homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 april 2012
Tegen elk aannemelijk bod...


Te koop, wegens omstandigheden: half afgebouwd bouwproject. Door mismanagement en economische omstandigheden is de luchtbel uiteengespat.

Vraagprijs: minimaal 1,2 miljoen en een bankgarantie. Dit is het bedrag dat het vanmorgen failliet verklaarde Heja nog aan NAC verschuldigd is. Een financieel probleem erbij dus voor de noodlijdende club, want wie wil dit project gaan afbouwen? Volker Wessels liet zojuist weten dat het geen afbouwgarantie wil geven voor project Stadionkwartier.

Lunchtijd. Iemand gebakken peren?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

bou

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 12:14u

3 werf hoezee voor het managment!

Iemand interesse om een volksclub uit Breda over te nemen???

von F

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 12:33u

Aldus onze directeur was dit toch juist goed nieuws

gs

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 12:43u

mensen dit is een ontzettend zware klap voor nac.een nekslag.nu maar hopen op een wonder.nee ed dit is niet goed.wat je er ook van maakt.realiteit is anders. nac staat ver achteraan in een lange ,zeer lange rij schuldeisers.

Smikkelhut

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 12:45u

Pffffff...

willemF5

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 12:57u

Dit zag je van verre aankomen. Neem aan dat NAC al lang en breed een plan heeft om dit op te vangen. Als het geld al komt, komt het op zijn vroegst over 2 jaar.

Hertog076

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 13:03u

Kan er ook nog wel bij .....

gs

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 13:15u

into telecom heeft vooruit betaald,excotic green heeft vooruit betaald.en dat is om de gaten te vullen voor dit jaar.sportief en financieel 1 minuut voor 12.als t al geen 30 seconden zijn.

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 14:45u

Hoe erg ...... , kan ik niet inschatten , maar goed lijkt `t me niet !

10diego

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 17:12u

failleren en opnieuw beginnen in de juup is dat niks?

gs

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 17:14u

falliet is licentie kwijt.....

10diego

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 17:19u

@gs, een andere tobber redden voor weinig vanwege de licentie?

gs

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 17:21u

zo werkt dat niet denk ik.

Sjak

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 17:24u

gvd, wat is de hele selectie waard, iedereen in de uitverkoop zetten zeg ik, dan moet dat wel lukken, dus geen rugnummers meer maar transferbedragen op de rug. met de pareltjes botteghin en rouwelaar komen we al een heel eind

WW

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 18:01u

Typische lose-lose situatie (als tegenhanger van de win-win).

Hoppen moet zijn levenswerk begraven, en dat is erg.
Met de geel-zwarte bril op is het nog erger dat NAC dat geld misloopt (al haalt Von F terecht aan dat Busselaar al speculerend daar wel kansen in zag... in deze markt. Uit welk ei kom je dan gekropen...? )

De suggestie van 10diego vind ik eerlijk gezegd wel het uitzoeken waard, want ik zie ons eerlijk gezegd niet zelfstandig meer uit de puinhoop komen.
Kan er geen zieltogende 1e divisieclub gezocht worden, die redden, NAC failliet en dan op licentie 1e divisieclub verder gaan? Uiteraard met geelzwarte clubkleuren en naam `NAC`?
Een scenario dus a la bijv. SVV en Dordrecht `90. Die gingen samen, heetten tijdelijk SVV/Dordrecht `90 maar dat werd later gewoon Dordt in Dordt.

WW

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 18:02u

@Sjak

het pareltje Botteghin heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract. En je moet wel, anders tekenen de echt goeien (zoals Botteghin) niet.

De Wortel

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 20:21u

@WW: schijnt tegenwoordig een stuk lastiger te zijn, dan `vroegah`.
Optie blijft uiteraard een goed uitgevoerd `RBC-scenario`.
Failliet gaan, tijdig een goed financieel sluitend plan van aanpak voor een doorstart indienen en voila: je kan schuldenvrij in de de hoofdklasse beginnen.
2 Promoties later sta je weer in de eerstedivisie, zonder de loden last van de financieele ellende als een strop om je nek.

Klinkt eng? Ja. Het naderende sportieve offer om iets van je schulden te kunnen aflossen (spelers met waarde verkopen) en degraderen waarna de schulden nog meer toenemen is in mijn ogen een nog veel gevaarlijker alternatief.

moho

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 20:52u

10Diego, WW, menen jullie dat nu echt NAC failliet laten gaan en verder te gaan als Juup club onder een andere naam........hopelijk vrijdagmiddag humor....

moho

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 20:54u

Zoiets als NAC-Willem2 combinatie vertalen in "NAC Tilburg".......

De Wortel

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 21:19u

@Moho: of n meerderheidsbelang verkopen aan n investeerder, kans is dan wel aanwezig dat je de `ziel` van de club hiermee verpatst.

Hoe je het ook bekijkt: op deze manier aanmodderen werk je aan een financieel zelfmoord (los van de sportieve malaise waar we inzitten) en ik moet er niet aan denken om zonder `de mooiste k.u.t.-club van de hele wereld` verder te moeten ademhalen.

moho

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 21:25u

@Wortel, Als NAC ophoudt te bestaan zal dat voelen als een levenslang stadionverbod..............moet er niet denken. Maar zolang er hoop is simpelweg niet aan licentie / fusie perikelen denken.

Iets voor Tiesto om al la Elton John (Watford) als wereldster met zijn roots in Tuinzigt iets te betekenen voor NAC.

Al is het maar een paar optredens in het NAC stadion , m.i. veel mooier dan bij Breda Live op een kaal Chasse veld.
Zie het al voor me een deinende massa op "076".....

Gr.
Josip

WW

Geplaatst: vrijdag 13 april 2012 om 22:51u

Moho, serieus: wie heeft het er nu nog over dat dordrecht ooit een tijdje svv/dordrecht was, of weet het zelfs maar? NAC is bezig met zelfmoord, sportief maar helaas ook financieel. NAC blijft met vastberaden halsstarrigheid vasthouden aan de idee dat verder saneren niet nodig is, we nemen liever nog een voorschotje. Maar je moet iets. Sportief heb ik alle hoop dat het goed komt, maar helaas is het eredivisieschap veilig stellen slechts een noodzakelijke maar zeker geen voldoende voorwaarde om voort te kunnen bestaan. Een op papier fusie die feitelijk een overname is ter voorkoming dat zeer binnenkort het slot voor de laatste keer op het hek gaat? Ik zeg: serieus bekijken. En ja: uit het feit dat dit uit mijn mond komt mag je afleiden hoe wanhopig ik ben. Liever zie ik dat NAC doet zoals ik in mijn column aangaf, maar om mij onduidelijke redenen wil men daar niet aan. En dan moet je iets.

Pauke

Geplaatst: zaterdag 14 april 2012 om 0:41u

Heracles was kut, financiële situatie is niet anders. Zowel sportief als op financieel vlak is het weer eens dramatisch. Na een jaartje of dertig NAC volgen dus eigenlijk geen nieuws onder de zon. Ik reageer vrijwel nooit op items al lees ik vrijwel alles. Dat mensen nu weer in paniek raken is ook vrij logisch. Echter, alles went! Als vvv maar blijft verliezen, en dat gaan ze doen, blijven we erin en begint het in augustus weer opnieuw. We gaan niet kapot, nergens op gebaseerd dan de herhaling van zetten. De potentie, dat zijn wij, is er. Echter zolang er in Breda geen munsterman komt blijven we nog tot in lengte van dagen bier drinken en `kut`roepen en dat was, is en zal NAC zijn. Zij die serieus meer verwachten moeten een andere club zoeken, zij die meer hopen mogen blijven. Gelukkig blijken de hopers nog steeds in de meerderheid. Ik kijk liever met jullie naar naar NAC in welke divisie dan ook dan dat ik met een klapper in mijn hand kampioen van Nederland moet worden zoals in alkmaar bijvoorbeeld. Amen!

WW

Geplaatst: zaterdag 14 april 2012 om 10:40u

Een interessante casus om te bestuderen is misschien ookdie van fc zwolle, wat ooit pec zwolle was. Pec forse schulden, olv Gaston Sporre een nieuwe club opgericht (fc). Het groenwitte thuistenue van pec werd het uittenue. Neem eens vrijblijvend contact op met Sporre voor advies.

In grote lijnen vertaald naar ons: NAC Breda gaat over in de nieuwe club NAC. Uittenue wordt geel-zwart, thuis wit (zoals in de pakweg 1e 60 jaar van ons bestaan).

Het bekijken waard...?

molie

Geplaatst: zaterdag 14 april 2012 om 14:00u

@moho, haha nu wel he fuseren als je clubje op sterven na dood is, ik dacht het dus niet, vorig jaar was alles nog hosanna en was jullie clubje zo veel keren groter dan willem II ik zeg hahahahahahahah nu zijn de rollen dus wel omgedraaid ofnie en jullie hoopten dat falliet zouden gaan maar zie hier wij zitten weer in categorie 2 maar dezalnietemin ik als willem II supporter en de meeste anderen van ons hopen echt nie dat jullie falliet gaan sterker nog wij vinden dat zo,n mooie volksclub(NET ALS DE ONZE) NOOIT verloren mag gaan voor het nederlandse voetbal.

succes gewenst van een echte willemII supporter

Mieshoop

Geplaatst: zaterdag 14 april 2012 om 16:33u

@WW

Tegenwoordig is er een KNVB-document, genaamd: Richtlijn waarborgen onafhankelijkheid en continuïteit licentiehouder.

Hieruit blijkt al vanaf de eerste alinea dat een constructie zoals jij voorstelt kansloos is.

We zullen het zelf moeten doen. Vallen, opstaan, en weer opnieuw


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven