homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 maart 2013
Hoe vergaat het de NAC-Jeugd? Zege op willem-ii!


Sjeem on ons. Vorig seizoen brachten we wekelijks een voor- en nabeschouwing van de wedstrijden van de NAC-jeugd en waren we altijd als eerste met de uitslagen, dit seizoen is er aardig de klad in gekomen.

Tijd dus voor een inhaalslagje. Hoe staan de teams er voor? Wat is het resultaat van de laatste wedstrijd? Welke spelers vallen in positieve zin op? Een overzicht:


NAC A1

De A-jeugd, getraind door Geert Brusselers, staat een-na-laatste in de eredivisie. Zeven schamele puntjes wisten ze tot vandaag bij elkaar de grabbelen, de jonkies maken een lastig seizoen door. Vanmiddag kwam De Graafschap op bezoek, de nummer laatst uit de ranglijst. Goed nieuws, NAC wist deze lastige pot met een 1-0 zege af te sluiten. Liam van den Baart maakte de winnende.


NAC B1

Uitkomend in de eerste divisie mocht de ploeg van Dennis Braspenning vanmiddag naar Zeeburgia. Vorige week moest de thuiswedstrijd tegen Emmen gestaakt worden door een blessure van de scheidsrechter en het ontbreken van een vervanger. Vandaag hoefden de mannen het veld niet in, de wedstrijd werd afgelast. Hiermee heeft NAC slechts 13 wedstrijden gespeeld, terwijl er ook clubs zijn met 18 wedstrijden. NAC staat op een 8e plaats onderin de middenmoot.


NAC C1

De C-jeugd, getraind door Wilfred van der Linden, komt pas morgen in actie. Om half twaalf komen de leeftijdsgenoten van koploper feyenoord op bezoek. Het eerste C-elftal verloor vorige week van JVOZ en staat in de middenmoot op een 7e positie.


NAC C2

De C2 speelde vandaag een voorproefje voor komende week. Uit bij de combinatie tussen de driekleurkes en de rooms-katholieke jongens werd het een keurige 1-2. In het hol van de leeuw werd een echte derby gespeeld, de drie punten gaan onder in de voetbaltas mee terug naar Breda.

De ploeg van Rob Penders doet het goed, vorige week werd ook al gewonnen van Sparta. In de voorjaarscompetitie staat NAC op de derde plaats, wordt de inhaalwedstrijd gewonnen dan klimmen de geelzwarten naar de tweede stek.


NAC D1

Het allerjongste elftal van de jeugdopleiding, de D1, speelde vanmorgen thuis tegen Baronie. Een Bredaasch onderonsje dus, wat uitmondde in een doelpuntenfestijn. Met 7-1 was NAC te sterk voor de groene hekkensluiter. Na vandaag staat NAC D1 op een keurige vijfde plaats, waarmee de 4-1 nederlaag tegen PSV van vorige week in stijl is weggespoeld.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Opa

Geplaatst: zondag 10 maart 2013 om 8:22u

De maanen van C2 gaven dus een prima voorbeeld en een voorproefje op wat de tricolores komende weekend te wachten staan in onze voetbaltempel met weer een opzwepend publiek, al is het jammergenoeg geen avondje NAC

Kadikale

Geplaatst: zondag 10 maart 2013 om 18:35u

En een prima trainer, die Penders.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven