homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 november 2013
Oproep aan Vak G: kies vandaag jouw vakvertegenwoordiger!


Voor de wedstrijd NAC - PSV houdt de Clubraad NAC verkiezingen voor vak G. Er zijn drie kandidaten voor de beschikbare zetel in de Clubraad.

Kiezen duurt niet lang: je laat je SCC zien, jouw SCC-nummer wordt genoteerd en jij kruist je keuze aan. Het kost je slechts 5 seconden van je tijd.

De volgende personen hebben zich kandidaat gesteld:

 • Mijn naam is Stijn van Oyen en ben 28 jaar oud. Geboren en getogen in Breda en op dit moment woonachtig in Etten-Leur.

  Hoe mijn NAC avontuur begon….
  Al heel mijn leven ben ik een voetbal liefhebber. Echter werd ik pas op mijn 16e geconfronteerd met een Avondje NAC. Ik werd door een goede vriend meegenomen naar een avondje NAC. NAC speelde toen in de TOTO divisie thuis tegen Go Ahead Eagles ( 3-2 ). Zoals vele NAC supporters dit kunnen beamen is één bezoek aan NAC voldoende om je voor het leven te binden. En zoals gebleken, ben ik geen uitzondering. Direct daarna ben ik seizoenkaarthouder geworden op de B-side. Inmiddels heb ik mijn vak gevonden en ben voor het 5e seizoen kaarthouder op Vakkie-G.

  Mijn avondje NAC begint in de binnenstad van Breda waar ik met mijn vrienden samen kom. Zenuwen en spanningen gieren al dagen voor de wedstrijd door het lichaam. Vooral de laatste twee jaren is elke wedstrijd weer een finale. In de binnenstad begint onze wedstrijdvoorbereiding bij onze Henk. Onder het genot van een biertje, te midden van vele geel/zwarte harten bespreken we de aanstaande pot. Eenmaal in het stadion voel ik mij thuis. Met twee goudgele rakkers zonder schuim onder de TL verlichting. De B-side die al vol zit, F7 die langzaam aan op gang komt. Onbekenden die voor twee uur bekenden zijn. Al deze elementen zorgen voor een gelukzalig gevoel. Ik noem het avondje NAC ook wel " Een kroeg met een stuk gras in het midden " . • Ik ben Patrick Pellicaan, 26 jaar oud.

  Als hobby heb ik natuurlijk NAC. Ik probeer zoveel mogelijk wedstrijden bij te wonen, zowel uit als thuis. Ik ga sinds het seizoen 2008-2009 naar NAC. Het jaar daarvoor ben ik met een collega bij de play-off voor Europees voetbal geweest. De sfeer was zo speciaal dat ik gelijk een seizoenkaart besteld heb.

  NAC betekent veel voor mij. In het weekend plan ik alles om NAC heen. Tevens ben ik in Toren 3 actief en help ik de Breda Loco’s met het maken en ophangen van spandoeken. Het huidige Clubraad lid heeft zich niet herkiesbaar gesteld. Omdat ik vind dat ons vak wel goed vertegenwoordigd moet blijven heb ik mij verkiesbaar gesteld.
  Er zijn nog diverse dingen die er veranderd of verbeterd kunnen worden. Zowel bij het avondje NAC of bij de uitwedstrijden. Een voorbeeld is natuurlijk dat er weer bier gedronken mag worden op de promenade.

  Omdat ik ook naar diverse uitwedstrijden ga, probeer ik hier ook iets aan te doen zodat het makkelijker word om hier naartoe te gaan. • Mijn naam is Karin Pieterse en ik ben 32 jaar oud. Oorspronkelijk kom ik uit Zeeland, maar sinds 2000 woon ik in Breda.

  Voetbal, en NAC in het bijzonder, zijn een passie van mij. Zelf ben ik ook actief in het veld bij VVR. In mijn dagelijks leven werk ik als HR Adviseur bij Maître Paul B.V., een fabrikant van (diep)vers gebak.

  Ik ga naar NAC sinds ik in Breda woon. Naast supporter ben ik al een aantal seizoenen als vrijwilliger aan de slag geweest voor NAC, o.a. bij de Young Yellow Army en de supportersactie Red NAC.

  Voor veel supporters en sponsors is het bezoeken van een wedstrijd het contactmoment met de club. Deze wedstrijdbeleving dient dan ook continu geanalyseerd en, waar mogelijk, verbeterd te worden. Gezien de periode waarin NAC verkeerd is het heel belangrijk dat er een goede band is tussen NAC en haar achterban. Hierin zijn al wel grote stappen gezet, maar er kan echter nog veel verbeterd worden.

  Ik heb mij verkiesbaar gesteld voor de Clubraad om namens de supporters van vak G een bijdrage te kunnen leveren om de band tussen NAC en haar achterban te versterken en de wedstrijdbeleving voor iedereen zo optimaal mogelijk te krijgen én te behouden. Hierbij heb ik de hulp/mening van jullie, supporters vak G, nodig zodat er richting NAC duidelijke feedback gegeven kan worden en we samen continu kunnen verbeteren.

  We are NAC Supporters and fucking proud of it!
Donderdagavond waren in het supportersprogramma NACpraat op BredaNu Radio de verkiezingen onderwerp van gesprek. Daar werd dieper in gegaan op wat er ons zondag staat te wachten:


Bron : De Rat, Clubraad


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


10-nov-2013 NAC-PSV (2-1)

26-okt-2013
Clubraad verkiezingen voor Vak G: de kandidat...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: zaterdag 9 november 2013 om 14:33u

Ik denk dat je niet hoeft te raden naar wie mijn stem gaat.

En nee, dat heeft niets met vriendjespolitiek te maken...

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 10 november 2013 om 11:46u

Ja , we weten waar `t wel mee te maken heeft HH..... , ouwe snoepert.

Heb niets met de verkiezing te maken omdat ik altijd in F4 zit (tja... , we wilden hetzelfde gezichtsveld hebben als in het Beatrixstadion) maar ik zou `t wel weten , niet één (al is de uitspraak `NAC is net een kroeg met een stuk gras in het midden een sterke omschrijving van de beleving bij NAC) , maar eerder nummer twee of drie , tja dan kijk je al gauw naar zo`n vrouwke hč..... , ja HH .... , ook ik .

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 10 november 2013 om 11:49u

How the hell kom ik nou met een naam als Beatrixstadion , ik wordt oud , moet NACstadion zijn aan de Beatrixsrtaat natuurlijk , ai , what a mistake to make .....


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven