homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 september 2013
Acties van het NAC museum!


Twee berichten van het NAC museum in de Ratdaxionele mailbox, wij voegen ze samen tot één bericht:

Opbrengst luxe editie `Avondje NAC` naar Museum
Vorig jaar schreef journalist, columnist maar vooral NAC-supporter Sjoerd Mossou de bestseller “Avondje NAC-een liefdesverklaring”. Duizenden exemplaren gingen over de toonbank en niet alleen naar NAC-supporters. Ook andere voetbalsupporters waardeerden dit boek zeer.

En terecht, want het is vooral een feest van herkenning voor de NAC-supporter, maar het boek is zo pakkend geschreven dat elke voetbalfan er zich in kan vinden.

Na het succes heeft Sjoerd besloten een luxe editie van het boek uit te brengen. Het boek wordt in full-colour uitgebracht en zal in extra groot formaat worden uitgegeven. Daarnaast zullen er vijf nieuwe hoofdstukken bij komen en meer dan honderd unieke sfeerfoto’s van Marco Magielse, die zowel genomen zijn aan de Beatrixstraat als in het Rat Verlegh Stadion.

Het boek kost € 29,95 en komt in november op de markt. Het zal echter in beperkte oplage uitgebracht worden en de voorverkoop gaat hard. Zo zijn er alleen al op de Open dag meer dan 150 exemplaren bij de stand van Stichting NAC Museum verkocht.

Indien u het boek nog niet gereserveerd heeft of als u het boek als cadeau wil geven voor bijvoorbeeld sinterklaas, dan kunt u vanaf heden het boek bestellen via de webshop van het NAC Museum. U steunt dan gelijk de wederopbouw van het NAC Museum, want als u het boek via het NAC Museum bestelt, gaat een groot gedeelte van de opbrengst naar Stichting NAC Museum.

Evert & Friends zingen voor het NAC Museum
Om extra geld in te zamelen voor de verbouwing van het NAC Museum heeft zanger Evert van Huygevoort, samen met zijn vader Frans, het initiatief genomen om een artiestenavond te organiseren. Patrick van de Corput, Erwin Akkermans, Mike Angelo, Denans en natuurlijk Evert zelf zullen op 28 september a.s. hun repertoire ten gehore brengen in Café Beatrix.

Op deze zaterdagavond zal eerst de wedstrijd PEC Zwolle - NAC Breda op een groot scherm te zien zijn, waarna de artiesten het publiek zullen vermaken met gezellige, voornamelijk Nederlandse muziek.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en de toegang is 5 euro per persoon. Dit bedrag en een gedeelte van de consumptieprijs zal ten goede komen aan het NAC Museum. Kaarten zijn vanaf nu te koop achter de bar van Café Beatrix, in de webshop van het NAC Museum of bij Frans van Huygevoort in Etten-Leur (06-16286467).

Hopelijk wordt het lekker druk zodat ook deze actie ten bate van het NAC Museum een groot succes wordt!

Bestellen dat boek en die kaarten!


Bron : De Rat, NAC Museum


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Relaties


04-okt-2013
NAC Museum collecteert morgen voor herbouw!...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

WW

Geplaatst: vrijdag 6 september 2013 om 18:00u

Het boek is al besteld en hoewel ik vanavond in de Mezz ga kijken naar de 1e zanger van Iron Maiden, Paul Di`Anno, ga ik zeker ook naar Evert & friends kijken. Alles voor het NAC Museum eej.

Rock `n rooooolllllll....!!!

Maotje

Geplaatst: vrijdag 6 september 2013 om 22:52u

Jammer dat het op een avond is dat NAC speelt, ik zit nu in Zwolle en zou anders zeker gekomen zijn


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven