homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 april 2013
500


De 500e overwinning sinds de invoering van de eredivisie. Ze komen soms langzaam op gang, ja maar dan... Proficirat!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


13-apr-2013 NAC-NEC (2-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Opa

Geplaatst: zaterdag 13 april 2013 om 21:44u

Verdiende overwinning. Je kon in de eerste helft zien dat er behoorlijk wat spanning op zat. NOAD heeft de doorslag weer gegeven. Er zijn nogal wat afwezigen en toch. Lurling blijft goud waard.

Beatrix92

Geplaatst: zaterdag 13 april 2013 om 21:45u

Van bewijzen komt oorlog. Geweldig !
NAC forever. Lurling held!.

10diego

Geplaatst: zaterdag 13 april 2013 om 21:52u

Kon er helaas niet bij zijn. Tweede helft op tv gezien. Geweldig publiek, goed veldspel van NAC. Teun is een held, iedereen die heeft lopen zeiken over zijn leeftijd en niet meer mee kunnen moet gewoon ff stil zijn. Hulde voor Gudelj. Nam het over toen we er zowel op de ranglijst als qua voetbal dramatisch voor stonden. 4 wedstrijden voor het einde veilig. Geweldig. Van As kan zich wellicht raar kleden en bot uitdrukken, maar hij verdient een groot compliment. Is altijd in ZIJN selectie blijven geloven. Hup NAC!

Sjak

Geplaatst: zaterdag 13 april 2013 om 22:31u

was erbij, de eerste helft dramatich, zowel het voetbal als het publiek, watber tegenwoordig niet op de b-side zit, ge wilt het niet weten, tweede helft passie en NOAD. Basos liet zien waarom hij volgend jaar als tweede keeper gaat bij NAC. Maar we zijn veilig. Nu zonder druk voetballen en wie weet wat er dan ontstaat. Oja naast Lurling zijn Buijs, Gillesen, gudelj en Luijks onmisbaar voor dit team, hulde!!!

Boeroe

Geplaatst: zaterdag 13 april 2013 om 22:50u

Heerlijke 3 punten.. dankzij het publiek 2e helft!

Lurling en Babos maakten het af!!

Rooie Jo

Geplaatst: zaterdag 13 april 2013 om 22:52u

`t Is sneu voor Gabor en ook nogal lullig van een deel van het publiek om `Babos bedankt` te zingen...

danny b

Geplaatst: zaterdag 13 april 2013 om 23:22u

Echt genoten van de tweede helft. Zo zien we maar weer wat de wisselwerking tussen spelers en supporters kan opleveren.

En dat gejank op Lurling was ook de eerste seizoenshelft onzinnig. Lurling is al jaren, ook dit jaar, veruit de gevaarlijkste man van het elftal.

Ben ik eigenlijk de enige die het "We love you Babos" bij de 1-0 en 2-0 totaal niet gepast vond voor Babos zelf? In die situatie hem toezingen lijkt meer op het cynisch inwrijven van zijn blunders. Dat moet hijzelf zo ervaren hebben.

NACfotosite

Geplaatst: zaterdag 13 april 2013 om 23:34u

Fotoverslag zo online op www.F7Breda.nl. Hup NAC!

Rooie Jo

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 0:13u

@danny b zie mijn post. Gabor blundert echt niet met opzet en het is heel pijnlijk om een toekomstige NACcer het nog even in te wrijven. #fail dus...

boelie

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 3:36u

NAC was vrijwel het hele duel de bovenliggende partij, maar toen het publiek zich eindelijk goed liet horen werd er doorgepakt en dus gewonnen.

`We love you Babos` was inderdaad behoorlijk cynisch... maar tevens gemeend. En daar konde gezien de situatie wel een klein bietje op wachten natuurlijk. Wellicht een beetje pijnlijk voor hemzelf op dat moment, maar een beetje incasseren hoort nou eenmaal bij het beroep. En ik heb zo`n vermoeden dat ie daar als volwassen vent ooit heus nog wel een keer overheen komt. #fail? Da kunde wel stellen ja, hij had die bal gewoon moeten hebben natuurlijk.

Troost: voor komend seizoen is ie in ieder geval verzekerd van Eredivisie voetbal. Lekker hoor.

Peppie&kokkie

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 4:02u

Pffff 3 punten , veilig, wat een sfeer! Heerlijke zondag,

cashel

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 7:37u

Heel heel belangrijke overwinning deze tegen NEC.
Wat een klasbak die Lurling...
Leeftijd maakt dan niks uit...
Tot de 1-0 dramatische wedstrijd..
Ging richting brilstand..
Daarna prima gedaan.
Mooi dat de trainer ook Eduards liet invallen toen het kon.

Nu Ajax aka de neuzen slopen..
Hoop zo dat dit gaat gebeuren..
Over het gezang ivm babos..
Vond het wel mooi.
Babos take it like à man...
Deels cynisch bedoeld en deels gemeend
Niet aanstellen en komend jaar bij ons aan de bak..
Bij de beloften dan heej
:Z

Ratrace

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 8:44u

Al vaker gezegd dat Lurling held blijft ondanks zijn leeftijd.... volgens mij zijn de critisasters wel even uitgeluld nu. Nog snel een contract van 2 jaar onder zijn neus schuiven.

Eerst helft was verder dramatisch maar zoals hierboven al gesteld, de wisselwerking tussen de 12e man en de spelers was subliem. Op moment van massale steun sloeg het complete spel om... ten positieve. Geeft hopelijk een voorbeeld voor komende wedstrijden.

Verder mooi om te horen dat zelfs NOS zo positief is over ons cluppie. Waar ikzelf nog steeds met een schuin oog naar onder kijk (gelukkig al bijna niet meer nodig), praten zij nog over mogelijkheden in de playoffs

pannelap

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 9:23u

Wil diegene, die van plan is om de 35 jarige Lurling financieel uit te knijpen door zijn salaris nog verder in te perken, met onmiddelijke ingang zijn spullen pakken en op te rotten uit Breda !!!!

Anthony, wat een bevlieging, bedankt voor de overwinning! Nog steeds bewijs je van onschatbare waarde te zijn voor de equippe uit Breda, blijk je een betrouwbare speler, rots in de branding en een man met een mentalitiet waar je u tegen zegt te zijn.....

Jammer dat de drollen die wat hoger op het `interne laddertje` staan geen verstand hebben. Want met acties en wedstrijden als die van gisteren, bewijs je mijn inziens te staan waar NAC voor staat en waar wij supporters voor staan!

Hup Anthony !

Dat de eerste helft drama was, is mij om het even.... 3 punten erbij.... en een kater!

Hoppakeej !!!

Tuur

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 9:56u

@ pannelap

Financieel uitknijpen???? Medelijden met mensen die meer verdienden dat de minister president door tegen een bal te trappen. Snap je euforie maar alstemblieft zeg. Degene die zo dacht als jij had 8 jaar geleden uit Breda moeten oprotten, dan hadden we nooit 12 mln schuld gehad... Uitknijpen... Tis echt eigenlijk te schandalig om op te reageren. Wel eens voor 2000 per maand in de ploegendienst gewerkt??

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 10:04u

Een 0-0 wedstrijd om weten te buigen naar een overwinning door publiek en door een speech van Nebo in de rust ? , totaal andere instelling en spelopvatting als je de twee helften vergelijkt.
Leek alsof NAC verast werd door het redelijk aanvallend spel van nec in de eerste helft , hielden we de bal ook nog geen twee tellen in het team .... , je mocht niet klagen als je met het rustsignaal met 0-1 achter zou staan.

Als NAC wint door een blunder (of twee) van een keeper van de tegenpartij lig ik in een deuk , ook al is het Gabor Babos , kan er moeilijk om janken natuurlijk.....
In de voetbalwereld heb je toch ook een speciaal soort humor , moet kunnen , mentaal is het altijd een kei geweest , raakt hier echt niet van de leg door schat ik in , köszönöm Gabor !

10diego

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 10:13u

@tuur het voordeel van ploegendienst is toch de onregelmatigheidstoeslag, waardoor het salaris omhoog gaat? 5 ploegendienst voor € 2000 bruto ga je niet meemaken in dit land bij medewerkers van 35 jaar. Dan hadden we wel een betere concurrentiepositie. Had wel de indruk dat men bij voorstel aan Teun wilde profiteren van zijn loyaliteit en dat men er op gokte dat hij op zijn leeftijd geen alternatieven zijn. Er zijn veel mensen die meer verdienen dan de president. Sommigen zingen een liedje, anderen doen dansje, weer anderen lezen regeltjes van een schermpje op dat achter de camera hangt, er zijn er die trappen er voor tegen een bal en daar komen 18 duizend mensen naar kijken en die houden buiten de wedstrijd volwassen mannen bezig op internet.

n@©

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 10:44u

Heerlijk! NAC mag dan misschien niet echt geweldig spelen, maar ze zijn wel effectief en weten op de één of andere manier toch een soort van resultaatvoetbal te spelen wat me wel bevalt. Met de complimenten aan de trainer.

Van mij mag Gudelj de komende wedstrijden alvast wat rekening houden met volgend seizoen en de spelers die er volgend seizoen bij zijn en bijv de eigen jeugd wat sneller de kans te geven.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 10:47u

Interview (na te kijken op de site van eredivisie-live) van Pastoor voorafgaand aan de wedstrijd hebben Pastoor en Heleen Hendriks het over de gemotiveerde Babos , misschien wel extra gemotiveerd om een goed resultaat hier neer te zetten benadrukt Pastoor nog eens ....... , grappig...

pannelap

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 11:10u

Tuur

Medelijden, neen! Maar ik zie liever Anthony overbetaald worden dan een Looms, Hadouir, Van As, Perry, of Stefaan.

Kijk, dat de het hedendaagse voetbal wordt gedomineerd door exorbitante salarissen is iets waar vele van ons supporters zich aan storen daniet ergeren. Het maakt in mijn ogen de sport kapot, maar `deal with it` het is nu eenmaal zo...... in dat kader, zie ik liever waar voor het geld en begrip ik niet dat veruit de gevaarlijkste man op het veld wordt leeggeknepen met eisen waar zelfs het tuig van de VVD nog maagzuur van krijgen.

danny b

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 11:20u

@ Hoog,

Dat is ook zo natuurlijk. Hoewel zijn blunders meer dan welkom waren, had ik met die beste kerel te doen.

@ n@©,

Het gat met roda is 8 punten. Dat zal normaal gesproken voldoende zijn, maar om nu al aan de voorbereiding van volgend seizoen te beginnen...? Eerst eens helemaal officieel veilig spelen.

Peter13

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 11:47u

@pannelap, Lurling heeft bijgetekend, dus zo erg zal hij niet uitgeknepen zijn.

pannelap

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 12:19u

Klopt, maar wel voor 25% minder salaris!

cashel

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 12:38u

Kom op zeg wat een gezever over het salaris van Lurling..
Hij is toch allang financieel onafhankelijk door het voetbal

Helemaal eens met de eerdere opmerkingen en complimenten over de trainer.
Mooi dat hij de jonge gasten ook speelminuten gunt.
Hij is toch als trainer van een andere categorie dan zijn voorganger

Met een paar gepaste vervangende / versterkende spelers
Kan het komend seizoen heel mooi worden.
Nac heeft onder nieuwe trainer heel goed werk en veel punten opgeleverd.

WW

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 14:00u

Ik geniet nog teveel na van de overwinning om mee te gaan in een discussie over salarissen. Helemaal geen zin in.

Dat het de 500e was is een leuke bijkomstigheid. Mooi respectabel aantal.

Pluspunt gisteren vond ik ons, wij, publiek. NAC speelde een moeizame 1e helft, ik vond dat het door het publiek lekker opgepikt werd door er in de 2e helft ouderwets achter te gaan staan. Prima sfeertje gisteren, vond ik.

bertjeB

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 14:24u

Ach als Babos de bal gewoon had gepakt dan had de actie van AL een schoonheid geweest maar had AL verder een zeer matige wedstrijd gespeeld waarin hij weliswaar hard had gewerkt maar niet echt rendement had. Dus een en ander mag wat mij betreft best in perspectief. Ik vind het aanvalsspel nog steeds bagger en verontrustend hoe veel daadwerkelijke kansen er gecreëerd worden. We hebben een spits aangetrokken die blijkbaar niet het niveau haalt van een buitenspeler op leeftijd die noodgedwongen in de spits staat en hebben een buitenspeler die ipv de bal voorzet constant niet verder komt dan een corner maar heej hij kan wel hard lopen.....
Superblij met de 3 punten maar zeer verontrust over de toekomst. We hebben wel de punten maar die verhullen de problemen van dit elftal en als er dan hier al mensen zijn die vinden dat JvA zijn zaken prima op orde heeft.......

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 14:46u

Degene die tot eergisteren geloofde dat het wedstrijdverloop niet door belchinezen beïnvloed kan worden, heeft gisteren zelf het tegendeel kunnen zien!
Vroeger deden de bestuurders van NAC dat zelf. Twee dagen voor de cruciale uitwedstrijd tegen RBC bekend maken dat Henk Vos aangetrokken is. Een bom in de kleedkamer van de oranje-witten!
Ik vraag me wel af hoeveel Babos op zijn bankrekening kan bijschrijven!

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 21:30u

Hebben we dat doelpunt van Van der Hoorn al gezien? En de Chinese gokmafia bestaat niet? Ech wel!

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 21:33u

Voor degenen die het al niet meer weten:
http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/261697_bizarre-eigen-goal-fc-utrecht-verdediger-van-der-hoorn

Hugh Hefner

Geplaatst: zondag 14 april 2013 om 21:35u

Ik geloof ook niet dat het veel oplevert, zo`n eigen goal.
Het lag er ook wel huizendik bovenop, niet dan? Ja toch?

moho

Geplaatst: maandag 15 april 2013 om 0:14u

We`re NAC and we are f..... proud of it !

Meer dan een club, publiek blijft uniek en mooi om te ervaren hoe een wedstrijd naar ons toerolt.

Gudelj , qua spel, punten en geloof in jeugd !

gr.
Josip

donvangeene

Geplaatst: maandag 15 april 2013 om 18:06u

Jelle was weer formidabel (Gabor ook overigens).
Fantastische solo van Lurling overigens, maar veel te weinig aandacht gegeven op landelijk niveau ! Als het Messi was geweest werd het wel 3x herhaald via elke omroep: shit hilversum.

Hopelijk doet alex volgende week mee, we hebben hem NU zeker nodig.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven