homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

9 maart 2013
Nebo is tevreden


Met de billen bij elkaar geknepen maakte NAC de 90 minuten in de euroborg vol. De opbrengst is een verdienstelijk punt. 'Ik ben wel tevreden met het gelijkspel, dit is voor ons een prima resultaat. Het spel had beter gekund. Groningen kreeg de betere kansen. Bij ons was de concentratie niet altijd even goed.' beschouwt Nebo Gudelj realistisch.

NAC kwam snel na de openingstreffer van groningen op gelijke hoogte nadat Buijs een strafschop benutte die gegeven was voor een overtreding op Elson Hooi. Dit tot ongeloof van de groningers, omdat zij er een schwalbe in zagen. 'Ik kwam voor mijn man en voelde dat er iemand aan me zat, daarom was mijn enige optie om te gaan liggen. Gelukkig kregen we daardoor een strafschop.' zegt Sontje hier zelf over.

Terecht of onterecht gegeven. Dat levensbelangrijke punt in de strijd om lijfsbehoud is binnen en nemen ze ons niet meer af! Laat nog even weten wie je de Man(nen) van de Wedstrijd vond.


Bron : De Rat, eredivisielive


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Nebojsa Gudelj
Elson Hooi

08-mrt-2013 GRO-NAC (1-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Djemer

Geplaatst: zaterdag 9 maart 2013 om 7:58u

Zeer matige wedstrijd met twee zeer matige ploegen. Geen van beide partijen kreeg het voor elkaar om de bal drie keer over te spelen. Groningen had beduidend meer schoten op doel, maar geen van die schoten was een 100% kans. Daarentegen had NAC ook geen 100% kans gehad.
Het doelpunt van Kieftenbelt kwam voor mij dan ook als een verassing, maar eerlijkheid gebied mij te zeggen dat die bal er verschrikkelijk mooi in zat. Gelukkig heeft Van Boekel ons nog geholpen door de strafschop te geven.
Waar ik heel erg van baalde is dat er totaal geen aansluiting was naar de aanval. Gudelj sr. heeft het voor elkaar dat er een team staat en dat er gestreden wordt. Enerzijds is dit goed en natuurlijk is het een uitstekend uitgangspunt om in eerste instantie een hecht elftal neer te zetten. Anderzijds wordt hierdoor door de buitenspelers actief mee verdedigd (met name de tweede helft; De eerste helft heb ik bijna alleen maar vrijstaande opkomende backs van Groningen gezien), wat resulteert in een manco in de aansluiting wanneer de bal lang naar Lurling gaat.
Voorts viel het me op dat NAC kwam om een punt te verdedigen. De verdediging speelde heel kort voor de eigen zestien en deed nauwelijks moeite om aan te sluiten met de aanval. Hierdoor ontstond af en toe een speelveld van zestig meter lang waar het middenveld geacht werd de gaten dicht te lopen. Nu ging dat nog redelijk dankzij onze loopwonders op het middenveld en doordat Groningen geen gebruik maakte van de ruimtes die ontstonden.
Hiernaast heb ik me groen en geel zitten ergeren aan Hadouir. Wat een misselijkmakend mannetje is dat zeg. Aan zijn gelaatsuitdrukking bij het betreden van het veld kon je al zien dat hij er geen zin in had en liever terug de bus in ging. Bovendien maakte hij de ene na de andere domme overtreding. Als het aan mij ligt nemen we zo spoedig mogelijk afscheid van deze speler. Zo`n rotte appel in het team kan voor veel onnodige frictie zorgen, waar veel tijd in gaat zitten, die vele malen beter gebruikt kan worden.

Al met al denk ik dat Groningen iets meer aanspraak maakte op de drie punten en dat ze het over zichzelf afgeroepen hebben dat ze niet gewonnen hadden.
Gelukkig hebben we weer een punt en dat moet zondag verdrievoudigd worden!

n@©

Geplaatst: zaterdag 9 maart 2013 om 9:19u

Volgens mij zitten we in een fase dat de punten even belangrijker zijn dan het spel. Uit bij groningen de onderliggende partij zijn en toch een puntje meenemen kan ik wel mee leven. En blijkbaar is iedereen weer vergeten hoe we een week geleden met name de eerste helft tegen Heerenveen speelden?

Blik op volgende week, de belangrijke wedstrijd tegen de Stillempies. Zo makkelijk zal het niet zijn om daar van te winnen. Gelet op ons resterende programma zijn drie punten wel een must!

Elmo

Geplaatst: zaterdag 9 maart 2013 om 10:24u

Ik blijf dat 4-3-3 niet begrijpen. NAC heeft er de spelers gewoon niet voor. Lurling loopt heel de wedstrijd op 10 te spelen waardoor de buitenspelers geen idee hebben wat ze met de bal moeten doen en maar weer een tikkie terug geven. Hou je alleen een paar achterlijke schoten vanaf 20 meter over. 4-4-2 met Ten Voorde als kopsterke en Lurling als beweeglijke spits levert denk ik een stuk meer resultaat.

moho

Geplaatst: zaterdag 9 maart 2013 om 19:45u

@Elmo die discussie ga ik niet meer aan.
4-4-2 lijkt NAC inderdaad beter te passen (icl. Hadouir op 10), maar ingekocht op 4-3-3.

Eerst dit seizoen maar zonder kleerscheuren doorkomen en dan verder bouwen......

Gr.
Josip


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven