homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 november 2013
Ten Rouwelaar: ‘te vroeg alles of niets gespeeld’


We hadden afgesproken dat we zo lang mogelijk in de wedstrijd wilden blijven. Dat lukte uitstekend, al waren ze wel wat beter, echt uitgespeelde kansen hadden ze niet. De 2-1 vlak voor rust, naar mijn idee geen penalty, kwam op een vervelend moment.

Nadat we de 3-2 maakten hebben we te snel alles gegeven en de wedstrijd uit handen gegeven. Weer nul punten bij een uitwedstrijd. We willen uit ook goed spelen, net zoals we dat thuis brengen. Dat gebeurt helaas niet, heel veel ploegen hebben daar last van, ik hoop dat we snel eens een uitzege pakken, we moeten niet al te negatief zijn.

We hebben vandaag te vroeg de lange bal gespeeld, en daarmee een soort alles of niets voetbal. Dat was al een half uur voor het einde van de wedstrijd, toen we er goed in zaten. Dat lukte niet, waardoor de score uiteindelijk naar 5-2 oploopt.


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

RS

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 0:36u

Dat signaal kwam toch door de wissels door Gudelj!
Je achterhoede en je opbouw (wissel Seuntjens) voor een lange spits inwisselen.
Bij 3-2 had je met normaal voetbal nog een kans gehad.

Jolly

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 2:03u

Niks mis met die wissels de 3-2 er net in en volle klap er voor gaan.
Als het andersom had uit gepakt en het 3-4 was geworden waren het ineens gouden wissels geweest.
Voor nac geen schande van twente te verliezen, de inzet en de wil is er en dan komt deze ploeg al een heel eind en denk ik dat het linkerrijtje aan het einde gewoon haalbaar is

Gerrie de B.

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 9:07u

Eens met Jolly. Koffiedik kijken bij NAC. Laten we nou gewoon thuis alles winnen, zijn we veilig aan het einde van het seizoen en kunnen we uit nog lekker ff aanmodderen.

Otjes

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 9:13u

Ben blij dat ook de spelers aangeven dat het wisselbeleid van gudelj dit keer weer niet goed was. Hij had gewoon voor voetbal en gelijkspel moeten gaan. Verbeek had vleugels en dan killer tie het door de wissels.

danny b

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 9:26u

Mwa, vond het ook veel te vroeg. We zullen het nooit weten, maar toen de 3-2 viel had NAC de controle. Als NAC op dezelfde voet was doorgegaan had het me niet verbaasd dat NAC er op en er over was gegaan. Maar hey, liever op je bek door onverantwoorde aanvallende risico`s dan door laf, angsthazenvoetbal niks durven te ondernemen. Met vertrouwen naar NAC - grunn .

remy196

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 10:29u

In eerste instantie was ik blij dat de wissel eens wat eerder kwam, misschien wat te gewaagd achteraf gezien, kan gebeuren. Ik heb vaker het idee dat hij te lang wacht met wisselen dus ik was allang blij dat er iets werd ondernomen.

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 11:19u

Oliedomme wissels en totaal onnodig!! Op dat moment zat NAC goed in de wedstrijd en was er nog tijd zat om een goal te maken zonder alle deuren achterin open te zetten. Dat doe je nl zonder Drost maar met Buijs die doorgaans alleen lucht net als Swerts bij wie ik me helemaal afvraag wat die toevoegt aan een 1tal. Kortom blunders nekken NAC en dat is jammer want qua veldspel was het al een stuk beter dan uit bij Utreg en RKC.

de puut

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 12:44u

Een "dom" weekend van de familie Gudelj. Junior gedroeg zich "dom" door een achterlijke overtreding te maken en zijn ploeg te duperen. Senior gedroeg zich "dom" door wissels toe te passen, die bij een hoopvolle stand (3-2) alle hoop deed vervliegen met 2 extra tegengoals tot gevolg en dus eveneens zijn ploeg dupeerde.
P.S. Graag Swerts meteen terugsturen naar België en verbieden zich ooit nog eens in Nederland op een voetbalveld te vertonen.

rubenbreda

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 12:52u

Jongens het maakt allemaal niet we heb ben een leuke dag gehad! Volgende keer beter. Dan maar drie poenten tegen grunn hup nac    

rats

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 15:33u

In ieder geval gebald als mannen!!!

snuifbuis

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 19:23u

Liever een aanvallende wissel, dan een tikkie-terug-wissel. Gegokt en verloren dit keer, maar een volgende keer pakt het wel goed uit.

Ik ben het niet eens met het gezeik op Gudelj van de afgelopen tijd. Hij maakt soms wat ongelukkige keuzes, maar hij zorgt wel voor rust en duidelijkheid. We mogen er van uit gaan dat meneer Gudelj iets meer kaas heeft gegeten van het voetbalspel, dan de gemiddelde NAC supporter. Laten we in dat vertrouwen die man juist steunen en aanmoedigen.

Hup NAC!

demeul

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 22:13u

De Roover zijn teen was gebroken, vandaar de wissel stelletje zeuren

murinjo

Geplaatst: maandag 25 november 2013 om 23:47u


Voetballend deden we niet veel onder voor Twente, zij hebben echter meer kwaliteit op het veld en dat nekte ons. Na de 3-2 had de ploeg echt het geloof op een resultaat. Gudelj besloot toen echter om Perica te brengen waardoor het voetbal werd nog beter.Het was een gedurfde wissel, maar die Kees ????Twente was verder ook erg effectief, haast elke kans was een goal. Wil je tegen zo’n ploeg punten halen moet het een beetje mee zitten. En dat was niet het geval vandaag. Op naar Grunn thuis!

jbj.v.malsen

Geplaatst: woensdag 27 november 2013 om 11:21u

Het verbaasd me, dat niemand kwaadspreekt over die waardeloze keeper van ons, want laten we nou eerlijk zijn, hij was schuldig aan tenminste 3 doelpunten en niet de eerste keer dat hij blundert.
Meneer Gudelj, zet Babos eens in de goal, dat is een wereldkeeper!
Ja, ik weet wel dat er nu zijn die zeggen dat de grabbelaar ook wel eens een wedstrijd heeft gewonnen door goed te keepen, maar dan mag je mij zeggen welke!
want let maar eens op, bij corners, blijft hij altijd op de lijn staan en zelfs in het 5meter doelgebied; een beetje kopsterke speler heeft alle kans bij een corner tegen Nac.
Dus de grabbelaar eruit en Babos erin, dan winnen we ook eens een uitwedstrijd, let maar op;
hup Nac=hup Babos


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven