homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 september 2013
Justin gaat het doen!


Justin Goetzee is benoemd tot voorlopig Algemeen Directeur van NAC. De huidige commercieel directeur neemt daarmee de taken over van Stefaan Eskes. Het betreft een interim-functie, welke in nauwe samenwerking met de andere twee kopstukken Gerritsen en Van As wordt vervuld. De benoeming van Goetzee geeft de commissarissen tijd om zich te beraden over een nieuwe invulling van het directeurschap.

Justin Goetzee is als een van de weinigen zonder rugzakje aan de klus in Breda begonnen. Als er iemand kans van slagen heeft is hij het wel. 'NAC is een unieke club in Nederland met een bijzondere cultuur, die een vaste waarde hoort te zijn in de Eredivisie. De komende tijd moeten alle geledingen zich achter de club scharen en moeten alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Alleen dit leidt tot de rust die we nodig hebben om met het vaste team de professionaliseringsslag van de afgelopen maanden door te zetten. Mensen moeten weer vol trots over NAC praten en naar het stadion komen, zowel de supporters, sponsors, de medewerkers, de vrijwilligers, als alle andere mensen en geledingen die bij de club betrokken zijn. Daar hebben we ieders hulp bij nodig.', aldus de ambitieuze Goetzee.

Justin, uit de grond van ons Rathart hopen we dat deze lastige klus aan jou goed besteed is. Maak er het beste van, neem je eigen besluiten, laat je tijdig informeren en introduceren, koppel terug en stel hoge eisen aan je directe omgeving. Schop de resterende heilige huisjes omver, stel orde op zaken en zorg dat we onze 101-jarige trots terug krijgen.

Heel veel succes. Hup NAC!


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Statler and Waldorf

Geplaatst: zondag 8 september 2013 om 21:33u

Op dit moment DE man denk ik. Wens `m veel wijsheid en succes in deze slangenkuil.

HWOS

Geplaatst: zondag 8 september 2013 om 21:35u

Zoals verwacht... veel succes. In ieder geval een prima eerste uitspraak. Die trots was al even weg.

TALENT

Geplaatst: zondag 8 september 2013 om 22:02u

Willen alle slangen binnen #nacbreda hun kuil verlaten, de vrije natuur in trekken en nooit meer terugkomen! #nacpraat

cashel

Geplaatst: zondag 8 september 2013 om 23:33u

Veel succes Justin. Het wordt niet makkelijk maar wel de uitdadigigndie je wenst!

Judge M.

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 0:23u

Succes! Mijn vertrouwen heb je!

4Eyes

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 8:31u

Is het gek, dat ik van de wetenschap van 1,5 miljoen te kort en het feit dat er nu een interim en dus nog geen echte directeur is, eerder onrustig word, als rustig ? De uurtjes die SE in de club stak, stiekem best veel, moeten nu effe worden opgevangen door Goetzee, maar wie pakt zijn werk wat blijft liggen nu op ? Vind dit nog steeds een alles behalve ideale situatie . Lijkt me dat er ipv rust zsm een constructieve oplossing moet komen, met een, denk ik, 2e AD naast Justin.
Van alle namen die in BN de Stem stonden, is Hubert Baardemans de grootste bekende onbekende voor me, maar enig speurwerk leverde wel op dat het qua competenties weleens een geschikte zou kunnen zijn. Oud-NAC, Universitair geschoold, financieel onderlegd, werkzaam en dus bekend met de regio, bekend met de hoofdsponsor, etc... Kortom, best eens een man om serieus mee te praten of zit ik mis ?

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 8:46u

Geachte heer Goetzee, Beste Justin,

Jij kent mij niet, evenmin als ik jou ken. Toch wil ik jou langs deze weg waanzinnig veel succes wensen met je nieuwe job. En geloof me: ik meen dit echt vanuit de grond van mijn hart.

Jij lijkt alles te hebben waarom al zo lang vanuit alle geledingen in en rond NAC wordt geroepen: jong, voetbalachtergrond en Bredase roots.

Één welgemeende tip: vertrouw op wat je zelf ziet en hoort en stel je open voor iedereen die wat te zeggen heeft of denkt te hebben en laat je vooral niet meeslepen in verhalen uit de oude doos. Bedenk goed dat ook de lieden die door menigeen worden aangeduid met olifant of 5e colonne of wat dan ook al jaren hun mening over NAC ventileren dat doen uit liefde voor hun cluppie NAC. Ik zeg zeker niet dan je hén blindelings moet volgen, maar stel je open, ook voor andere inzichten. Ga in ieder geval niet blindelings verder op de huidige weg.

Jij, Justin, moet het gaan doen. Ik wens je alle succes!

De Portugees

justin

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 10:10u

Hou die dikke kop van As
maar in de gaten, die is nog van de graai cultuur.
verder veel succes Justin...

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 10:25u

Één van twee mogelijke scenario`s zijn hier aan ten grondslag voorafgaand aan deze (hoogstwaarschijnlijk permanente) benoeming van J.G. Tot A.D. Van NAC.
-ófwel is dit doorgestoken kaart van betrokkenen omdat E.S. Allang voorzag dat het `m niet ging lukken ....
-ófwel is E.S. Ongelooflijk oliedom om (onze gedroomde A.D. als je profielschets bekijkt) `m te halen als commerciële man.... , maar dat denk ik...

Veel , héél veel wijsheid toegewenst Justin Goetzee !
Eeeeh ... Een belletje richting v/d Dungen en v. Dijnsen wellicht ... , na veel en goed overleg natuurlijk met deez-en-gene over b.v. De reden waarom de twee (met ongelooflijk groot netwerk !) weg moesten op het meest ongelegen moment.

Succes !

10diego

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 10:26u

@4eyes, ja dat is gek. Dacht je dat de vacature AD binnen 3 dagen ingevuld zou zijn of dat we de functie ff niet invullen tot de tijd dat er een opvolger is?

Juiste keuze om JG nu ad interim te benoemen. Beide partijen kunnen kijken of dat bevalt. Als dat zo is heb je de opvolger en als dat niet zo is behoud je een commercieel verantwoordelijke.

Ik las dat we van de directeurs titels af willen voor Commercie en Financiën. Ik las dat een aantal ontslagen mensen mogelijk terugkeert in wat voor vorm dan ook. Ik las dat we ons gaan richten op de weggelopen klanten, zeg maar de klanten waar SE zijn neus voor ophaalde.
Zegt meer dan genoeg over de beslissingen van SE, die overigens werden gesteund door de RvC. en in het bijzonder door degene verantwoordelijk is voor HR en Organisatie. Die Commercie in zijn portefeuille had is halverwege al opgestapt.

Kortom de eerste stap is gezet, laten we doorpakken. Ik wens Justin alle succes van de wereld en las op twitter dat één van de lege sky boxen reeds is verhuurd voor de rest van het seizoen. Ook dat is mooi nieuws.

4Eyes

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 11:19u

@10Diego, denk dat je me verkeerd begrijpt. Ben blij met Goetzee op die plaats, maar doordat SE nu is weggevallen is er, inprincipe, nu 1 man die 2 posten te gelijk moet doen en dat is niet te doen lijkt me. Ik vind dat we géén tijd te verliezen hebben en dat er zsm een betere oplossing moet komen om niet nóg verder achter te gaan lopen. Nu doorpakken, actie ! Het is 5 seconden voor 12. Dat Brabants kwartierke en komt wel goed mentaliteit, gaat ons nu niet helpen.

Enkhuizer rat

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 11:55u

@4eyes: en Baardemans beschikt over een enorme dosis kalmte. Vraag maar eens na hoe hij zijn strafschoppen nam!

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 11:56u

@ allemaal

Wat is de rol van een AD binnen een (relatief) kleine organisatie als NAC? En als die vraag is beantwoord, kan er dan gelijk even een antwoord gegeven worden op de vraag of we een commercieel, financieel en technisch directeur nodig hebben, en wat allemaal nog meer? Of is het de taak van de AD om de goede mensen te verzamelen en die aan te sturen, en is het handig als hij wat meer kaas heeft gegeten van bepaalde taken (zoals bijvoorbeeld commercie, of organisatorisch herstructureren) op de momenten dat die specifieke taken belangrijk zijn voor de club?

Met andere woorden: hebben we een commercieel directeur nodig? Ik denk het niet. Zoals ik ook denk dat we geen financieel directeur nodig hebben, maar wel iemand die kennis, kunde en contacten heeft - en de verantwoordelijkheid durft te nemen.

10diego

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 13:56u

@as, ben het met je eens. Als je de AD hebt die ervaring heeft als com dir is heb je geen commercieel directeur nodig en als je een AD hebt die ervaring heeft als fin dir heb je geen fin dir nodig en kun je volstaan met een controller of hoofd administratie. kortom een 4 koppige directie lijkt me ook onzin.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 14:53u

@ 10diego - dat vraagt om een biertje. Dit is volgens mij de eerste keer dat wij het zonder voorbehoud eens zijn!

Keesje Ketting

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 16:37u

Justin idd veel succes maar ben dus benieuwd wie nu onze rode stoeltjes gaat verkopen !!!
Marco en Hans als ZZP er terug halen onder het mon no cure no pay ?
want dat er iets aan de inkomsten gedaan moet worden moge duidelijk zijn. Costcuttings zijn er al voldoende behaald, nu omzet vergroten bij sponsoren !!!!

10diego

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 17:41u

@AS, ben je het zo vaak oneens met mij dan? Ik heb toch altijd gelijk ?
Nou vooruit, maar geen alcohol vrije he!

Peppie&kokkie

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 18:40u

@ Kees ketting
Helemaal waar! Peek op 1 en assepoester buiten zwieren.
Geen charisma ,
En Rvc moet ook eens achter hun oren gaan krabben.
Zo langzamerhand zijn er meer bestuurders, dan spelers op het veld!
Wensen de heer goetzee een behouden vaart!
Succes Boyke

WW

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 19:40u

Logische zet. Veel succes!

bertjeB

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 20:22u

Logisch vervolg en veel succces maar ik hoop van harte dat hij een goede begeleiding krijgt want een prima commerciële man is niet automatisch de stabiele AD met kennis en ervaring die een roerige club langs de klippen kan leiden. En met alle commerciële taken die er liggen en de professionaliseringslag die verder uitgevoerd moet gaan worden, heeft hij niet echt veel tijd om in zijn rol te groeien....

zo veel jaren lang

Geplaatst: maandag 9 september 2013 om 22:30u

Dit geeft de burger moed!
prima keuze om JG nu interim NAC te laten leiden.
Ik zou daar graag nu een sterke en betrokken voorzitter van RvC naast zien. Jeugdig elan met Bredase Roots als AD en een senior als ruggesteun, klankbord en kritische controleur daarbij.

Baardemans als voorzitter RvC lijkt mij een hele goede keuze. Heeft duidelijk hele goede papieren en zover ik nu kan inschatten weinig tot niets op een verborgen agenda.

Justin ik hoop van harte dat het jou lukt om NAC weer de weg omhoog op te sturen.

BRUGGENBOUWER
HERSTELLEN VERTROUWEN
DRAAGVLAK
VOETBAL PRIORITEIT
ENTHOUSIASMEREN
PASSIE
GEZOND VERSTAND
KRITISCH KIJKEN NAAR INVULLING DT

NAC is en blijft een club met vele stromingen. je kunt van elke stroming wat vinden, maar (bijna) alle stromingen hebben het beste voor met de club. Vaak wordt alleen in emotie gehandeld.

Blijft met je beide benen op de grond, dan heb ik er vertrouwen in.
Succes! het zal niet eenvoudig zijn, maar onthoud 1 ding: NOAD!

moho

Geplaatst: dinsdag 10 september 2013 om 0:00u

@Zo veel jaren lang
Voor eens en voor altijd de ellende achter ons laten........maar eerst zien dan geloven....helaas.

Gr.
Josip

Sjak

Geplaatst: dinsdag 10 september 2013 om 9:29u

JG suc6, eerste prio is zondag winnen van LODA WC.
Twee sterkhouders Swerts en Sarpong zijn weer fit.

Allemaal aan het werk nu, nie mauwen maar werke.

hup


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven