homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 september 2013
Ten Rouwelaar: Die loting is schandalig


Jelle is het net zoals wij helemaal beu met de farce van een bekerloting. Het is ongelooflijk dat de KNVB keer op keer door kan gaan met deze fraudegevoelige manier van loten. Het testen van het systeem door onafhankelijke instanties werd al meerdere malen geweigerd. Maar heb je er commentaar op? Dan krijg je een boete.

Jelle heeft daar even schijt aan en laat duidelijk weten wat hij er van vindt als Omroep Brabant er bij hem om zijn mening vraagt. De clubs die Europees voetbal spelen, of hebben gespeeld, hadden een beschermde status zodat ze niet tegen elkaar konden spelen. Sowieso al complete waanzin. Daarnaast stond een schaal met twee (!!) balletjes, met daarin de papiertjes Uit en Thuis. Van de zotte dat de TD van feyenoord het lot van zijn eigen club mag bepalen. Jelle daarover: “Die koker met uit en thuis was schandalig. Als je zag hoe Van Geel dat deed. Dat kan je heel makkelijk aanvoelen. Je rolt een paar keer, maar weet je donders goed dat het uit of thuis is. Het verbaast me dan ook niks dat Feyenoord thuis speelt.”

Ook trekt hij twijfels bij het lot van NAC: " Het is toch wel vreemd dat wij altijd uit moeten spelen. En ook nog één van de lastigste tegenstanders treffen. "

Bekijk het item om te horen wat hij er nog meer over te zeggen heeft:

Om te kijken of het nou echt zo gek was gaan we nog eens even kijken naar de bekerloting van gisteren:


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


26-sep-2013
NAC loot.......


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

BelcrumNAC

Geplaatst: vrijdag 27 september 2013 om 16:21u

Dat vinden wij ook Jelle....

1912

Geplaatst: vrijdag 27 september 2013 om 16:56u

En zo is het Jelle. Van toeval kan geen sprake meer zijn!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 27 september 2013 om 18:17u

Alles in één bak anders niet meedoen.

WW

Geplaatst: vrijdag 27 september 2013 om 18:59u

Niet alleen dat, Hoog, ook de notaris laten trekken! Zo ging het vroeger, toen bekervoetbal nog bij de publieke omroep zat, ook.

Als ze niks te verbergen hebben kunnen ze daar onmogelijk op tegen zijn.

de dominee

Geplaatst: vrijdag 27 september 2013 om 19:01u

Ik word een beetje moe van JtR met zijn geouwehoer! Laat hem eerst maar eens wat ballen tegenhouden ipv proberen makkelijk te scoren bij de supporters.

10diego

Geplaatst: vrijdag 27 september 2013 om 20:07u

Eens met dominee. Jelle is ( laat ik het voorzichtig zeggen) niet zo verstandig in zijn uitspraken. Jelle is een beetje dom.

boeli

Geplaatst: vrijdag 27 september 2013 om 20:31u

daad stellen en stoppen met die onzin.
iut de beker stappen

NAC-loonatic1921

Geplaatst: vrijdag 27 september 2013 om 21:18u

En dan verbaast de KNVB zich over het feit dat de beker niet zo leeft.. Derde ronde: Halfvolle arena, kuip en Philips stadion, geen enkel perspectief voor de amateurploegen. Beschermde status voor ploegen die niet kunnen winnen van een elftal postbodes, slagers en stratenmakers uit Luxemburg of een of ander oost-Europees land. De reden dat de beker niet leeft is omdat de supporters niet serieus worden genomen. Gewoon alles in de bak. Dan maar Ajax-Az in de tweede ronde en een finale tussen Groningen en go ahead eagles ofzo.

cashel

Geplaatst: zaterdag 28 september 2013 om 0:47u

Deze mail heb ik vandaag gestuurd naar de Knvb.
misschien helpt misschien niet..
maar ja schieten om te scoren..
ben benieuwd naar reactie van knvb...

Inhoud:
27-9-2013

Gisteren heb ik de bekerloting live op TV gezien.
Afgezien van het feit dat het erg amateuristisch gedaan werd met balletjes die van de tafel vielen en slecht camerawerk, heb ik me erg verbaasd over de opzet van de loting.

Mijn verbazing heeft betrekking op de status aparte van de BVO`s die zich gekwalificeerd hebben voor Europees voetbal. Zij kunnen blijkbaar niet tegen elkaar loten gedurende de volgende KNVB-bekerronde.
Dit is toch voortrekkerij van deze ploegen. Hierdoor zijn er toch geen eerlijke kansen voor alle deelnemers.
De kans dat deze BVO`s pas in de kwart of halve finale tegen zwaardere tegenstanders spelen, wordt hiermee sterk vergroot en de kans is erg groot dat zij de eerste rondes er relatief makkelijk door komen. De voorspelbaarheid van de uiteindelijke winnaar neemt hiermee ook sterk toe.

Dit maakt het toernooi niet eerlijk. Hierdoor verliest het toernooi zijn charme. Het zou toch veel mooier zijn dat
bijvoorbeeld Feyenoord ook Ajax kan loten in de eerste rondes en dat een hoofdklasser pas in de halve finale tegen de top van de eredivisie zou kunnen uitkomen. Dat is toch juist het leuke van het bekertoernooi. Je krijgt dan mogelijk hele dorpen/ regio`s die dan in de ban raken van de wedstrijd tegen een topploeg al maanden lang met alle voorpret etc vandien. Locale helden worden zo geboren.

Met de huidige opzet van de loting beinvloedt / minimaliseert de KNVB deze kans.
Dit is echt een gemiste kans voor de KNVB.
Hierdoor krijgt de KNVB eerder een imago van commerciele boevenbende
dan het imago van een voetbalbond die staat voor een fairplay in de ruime zin van het woord
en een bond die alle deelnemers op eerlijke wijze behandeld.

Laat de commerciele belangen aub onderschikt zijn aan het hebben van een eerlijke opzet van het toernooi.

Hopelijk neemt de KNVB deze mail serieus.

Het zou fijn zijn wanneer ik een kort antwoord van de KNVB mag ontvangen.

boelie

Geplaatst: zaterdag 28 september 2013 om 1:10u

De loting, en daarmee het hele toernooi, is verworden tot een ceremonieel toneelstuk. Net zoiets als het doorknippen van een lintje door zijne koninklijke hoogheid. Het is volstrekt symbolisch, maar zolang er een miljoenenpubliek als zombies op het puntje van de stoel mee zit te kijken zal het altijd zo blijven.

Lekker laten gaan, en hopen dat we steeds zo ongunstig mogelijk worden `geloot`. Want de finale, daar geloof ik al lang niet meer in. Maar nog wel in de zoveelste stunt onderweg.

Elmo

Geplaatst: zaterdag 28 september 2013 om 6:46u

Tuurlijk 10diego, want als we naar jouw reacties op deze site kijken is je IQ echt enorm hoog en heb je de Universiteit cum laude afgerond... Jelle zegt gewoon wat veel supporters denken / betwijfelen. Niks mis mee naar mijn mening.

donvangeene

Geplaatst: zaterdag 28 september 2013 om 7:56u

goed gesproken, Jelle.
Laat ze daar, bovenmoerdijks, maar weten wat WIJ vinden van die farce, die ze "bekerloting" noemen !

Opa

Geplaatst: zaterdag 28 september 2013 om 9:34u

Hou -om de knvb te pesten- zaterdag je doel gewoon schoon!

ctk

Geplaatst: zaterdag 28 september 2013 om 11:38u

@de dominee en 10diego,
Ik heb meer het idee dat jullie dom zijn!
Waarom zou Jelle de waarheid niet mogen vertellen, volgens mij leven we nog altijd in een democratisch land.
Jelle is een uitstekende keeper voor NAC die ook nog eens heel begaan is met de club en dat in deze tijd met het gros aan broodvoetballers die voor een grijpstuiver meer al verkassen!

McAuliffe

Geplaatst: zaterdag 28 september 2013 om 12:07u

Cashel

Ben ook benieuwd naar de reactie van de KNVB, maar vrees voor je dat je niets zult horen.
Heb de berichtgeving over de bouw van voetbalstadions in Qatar voor het WK gevolgd, waarbij bouwslaven uit Azie worden ingezet en uitgebuit.
Ook hier zal waarschijnlijk geen enkele voetbalbond zich druk over maken.
Het grijzepakkengajes heeft andere prioriteiten:
Hoe slijm ik me zo hoog mogelijk de organisatie in en kan ik dadelijk als de Aziatische bouwslaven zijn vervangen door Aziatische sexslavinnen zorgn dat ik erbij ben en op kosten van de bond gratis een paar weekjes kan hoeren en snoeren.
Walgelijke figuren.

Foetsjer

Geplaatst: zaterdag 28 september 2013 om 16:09u

Dit zijn gewoon de gevolgen van het feit dat de televisie regeert in voetballand. De clubs leven voor een groot deel van de televisiegelden, waarschijnlijk wordt zelfs een groot deel van het salaris van jelle hiermee gedekt. En de televisiemeneren willen hoge kijkcijfers en eisen daarom dat de grote clubs zo ver mogelijk komen in het toernooi. Tis triest, maar ik denk dat er geen club aan de bel zal trekken bij de KNVB.

Ratrace

Geplaatst: zaterdag 28 september 2013 om 23:44u

@de dominee en diego,

ik weet niet of jullie wel eens naar het stadion komen, maar daar zou je toch moeten constateren dat Jelle een meer dan middelmatige kracht is voor ons cluppie die regelmatig de punten meepakt. Dat ie hier zijn mening uit is omdat er naar gevraagd wordt, het is dan ook logisch dat hij die geeft. Omdat zijn hart ook bij de club ligt net als vele supporters en ook hij niet tegen onrecht kan, doet hij hierover zijn zegje. Het is inderdaad zo dat dat ook de mening van de gemiddelde Nac supporter is.

Kortom: loop alsjeblieft allebei niet zo lomp te lullen en bedenk nou eerst eens waarop je commentaar geeft (omdat iemand eerlijk zijn gevraagde mening geeft) in plaats van op een lompe ongenuanceerde manier je kritiek te uiten op iemand die nog steeds elke wedstrijd een geweldige aanwinst blijkt

Ratrace

Geplaatst: zaterdag 28 september 2013 om 23:45u

@de dominee en diego,

ik weet niet of jullie wel eens naar het stadion komen, maar daar zou je toch moeten constateren dat Jelle een meer dan middelmatige kracht is voor ons cluppie die regelmatig de punten meepakt. Dat ie hier zijn mening uit is omdat er naar gevraagd wordt, het is dan ook logisch dat hij die geeft. Omdat zijn hart ook bij de club ligt net als vele supporters en ook hij niet tegen onrecht kan, doet hij hierover zijn zegje. Het is inderdaad zo dat dat ook de mening van de gemiddelde Nac supporter is.

Kortom: loop alsjeblieft allebei niet zo lomp te lullen en bedenk nou eerst eens waarop je commentaar geeft (omdat iemand eerlijk zijn gevraagde mening geeft) in plaats van op een lompe ongenuanceerde manier je kritiek te uiten op iemand die nog steeds elke wedstrijd een geweldige aanwinst blijkt

10diego

Geplaatst: maandag 30 september 2013 om 13:52u

@ratrace, Jelle e is een prima keeper maar geen goede jongen om de club naar buiten te vertegenwoordigen. Mag ik je herinneren aan de uitspraken die hij deed toen de club dreigde om te vallen en de supporters een actie starten om geld in te zamelen: "wij als spelers doen niks, wij hebben al genoeg gedaan". Mag ik je herinneren aan de uitspraken over de supporters in relatie tot de ideeen van SE: "Stefan heeft goede ideeen maar de supporters gaan overal voor liggen en wellicht is een verkoop aan een Rus het beste voor de club". Mag ik je er aan herinneren dat onze aanvoerder met `Into telecom" op zijn shirt zijn broek liet zakken in de Kuip? mag ik je er aan herinneren dat elk interview na een matige wedstrijd van Jelle met Omroep Brabant een wanvertonong is waarin hij dom lult?

Jelle is in het doel gelukkig beter dan voor de camera. een aanvoerder onwaardig.

10diego

Geplaatst: maandag 30 september 2013 om 13:53u

@ctk, je bedoelt `zijn waarheid`, dat is iets ander dan `de waarheid`.

Peppie&kokkie

Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013 om 1:16u

Tja , rijtje lokhof,karelse gudelje of te wel laat iemand iets zinnigs of
iets normaal ventileren.
Wat een zever over balletjes te beginnen. stelletje calimeor`s of what ever.
hup nac


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven