homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 juni 2012
Dertien spelers, twee keepers


Aanstaande zondag begint NAC aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om half elf start de eerste training van de mannen van d'n Karel, en zullen de eerste tekenen van het nieuwe NAC zichtbaar worden.

Een potje elf tegen elf zit er nog niet in, want Karelse heeft slechts 13 veldspelers tot zijn beschikking. Na het vertrek van Bayram, Schilder en Gorter, en de huur van Leugers zullen er nog een stuk of 5 spelers bij moeten komen om een klein beetje vertrouwen in het nieuwe seizoen op te kunnen bouwen.

De negen ton (!) die NAC ontving voor Schilder gaat geheel terug naar de geldschieters, waardoor alleen het vrijgekomen salaris kan worden besteed voor nieuwe spelers. Dat is natuurlijk logisch, NAC zal eerst moeten proberen de schulden af te lossen.

Het lijkt er zomaar op dat er 3 juli gespreksstof voldoende zal zijn op de forumavond. Wie stelt de eerste vraag aan Sjefke?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Foetsjer

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 14:06u

Hoe frustrerend is het Sjefke om te moeten winkelen met een lege beurs en steeds gekleineerd te worden door de achterban?

Joop NAC

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 14:22u

even de spelers op een rijtje dan...

Jelle ten Rouwelaar
Tim coremans

Eric botteghin
Jordy Buijs
Jens Janse
Thilo Leugers
Kees Luijckx

Kenny van der Weg
Steven Edwards
Peter Gommeren
Tim Gilissen
Nemanja Gudelj
Andreas Lasnik
Mike Zonneveld

Elson Hooi
Antony Lurling
Alex Schalk
Mats Seuntjes

18 man dus tot nu toe...

Er zullen er nog 5 bijkomen als ik het goed heb begrepen...

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 14:23u

9 ton. Hmmm.

ctk

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 14:26u

Eerste vraag.....hoe is het in Godsnaam mogelijk dat spelers bij NAC altijd voor een schijntje de deur uitlopen, terwijl andere clubs wel kunnen verdienen aan verkoop van spelers!

Tweede vraag, wat denkt hij dat degradatie gaat kosten?

RS

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 14:36u

Kijk, er gaan wellicht nog spelers weg en er komen er in ieder geval nog een paar bij.
Maar er kan nu toch al een aardig elftal staan:
Ten Rouwelaar, Janse, Luijcks (Van der Weg), Botteghin, Leugers, (Zonneveld0, Buijs (Gilissen), Gudelj, Lasnik, Seuntjens (Hooi), Schalk (?), Lurling (?).
Het zal afhangen van teamgeest (NOAD), beter presterende en motiverende trainers....
Wij zijn jaren geleden gedegradeerd met een op papier ongelooflijk goed team! Dus wat zeggen namen?

remy196

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 14:40u

Eens met @RS. Zolang er een heel seizoen met bloed, zweet en tranen op het veld wordt gespeeld, is de kans al een stuk groter dat we de play-offs gaan ontduiken. Als iedereen er dit seizoen gewoon achter blijft staan, en niet al gaat morren na de 1e 5 verliespartijen, dan schreeuwen we ons NAC gewoon richting de 15e plek.

10diego

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 14:46u

9 ton voor Schilder? Tja, is wel meer dan we voor Leo en Amoah ontvingen. Wellicht dat Twente de kosten voor Leugers nog betaalt dit seizoen en anders is het wel heel karig wat onze algemeen directeur en technisch directeur uit het vuur gesleept hebben. Maakt niet uit, ze zijn niet duur.

Sjak

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 15:00u

En nou gaan trainen, die gasten fit en op scherp zetten dat ze de eerste helft van de competitie zich al veilig kunnen spelen. Dat moet kunnen. Hebben we al een goed team van inspanning fysiologen, dat levert meer op dan heel veel spelers. Neem maar eens een voorbeeld aan AZ op dat punt. Dus de kroeg is er het komend jaar alleen voor se supporters als je er voetballers van NAC tegen komt dan schop je ze naar huis. Het wordt eens tijd voor wat topsport mentaliteit bij NAC.

1912

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 15:06u

9 ton???? Is zal toch gvd niet waar zijn?
Waar komt dat nieuws vandaan?

1912

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 15:10u

Als we Lasniks en Zonder-veld al mee moeten gaan tellen dan voorzie ik degradatie.

steef

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 15:11u

Ik raad iedereen nog een keer goed het boek van Sjoerd Mossou te lezen. Met zijn allen 17x een een avondje NAC wat vlamt. Dat kan het verschil maken, wij zijn NAC! HUGODVER

1912

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 15:15u

Als je je beste speler al voor €9 ton laat vertrekken, terwijl er belangstelling is van 3 clubs dan vraag ik me af of wj wel goede onderhandelaars hebben.

Aal

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 15:29u

Toch maar ff een cliche dat ons maar wat vertrouwen moet geven. Tijdens het EK maar weer bewezen dat mentaliteit, teamspirit en NOAD het belangrijkste zijn. En wij schreeuwen ze wel vooruit. Daarom doen namen we wat minder. Hup

HV

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 15:44u

Ik denk dat de kans groot is dat we Kolk ook weer in het lijstje spelers mogen opnemen; die heeft zich bij zijn club niet meer bij de groep aangesloten, en zijn contract is ontbonden. Dat ruikt dan als de eerste transfervrije speler.....

De Generaal

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 16:34u

Karelse communiceert als een "Kip Zonder Kop "

Men noemt hem een man met het hart op de tong, maar hij is gewoon een naief dom mens!


Foetsjer

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 16:41u

De opleidingskosten van Ajax zijn die wellicht al verrekend?

Rogo

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 16:42u

Kolk, Koenders, Boukhari, Molhoek, Idabdelhay, Boussaboun zullen nog wel gepolst worden, want onze TD heft een netwerk van een half A4-tje... Verder nog wat huurlingen van jong Ajax en nu dus ook van Twente, want daar heeft hij net `zaken` mee gedaan.

9 ton voor Schilder... ik mag hopen dat dat een grap is?! Er stond toch 2 miljoen in zijn contract? Met minimaal 3 clubs die belangstelling hebben, maakt een beetje onderhandelaar daar dus 2,5 miljoen van.

Nee, NAC moet het van scouten in de Jupiler League en Topklasse hebben. Kijk naar Botteghin! Helaas zijn alle talentvolle Juup-spelers alweer vastgelegd, een aantal zelfs door Willem2! Willen ze niet meer naar NAC of zit men weer te slapen?

Jean-claude

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 17:58u

Kan Baronie niet wat spelers bij NAC stallen om ze wat ervaring te laten opdoen?

Bavi

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 18:20u

Voor degene die op 3 juli denken een antwoord te krijgen over het ontvangen bedrag voor Schilder;
HIER KOMT IE ALVAST: "Wij doen geen uitspraken over transferbedragen"......
Verder zullen we moeten leren leven dat we `t de komende jaren met (deels) huurlingen en (deels) transfervrije spelers moeten doen.
Maar daar is helemaal niks mis mee. Zeker met transfervrije spelers kun je op termijn goed zaken doen en ondertussen er (veel) pelzier van hebben.
Ben wel benieuwd wat er voor aanvulling nog op ons afkomt

JanNac

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 19:12u

Als je een afkoopsom hebt vna 2 miljoen en nog een seizoen te gaan.....dan moet NAC eieren voor zijn geld kiezen. Of Schilder bleef nog een jaar of je probeert er geld van te maken. Nu wordt er 9 ton genoemd....waar komt dat vandaan. Was toch meer dan 1 miljoen/

CHAAM groet

10diego

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 19:32u

@bavi, de goede transfervrije spelers hebben de clubs voor het uitzoeken. Stel je daar dus niet te veel van voor. De beteren worden al vroegtijdig vast gelegd en de mindere Goden of lang geblesseerden zitten nu zonder club. Ik vrees dat huren meer biedt dan de Lasniks van deze wereld aan het einde van de voorbereiding aan trekken en voor meerdere jaren vastleggen.

Is met al die verdedigend ingestelde spelers (middenvelders)die wij hebben misschien nog wel een optie: Buijs, Gillisen en Gudelj spelen allemaal in dienst van Lasnik en die krijgt een vrije rol. Geen heel goede optie, maar we moeten wat.

Wuytens van PSV zou een optie kunnen zijn, maar als verhurende club wil je dat je spelers beter worden en deze trainer heeft niet de naam spelers beter te maken.

n@©

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 19:36u

9 ton?? Ik kan het me bijna niet voorstellen dat dit waar is, aan de andere kant, bij deze club sta je van niks meer versteld.

En hoeveel hebben we dan van Donny gekregen?

Subietpilskes

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 19:42u

Ik heb gehoord 2 ton voor Gorter. Ik ga bijna huilen.

WW

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 19:47u

9 ton is het bedrag wat Karelse zegt dat NAC ontvangen heeft. Papieren VI deze week, pagina 14. Karelse zegt erbij dat dat bedrag linea recta naar de financiers gaat (te verwachten) en alleen voor het vrijgevallen salaris van Schilder vervangers kunnen worden aangetrokken.

Mijn sportieve verwachtingen voor dit seizoen: met het 17e spelersbegrotinkje eindig je gewoon rond die plaats. Alles wat beter is is meegenomen, en als we de nacompetitie ontlopen gaat bij mij de vlag uit.

Ik had overigens zeker niet op 2 miljoen gerekend. Vond 1,5 heel netjes en was met alles boven een miljoen ook tevreden geweest. Maar 9 ton is wel heel karig.

Karelse wordt als de incompetente kloot gezien. Maar met die 9 ton geeft hij impliciet fijntjes aan dat elders in de organisatie de ware fouten gemaakt worden, al dan niet onder druk van de (kleine consumptiebon strooiende) `reddende` financiers van NAC (die inmiddels als een molensteen om de nek van de club hangen, omdat ze niet uitgekocht willen worden maar liever de grote meneer willen blijven spelen).
En dat mag best naar buiten: zolang dat negatief EV niet weggewerkt is zal NAC gegijzeld worden door de kleine financiertjes onder de `redders`. En dat werkt niet marktconforme transferprijzen als deze voor Schilder in de hand.

dunco

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 19:50u

Lasnik is al 2weken weg wanneer maak nac dat eens bekend
Er gaan nog wat vreemde dingen gebeuren zowel kwaade als goede

RS

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 19:56u

Dat NAC gegijzeld wordt door zich financiers noemende camping- en autoboeren en ook door een wurgcontract met de Gemeente Breda, zeg ik al heel lang.
Dat Karelse eens zijn kop moet houden ook. Dat hij eens moet gaan presteren zegt bijna iedereen.
Dat geen financier geinteresseerd is deze bende....
Wellicht een supporters-actie tegen deze zogenaamde financiers, die zo parmantig om NAC heen lopen?

Helter

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 20:10u

900.000 euro is toch niet slecht voor een speler die transfervrij gehaald is en wiens contract na dit jaar afloopt.
Bovendien nog een voor NAC begrippen "topsalaris".

Opa

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 20:18u

Kom, we gaan het over voetballen hebben. Over het noodzakelijke NOAD en hondstrouw publiek. Namen zeggen niks. Ervoor willen gaan. Nog een paar Juup-mannekes erbij en we hebben er meer van het niveau van Botteghin. En daar ben ik blij mee!

evil ash

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 21:06u

Als je helemaal geen blessures en schorsingen krijgt en iedereen haalt zijn goede niveau, dan lukt het best..............

Robke

Geplaatst: woensdag 27 juni 2012 om 22:10u

Anderhalf miljoen had volgens velen hier een goed bedrag zijn geweest. Wellicht is het bedrag wat Twente betaald ook wel anderhalf miljoen: 9 ton aan NAC, 4 ton aan Ajax (opleidingssom) en twee ton voor het salaris van Leugers. Gewoon goed gedaan dan!

Delluf

Geplaatst: donderdag 28 juni 2012 om 0:48u

@Robke
Opleidingsvergoeding is max. 5%. Dat kan dus nooit 4 ton zijn. Jij bent in de war met de opleidingsvergoeding voor Bayram. Daar zijn een hoop voorwaarden aan verbonden die in dit geval niet gelden. Zoals jeugdspeler, einde contract, maar wel contractverbetering aangeboden gekregen, etc.

Zwaor Fajiet

Geplaatst: donderdag 28 juni 2012 om 6:16u

Jaja, en NAC communiceren hoe het nou zit met die 9 ton ipv 1,5 milj ... pfff, degradatie en failissement hangt in de lucht...

rimaris

Geplaatst: donderdag 28 juni 2012 om 9:25u

Dit seizoen kan alleen maar meevallen want ik heb totaal geen verwachtingen. Ouderwetse sfeer op de tribune plaggen gras die in het rond vliegen. We`re NAC and PROUD of it.

Galdernees

Geplaatst: donderdag 28 juni 2012 om 9:48u

Dat wordt 5-3-2, dan hebben we toch een eredivisiewaardig elftal, heb je zelf Lasnik nog op de bank! Kom op jongens, niet zo negatief!

Jelle ten Rouwelaar

Eric botteghin
Jordy Buijs
Jens Janse
Thilo Leugers
Kees Luijckx

Tim Gilissen
Nemanja Gudelj
Mike Zonneveld

Antony Lurling
Alex Schalk

pannelap

Geplaatst: donderdag 28 juni 2012 om 10:07u

9 ton....... Liefdadigheidsinstelling NAC Breda draait op volle toeren..... Onvoorstelbaar! JvA..... Onderhandel jij überhaupt wel, of ga je voor de gratis koffie met cake tijdens deze onderhandelingsgesprekken.......

Don Leon

Geplaatst: donderdag 28 juni 2012 om 10:23u

Gratis koffie en cake? Zou tie op de terugweg ook nog een paar begrafenissen meepikken?

Negen ton is niet veel inderdaad. Maar hopelijk is het genoeg om een paar lastige financiers mee af te kopen.

bertjeB

Geplaatst: donderdag 28 juni 2012 om 12:22u

Communiceren of verantwoordling afleggen? 2 verschillende dingen lijkt.
Verantwoording hoeven ze niet af te leggen aan de supporters. Lijkt mij dat er nog zoiets als privacy bestaat als het om individule contracten gaat. Doorgeven wat er ontvangen is wel. In openbaarheid de discussie aangaan wat de moverende redenen zijn, lijkt me ongewenst. Het is nu eenmaal geen democratie waarbij de supporters fungeren als 2e kamer.

10diego

Geplaatst: donderdag 28 juni 2012 om 12:36u

@dunco, Lasnik weg? Hopelijk geen Van der Leegte constructie.

oOdaantjeOo

Geplaatst: donderdag 28 juni 2012 om 16:26u

@dunco waar is Lasnik heen? Er is niks over terug te vinden op internet

moho

Geplaatst: zaterdag 30 juni 2012 om 0:44u

@steef

Vol achter de ploeg, namen zeggen me niets, het moet 17x spoken in Breda en dan bedoel ik echt spoken, waardoor tegenstanders de bibbers krijgt en NAC vleugels.

Elke wedstrijd op en over het randje, publiek fanatiek , intimiderend en vol passie, waarbij de rgeletjes cultuur weer wat losser wordt.

Daarmee kunnen we het degradatie spook weghouden uit het Rat Verlegh.

NOAD en niet opzij, mes tussen de tanden en willen sterven voor NAC , publiek dan vol achter de ploeg ongeacht het spelniveau.
We shall not be moved !

Gr.
Josip


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven