homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

22 december 2012
Collecte Teamplay vanavond


Teamplay@NAC houdt vanavond een collecte:

Voorafgaand aan de wedstrijd NAC Breda – PSV op zaterdag 22 december staan medewerkers, deelnemers en vrijwilligers van Teamplay@NAC bij de ingangen van het stadion om te collecteren voor de activiteiten van de stichting. De opbrengst komt ten goede aan de projecten Playing for Success Breda en de NAC blindentribune.

De collecte start vanaf 19:15 uur als de poorten van het stadion open gaan. Met de bijdrage van de supporters kan de stichting extra investeren in de beide projecten waardoor er nog meer kinderen, jongeren en ouderen gebruik kunnen maken van de activiteiten.

Playing for Success Breda
Playing for Success is een naschools programma waar leerlingen van het primair, voortgezet en MBO onderwijs, die een leerachterstand hebben op school, weer helemaal opleven. De leerlingen staan tijdens de activiteiten centraal en voelen zich al snel thuis in de inspirerende omgeving van de NACADEMY, het leercentrum in het Rat Verlegh Stadion. Door de eigen lesmaterialen die allemaal gerelateerd zijn aan NAC, voetbal en topsport maken de deelnemers enorme stappen in hun reken- en taalvaardigheden.

Hear your Heroes
De NAC tribune voor blinden en slechtzienden is dit seizoen officieel in gebruik genomen tijdens de wedstrijd NAC Breda- Vitesse. Sinds deze wedstrijd is het voor iedereen die een visuele beperking heeft mogelijk om het ‘Avondje NAC’ op een geheel eigen wijze te ervaren. Via een headset met speciaal getrainde commentatoren hebben blinden en slechtzienden de mogelijkheid om alle wat op het veld gebeurt te horen. Sinds de opening maken steeds meer mensen gebruik van de speciale tribuneplaatsen en met de opbrengst van de collecte is het mogelijk het aantal plaatsen uit te breiden.

Teamplay@NAC heeft er de laatste jaren regelmatig voor gezorgd dat NAC positief in het nieuws kwam, reden genoeg om een bijdrage te doen!


Bron : De Rat, Teamplay@NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven