homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 september 2012
Clubraad haalt achterstand in: notulen juli, augustus en evaluatie 2011/2012 beschikbaar


Niks te doen deze zondagavond? Da’s mooi, dan kun je je eens gaan verdiepen in de Clubraadnotulen van de afgelopen vergaderingen.

Daarin lezen we onder meer dat de Clubraad een gesprek heeft gehad met een aantal supporters van De Graafschap, die in een situatie verkeren waar de supporters door de bestuurders rucksichtslos buitenspel gezet worden.

Verder blijkt de interne organisatie binnen NAC op de schop gegaan te zijn. De afdeling Marketing & Operations bestaat niet meer en is ondergebracht onder de afdelingen Commercie en Operations.

Ook de veiligheidsissues rondom de wedstrijden tegen MVV (thuis) en Willem 2 (uit) zijn besproken. En natuurlijk bier in het uitvak, want als je mensen in een hoekje van een aquarium wegstopt, geef ze dan in ieder geval wat te drinken.

Wat verder aan bod komt? Natuurlijk de betaalkaart, de onopvallende (hulde daarvoor) nieuwe opkomstceremonie, een terugkoppeling op de cursus ‘gastheerschap’ die de stewards hebben gevolgd, de KNVB-categorisering, de uitkaartplus, de status rondom NAC Horeca en zo nog een zooitje onderwerpen.

De uitgebreide, inderdaad, ‘mosterd na de maaltijd’ reactie vanuit NAC op de evaluatie van vorig seizoen staat eveneens online. Hierin wijst de Clubraad NAC op een aantal verbeterpunten, waar NAC vervolgens schriftelijk op reageert. Een lap tekst vol toezeggingen, benieuwd hoeveel punten we volgend jaar weer tegen zullen komen. Zijn het loze beloften, of gaat het echt veranderen?

Hieronder de documenten, veul leesplezier!

notulen juli 2012

evaluatie seizoen 2011-2012

reactie vanuit NAC

notulen augustus 2012


Bron : De Rat, Clubraad NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

WW

Geplaatst: maandag 1 oktober 2012 om 18:09u

Effe snel doorheen gescand.

Allereerst valt op dat de CR nog een logo gebruikt dat gebaseerd is op het oude leeuwtjeslogo. -> up to date brengen dus.

Wat me verder opviel was dat de CR bij de evaluatie onder kopje 2 Organisatie als `positief` bestempelt: Er lijkt meer structuur op de werkvloer te komen en hopelijk daarbij ook een mentaliteitsverandering

1. Het is al treurig dat dit expliciet benoemd moet worden;
2. Dat de woorden `lijkt` en `hopelijk` aanleiding geven dit onder positiviteit te zetten geeft aan hoe hondsberoerd de situatie de afgelopen jaren geweest is op kantoor;
3. Als ik onder puntje 4 Sportief de terechte opmerking moet lezen Vasthouden aan de lijn ‘graag voor NAC voetballen, of anders maar niet’ - waarom geldt dat dan blijkbaar niet voor het kantoorpersoneel? Die mogen een beetje vrijblijvend hun dingetje doen (of vooral niet doen), lekker parasiteren op NAC en dan maar hopen dat er een mentaliteitsverbetering optreedt?? Strange. Graag voor NAC werken, en anders oprotten. Simpel, en niet alleen op het veld.
4. NAC vertaalt deze CR zinsnede (wel heel kort door de bocht) als De structuur, en hiermee de taakverdeling, is behoorlijk op zijn kop gegaan. Ondanks dat wordt door jullie geconstateerd dat de structuur sterker is en er een mentaliteitsverandering optreedt. Daar zijn we blij mee en kunnen bevestigen dat dit ook echt zo is - dus waar de CR heel erg voorzichtig positief is, is NAC wel erg juichend over het eigen presteren. Daar bespeur ik toch een verschil in perceptie.

Sportief komt het dit seizoen wel goed met NAC. Op kantoor: eerst zien, dan geloven.

WW

Geplaatst: maandag 1 oktober 2012 om 20:33u

Hoppaaa... en zo zit je dit te lezen:

http://www.derat.nl/int/nl/forum/topic.asp?topic_id=4786

Waarom is dit niet deugdelijk doorgetest voordat e.e.a. online gezet is? Je verifieert toch of iets werkt voordat je iets live zet, of zeg ik nu iets heel raars? Wie is verantwoordelijk voor de inhoud van die website? Voelt iemand zich uberhaupt verantwoordelijk voor de website?

Die mentaliteitsverandering op kantoor nemen we vooralsnog dus maar met een stevige korrel zout.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven