homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

4 september 2013
NAC morgen weer stiekem tegen Lierse


Vorig jaar speelde NAC in het geniep een oefenpotje tegen Lierse SK. Het werd 4-4, en de Rat was er als vanzelfsprekend bij.

Morgen wordt dit trucje herhaald. Opnieuw komt Lierse naar Breda, opnieuw zijn we niet welkom. De reden? Anders kunnen overspannen gemeentebestuurders de wedstrijd alsnog verbieden en mist NAC de broodnodige oefening. Eerder werden potjes in Leuven en Theike al om eenzelfde reden verboden.

De wedstrijd staat in het teken van de terugkeer van Anouar Hadouir. Na een stuk of wat blessures keert de middenvelder (!) weer terug in het elftal. Saillant detail: vorig jaar kreeg Anouar de rode kaart voorgeschoteld na een lichte tackle op de bal de enkelbandjes van een Liersespeler.

Morgenmiddag 14.00 uur dus. Jij blijft toch ook thuis?


Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

champ

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 18:57u

Gudelj was toch een trainer die de jeugd beter maakt.

Ze wisten niet hoe snel ze die man verleden jaar, een contract aan moesten bieden

Er werd onder Gudelj verleden jaar echt niet beter gevoetbald dan onder Karelse, alleen Gudelj had het geluk meer aan zijn zijde.

Je pakte punten met heel veel geluk, en hulp van Babos, en dus moest hij gelijk een contract van twee jaar want hij is de man die zo goed met jeugd omgaat.

Nu is het seizoen net begonnen en wat gebeurt er, in plaats van dat we met een frisse jeugdige groep op het veld lopen heeft nac het oudste team.

Ik had dit jaar echt verwacht dat nac met Schalk, Hooi ,Seuntjens ,Gommeren, en van de Weg zou gaan spelen.

Dit is wel een jonge ploeg, waarmee je risico loopt maar Gudelj maakt de jeugd beter geeft ze vertrouwen enz enz.

Ik denk dat Gudelj samen met zijn technische staf de verkeerde weg is ingeslagen door deze jongens aan de kant te schuiven.

En dan kun je zeggen van ja dan hadden we nu niet zo veel punten gehad, en ja je loopt een risico en die jongens hebben geen ervaring, maar als je zo doorgaat

Loopt je eigen jeugd en je kapitaal zo snel mogelijk de deur uit. Schalk met de winterstop, Gommeren volgend seizoen, en Hooi en van der Weg zijn de volgende.

Durf deze jongens op te stellen, ga voor fris en aanvallend voetbal, laat ze minuten maken.

Wat wil je nu dit jaar bereiken, handhaving met oude vandagen, huurlingen, en volgend jaar weer eens kijken wat er op leeftijd rondloopt , of welke ex speler van nac zijn conditie weer op peil komt houden, wie we kunen huren. Ik zie liever onze jongens rond lopen, ik zie liever Schalk dan Poepon die gaat volgend seizoen weer weg, zonder wat op te brengen.

Ik zie liever van der Weg met zijn foutjes maar laat hem rijpen, in plaats van Bodor. En Seuntjens Gommeren en Hooi lopen op het veld.

Gudelj was toch de juiste trainer voor juist deze jongens, en Pusic is toch ook de juiste man voor de jeugd werd er gezegd, en nu stel je ze niet op, waar wil deze trainer naar toe ,wat voor visie welke gedachten zitten hier achter.


Ik ga wel kijken

murinjo

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 20:02u

Gudelj is er een trainer die de jeugd en de spelers beter maakt.

Ze wisten goed hoe snel ze die man verleden jaar, een contract aan moesten bieden

Er werd onder Gudelj verleden jaar echt beter gevoetbald dan onder Karelse,

Je pakte punten en dus moest hij gelijk een contract van twee jaar want hij is de man die zo goed met spelers van NAC omgaat!!!

Ik had dit jaar echt verwacht dat nac met Schalk, Hooi ,Seuntjens ,Gommeren, en van de Weg zou ontwikkelen en gaan spelen maar nog geen niveau!

Dit is wel een jonge ploeg, waarmee je risico loopt maar Gudelj maakt de jeugd beter geeft ze vertrouwen !!!

Ik denk dat Gudelj samen met zijn technische staf op de juiste weg is ingeslagen door deze jongens aan de kant te schuiven op dit moment!!!

En dan kun je nog zeggen van ja dan hadden we nu niet zo veel punten gehad, en ja je loopt een risico en die jongens hebben geen ervaring!!!

Wat wil je nu dit jaar bereiken, handhaving met oude ,jeugd ,huurlingen, en volgend jaar weer eens kijken wat er op leeftijd rondloopt , of welke ex speler van NAC zijn conditie weer op peil komt houden, wie we kunen huren. Ik zie liever onze jongens rond lopen, ik zie liever Poepon dan Schalk die wil weer weg, zonder wat op te brengen.


BelcrumNAC

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 20:06u

@ Champ

In plaats van Gudelj onder een willekeurig topic af te kraken kunnen we hem beter steunen. Ja hij bracht Schalk erin voor Poepen, ja dat was misschien niet de beste wissel. Maar Gudelj werkt iedere dag met de spelersgroep, denk je dat hij dan bewust een minder team er in zet? Hij zal gewoon voor de beste 11 gaan en op dit moment zullen daar al die jonkies dus niet tussen zitten.

Laten we NAC gewoon steunen zoals we hier in Breda kunnen, en niet zoals vrijdag na de wedstrijd. Of de wedstrijd nou goed was of niet, steun het team gewoon wanneer ze het publiek komen bedanken. Ik schaamde me bijna voor de manier hoe de clubhelden (Jelle, Lurling etc..) direct na de wedstrijd massaal werden uitgefloten bij vak G.

Als we ze constant uit blijven fluiten zal het er zeker niet beter op worden!

NAC AND PROUD OF IT!

murinjo

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 20:19u

@ Champ
Compliment

Ens met jou, gewoon steunen!!!!

Molenschot rules

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 20:21u

Euh murinjo en wat is je punt, of was het de bedoeling om het commentaar dat er boven staat zo goed als volledig te copieren....anders graag ff toelichten.

Dagge bedankt zait da witte.

richard

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 20:41u

Tyisch het nieuwe nac dat we zulk nieuws via fan sites moeten horen ipv een duurbetaalde communicatie "manager"

brecht

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 21:52u

Met hadouir kunnen we eindelijk het voetbal spelen wat we willen

mse

Geplaatst: donderdag 5 september 2013 om 1:08u

ik hoop dat ik het mis heb maar ik ben bang dat we dit spel blijven spelen want de tactiek is gewoon als het zo door gaat dat nac degradeert (ik hoop het niet)
en dan is er geen geld meer omdat je een divisie lager gaat spelen en dan kunnen ze nac toch failliet verklaren.
zou dit de visie van 2013 zijn?????

ik hoop het echt niet

de puut

Geplaatst: donderdag 5 september 2013 om 8:05u

Te treurig voor woorden, dat een oefenwedstrijd "stiekem" gespeeld moet worden, omdat er anders een verbod van de een of andere overheidsinstantie komt. Het lijkt wel een politiestaat hier. Lierse uit België, wat is daar zo gevaarlijk aan?????? Straks moet een club als NAC zijn oefenwedstrijden tegen andere profclubs op velden in gevangenissen gaan spelen. Waar gaat het nog over?????


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven