homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 september 2013
Gekonkel in het kalifaat: open brief waarin het personeel oproept de directie te steunen


Hmm, een open brief op NAC.nl ondertekend door het personeel, gericht aan onder meer de Raad van Commissarissen. Een breed gedragen oproep om de directie te steunen. Het resultaat van een personeelsbijeenkomst van gisterenmorgen, waarin de onstane commotie werd besproken.

Wil de werkvloer hiermee bij de clubleiding aangeven dat ze de spelletjes beu zijn en dat ze de ruimte nodig hebben om hun taken uit te voeren? Zien 'ze' de bui al hangen dat de commissarissen hun eigen misrekening aangaande de goedgekeurde begroting proberen af te wimpelen op de directie? Of wordt het een 'zij eruit of wij allemaal eruit' scenario?

Met één passage zijn we het meer dan roerend eens: 'Het belang van NAC gaat boven het individuele belang.' Vast staat dat het zelden rustig is tussen Mark en Aa...


Personeel schaart zich achter directie

Breda, 3 september 2013

Beste Raad van Commissarissen, College van Aandeelhouders, Stichting Financiers, Beste supporters en sponsoren van NAC Breda,

Het personeel van NAC Breda is gisteren, maandag 2 september, naar aanleiding van de verschillende publicaties in de media bij elkaar gekomen om de huidige negativiteit rondom de club en de positie van de directeur te bespreken.

NAC is een organisatie in beweging. Het is een organisatie die sanering na sanering heeft meegemaakt, waarin rollen zijn veranderd en waarin tal van personele wijzigingen hebben plaatsgevonden, niet in de laatste plaats op directieniveau. In dit proces zijn beslissingen genomen die niet voor iedereen goed zijn uitgevallen. De saneringen hebben levens op hun kop gezet, maar dienen uiteindelijk een groter doel: het gezond maken van deze voetbalclub.

Zeker niet alles gaat goed bij NAC. Dat de club nog een lange weg te gaan heeft, wordt door alle medewerkers erkend. Het is echter een organisatie die behoefte heeft aan rust en een eenduidig beleid, om te komen waar wij allemaal –inclusief supporters en adviesorganen- met de club naartoe willen. Als geen ander weet het personeel van NAC wat voor impact wijzigingen op met name directieniveau hebben op de club als geheel. Het overgrote deel van de medewerkers van NAC geeft aan vertrouwen te hebben in het huidige beleid, uitgevoerd door de directie zoals deze thans zitting heeft. Een personele wijziging in de directie zal de club terugwerpen in plaats van vooruit te helpen.

In het belang van NAC willen wij dan ook een beroep doen op de Raad van Commissarissen en het College van Aandeelhouders om het huidige beleid en haar directie te ondersteunen. Het belang van NAC gaat boven het individuele belang.

De medewerkers hebben er vertrouwen in dat het beleid, gedragen door alle geledingen, ons de beste kans geeft om uit de moeilijke periode van het afgelopen decennium te komen.

Getekend aan de Stadionstraat in Breda, Het personeel van NAC

Bovenstaande brief is vanmorgen verstuurd en ondertekend door 24 medewerkers van NAC.Bron : De Rat, NAC.nl


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 10:28u

Op wiens initiatief gebeurt zoiets?

Korneev

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 10:38u

Communicatiemanager PH misschien?? Die ziet de bui al hangen en probeert zo zijn luizenbaantje te redden, onder het mom van "dit is het beste voor iedereen".

Rooie Jo

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 10:39u

Dit lijkt een laatste stuiptrekking van Eskens en consorten. Heel apart om dit via een open brief te vermelden. Denken ze nu echt dat dit soort acties de publieke opinie kunnen doen kantelen?

boelie

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 10:51u

Ondertekend door 24 medewerker... Is dat niet toevallig ook het aantal vriendjes dat Eskes in anderhalf jaar tijd binnen heeft geloodst?

Of zijn deze handtekeningen verzameld na afloop van de personeelsbarbeque afgelopen week? Daar was men wellicht in de veronderstelling het gastenboek te tekenen.

Ratatouille

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 11:00u

Ondertekend door medewerkers... als je niet tekent, weet je dat je de volgende bent die weg gesaneerd gaat worden. Alsof de medewerkers zelf die brief hebben opgesteld.

tis voor nac

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 11:16u

Dit soort steunbetuigingen is het meestal :
Fijn voor alle goede zorgen , HOUDOE en bedankt !!!

Don Leon

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 11:27u

Hmm, ik ga me hierdoor eigenlijk alleen nog maar meer zorgen maken. Dat je zo`n brief naar de RvC en de CvA stuurt, á la. Maar ook nog eens op je site wereldkundig maken?
Maar het feit dat 24 van de 26 medewerkers deze brief hebben ondertekend staat eigenlijk haaks op de geluiden die op een andere manier uit de organisatie komen. Groepsdruk? Of hebben zij ondertekend met de boodschap "het beleid is inderdaad falend, maar NAC is er momenteel niet bij gebaat om de directeur er per direct uit te mieteren"? Ik kan hier niet zo veel mee. Eerst maar eens wat meer duidelijkheid over de huidige situatie zien te krijgen en wat het herstelplan inhoudt.

Ja, een hele mooie trouwens. `Het belang van NAC gaat boven het individuele belang.` En dan toch nog ondanks meerdere waarschuwingen tegen beter weten in een falend beleid doordrukken. In wie z`n belang?

b0nfire

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 11:28u

Beste heer Eskens,

wellicht ten overvloede maar u bent eenmaal werkzaam in de " voetballerij". Wellicht is het u of uw vrouw ontgaan dat er in de voetbalwereld afgerekend word op resultaat. Zo word bv de keeper (die vent in de goal) afgerekend op het aantal doelpunten tegen of op een fout / blunder. Een ander voorbeeld is een voorhoede speler (spits) die word afgerekend op het aantal doelpunten die hij er wel of niet inschiet. Dit afrekenen zit ingebakken doordat er " grote balangen spelen" (lees NAC belang) De betrokken partijen zowel op het veld als binnen de organisatie ontvangen hiervoor naar mijn mening een riante vergoeding. De riante vergoeding impliceert ook dat " men" zowel de club, sponsoren, supporters enz. resultaat verwachten. Zie het als een arbeidsrelatie.

Uiteindelijk worden de salarissen ook deels betaald van sponsorinkomsten, transferobrengsten, horeca opbrengst enz. enz. Vandaar dat " de publieke opinie" wat minder positief gestemd is. Wat ik dan wel weer posistief vind is de volharderdendheid waarmee je toch nog probeert op een " bijzondere manier" je eigen wanpresteren te rechtvaardigen.

Dit lijkt me niet eerlijk tenzij je zelf het " tekort op de begroting" aan sponsorinkostem betaald. Lukt dit niet dan zou ik zeggen; "aangenaam kennisgemaakt te hebben, maar hier scheiden onze wegen". Dit in het balang van NAC Breda ! Want daar gaat het uiteindelijk toch om....

jacksan

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 11:33u

meestal is dit het begin van het einde

aadje

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 11:34u

Ik onderteken bij deze de open brief van B0nfire.

snuifbuis

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 11:34u

Dictator Eskes. Chinese praktijken zijn u niet vreemd, merk ik. Heel eng dit

b0nfire

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 11:40u

Thanx @Aadje ! Zal dan ook ff z`n naam aanpassen in "Eskes" ipv " Eskens"

Mocht er voldoende animo zijn dan komt de open brief er zeker

Sjak

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 11:44u

Eens met ratalou... het is een duidelijk een mes op de keel scenario. Teken je niet dan hoor je niet bij ons maar bij die andere. Lekkere politiek om je medewerkers zo te manipuleren.
Duidelijk een laatste stuiptrekking van Eskens en Co. TM had het niet kunnen verzinnen.
Blijkt ook weer duidelijk uit dat ze echt niks van NAC snappen. Ik vind dat het nu klaar moet zijn. Ook ik heb SE gesteund toen hij begon maar duidelijk is dat hij niet doorpakt en nu zich bedient van dit soort spelletjes. Wat misselijk om je over de ruggen van je personeel je positie veilig te stellen. Dan kan je je nog beter je kont laten kussen door een supporter

Dun Baldspot

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 12:08u

Wij van WC-eend adviseren WC-eend

Mieshoop

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 12:36u

Op kalme zee heeft elk schip een goede kapitein

Nestor

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 12:43u

Tenenkrommend!

Sjak

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 12:43u

@mieshoop

Als de ratten het zinkend schip verlaten is het afgelopen, niet eerder.

N
A
C

1912NACFOREVER_1912

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 13:13u

Korneev

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 13:14u

Kom er maar in Tuur........

Helter

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 13:19u

We kunnen wel overal cynisch overdoen maar je mag ook het personeel best serieus nemen. Niet iedereen is " een vriendje van".
Feit is ook dat verschillende directeuren vóór Eskes de club bijna in het ravijn hebben gestort en dat de laatste twee directeuren, ondanks hun fouten en tekortkomingen, het schip nog drijvend hebben weren te houden. Er is één alternatief en dat is verkoop van de club maar dat wil geen man. We zullen als een man achter de directie moeten blijven staan om definitief in rustig vaarwater terecht te komen. Daarnaast mogen we nooit toestaan dat NAC of zijn medewerkers wekelijks worden afgezeken door de snor en Gijp want djati`s allemaal wel heel erg makkelijk.

BATI

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 13:21u

Zo te lezen ben ik 1 van de weinige NAC supporters die niet precies weet wat er in elk van de 26 kantoormedewerkers omgaat....

richard

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 13:27u

Rustig blijven?? En onze club onder onze neus kapot zien gaan?
Het is de schuld van onze directeur toch dat de sponsor inkomsten dramatisch zijn terug gelopen ? En de mensen die daar wel capabel voor waren wie heeft die buitengewerkt? Maar wel een comunicatie manager aannemen uit z`n eigen vriendenkring , en wat hebben we daar aan ? Van die lullige kut berichtjes de deur uit doen zodat iedereen braaf z`n mond houd
wij zijn NAC en niemand maakt onze club kapot dus SE en PH oprotten !

Elmo

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 13:41u

Als iemand hier de tijd heeft om een goede verantwoorde open brief terug op te stellen, dan ben ik bereid deze te ondertekenen.. wie biedt zich aan?

brecht

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 13:48u

Het is nog erger dan ik dacht. Dat je het als directie toestaat dat dit soort brieven worden gestuurd laat eens en te meer zien dat deze man directeur-onwaardig is.

Peppie&kokkie

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 13:51u

Stel amateurs, sinds waneer gaat personeel , de "leiding"
Over rulen. Complete anarchie met helr domme medewerkers.
Zelfs een ambtenaar weet beter.
Tis over,,,,,,

Peppie&kokkie

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 13:55u

Met dit waadeloze bericht bezint elke sponsor waneer hij (nu) begint

JdJ

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 13:56u

sponsors bij NAC willen gewoon een beetje gepamperd worden, een beetje aanzien krijgen en een lekker pilsje pakken. niet allemaal dat 3.0 gedoe... gewoon bourgondisch...
als dan ook die elf kneuzen op het veld nog eens bloed, zweet en tranen kunnen opbrengen, krijg je het stadion in no time vol en is de hele wereld positief over NAC en alle supporters trots! of je nou wint of verliest!

XXL

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 14:00u

We kijken allemaal naar dezelfde film.

De neuzen dezelfde kant uit.

We zitten allemaal in dezelfde trein.

zo veel jaren lang

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 14:03u

wat een ogenelofelijke farce...

Zijn dit de spelers, kantoorpersoneel, technische staf?

Lekker makkelijk om personeel te mobiliseren, als je eerst alle kritische noten met een hoop bombarie en geld buitenflikkert. Plaatsen zijn ingevuld door SE adepten, die zulen zich niet kritisch uitlaten. Maar om zo`n brief te schrijven....
Deze brief is echt om te kotsen...

Ik vraag me steeds meer af waar ik nu eigenlijk fan van ben????
Als de "medewerkers" dit dan vinden, wat zegt dat over de cultuur van onze club? Wie zijn die medewerkers, wat is hun band met NAC hoe lang zijn ze al zo bevlogen met onze club? Zijn vooral de jaknikkers en de vriendjes/vriendinnetjes van onze "dirctie"

Bah bah bah. Waardeloos. Ongeloofwaardig.

Tuur

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 14:38u

Je zou als personeelslid deze brief hebben ondertekend om vervolgens hier weggezet te worden als huichelaar of lafbek...

10diego

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 15:02u

Het zou fijner zijn als de financiers die de club gered hebben vertrouwen hebbe in Eskes. Zij zitten er met centen in en zijn afgelopen week met die Pinokio begroting in de maling genomen. Als die mensen er vertrouwen in hebben mag hij van mij blijven zitten. Wie betaalt bepaalt.

Ook zou het fijn zijn als de (ex) sponsors vertrouwen hadden in meneer Eskes. Gezien het feit dat er meer dan 100 vertrokken zijn, heb ik zo de indruk dat hij daar niet op draagvlak kan rekenen.

Hebben de personeelsleden die nieuwe klanten moeten scoren en bestaande moeten binnen halen ook getekend? Staan zij ook achter de man en zijn plan?

Snapt de bemanning niet dat ze vragen om het aanblijven van een kapitein die hard op weg is om het schip te laten zinken?

Kunnen we ook een brief maken namens de supporters en sponsoren die geen vertrouwen hebben in het aanblijven van Eskes en deze bij de RVC indienen?

Heeft spin dokter Perry deze move bedacht?

Sjak

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 15:03u

@tuur eens, maar ik wijs ook niet naar het personeel, die zien ook alles om hun heen naar de klote gaan en vrezen voor hun baan. Dan snap ik het wel dat je een brief ondertekend nadat je bent ¨bijgepraat¨ door de directie. Ik wijs naar de directie, die moeten hun personeel beschermen, ervoor zorgen en niet gebruiken voor PR spelletjes. Integendeel ze hadden het personeel moeten adviseren van deze brief af te zien.
Eskens moet zijn consequenties in gaan zien van zijn gedrag en in het belang van NAC een stapje terug doen. Wat mij betreft mag hij als interim de dagelijkse gang blijven leiden tot er een ander gevonden is maar hij moet een restrictie krijgen van het bestuur dat hij zich niet meer mag bemoeien met de commerciële zaken van NAC. Perry zijn laatste uurtjes uitbetalen en wegsturen en snel op zoek gaan naar iemand of een groepje ondernemers die niet alleen geld maar ook energie willen steken in het opzetten van een nieuwe sponsorgroep voor NAC. Een accountmanager om met deze mensen te communiceren, van wat ze willen en hoe, is voldoende. Maar ik ben bang dat het allemaal te laat is Tuur. Eskens heeft de organisatie flink gesaneerd maar is te kort geschoten op commercieel vlak ditto voor perry op PR gebied.

10diego

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 15:13u

@sjak, als je de inkomsten kant maar lang genoeg verkloot moet je inderdaad blijven saneren.

Het is toch niet zo ingewikkeld:

Hij heeft op basis van zijn visie de koers bepaald en die koers is heel fout gebleken gebleken. De oude manier was slecht, hij wist het beter. enz enz Dat kan, maar neem dan je verantwoordelijkheid als blijkt dat jij en je visie niet passen bij het bedrijf waarvoor je werkt. Dat zouden echte mannen doen en hij vindt zich als rugby-er toch een echte man?

Nog kwalijker vind ik de begrotingssoap. 2 mnd geleden verkondigen dat je een positieve begroting hebt en nu ( omdat er stukken in de krant komen) met droge ogen vertellen dat je het by far niet gaat redden. Hiermee naai je de redders van de club.

Sjak

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 15:30u

@10diego, klopt, maar hoe zie jij het post Eskens tijdperk. NAC kan niet door blijven gaan dit soort haantjes als directeur aan te nemen. Ik zou bijna pleiten voor een oud voetballer zoals Karelse op die positie. Je kan van die kerel zeggen wat je wil maar hij past als Zeeuw op de centen, heeft binding met de club, kent het wereldje en doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Waarschijnlijk wordt ik nu zwaar uitgelachen

Mieshoop

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 15:50u

@Tuur

Blijkbaar onderschatten velen wat de impact is van hun plempsels, zowel hier als op de BSR. Je zou maar voor de club werken, met je hele ziel en zaligheid, loon inleveren in het belang van de club, werken met constante onderbezetting, onder het vergrootglas liggend en dan door de goegemeente op deze manier worden weggezet.

Alsof die mensen die al jaren voor de club werken niet zelfstandig kunnen nadenken, maar zo`n brief alleen schrijven om hun eigen hachje te redden, of onder dwang van een directeur. Ik ken redelijk veel van die 24 medewerkers en het merendeel staat er gewoon 100% zuiver in, zonder twijfel.

De supportersverontwaardiging kan ik begrijpen, de achterdocht is logisch, maar het lijkt erop dat de nuance en fatsoensnormen het gaan verliezen. Er zou zoveel meer uit onze club te halen zijn...

Tuur

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 16:09u

@ Sjak

Er zijn heel veel argumenten om Eskes weg te sturen maar het gaat mij om een raar soort haat tegen Eskes. Blijkbaar moet alles wijken om hem af te maken hier en moet iedereen daar in meegesleept worden.
Wie zegt mij nou dat het personeel dit niet meent?

1 ding weet ik wel 100% zeker. 200% zeker zelfs. Als het personeel een brief had geschreven, NU, waarin ze het vertrouwen hadden OPGEZEGD in Eskes, dat was dat zijn doodsteek geweest. Absoluut zeker. Maar dat hebben ze niet gedaan. Dat kan toch? Moeten zij dat gelijk weggezet worden als een stelletje onderdrukte angsthazen die niet durven op te komen voor hun eigen mening... Ik vind dat ver gaan. Ik zou NOOIT iets tekenen waar ik niet achter sta. Jij wel?

Verder, kan iemand niet gewoon ontslagen worden omdat hij zij werk niet goed gedaan heeft? Staat het belang van de club voorop of het eigen belang? Is iedereen wel even onafhankelijk in zijn kritiek.... Moet het altijd gelijk een halve crimineel zijn waar een soort blinde haat tegen is. Waarbij alles wat de man doet afgeschoten moet worden... Is het altijd zwart/wit.

Bij mij niet. Misschien word ik soft

zo veel jaren lang

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 16:23u

@tuur, moeten we dan maar met alles blij zijn omdat zijn voorganger een nog grotere pannekoek was?

Moeten we dan accepteren dat iemand als grap solliciteerd en er veel en veel te licht over dacht.

Moeten we dan accpeteren dat een AD zijn klanten schoffeert?

Zo kunnen we bezig blijven.
Medewerkers hebben zeker recht op een mening, maar als er zoveel weerstand is op de leider, dan zal daar toch wel een basis voor zijn.

Of we hebben met duizenden de hersenen op de verkeerde plek zitten? Om maar eens een Eskensiaans zinssnede te gebruiken.

Tuur

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 16:30u

@ zo veel jaren

Zeg ik dat? Lees gewoon wat ik schrijf (of wat Mieshoop schrijft).

goudvis

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 16:45u

De mensen zijn gewoon bang dat ze ontslag krijgen door deze allenheerser.

Tuur

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 17:04u

En een goudvis heeft een geheugen van 3 seconden.

Sjak

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 17:04u

@tuur @mieshoop

Ik stuur Eskens niet weg, ik wil dat hij consequenties trekt uit zijn functioneren. Hij haalt zijn targets niet, zelf geeft hij ook aan zaken te hebben laten liggen. Ik zie zeker dat hij de afgelopen jaren geprobeerd heeft de organisatie te vernieuwen, dat was ook nodig. Laat hem de rest van zijn periode als directeur doen waar hij goed in is, samen met zijn personeel NAC in de lucht houden. Maar laat het commercieel beleid over aan een ander. Als SE dat niet kan opbrengen dan moet hij wegwezen. Het gaat om NAC en niet om SE. Een voetballer die niet kan scoren wissel je ook..

Tuur

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 17:10u

@ Sjak

10diego is echt de allerlaatste met wie je het over Karelse moet hebben....

Sjak

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 17:13u

@tuur blijft een clubicoon

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 17:26u

`t Moet niet heel veel zotter worden ........

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 17:33u

och .... drie aan tafel bij de V.I. tegen 24 van het personeel van NAC .....
En P.N. , het kan altijd zotter......

Peppie&kokkie

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 18:35u

Met dit waadeloze bericht bezint elke sponsor waneer hij (nu) begint

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 19:23u

@hugh En daor hedde gij wir gelijk aon!

VB

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 20:19u

Best angstaanjagend dat er maar een handvol reageerders is dat nog steeds zijn hoofd gebruikt. Tuurlijk gaat t niet goed, maar de scenario`s die hier geschetst worden en de vergelijkingen die gemaakt worden gaan natuurlijk veel te ver. Maar goed, dat is mode.

Blauwe Kei

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 20:27u

WANBELEID ook weg houdoe

Van Biggesnuite

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 21:10u

Ik vind dat t personeel door deze brief te sturen openlijk verantwoordelijkheid neemt voor hun eigen daden en resultaten binnen NAC. Kan dat wel waarderen. Weegt zwaarder dan dat trieste gesuggereer over onder druk gezet personeel.

HWOS

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 22:31u

Was getekend,
Kim Jung-un


Denk eens na, zou jij gaan koeren als je blij bent dat je je baan nog hebt? Kinds op school, hypotheeklasten...etc

Toon de Soep

Geplaatst: dinsdag 3 september 2013 om 23:30u

Gister zaten we met de Gunners bij vi bij de man met snor. Met onze kantineheld. Derksen zei als Eskens volgende week nog niet weg is dan waarschuw ons maar dan beginnen we er weer over.
Het lijkt dus net of deze brief is geschreven naar aanleiding van die uitzending.
Ik denk dat alleen een megasponsor op zeer korte termijn Eskens nog kan redden.
Als je alles wegvaagd omdat je de aanpak van je voorgangers niet goed vond, misschien te Bredaas of familiair of weet ik veel hoe ze het willen noemen en er verdwijnen mede daardoor sponsors kun op je klompen kan aanvoelen dat er onrust ontstaat onder de achterban. Doembeelden van gaan we failliet en weet ik nog wat meer kunnen ontstaan. Dat willen we uiteraard weer niet meemaken.

Overigens kregen we het met The Gunners voor elkaar om gister als eerste in al die jaren om een bierverbod te krijgen tijdens de uitzending.
Dat krijg je ervan agge al het bier opzuipt in Hilversum van te voren.

pannelap

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 7:58u

Goedkope, niet overtuigende actie! Stok achter de deur "als je niet tekent, saneren we jou er ook uit"....

Beschamend en een teken aan de wand...... wie oow wie gaat ons verlossen? Eskens, Van As, Perry..... ik heb er schoon genoeg van

Gerrie de B.

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 8:39u

Even kort samengevat:

Eskes ontslaan --> afkoopsom --> kost geld €€€ --> €€€ hebben we niet --> nieuwe AD --> begint het circus voor personeel weer vanaf 0

Snap dat het personeel hier totaal niet op zit te wachten en graag de plannen, die door Eskes met het personeel zijn uitgewerkt, wil uitvoeren tot er resultaten komen.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 8:48u

Ik meen me te herinneren dat we nogal wat controlerende organen hebben bij NAC met mensen uit verschillende achtergronden waar ik (en vele anderen) toch vertrouwen in hadden ?! , nah..... zullen we die mensen een beeld laten vormen d.m.v. gesprekken en feitenkennis en hún de beslissing laten nemen alsjeblieft ? , maar weinig mensen hier op `t forum kunnen beschikken over die kennis schat ik zo in voor het gemak !

Deze brief kan je naar die eerdergenoemde organen BINNEN de club sturen maar zo openbaar vind ik ook het een zwaktebod. , maar dat vind ik.....

DaHuge

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 9:11u

Ben het helemaal eensch met die bolle uit Praag.

Sjak

Geplaatst: woensdag 4 september 2013 om 9:29u

@ Toon de Soep

ik ga de uitzending vandaag nog terugkijken

Verder werd vandaag in BN the voice gesuggereerd dat Eskens voor de 15e verdwenen is.
Ben bang dat het geld gaat kosten, hij zal zich wel goed ingedekt hebben.
Wat mij betreft laat hem werken tot het eind van zijn contract, dat geld ben je toch kwijt. En doet hij dat niet is het werkweigering... Er is genoeg te doen op kantoor. Laat hem aub niet gratis de deur uit lopen met een pak geld dat indirect ook uit de rednac acties vandaan komt.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven