homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

16 september 2012
Karelse: 'we gaan hier zeker op door'


Vijf wedstrijden gespeeld, opnieuw een deceptie. Als je met tien minuten te spelen nog 1-0 voorstaat mag je never nooit niet met nul punten in de kofferbak terug naar Breda rijden. Toch gebeurde dat vanmiddag weer eens, we kijken er niet eens meer van op. Trainer John Karelse is daarentegen vastberaden op deze manier door te blijven gaan:

”We stonden aardig onder druk, maar redden het wel. Dan is het toch een beetje waardeloos hoe die goals vielen. Met name de laatste 20 minuten stonden we niet constant scherp. Ik vond dat Hooi teveel tegen de eigen zestien moest spelen, daarom heb ik een extra middenvelder gebracht. Hierop reageerden ze door met drie man achterin te gaan spelen. We hadden Lurling linksbuiten kunnen zetten, maar het middenveld stond zo. Daarvoor heb ik Lasnik ingebracht. Ik baal van die goals. Ze kwamen goed op via de zijkanten, waarbij de bal geregeld goed voor de goal viel. Jammer genoeg letten we niet altijd goed op, door onoplettendheid valt dan die eerste goal. Die tweede goal vind ik dan veel erger, we schieten gewoon over die bal.

Deze nederlaag doet zeer, ook bij de jongens. Het is niet goed voor het moraal. We moeten door blijven borduren, dingen verbeteren, zodat die punten komen. "


Bron : De Rat, erelive


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

referee

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 19:41u

een borduur clubje starten lijkt me inderdaad een goed idee. Want voetballend was het echt niet goed. Behalve dan die spaarzame (3) aanvallen van

fcdegeeren

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 19:45u

Middemoot toch??? Whahha wat een afgang mogen blij zijn al we erin blijven

Hop

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 20:01u

Citaat : "we schieten gewoon over die bal"... ?? je bedoeld dat er als oude wijven verdedigd wordt !! er is iets compleet mis met de instelling, in de laatste minuut moet Gudelj die bal gewoon wegrossen en niet als een balletdanser met buitenkant voet de bal willen wegwerken.
Schalk moet na zijn doelpunt niet naar de bank lopen maar de gever van de assist bedanken, als Ten Rouwelaar een wereldredding verricht moeten zijn teamgenoten hem daarvoor een schouderklop geven en niet volledig negeren.
De echte wil om te winnen ontbreekt ! een tegendoelpunt in de 94e minuut....tssssssss, al kost het 2 rode kaarten, die bal kan en mag er gewoon niet in...!!!

maat xxl

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 20:08u

2 Kansen in 90 minuten voetbal zegt genoeg denk ik!!!!!!
Misschien een rugbyclub beginnen, daar staan de mensen wel op de banken als de bal 90 minuten blind naar voren wordt geschopt!!!!

brecht

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 20:15u

Precies, veel voorzetten van de zijkant. Was het niet EB die daar de doodstraf op Zette. Looms laat zijn tegenstander vrolijk de bal voorgeven. Volgende keer looms eruit svp

moho

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 20:15u

Hop, al moet je er schopend en zagend met 2-3 rode kaarten af, dan is het maar zo, maar als lamme takken zo de de 0-1 alsnog weggeven.

Tijd voor structurele veranderingen in de opstelling, tijd van pappen en nathouden is voorbij. Duidelijke en harde keuzes en gasten die al 5 wedstrijden onder de maat presteren nu de dugout laten opzoeken, zodat ze vandaaruit terug kunnen knokken.

Nu speelt een aantal ver onder de maat maar lijkt of ze dat geen zier interesseert omdat ze er volgende week toch weer gewoon instaan.

Jelle
De Roover, Botteghin, Gudelj, Jansse
Buijs, Gillissen, Leugers, Hadouir
Schalk, Lurling (of Hooi of Verbeek)

En dan echt NIET / NOOIT opzij gaan. Positiespel in kleine ruimte vanaf eigen helft is een must en trainbaar, om vandaar uit te loeren op gevaarlijke tegenstoten.

Van loshangend zand naar een vlijmscherp en moeilijk te kloppen ploeg, een keuze die gemaakt moet worden, want overleven en voortbestaan hangen ervan af.

Gr.
Josip

Plofkuiken

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 20:57u

Bedroevend. Er ging werkelijk niets goed en we moeten ons gaan beraden, nu we duidelijk rechtstreeks gaan degraderen als het zo door gaat. Bovendien hebben Ciftci en Hadouir laten zien dat zij het NAC shirt onwaardig zijn. Hoe zij eerst mensen in tween schoppen en vervolgens de verongelijkte klootzakken gingen lopen uithangen. Echt te treurig, wat een niveau...!

brecht

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 21:31u

Hiermee doorgaan? Komop zeg, dit voetbal is niet om aan te zien. Het team "staat" niet. er is geen combinatiespel en sommige spelers staan niet op de goede plek. Daarnaast moet je Looms echt naar het 2e terugzetten: op dit niveau zo verdedigen kan echt niet. En voor de coach: als bepaalde spelers hun dag niet hebben: wisselen!!!!

rade

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 21:34u

Hadouir het NAC shirt onwaardig...?? Stond aan de basis van de enige twee fatsoenlijke kansen die we gehad hebben. Krijgt geel voor een wilde tackle op de bal. Mag dat ook al niet meer? Moet hij ook toekijken met de armpjes op de rug zoals Luijckx en Buys dat zo goed kunnen?? We staan gewoon waar we thuis horen en zullen er alles aan moeten doen om dit seizoen PEC, Ton Sixpack en de Stillempies achter ons te laten. Dat is de realiteit.

moho

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 22:21u

Rade

petruske

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 22:38u

Hop heeft gelijk, in de 93e minuut het uit handen geven, die bal weg rossen, en meer niet dit is nu typisch nac Vreselijkkkkkkkk

herrie

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 22:49u

amaai hij denkt echt dat het goedkomt best wel zielig , anderen zullen hem weg moeten sturen hij stapt nooit zelf op , het verhaal van het konijntje en de kerst...

WW

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 23:05u

Als je tegen Ajax zo had gespeeld, had je kunnen zeggen dat het middenveld stond. Maar nu? Tegen een Heracles dat eigenlijk zelf bepaald armetierig was? Hoe vaak zijn we in de 2e helft eigenlijk de middellijn overgestoken? Waarom krijgt Hadouir kramp tegen een matige opponent, als ware het een zware Europese wedstrijd met verlenging? Conditie achterstand of waren zijn collega`s onvoldoende bij de les? Zou je tegen een matige tegenstander niet wat meer aanvallende impulsen mogen verwachten? En moet het middenveld daar geen rol in spelen? Dus hoezo stond het middenveld wel? In elk geval geen conclusie die ik onderschrijjf.

Toch neem ik JK en de mannen niet al teveel kwalijk. Want wat je nu ziet is het resultaat van jarenlang wanbeleid. En ook nu worden helaas nog grove inschattingsfouten en verkeerde keuzes gemaakt.
Toen Stefaan Eskes Perry Hendriks aantrok om in een imaginaire behoefte te voorzien, bestuur en RvT erbij stonden en ernaar keken, toen gaf je gewoon een heel fout signaal af: JK moet het met een gemankeerde selectie doen onder het mom `er is geen geld`, maar blijkbaar is er wel geld voor een Corporate Communication Manager. Een rol die niet alleen overbodig is bij een relatief kleine club als NAC, deze duurbetaalde meneer doet ook nog eens zijn werk niet.
Ik heb wat dat aangaat echt met Karelse te doen: keihard zeggen dat er geen geld is voor versterkingen, maar blijkbaar wel voor vage baantjes op kantoor. Terwijl voetbal je core business is. Je bestaansrecht.

Affijn, dit relaas gaat op korte termijn niet de sportieve sores verlichten. Ik zag ergens iemand (10diego?) de suggestie opperen een Van Hanegem er als adviseur bij te betrekken. Ik vond het na enig nadenken niet eens zo`n rare suggestie. Iemand die op hoog niveau gevoetbald en getraind heeft. Iemand waar spelers tegenop kijken. En iemand die altijd al een zwak voor NAC heeft gehad. Misschien dat dat niet veel hoeft te kosten (financiering wellicht door verder af te zien van de diensten van meneer Hendriks? Hij is extern dus makkelijk buiten te werken). Nee heb je, ja kan je krijgen.

Ik denk wel dat er iets moet gebeuren. Die pot bij Heracles was al de zoveelste waar NAC nauwelijks op een fatsoenlijke aanval te betrappen was. Als het dan ook verdedigend niet scherp genoeg is, wordt het wel heel lastig.

Ginnekenees

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 23:09u

MOHO volgen met die opstelling Karel EN naar voren voetballen!! Tip van Hop voor dehele selectie en ajb Lasnik en Looms opde trein naar Siberie(of Tilburg). hup

HV

Geplaatst: zondag 16 september 2012 om 23:24u

Het idee met `de open kant` is helemaal niet verkeerd. Zowel tegen Lierse (zelfs met 10 man) als tegen Heracles was goed te zien dat Hooi mooi in die ruimte kan duiken, en voor dreiging kan zorgen. Hadouir brengt nog niet wat ik van hem had verwacht, maar liet vandaag zo af en toe wat van zijn klasse zien. Wat nog echt ontbreekt is wat rust en sturing vanuit het middenveld; Gilissen wordt wel heel erg gemist.

pannelap

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 7:59u

Van AS, Karelse.... beide NAC mannen, ja respect!

Maar credits raken ooit op.... Deze heren hebben allebei getoond, dat ze he-le-maal niets klaarmaken als het gaat om dit elftal of enige vorm van beleid of consistentie in het voetbal dat bij NAC hoort [niet mooi, wel hard]

Het is hoog tijd om dat ouwe jongens krenten brood clubje te ontmantelen. De club verkeerd in grote financiële nood, maar nu ook in sportieve nood. Dan maar wat geld om die twee weg te kopen..... in plaats van geld steken in die f@cking moneytix shit. Als Eskens iets begrijpt, dan is het wel dat de sport, het voetbal bepalend is om mensen waar voor hun geld te bieden.

Met dit sportieve gepeupel gaat de club sneller naar de klote... welke sponsor of supporter zit er nu te wachten op zulke kutprestaties op het veld!

Hup NAC!

delarosa

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 8:45u

Commentaar geven kent ie ook al nie. Rot op man het was gewoon zwaar maar dan ook zwaar K*T. Plezier om te gaan ebt zo snel weg hoor er moet iets veranderen.

ctk

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 9:31u

Ik ben er gewoon klaar mee!

Hoe krijg je het voor elkaar om tegen DIT heracles 3 punten te verliezen.
Ik stel voor dat ze om vrijwillige degradatie gaan vragen bij de KNVB, want dit is zinloos zo....
Wij zijn het willem II van 2 seizoenen geleden, we gaan niet 1 wedstrijd winnen en met de winterstop zijn we al zo goed als gedegradeerd!

5 wedstrijden gespeeld, kansje of 6 gehad en 3 voor en 10 tegen!
En wat een wissel, Hooi eruit en Lasnik erin, heracles ging juist een verdediger eruit halen, dan heb je snelheid nodig voorin, iets wat Hooi en Schalk hebben, wat doet onze Karel...ja hoor een middenvelder brengen voor een aanvaller, met als gevolg niet een kans meer in de 2e helft en constant onder druk staan!

Karel, je bent een beste peer, maar je had assistent moeten blijven...

wessel

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 9:42u

Ik ben nooit anti-Karelse geweest.
Roeien met de riemen die je hebt is de gedachte daar achter.Zowel op spelersvlak als technische staf.Maar nu.
Sta je met 1-0 voor.Hebt in de eerste helft weinig gecreerd,maar ook niet te veel te vrezen gehad van hunnie.

Gaat die pannekoek twee aanvallers inwisselen voor twee middenvelders.Staat dus alleen kleine Schalk nog in zijn 1tje in de aanval.
Op dat moment zeg ik nog; als we nou alsnog verliezen scheld ik die Karels as woensdag helemaal verrot!
Dus Johnny...zie je woensdag.

G...dver de g...dver,ben nog steeds woest.
Geeft gewoon drie punten weg,we hebben ze gelukkig toch niet zo hard nodig.
ZELF VOETBALLEN!!!!!!!!!!!!!

willemF5

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 9:55u

De wissel van Hooi vond ik zelf vrij logisch, hij speelde de eerste helft als een krant...

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 11:54u

Opvallend weer de twee gezichten van het elftal , met een vaak slechtere tweede als eerste helft ..... , conditie niet goed , tja , toch een kwestie van .... , jawel trainen/trainer......

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 12:23u

Het blijft het probleem bij het aanstellen van "local heroes": het afscheid.

JK heeft wat mij betreft inmiddels (helaas, helaas want ook local heroe) de grens bereikt: het wordt tijd om afscheid te nemen.

En een èchter local heroe doet dat zelf, omdat ie weet dat zijn tijd is gekomen. En met gesloten beurs.

bertjeB

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 13:48u

Ik ben bang dat JK een local hero zal zijn die denkt aan zijn eigen hachje en niet aan het clubbelang. De liefde zal als het erop aankomt, één kant uitgaan.
JK zal zelf verdomd goed weten dat zijn trainersloopbaan na NAC niet verder zal reiken dan een leuke amateurclub en zelfs op dat niveau zullen ze niet in de rij voor hem staan.
Zelf de handdoek in ring gooien zal hij zeker niet doen. Betwijfel of hij recent zelf al eens zijn eigen positie ter discussie heeft gesteld binnen de organisatie.

Sjak

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 14:34u

Moho, je verhaal klopt helemaal en dan nu even over John Karelse, clubman en icoon van NAC ennnnn Zeeuw, kop in de wind en blind voor alles.
John het is klaar nu, je hebt je kans gehad maar als er nu niks gebeurd dan gaan we dezelfde kant op als W2 een paar jaar geleden, CTK heeft helemaal gelijk.
John stap je nu op in belang van de club dan krijg je mijn applaus en dat van de NAC supporters, maar het is tijd voor een nieuwe kapitein, iemand die van dit matig NAC een vechtmachine kan maken, redden wat er te redden valt dit jaar.
Eskens en andere stropdassen, dit NAC heeft aardig wat individuele klasse rondlopen. John is aardig bezig met kapitaalvernietiging, praat met hem en geef hem de kans om met opgeheven hoofd het veld te verlaten. Een eerloos ontslag heeft deze man niet verdiend.
De keuze is nu aan Karelse en Eskens, gaan we zo verder of wordt er een andere afslag genomen, Een andere mogelijkheid is het aannemen van Ten Cate of een andere trainer voor het lopende jaar en dan JK een stap terug laten maken, ook prima maar het is tijd voor actie..

Opa

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 16:19u

We gaan hier zeker op door???? Met dit nac is mis, dát er voortgeborduurd wordt. Boven de enkels afzagen en opnieuw van start met een elftal vechters dat het woord noad niet noemt, maar zo voetbalt. Het is zo langzamerhand te belachelijk voor woorden dat je voor dit voetbal en voor deze "trainer" nog moet betalen ook.
Ik ben een pure NAC-man maar erger me op dit moment gewoon kapot aan dit onbenullige voetbal. De vroegere bedrijfszomeravondcompetitie had meer inhoud en dat geldt ook voor de Brabantse Bond. Wanneer krijg ik mijn NAC terug???????????? Beseffen jullie wel dat je met een honderdjarige te maken hebt. Waar is de trots om voor NAC te MOGEN voetballen??     

Jannie F7

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 18:57u

En Karel modderde voort......komende 2 wedstrijden geen punten, dan hoop ik echt dat Karel zelf opstap, een fijne vent, maar helaas geen hoofdtrainer!!

zo veel jaren lang

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 20:12u

WW zegt het treffend. Geen rooie rotcent steken in het voetbal, maar wel Pipo de communicatiemanager inhuren.....

En dan hier liggen zeiken op Karelse? Zelfs Hiddink zou hier geen fck mee kunnen. Een kwalitatief arme selectie zonder enige breedte. Dan kun je wel zeiken op Karel, maar wat moet hij anders?

Tis nie veul. Selectie bagger, trainer matig, JvA tja...,. En nog de grote roerganger, ons boegbeeld, onze hoop in bange dagen SE.... Wat heeft deze verlosser nu al bereikt in een half jaar? Twee commerciele mensen eruit geflikkerd en "tobber" van de Ende die het wel even zou verkopen? De sponsoren die NAC gezien deze ellende de rug hebben toegekeerd. Ook logisch, als je een keer met vd Ende gesproken hebt dan begrijp je die mensen precies.

En hoe zit het nu met de omzetsprong? Meer bier verkocht door d AMAZING Moneytix kaart? Meer sponsoren? Kosten bespaard?

Wel bespaard op voetbalkwaliteit in ieder geval. Zum kotsen dit NAC Na tientallen jaren opprtunistisch supporter te zijn begin ik er echt genoeg van de krijgen met dit wanbeleid. Wat een pannekoeken.

moho

Geplaatst: maandag 17 september 2012 om 22:56u

John, stel spelers op zoals jezelf was, passievol en willen sterven in het gele harnas. Hadouir voor de creativiteit (en zelfsmet Lasnik op 10 als hij verdedigend in de rug gedekt wordt in een 4-4-2 kan)

Alleen dan zit er een kans in op overleven in deze moeilijke tijden, waarin we 4-5 andere ploegen onder ons moeten kunnen houden.

Looms, gewogen en bewezen dat hij misschioen wel ervaring brengt maar voetballend door het ijs zakt.
Idem voor Kees Luickx die al 1,5 seizoen helemaal niets toevoegt en vaak debet is aan tegengoals en verloren potten.

Andere spelers misschien ook onder hun kunnen maar kunnen en moeten wel terugvallen op NOAD

John, ik denk echt dat je met onderstaand elftal iets kunt maken met waarschijnlijk de gewesnte klik met de Yellow Army op basis van vechtlust en NOAD. De 12e man zal daan in thuiswedstrijden het team weer een impuls geven om zeges of punten over de streep te trekken:

Jelle

De Rover, Gudelj, Botteghin, Jansse

Gillissen, Buijs en Leugers met daarvoor Hadouir (of Lasnik)

Lurling, Schalk (of Hooi, of Ciftic of Verbeek, afhankelijk van tegenstander)

Ik zie hier een ploeg waartegen het lastig voetballen kan zijn ipv een gewillige prooi, maar dat is mijn mening

Gr.
Josip

Al Pacino

Geplaatst: dinsdag 18 september 2012 om 12:48u

Terug van mijn vakantie.
De wedstrijd tegen Herackes heb ik samen met een groep vrienden op de tv gezien. In het begin verbaasden wij ons er over hoe zwak de beide teams waren. Gelukkig dat NAC met 0 - 1 voor kwam en dat ik in de groep niet op viel. Het werd echter steeds minder met NAC en ik ging mij werkelijk schamen voor de niet getoonde inzet. Waar is de technische staf en in het verlengde daarvan het team, toch mee bezig?? De naam van NAC wordt werkelijk te grabbel gegooid. En hebben wij dan zo`n slecht team? Natuurlijk niet! Het ontbreekt ons team aan: 1. een ervaren trainer, 2. NOAD en 3. een beetje geluk.

Onze oud-keeper blijft maar steeds weer raaskallen. Zo ook nu weer na deze ellende in Almelo: " We stonden aardig onder druk, maar redden het wel. Dan is het toch een beetje waardeloos hoe die goals vielen. Met name de laatste 20 minuten stonden we niet constant scherp." En " Ik baal van die goals. Ze kwamen goed op via de zijkanten, waarbij de bal geregeld goed voor de goal viel. Jammer genoeg letten we niet altijd goed op, door onoplettendheid valt dan die eerste goal. Die tweede goal vind ik dan veel erger, we schieten gewoon over die bal." Beste Karelse, leer je het dan nooit? Er is binnen NAC toch wel een man aanwezig die alles wat tijdens de wedstrijd gebeurt, GOED bijhoudt/noteert?? Controleer dan eens hoe vaak het tijdens de gespeelde wedstrijden is gebeurd dat NAC in de slotminuten, voor de rust en tegen het einde onnodig doelpunten weggeeft. Hoe zou dit toch komen? Naar mijn mening ligt dit voornamelijk aan de technische leiding en in het bijzonder aan jou. Wat een klote argumenten worden er steeds weer door jou, na weer een verloren partij, gebruikt.
Vaak, zeer vaak heb ik mij in de loop van dit seizoen (maar eigenlijk ook in het vorige seizoen) afgevraagd: WAT HEB JIJ IN GO...NAAM TEGEN JENS JANSE??? Als je ziet hoe deze contractspeler door jou wordt behandeld, dan krijg je het idee dat hij eens een doodzonde heeft begaan. Hij krijgt noooooit enig krediet van jou en wij (NAC) modderen maar steeds weer verder. Wees eens een vent en stuur Jens eens het veld in, dwz zet hem in de basis en laat hem daar dan ook eens een week of 6 staan en trek daarna jouw conclusie. Wel een eerlijke conclusie!

Mijn voorkeur gaat uit naar de volgende opstelling:

Jelle ten Rouwelaar
Jens Janse / Sepp de Roover / Eric Botteghin / Thio Leugers
Jordy Buijs / Anouar Hadouir / Nemanja Gudelj / Danny Verbeek
Alex Schalk en Nadir Ciftci of Anthony Lurling.

Ciftci is een midvoor, een midvoor met LENGTE en dat is iets wat we bij NAC te vaak hebben gemist. Zet deze man dan ook geen linksbuiten.

Onze JK spreekt over doorborduren en dingen verbeteren. Uur U gaat nu wel komen om werkelijk strijd te gaan leveren (graag zonder gele en rode kaarten) en niet door te blijven borduren. We moeten winnen van AZ. Vorig seizoen lukte dit, dus waarom zou het dit seizoen dan niet kunnen gebeuren? AZ heeft veel, heel veel klasse moeten inleveren.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: dinsdag 18 september 2012 om 12:56u

@Josip

Wat dacht je hiervan:

Ten Rouwelaar
De Roover Buijs Botteghin Leugers
Janse Gillissen Gudelj
Lurling
Hooi Schalk

Kees Luyckx laat op dit moment wat mij betreft absoluut niet zien waarom hij opgesteld moet worden, wat ook geldt voor Looms. Van Hadouir ben ik ook nog niet kapot, al heb ik hem nog geen hele wedstrijd zien spelen; ik ben ervan overtuigd dat zij het alledrie wel kunnen, maar ik zie het er nog niet uitkomen.

En als Hooi en Schalk met Lurling daarachter een te lichte voorhoede is - dan Verbeek of Ciftci erin.

Maar goed, laten we ophouden over de opstelling, dat heeft uiteindelijk weinig zin. Het gaat meer om waarom er NIETS gebeurt om ons NAC vooruit te helpen. Zowel op technisch als op organisatorisch vlak hult de club (lees: directie) zich in een stilzwijgen dat niet meer is vertoond sinds de periode mommers. Dat belooft nog weinig goeds.

Hoe is het met die communicatiemanager? Niet communiceren is OOK communiceren, zou hij dat wel doorhebben?

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 18 september 2012 om 14:00u

@ Al Pacino

Je schrijft dat NAC een "ervaren" trainer mist.

Je kan JK amper meer onervaren noemen; hij draait inmiddels al een behoorlijk tijdje mee.

Ik denk dat NAC meer behoefte heeft aan een "goeie" trainer. En dat is JK helaas niet.

Al Pacino

Geplaatst: dinsdag 18 september 2012 om 16:36u

@portugeese naccer

Mijn bedoeling was om aan te geven “een ervaren TRAINER.” Met het accent op “TRAINER”. Aangezien ik in JK geen goede/ervaren trainer zie, hooguit een zeer goede keeperstrainer, verwacht ik niet dat hij in staat is/zal zijn om een eredivisie team goed te coachen.
Het manco van de meeste keepers is dat zij bijna altijd eenlingen zijn. Dat zij geen verstand van tactiek hebben en weinig spelinzicht en niet goed kunnen communiceren. Noem maar eens een paar toptrainers die keeper zijn geweest. Ik ken er slechts 1, namelijk Michel Preud’homme.

NAC verdient meer, duidelijk meer en JK verdient mijn respect. Respect voor wat hij jaren terug voor NAC heeft betekend. Nu wordt het tijd dat hij plaats maakt voor een ander, iemand met veel eredivisie ervaring. Een goede trainer.

moho

Geplaatst: dinsdag 18 september 2012 om 21:04u

Die opstelling van Al Pacino ook het proberen waard want Verbeek heeft tijdens de invalveurt op mij een goede indruk gemaakt.

Toch zie ik Gillissen graag op het middenveld. Stille kracht maar in mijn ogen een belangrijke schakel.
Als het moet schuwt hij ook op/over randje niet en dat is wat ik wil zien als de wedstrijd daarom vraagt. Heel wat anders dan spelers die in mijn ogen onterecht teveel krediet genieten.

Gr.
Josip


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven