homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 september 2013
#NACpraat Radio --> Luister terug: Brian Piris, roda jc - NAC en gesprek met bestuur.


#NACpraat Radio --> Luister terug: Brian Piris, roda jc - NAC en gesprek met bestuur. Gisterenavond hebben we weer een leuke uitzending van NACpraat Radio gedraaid op BredaNu, de nieuwe omroep van Breda. Tussen 20.00 uur en 21.00 uur waren we zoals iedere donderdag te horen op 107.3 FM te horen.

Mooie onderwerpen met een mooie gast: Brian Piris. In deze uitzending hadden we het onder andere over hoe jeugdig talent begeleid wordt. We werden op dat idee gebracht nadat we Fouad Idabdelhay op Cyprus zagen opduiken. Ook de aanstelling van Justin Goetzee komt uitgebreid aan bod. Vorige week was er ook nieuws over een brief die georganiseerde supporters aan de twee bestuursorganen van NAC hadden gericht. Zij wilden een gesprek met hen, wat uiteindelijk ook plaats heeft gevonden. De aanwezigen geven een indruk van wat hier uit is gekomen. Uiteraard blikken we vooruit op komend weekend. Dan speelt NAC namelijk de uitwedstrijd tegen roda jc. Je kunt de uitzending naluisteren op uitzendinggemist.derat.nl, maar ook hieronder!

We openden de uitzending met een voorstelronde.Brian Piris, ex-NAC’er en speler van oud-NAC wordt even in de spotlight. Leuke anekdotes vielen ons ten deel.Jeugdige talenten die de weg kwijt raken in de voetbalwereld van de glitter en de glamour. Hoe worden ze op het rechte pad gehouden?Vorige week werd Justin Goetzee aangesteld als Algemeen Directeur na het vertrek van Stefaan Goetzee. De Rat liet er een poll op los om de meningen hierover te peilen.Vorige week was er ook nieuws over een brief die georganiseerde supporters aan de twee bestuursorganen van NAC hadden gericht. De harde kern van Vak G, Fanzine De Rat, De supportersvereniging en de Stichting Breda Loco’s wilden een gesprek met hen, wat uiteindelijk ook plaats heeft gevonden. Een klein verslag van hoe dit verliep.Zondag om 14.30 uur speelt NAC een uitwedstrijd tegen roda jc. De aanwezigen laten er een voorbeschouwing op los.
Bron : De Rat, BredaNu


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


12-sep-2013
Vanavond NACpraat Radio met Brian Piris en ui...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven