers afleggen. 3-2 was overigens geflatteerd. Vitesse verprutste vele kansen en dan lijkt of er sprake was van een wedstrijd, maar dit vitesse is echt vele maten te groot voor onze toekomstige degradant.

Gerrie de B.

Geplaatst: maandag 16 december 2013 om 11:13u

@e goal was ook fout van JtR. Uitkomen, twijfelen, stil gaan staan en het simpele balletje gaat erlangs. Voor de rest redelijk goeie pot gezien. Ik heb nog steeds hoop op een goed plaatsje 10.

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 16 december 2013 om 15:22u

Volle bak druk op wedstrijd tegen Cambuur: moet gewonnen worden! In het nieuwe jaar ook eens winnen in onbeduidende uitpotjes als NEC, GA en Heracles uit. Zo niet wordt het weer billenknijpen in mei en daar ben ik wel een keer klaar mee bovendien loopt dat altijd een keer verkeerd af

De wezel

Geplaatst: dinsdag 17 december 2013 om 11:56u

Ik ben er verre van gerust op..... vond het weer zeer matig en vooral het totale gebrek aan strijd de laatste wedstrijden baart me zorgen.... ik mis al heel lang NOAD zoals bv RKC wel kan laten zien. Men geeft zich al gewonnen voordat de wedstrijd is gespeeld en probeert feitelijk alleen de schade te beperken.....
De opmerking van Jelle komt dan inderdaad overeen met wat ik zie.... hier vallen de punten niet te halen dus...... nemen we een collectieve vrije dag ???


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven