homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

1 april 2012
NAC verliest


3-1, alle doelpunten vielen in de 1e helft. Positief punt v/d avond: de rentree van Gudelj.

Morgen meer.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


31-mrt-2012 FEY-NAC (3-1)

01-apr-2012
Karelse ondanks nederlaag tevreden over het s...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Mieshoop

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 0:54u

Had veel meer in gezeten. Die derde goal viel te snel, niet geheel toevallig uit een slechte corner.

Bij de 1-0 liet Lurling zijn man lopen, de 2-1 leek een overtreding op Koenders. Kansen genoeg gehad vanavond, maar er was telkens net een balcontactje te veel. Handelingssnelheid of een gebrek aan kwaliteit, zeg het maar.

We gaan het dit seizoen sportief maar uitzingen. VVV zal gezien het programma niet twee keer meer winnen dan wij, dus met de hakken over de sloot vieren we het eeuwfeest in de eredivisie.

danny b

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 1:05u

Waarom blijft Karelse Bonevacia opstellen? Zodra hij de bal met zijn oranje schoentjes beroert is het bijna zeker balverlies. Lurling, het zij deze held vergeven, speelde ook niet goed.
Verder vond ik NAC prima partij bieden, met Botteghin, Bayram en ook Koenders als uitblinkers. Er zat meer in. feyenoord speelde ontzettend slap, maar als je gelooft in wisselwerking tussen publiek en spelers (zoals ik) snap ik ook waarom. Het zogenaamde legioen teert op het verleden en wordt al jaren zwaar overschat. Qua fanatisme op de tribunes inmiddels afgegleden naar een niveautje nec/willem 2/psv.

Maar goed, ik vraag me af waarom feyenoord 3 van de 4 kansen maakt. Botteghin is een sensatie achterin en ook Koenders en El-Akchaoui spelen prima, toch lijkt het een a-b-c-tje voor tegenstanders om te scoren wanneer ze aanzetten. Als iemand die wel voetbalverstand heeft het me kan uitleggen dan graag.

Sinds 1912

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 2:27u

Wat een drama die bonevacia, hoop op een middenveld met schilder, buijs en gudelj, misschien dat het dan wat beter gaat....

10diego

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 7:06u

De eerste 10 min werden we weggespeeld, daarna tot de 2-1 goed meegedaan. Na de 3-1 was het over. Tweede helft formaliteit . Wat een tevhniek heeft Kolk en Botteghin was ook weer erg sterk. Zolang VVV blijft verliezen en het spel van NAC steeds beter wordt, maak ik me minder zorgen om lijfsbehoud.

CoNac

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 7:46u

Tip voor JK: je kunt ook vanaf het BEGIN van de wedstrijd spelers op de helft van de tegenstander laten voetballen.....
Lees hier berichten dat NAC aardig meedeed...me hoela....NAC heeft niks te vertellen gehad. Goal kwam uit de lucht vallen en tweede helft geloofde Fnrd het wel.

Opa

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 7:58u

Dordt noord gauw vergeten.
De wedstrijd tegen heracles thuis is een echt belangrijke. Dan moeten we de drie punten in breda houden. Als dat lukt, kunnen we met prima botteghien en gudelj die weer op stoom is, het middenveld gebruiken waar het voor bedoeld is en kan over het paard getild bonivaciootje op de tribune, niet eens op de bank. Hij loopt toch maar in de weg,
Dan heb ik er vertrouwen in dat NAC met goed voetbal het eeuwfeest in de Ere-divisie vieren. En daar horen we thuis.
Maar eerst die driepuntern tegen Heracles!

Opa

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 8:04u

oh ja. En driepunter tegen Heracles moet kunnen na een afmattende bekerfinale drie dagen daarvoor!

10diego

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 8:47u

@opa, heracles gebruikt de periodiseringsschema`s van gert jan verbeek, niet moe te krijgen die gasten. Vooruitgang boek je door veel kleine dingen top te doen: voeding, rust, conditie- en krachttraining op maat. Train daarnaast op fatsoenlijkpositiespel en zorg voor goede wedstrijdmentaliteit en je bent een heel eind. De selectie van heracles is niet beter dan die van nac. Aan de andere kant: het verschil in punten is ook maar 3 of zo.

de puut

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 9:12u

Voetballen begint nog altijd achterin. Waar is de tijd gebleven, dat NAC leunde op een ijzersterke verdediging? ten Rouwelaar, Mitiliga, Penders, Zwaanswijk en Elshot. We eindigden op de 3e plaats en die saaie trainer (Brandts) moest weg. Samen met de luchtfietserij van Mommers is toen het verval ingetreden met het z.g. Bourgondische voetbal van "wegloper" Maaskant en zwalken wegens "geldgebrek" van ex-doelman Karelse. Doe net als de tegenstander van gisteravond ga verder met gemotiveerde, jonge jongens en ga eens kijken in de Jupiler League, daar loopt nog best wat aardigs rond. Stop met huren van afdankertjes en laat die `over the hill` figuren, die eigenlijk zouden moeten stoppen waar ze zijn.

10diego

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 9:25u


@de puut, botteghin /luijckx is toch prima centrum?

Hoog Hart Lied Bier!

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 9:32u

Geen zin om te analyseren .... , doe ik tijdens de wedstrijd continu maar ik wil toch wel even melden dat onze vriend Bottegin wel héél erg richting Penders-niveau gaat ..... , maar dan een snelle versie.

Uitbollen dit seizoen... , laat i.i.g. Thuis nog iets leutigs zien.

Sjak

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 9:43u

@de puut blijven zeiken over Brands, hou er nou eens over op man. Dat was 20 jaar geleden, we hebben het toch niet meer over Lokhof of over Rat Verlegh. We hebben tactisch verloren, Koeman weet precies waar hij NAC pijn kan doen, en daar kwam nog bij dat buiten Botteghin en Koenders onze mannekes gewoon te slap waren. Fysiek werden ze weggezet en overlopen. Als je fysiek en tactisch te kort komt weet je waar je aan moet werken. Mijns inziens had NAC met lopende mensen moeten spelen, een Gorter ipv el hak, die is veel te traag en liever nog Seuntjes of een middenvelder van de C1 dan Bonevacia, die laat elke week zien dat hij zelfs het niveau van de eerste divisie niet haalt.

dbare

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 10:07u

@ de Puut,

Als je zo hunkert naar de periode Brandts, stop er dan een dvdtje in maar kom niet meer naar het stadion. Leef in het hier en nu! Dit is NAC!!
Dat gezeik altijd over Brandts en hoe het vroeger anders was.
Zullen we ons kampioensjaar er ook maar bij pakken dan, waarom we niet spelen zoals toen

Judge M.

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 10:24u

Mooi werk dat Neno terug is. Die gaan we nog hard nodig hebben de komende weken

Maar wat ik niet begrijp is waarom Kolk alweer de 90 minuten heeft vol mogen maken? Er zat helemaal niks in gisteren. Had Bayram laten staan dan hadden we echt een dreigende aanval gehad met Schalk er ook nog bij. Moet die vent ons nu een ton gaan kosten? Voor dat geld is er toch echt wel wat beters te krijgen...

Subietpilskes

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 11:17u

Gisteren heeft Karelse ons weer 3 punten gekost met zijn verdedigende flut opstelling. Onbegrijpelijk dat die Gilissen en Bonevacia alsmaar opgesteld blijven worden terwijl je kwalitatief veel beter spelers hebt.
Ongebegrijpelijk dat er elke wedstrijd zo achterover wordt gehangen en pas na een achterstand pas naar voor gevoetbald durft te worden.
Waardeloze wissels.
Waardeloze spits.
Waardeloos spel.
Waardeloze trainer!

oentje meloentje

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 11:58u

tegen zo een mooie club die duitser heeft niet geholpen goede spelers mooi stadion goede sfeer.

heerlijk!

Hertog076

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 12:34u

Positief --> Gudelj weer terug....

Negatief --> de rest...


Wat een drama... Maar met goede hoop uitkijken naar volgende wedstrijd en deze wedstrijd heeeeeeeeeeel snel vergeten.

Al Pacino

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 12:41u

Oh, oh, die ex-keeper van ons, hij weet het allemaal zo goed aan te geven. Vooraf stelt hij dat NAC voor de overwinning zal gaan en dat een goed resultaat ook tot de mogelijkheden behoort. Waar haalt hij het vandaan, die onzin.

Mieshoop, natuurlijk zijn er allerlei excuses te noemen voor de doelpunten van Dordt Nord, maar dit was ook dan het geval met het doelpunt van Bayram. Laten we eerlijk zijn (en ik krijg het bijna niet door mijn strot) Dordt Nord heeft terecht gewonnen. Mede het gevolg van de blunders van Karelse. Waarom stelt hij toch weer die Bonevacia op? Is er wellicht een bepaalde afspraak met Ajax gemaakt?? Ik kan het anders niet verklaren. Hij is van geen enkele toegevoegde waarde. En waarom is er weer geen beroep op Janse gedaan? Wat heeft deze man gedaan om hem nooit meer op te stellen? Voorts moet je nooit een beroep op Buijs doen om in de laatste linie te assisteren.
Daarnaast is nu ook weer duidelijk geworden hoe belangrijk het voor NAC is als Kees Luyckx kan meespelen. De rechter verdediging functioneert totaal niet als hij ontbreekt. Daarom had ik voor een andere optie gekozen, namelijk Koenders op zijn plaats en Janse rechts achter.

De wedstrijd tegen Heracles is voor NAC zeer belangrijk, trouwens welke wedstrijd is dit niet? Heracles heeft een goede ploeg en daar hebben wij niet zo maar van gewonnen. Met de juiste opstelling en de juiste instelling (NOAD) moet het kunnen lukken om de drie punten in huis te houden.

Dus nogmaals Karelse:

Doel: Jelle ten Rouwelaar
Verdediging: Jens Janse / Kees Luyckx / Eric Botteghin / El Akchaoui
Midden: Milano Koenders / Nemanja Gudelj / Robbert Schilder
Voor: Nourdin Boukhari / Santi Kolk / Anthony Lurling.     

Hop

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 14:24u

Dit is nou al de vijfde wedstrijd op rij dat de eerste helft slecht gestart wordt en dat de tweede helft alles weer goed moet maken.
Misschien kunnen de heren trainers het praatje van de rust voor de wedstrijd houden......
Jezus zeg, binnen twee minuten al een tegengoal.....

Bona

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 21:04u

Derde doelpunt van feyenoord. Die counter van guidetti en cisse. De verdedigers aan NAC zijde waren Gilissen en Bonevacie...

KIEWKE

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 21:32u

En weer Gillsien en bonevacia opstellen en weer verliezen wat een toeval. En toch weet toevallig dat hun directe tegenstanders een goede wedstrijd spelen en ook nog scoren.

Karelse als jij hun elke keer opstelt dan ben je geen goede trainer.

Wij zien dit elke week in 90 minuten. Jij ziet ze per week 5 x zoveel spelen en nog zie je t niet. Onbegrijpelijk.

Dirty Harry

Geplaatst: zondag 1 april 2012 om 22:29u

Bonevacia (op deze positie) en El Akchaoui dragen te weinig bij aan het spel in balbezit. Als ze vervolgens ook nog eens nauwelijks een poot uitsteken bij de tegengoals, dan lijkt het me toch tijd voor wat structurele wissels.

Peter13

Geplaatst: maandag 2 april 2012 om 7:28u

@Subietpilskes,

Karelse heeft ons 3 punten gekost met zijn opstelling? Met welke opstelling had NAC dan volgens jou die drie punten even binnengehaald?

FC Goed Bezig

Geplaatst: maandag 2 april 2012 om 10:50u

Onbegrijpelijk dat Gilissen zo wordt afgeserveerd hiero op DROL. Die gast is net terug van een blessure en we verwachten direct foutloze en dominante optredens. Gaat Gudelj ook niet doen hoor als ie straks weer wordt opgesteld. Spelers die weken waardeloos spelen - zoals Bona - mogen worden aangepakt, voor de rest mondje dicht. Gilissen liet tegen NEC bij momenten zien heel belangrijk te zijn voor dit NAC. De komende 2 potten tegen Heracles en RJC moeten gewoon 6 punten opleveren. Als er dan ook nog een spetterend laatste thuisoptreden wordt gebracht tegen RKC sluit ik het seizoen met een tevreden gevoel af: uit was het vaak niks, thuis vaak spektakel. Dan moet je tevreden zijn met deze selectie.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven