homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

24 november 2012
Lurling: ‘aan de inzet ligt het niet’


Anthony Lurling was na afloop van de blamage tegen Ado teleurgesteld. ’Een geflatteerde uitslag, erg pijnlijk. Dit hadden we absoluut niet verwacht, maar de 0-3 staat er wel. Het eerste uur was er niks aan de hand, maar uiteindelijk verliezen we wel. De eindpass was niet goed, we willen heel graag, staan onder druk, hebben kwaliteit genoeg, maar het komt er nog niet uit.

De routinier is niet te spreken over de grazige groene weide in het Rat Verlegh Stadion, het veld dat afgelopen zomer om financiële redenen niet opnieuw is ingezaaid en dus is blijven liggen: ’Het veld is echt een schande voor het betaald voetbal, het is dramatisch. Je glijdt constant weg, hebt geen enkele grip. We kunnen beter met klapschaatsen voetballen. Wij spelen er elke week op, dus hebben wat voordeel ten opzichte van de tegenstander, maar het is echt slecht’.

De spandoeken op de tribunes zijn niet onopgemerkt gebleven. Ze gingen over 100% inzet, zeker als je 6 keer modaal verdient. Lurling: ’Ik weet niet hoeveel zes keer modaal is, maar geloof niet dat de spelers zoveel verdienen. Ik snap de supporters wat dat betreft ook niet, want aan de inzet ligt het echt niet. We proberen er alles aan te doen, willen de wedstrijden gewoon winnen. Het is te hopen dat de hand van Nebo snel duidelijk wordt, dat we punten gaan pakken

We hebben het nog eventjes opgezocht voor Anthony. Een modaal inkomen bedraagt in 2012 33.000 euro. Iets zegt ons dat er maar zat spelers zijn die boven de 2 ton mee naar huis nemen. Volgende afspraak is in Nijmegen. Daar heeft NAC al twee jaar op rij het tij kunnen keren. Ook nu? Winnen hugodver!!!


Bron : De Rat, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

maat xxl

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 13:55u

De Roover rechtsbenig, luycks rechtsbenig, Botteghin rechtsbenig, Janssen rechtsbenig, Gillessen rechtsbenig,
Gudelje rechtsbenig, Buys rechtsbenig!!
Meer moet je denk ik niet meer zeggen!!
En ga aub niet meer met drie spitsen voetballen als je geen spits heb, hoge ballen zijn bij voorbaat kansloos!!
Meer variatie in het spel, dus met twee spitsen!
Gillessen en Buys komen te vaak aan de bal op plekken waar we creatieve middenvelders nodig hebben!
Nebosja wees verstandig en pas je elftal aan!!
In de winterstop een spits en een linkerverdediger is een must!!
Tip: Ga eens bij Psv kijken. hebben 4 spitsen!!
Een ervan moeten we toch kunnen huren!!

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 13:59u

"Het is te hopen dat de hand van Nebo snel duidelijk wordt, dat we punten gaan pakken"

Geeft deze uitspraak aan dat Nebo i.i.g. gepruimt wordt door de spelersgroep dus ?

Ja ja , anno 2012 is dát rete belangrijk om voor spelers op `t veld alles te geven want dát deden ze Vrijdagavond in mijn ogen wel degelijk met nog redelijk goed voetbal (tot de zestien) ook.

Discussies over lonen , pffff , boeiend , al ben je semiprof zoals in vroegere tijden ..... , met een NACshirt om je lijf MOET je alles geven simpel !

Hugh Hefner

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 14:37u

Je hebt van die spelers die het moeilijk vinden om niet te juichen na een doelpunt tegen hun oude club. KL heeft daar een handige oplossing voor gevonden!

OK, de hand van Nebo is nog niet zichtbaar, maar als je je in Breda door een Haags kwartiertje laat overvallen, dan toont dat eens te meer dat de conditie en het uithoudingsvermogen van onze selectie zwaar te wensen overlaat. Ik heb al vaker geroepen om een looptrainer, dat doe ik hierbij weer.

Adoow is onderhand wel een angstgegner geworden. We zijn de laatste jaren vaker afgedroogd door de mannen uit het grootste dorp van Nederland.

Meestal betekende dat wel een omslag in het seizoen. Laten we er het beste van hopen.

Charpie

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 15:02u

Vorig jaar was het 4-0! In een prima wedstrijd. Hoe snel kan het veranderen...

Snake

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 15:14u

Vind buiten alles om dat het hoog tijd wordt dat de rat zelf ook wat meer bezoekers gaat krijgen.

Ill be back!!!

10diego

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 16:14u

@maatxxl,

4-3-3 spelen met deze selectie is onzin. spelers hinken steeds op 2 gedachteh. Luijcks, botteghin en looms moeten het niet van hun snelheid hebben.net als in verleden zwijnswijk en penders. Allemaal prima verdedigers trouwens. Jelle is op de lijn beter dan ver voor zijn goal. Maw, ver van eigen doel af spelen is zelfmoord. Tel daarbij dat we geen diepgang en creativiteit op middenveld hebben met de degelijke jongens als Buijs, Gillisseen en Gudlej. Van Gudelj jr word ik doodmoe. Tikkie breed tikkie terug, te laat in de duels en loopt erbij als een ster met zijn haartjes en roze schoenen. Komt Niks uit. Weinig goals, weinig assists zet nooit een speler voor de keeper en wordt behandeld alsof hij God is. Snel weg doen als je er geld voor kunt krijgen en Bruins halen. Die maakt goals en zet Alex voor de keeper. Lost allen gebrek aan diepgang niet op. Leugers een kans geven?

murinjo

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 16:39u

@maatxxl,

4-3-3 spelen met deze selectie is prima. spelers hinken steeds op 2 gedachteh. Luijcks, botteghin en looms moeten het niet van hun snelheid hebben.net als in verleden DIEGO1 en DIEGO2. Allemaal prima verdedigers trouwens. Jelle is op de lijn beter dan ver voor zijn goal. Maw, ver van eigen doel af spelen is zelfmoord. Tel daarbij dat we geen diepgang en creativiteit op middenveld hebben met de degelijke jongens als Buijs, Gillisseen en Gudlej. Van Gudelj jr word ik blij. Tikkie breed tikkie terug, altijd in de duels en loopt erbij als een ster terecht. Komt goed uit. Weinig goals, weinig assists zet nooit een speler voor de keeper en wordt behandeld alsof hij God is omdat DIEGO 3 spelt niet met hem . Snel weg doen als je er geld voor kunt krijgen en DIEGO 4 halen. Die maakt eigen goals en zet DIEGO 5 voor de keeper. Lost allen geb rek aan diepgang niet op. DIEGO 6 een kans geven?

Korneev

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 18:12u

Eerst lag het aan de trainer, nu aan het veld, volgende week ligt het waarschijnlijk aan de bal en de week erop ligt het aan de supporters....

Aal

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 18:35u

Klopt gewoon wat AL zegt. Hup

smit

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 18:59u

À.l moet niet zo zeuren bij een gemiddelde 4e klasser heb je pas lekkere velden.die zijn niet heel de week met de bal bezig en daar zie je soms nog beter voetbal en inzet.ze hebben tachtig paar schoen en ze liggen heel de tijd op hun bek???? Maar hij heeft weer zijn contract binnen en t gezeik begint weer.

zenith

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 21:18u

Dat er inzet wordt getoont waarderen wij allemaal. En dat willen we ook iedere wedstrijd zien. Daarvoor kom ik althans naar het stadion.

KIEWKE

Geplaatst: zaterdag 24 november 2012 om 22:08u

@Diego

wat heeft gudelj jou misdaan of heb jij er gewoon echt geen verstand van

Lurling vind dat ze keihard werken haha. Hij heeft gister beetje in spits gelopen. paar keer gerend op een kansloze bal. Maar een keer een gat trekken voor een ander nee dat doe ik niet. Ik ben meneer anthony hoor. Eerst blij zijn dat karelse weg is. nu dat Bogers een stapje terugdoet. PAK ZELF JE VERANTWOORDING EN GA ER MET ZIJN ALLE VOOR

boelie

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 4:01u

Come on 10diego! Je doet een dappere poging om je mening over Neno te onderbouwen. Leuk. Maar waar komt die herhaaldelijke noodkreet voor Bruins in hemelsnaam vandaan? Wat zie jij in die schaamteloos hoge salaris eisende wannabe mocro wat de rest van de voetbalwereld klaarblijkelijk over het hoofd ziet?

10diego

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 7:53u

@boelie, zal een poging wagen: slechts 25 jr, geen transfersom, technisch vaardig, scorend vermogen, ziet het spel, laat anderen beter spelen, zet spelers voor de keeper. Kan me niet voorstellen dat hij in de positie is veel te vragen. Heeft VVV vorig jaar mede gered. Overigens zou Hadouir zelfde kwaliteiten moeten hebben. De Neno hype begrijp ik inderdaad niet.

10diego

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 9:29u

Zoals ik die bij Schalk, Bayram en Fouad ook niet begreep. Let nou eens gewoon op het spel van Gudelj en vergeet zijn geel/zwarte hart en prachtige karakter en alles wat je iedereen hebt horen zeggen. Zo kijken scouts ook. Ik zie geen speler van eur 2 mio. Dat kan ook gewoon aan mij liggen.

Charpie

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 9:47u

Wat heeft Lurling jou misdaan Kieuwke? Je moet echt beter kijken hoor: Anthony liep voortdurend de diepte in, maar niemand durft het momenteel aan om de pass te geven.

En inzet was er zeker, maar zou je zelf ook niet moedeloos worden als je het wedstrijdbeeld van de laatste potten weet en je komt alweer achter? Het zijn geen machines hoor.
Los daarvan vind ik het ge k*nker op spelers op dit moment zeer dom. Het water staat ons aan de lippen en we zijn allemaal NAC!
Lijkt me dat we nu massaal achter de ploeg moeten blijven staan.

Morkai the Red

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 10:39u

K&*$eren op de spelers heeft niet zo heel veel zin. Ze gaan er niet beter van spelen en het loonniveau ligt bij NAC inmiddels lager dan bij de meeste eredivisieploegen. Een aantal spelers kunnen technisch / tactisch ook geen hoger niveau aan (b.v. Luijckx te langzame handelingssnelheid / reactievermogen).

Natuurlijk hadden we tegen adow en pekswolle moeten winnen, maar voor het overige loopt er bij NAC niet zoveel kwaliteit rond. We moeten realistisch zijn en hopen dat we ons veilig spelen.


btw. voor alle amateurcoaches hier die met FIFA2077, profcoach, OSM e.v. denken dat ze verstand van voetbal hebben. Hadouir, Lasnik, Çiftçi zitten niet voor niets op bank / tribune. Ze zijn niet goed genoeg of hopeloos uit vorm en als ze nu worden ingebracht is het gewoon zielig om te zien hoe ze falen.

bertjeB

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 11:07u

Eens met 10diego als het gaat om speler Gudelj. Op een of andere manier doen we met zun allen alsof we hier een wereldtopper in spe hebben lopen. Goede speler, een van de hetere in de selectie. Ben benieuwd oftie het ook op een niveautje hoger kan.

moho

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 11:46u

NAC heeft geen toppers en zelden gehad, maar zou een hardwerkend team moeten zijn spelend naar de mogelijkheden ipv denken team voetballend weg te spelen.......

4-4-2 maakt het compacter , meer kans op duels , waarbij dan NOAD de doorslag moet geven.

Met 4-3-3- ruimtes verdedigend te groot, minder duels met als gevolg vaak te duidelijke overtredingen en kaarten.

Gudelj is een talentvolle speler die gezzien zijn leeftijd idd nog veel moet leren, maar heeft zeker potentie.

@10diego: Fouad die vrijuit mocht spelen zonder allerlei instructies en opdrachten was goed voor 8 goals vaak als invaller......
Ben nog steeds van mening dat daar meer had ingezeten. Ligt aan hemzelf maar zeker ook aan de trainers die hem daarna vol stopten met tactische zaken ipv op intuitie te laten spelen zoals in dat seizoen wel het geval was.

Waarom Bruins als we Lasnik en Hadouir hebben ?

Gr.
Josip

moho

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 11:50u

Slecht veld so what, altijd in het voordeel van de niet voetballende ploeg.....niet zeiken om veld als argument te gebruiken.

Ben nog steeds van mening dat Lurling (waar ik ook fan van ben) zichzelf na NAC-AZ belangrijker vond dan de 1e overwinning en daarmee de onstane negativiteit een onnodige impuls gaf.

Overleven, desnoods via de play offs.....Mag nooit verloren gaan !

Gr.
Josip

10diego

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 12:13u

@moho, lasnik is ongeschikt. Terzijde, Kwam vrijdag wat laat aan bij stadion, rond 19.50. Hij ook en werd geweigerd bij hoofdingang. Moest elders heen, niemand van stewarts die door had dat het de man was waar we ooit onze laatste centen in stopten. Hadouir zou het idd ook moeten kunnen.

WW

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 13:47u

@moho

Wat 10diego zegt, ik zou van Lasnik idd niet veel meer verwachten. Laatste contractjaar gelukkig, daarna wegwezen met de man.

moho

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 14:29u

Jammer dat we Lasnik of Hadouir tot op heden nog niet hebben gezien in een 4-4-2, waarbij ze verdedigend uit de wind gehouden worden door spelers als Gillissen, Buijs en Gudelj en op 10 het NAC spel van creativiteit kunnen voorzien.

Tot nu toe Lasnik en Hadiour in een 4-3-3 gezien als centrale middenvelder met ruimtes die amper te belopen zijn voor dit soort spelers.

Net als Ciftic die gehaald is voor de spits , maar tot nu toe als vleugelspits is ingezet.
Ciftic daarop afrekenen (bijv RKC thuis) vind ik onterecht, Schalk krijgt ook genoeg kansen in de spits.

Gr.
Josip

Charpie

Geplaatst: zondag 25 november 2012 om 14:40u

Mee eens, Moho;

Iedereen gaat mee in de anti-Lasnik hype, maar niemand weet wat hij nu eigenlijk echt kan. Moet altijd invallen bij een achterstand in een ontredderd elftal en dan verwacht iedereen ook nog dat hij de gaten dichtloopt. Puur kapitaalvernietiging op deze manier.
Maar daar is NAC goed in

De wezel

Geplaatst: maandag 26 november 2012 om 8:42u

Wat een gezeik over dat veld zeg..... kijk godnondeju eens naar PEC, die zijn kunstgras gewend toch?? Nou die hoefden niet te wennen tegen twente hoor. Gewoon verzorgd spel en inzet verdomme...... Dat elftal speelt vele malen beter voetbal dan ons NAC...

Hertog076

Geplaatst: maandag 26 november 2012 om 9:47u

Snap ook echt niet waarom Ciftic niet gewoon een kans krijgt. Net zoals Lasnik geen kans krijgt. Wat er nu staat is bagger dus het kan echt niet slechter. Speel van mij part net zoals Fietstas 4-5-1, maar 4-3-3 werkt bij NAC niet. Geen kopsterke spits dus wat heb je aan de hoge ballen. Hopelijk gaat Gudelj Sr nu eens echte veranderingen aanbrengen ?

willemF5

Geplaatst: maandag 26 november 2012 om 10:18u

Wij zien niet wat er op de training gebeurt. Als die Ciftci ook daar een drama is, is het onzinnig om hem op te stellen. Als hij op de training de pannen van het dak speelt, had hij er al lang in gestaan. Zelfs bij het rondotje in de rust zie je dat hij niet met een bal overweg kan...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: maandag 26 november 2012 om 10:45u

Wat mij betreft vindt Lurling wel vaak dat het aan anderen ligt. Ik heb nog geen speler gehoord die aangaf dat ze het probleem misschien eens bij zichzelf moeten zoeken. Dat geldt overigens niet alleen voor de spelers.

Hertog076

Geplaatst: maandag 26 november 2012 om 11:08u

@ Willem

Als de rest het zo fantastisch doet op de training snap ik niet dat ze nog geen pass fatsoenlijk kunnen geven.

Aal

Geplaatst: maandag 26 november 2012 om 17:03u

Schalk topscorer Champions League en gewoon weer de triple. Wat is FIFA13 toch lekker in deze bange donkere dagen......

ZegerF5

Geplaatst: maandag 26 november 2012 om 21:10u

@diego, bij welke VVV heeft Bruins gespeelt dan?
Als een club belangstelling heeft speel je er nog niet hoor.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven