homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

5 februari 2012
NAC verliest in arnhem


De Ratdaxie deed vandaag een rondje internationaal voetbal en is derhalve nu pas teruggekeerd in Breda om dit nieuws te delen. De laatste etappeplaats was arnhem, waar we NAC met 1-0 onderuit zagen gaan. De 1-0 stond al voor de rust op het scorebord. Hofs kon de bal binnenschieten na een voorzet van Havenaar.

Een terechte tussenstand. In de tweede helft probeerde NAC nog tevergeefs aan te vallen, maar tot serieuze kansen kwam dit niet. NAC mocht zelfs heel blij zijn dat het al niet gauw 2-0 stond. Ten Rouwelaar stopte een penalty, die werd veroorzaakt door Buijs omdat hij niet van zijn tegenstander af kon blijven. NAC bleef daarna op zoek gaan naar de gelijkmaker. Met een kleine portie geluk had er wellicht nog wat in gezeten, maar helaas kon NAC dat geluk niet afdwingen.

NAC verliest overigens niet alleen de wedstrijd, maar ook Lurling voor de wedstrijd tegen ajaks. Hij liep in de blessuretijd tegen een makkelijk gegeven gele kaart aan. Hoewel Kuipers als een natte krant stond te fluiten, zijn dit natuurlijk hele domme kaarten.

We gaan er eens een nachtje over slapen


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


04-feb-2012 VIT-NAC (1-0)

07-feb-2012
Lurling: 'Ik begrijp nu waarom spelers nooit ...
28-mrt-2012
Lurling: `Ik vind Kuipers nog steeds een vers...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rats

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 1:49u

Futloos nac, wordt een beetje the story van het seizoen. Karelse krijgt ze niet meer gemotiveerd denk ik dan. Anders zullen sommige zich moeen afvragen of ze aangezien ze maar 1 helft alles geven, de helft ook kunnen inleveren van de salaris, wel zo reeel deze tijd.

YellowBlackFeatr

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 3:33u

Het is toch niet te geloven tegenwoordig....al dat verlies...Ja van ajax kunnen we winnen...van psv ook...en dan krijg je een vitesse? Zou het aan karelse liggen of aan de motivatie van de spelers, ik weet het niet... of aan beiden... 1 ding weet ik wel...We kunnen veel beter,zeker met dit spelersmateriaal.

En als karelse deze personen niet op de juiste plek zet dat we er iets mee kunnen, dan is het misschien niet de juiste trainer ....

Sjak

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 5:04u

Het is het scenario van W2 van vorig jaar.
Hoop dat ze dit jaar in de ere blijven, er is teveel onrust binnen het buiten het veld.
Hup NAC

rienloo

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 8:40u

Eigenlijk vond ik NAC niet eens zo slecht als de 2 vorige wedstrijden. Met name de tweede helft zag ik bij vlagen een gedreven ploeg, die ook aardige kansen kreeg. Luycks had de gelijkmaker op zijn schoen.
Helaas 0 punten en dat is toch wel erg zorgelijk, nacompetitie hangt in de lucht.
Hoop dat de "nieuwkomers" toch voor meer elan gaan zorgen. Blijf wel optimistisch. Het zou me niet verbazen als tegen Ajax weer punten gepakt worden.

Opa

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 9:09u

pfffftttttttt. Wat een gedoe. En dan Lurling ook nog kwijt tegen Ajakkus. Wanneer begint nou eindelijk eens een keer de victorie? Wanneer mag Bonifacia terug? Kan dat ook tussentijds?

donvangeene

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 9:16u

Jammer, goed gespeeld in 2e helft en in de 1e helft alhoewel minder, toch knap de 0-1 (en niet meer) gehouden. NAC was toen rijp voor de sloop, maar door goed keeperswerk en het slechte richten van de fietstassen toch overeind gebleven. In 2e helft ontbrak alleen een afmaker, want toen was vitesse bijna rijp voor de sloop. Zonder twijvel, Jelle was de man-of-the-match.

NACfotosite

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 9:16u

Fotoreportage uit de sporthal in de loop van de ochtend online op www.F7Breda.nl. Op naar zaterdag, dan moet het gebeuren. Hup NAC.

Sinds 1912

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 9:20u

Door de prima 2de helft vergeten we eigenlijkhoe dramatisch Nac wasin de 1e helft... Buijs alweer 3de penal veroorzaakt, jelle held! En Lurling ontzettend dom om daar die kaart te pakken, moeten we hem missen tegen ajaks...

Volle bak klappen zaterdag, spandoek,mvlaggen, bommen alles erop!!!!!

Andre_drents

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 9:25u

Ik heb gister de hele wedstrijd gezien en kan maar niet begrijpen dat dit team niet leert van zn slechte wedstrijden en het viel mij ook op dat de tegengoal kwam door een fout van Koenders. Ik begrijp ook niet waarom hij ipv Janse speelt. Janse heeft in de wedstrijd tegen de graafschap laten zien dat hij zowel als opkomend gevaarlijk is maar ook verdedigend niet verstek laat gaan. Verder snap ik niet waarom Luijckx elke keer weer word opgesteld want echt veel goeds bakt hij er niet van. Kan iemand mij dit uitleggen?

Hanske N

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 9:37u

Waarom wel in de 2de helft, de juiste spirit en niet in de 1ste helft?
JK? Jelle prima. De rest moet maar een goed in de speigel kijken.
Jammer! Hup NAC.

alan1986

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 10:18u

wordt er beetje ziek van om te lezen volgende keer moet maar gebeuren
tegen ajax geen vertrouwen meer in een pakslaag in eigen huis let op 0-4
die karelse stelt aleen maar kut spelers op die lul
ben er nog boos van gisteren

alan1986

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 10:22u

beste andre drents
kees luijks is een lul

Morkai the Red

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 10:38u

Als j eiet waarmee Karelse moet werken, vindt ik het een wonder dat we nog zo hoog staan.

2 ex-`godenzonen` die als het enigszins zou kunnen (en we nog wat v/d huursom kunnen terugontvangen) terug zouden moeten sturen naar die schandaalclub uit 020. Beiden hebben hun branie niet waargemaakt en of ze nu hier op de bank zitten of in die bioscoop op de tribune, maakt toch niet veel uit.

Daarnaast hebben ze het idiote idee gehad om een man met de snelheid van een tectonische plaat een contract aan te bieden. Het schijnt dat hij een prima trap zou hebben, maar wanneer je niemand voorbij kan komen heb je er verrekt weinig aan.

Zonneveld is niet fit/geblesseerd.

en de 4-tal `versterkingen` (Sarpong, El Akchaoui, Boukhari & Stef. Seedorf) stroppen alleen maar de doorstroom van de eigen jongens op. 3 van de 4 zijn onvoldoende wedstrijdfit om nog van betekenis te kunnen zijn in deze competitie en van El Akchaoui is het maar afwachten op welk moment hij voor problemen gaat zorgen in de pers/kleedkamer. Bovendien liet hij verdedigend wel eens een behoorlijke steek vallen (al had hij in de periode bij nek wel een redelijke trap, maar die heeft schilder ook).

Karelse moet het eigenlijk doen met de ouwe hap aangevuld met mogelijk Schalk en is voor de rest opgescheept met wrakhout.

Jammer dat de jeugd dan geen kans krijgt, want ik had graag Seuntjens/Edwards e.v. door zien stromen. Beter dan van die oudere, gesjeesde golddiggers op de bank.

alan1986

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 10:48u

bij deze voor bayram .. waarom leg je niet af ?? schalk stond voledig vrij
dat flikt ie vaker die misselijke ventje gauw weg hiero

Zwaor Fajiet

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 10:48u

Verliezen met 1-0 bij Vitesse is geen schande, er zit gewoon niet veel meer in ... NAC, cancel voor volgend jaar de vakantie voor de hele selectie, is gewoon geld rechtstreeks over de balk gooien.

Jannie F7

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 11:38u

Word doodziek van de reacties hier zoals : verliezen van Vitesse uit kan altijd en de 2e helft was niet zo slecht...

Beste mensen wakker worden, de staartploegen pakken de punten en wij sukkelen steeds verder richting gevarenzone!
Karelse is de verkeerde trainer, maakt de verkeerde keuzes en weet op dit moment niet wie hij waar moet opstellen!!!
Het zou hem sieren als hij de jeugd liet staan, i.p.v. elke week te goochelen met de opstelling.

DIT LOOPT VERKEERD AF

Al Pacino

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 12:13u

Weer eens verloren en weer te weinig inzet getoond. Hier wordt men gewoon moedeloos van. Er zijn supporters die aangeven dat er niet meer in zit en dat Karelse met wrakhout moet werken. Wat een onzin. De selectie bestaat uit redelijke /redelijk goede spelers met een enkele uyitschieter daar boven en een aantal spelers daar onder. Ten Rouwelaar, Eric Botteghin, Robbert Schilder en zeer zeker Namanja Gudelj behoren tot de bovenste laag en Donny Gorter, Florian Jozefzoon en Omer Bayram tot de onderste laag. En dan onze jeugd. Steeds wordt daar weer aandacht voor gevraagd, maar zijn deze spelers werkelijk zo goed als men beweert? Ik vermoed van niet. Waar blijven de doelpunten? Schalk kan mij nog enigszins bekoren, maar Omer Bayram in het geheel niet. Hij is net een blind paard en gaat nooit een combinatie met een andere speler aan. Mats Seuntjens is voor mij de beste speler van deze drie. Gudelj staat op eenzame hoogte!
Ongetwijfeld heeft de NAC-aanhang zijn hoop weer gevestigd op de wedstrijd van a.s. zaterdag tegen Ajax. Maar hoe vaak hebben wij onze thuiswedstrijd tegen de Amsterdammers in winst kunnen omzetten? Ook zaterdag zie ik niet zo maar gebeuren dat wij winnen, ook al speelt Ajax met vele invallers.

In de wedstrijd tegen Vitesse heeft Anthony Lurling weer eens van zich doen spreken, maar dan in negatieve zin. Hoe is het toch mogelijk dat een speler met zo ontzettend veel ervaring zo`n stommiteit uithaalt? In de laatste seconde van de wedstrijd een volkomen onnodige overtreding maken met als gevolg een 2e gele kaart en dus rood en derhalve uitsluiting voor de wedstrijd tegen Ajax. AL bedankt! Als ik trainer was van NAC, dan kreeg hij van mij een fikse boete voor deze stommiteit. En dan Jordy Buijs. Aan het begin van het seizoen heb ik een aantal malen aangegeven dat deze speler niet in de laatste lijn thuis hoort. Hij kan zijn fikken niet thuis houden en daarnaast is te zwak voor deze linie.
En waarom stond Jens Janse niet opgesteld? De grootste fout van de trainer en ex-keeper. (Een trainer met een keepers achtergrond presteert altijd minimaal!) Jens is een constante factor in de achterste linie en weet daarnaast ook nog voor goede impulsen in de voorhoede te zorgen. Hij komt altijd goed op en heeft veel NOAD. Karelse, het niet opstellen van JJ kan als een blunder worden gezien. Of was er wellicht in de privesfeer iets aan de hand wat wij als supporters niet weten?

Ik hoop dat in de wedstrijd tegen Ajax met een meer dan goede instelling het veld wordt betreden en dat men gedurende meer dan 90 minuten NOAD toont. Mijn voorkeur gaat uit naar de volgende opstelling:

DOEL: Jelle ten Rouwelaar./
ACHTER: Jens Janse, Milano Koenders, Eric Botteghin, Youssef El Akchaoui.
MIDDEN: Roy Bonevacia, Jeffrey Sarpong en Robbert Schilder.
VOOR: Alex Schalk, Santi Kolk en Nourdin Boukhari

RESERVES: Mats Seuntjens, Kees Luijckx, Jozefzoon, Jordy Buijs en Donny Gorter.

Ik ga er wel vanuit dat Nemanja Gudelj en Tim Gilissen nog niet kunnen spelen.

Zaterdag voor meer dan 100% er tegen aan!!    

Bavi

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 12:22u

Wat mij zorgen baart is het enorme verschil tussen de 1e en 2e helft. DAT heeft alleen met instelling te maken !
Daarnaast ben ik van mening dat wij met zo`n lichtgewicht aanval geen lengte, gevaar maar vooral vernuft hebben.
Met die voorhoede gaan we geen potten breken dit seizoen.
Breng Schalk langzaam vanaf de bank de rest van het seizoen, laat Bayram vanaf de tribune lekker doordromen van Turkije en zet er wat meer ervaring neer.
Ajax thuis, Heerenveen uit; ben reëel en alles wat we daar pakken is meegenomen. Daarna moeten we nog die 15 puntjes pakken en dan hebben we het weer gered.
Is ook niet mijn instelling maar helaas wel de actualiteit !
    

Educado

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 12:25u

Zoals we dit seizoen zijn begonnen, juist puntloos, beginnen we ook de tweede helft van het seizoen. Ik kan er ook nog steeds kwaad om zijn waarom de wedstrijden die gewonnen hadden moeten worden, niet gewonnen zijn.

Lurling is met zijn tweede geel te zwaar bestraft. Kunnen we al gebruik maken van Boukhari tegen Ajax?!

We gaan het de komende tijd zwaar krijgen, met: Ajax (thuis), Heerenveen (uit), PSV (thuis) en AZ (uit). Al verwacht ik ook dat we tegen VVV (uit) en Ado (thuis) de punten laten liggen.


Bertus Baklip

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 12:31u

Karelse moet eens begrijpen dat een middenveld met Buijs, Schilder en Bonevacia niet gaat werken, we moeten gewoon met de punt naar voren spelen ipv Bonevacia die van voor naar achter draaft zonder daar iets mee te bereiken. Je zag weer toen Lurling als aanvallende middenvelder ging spelen dat we 5x zo gevaarlijk waren.

Alcoholvrije Sint

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 13:05u

(Een trainer met een keepers achtergrond presteert altijd minimaal!)

Mijn god. Wat een onzin.

pietbreda

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 13:54u

Vind je???
In dit geval klopt het toch behoorlijk.

Nick dun Irste

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 14:06u

Popovics zei het jaren geleden al: thuis is Nac een koningin, uit een draak. Zit volgens mij tussen de oren bij Nac, daar moet een ted troostrijk maar eens naar gaan kijken. In de tweede helft kon het opeens wel. Nac deed niks onder voor Vitesse, was zelfs beter. Valt die 1-1, wordt het zomaar 1-2. Viel me trouwens zwaar tegen dat Vitesse, meer van verwacht. Los zand, geen team. Ik zet er mijn geld niet op, volgend seizoen. Trouwens ook futloos theaterpubliek..

RHCP

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 14:08u

Tja, ongelukkig verloren. Met meer scherpte kan je een punt pakken, maar als Vitesse scherper was dan was het 3-0 geworden.

Wakker worden de nacompetitie komt steeds dichterbij!

Zat gisteren tussen het "fanatieke" Vitesse publiek. Mensen, dank God op je blote knieën dat je niet naar deze verschrikkelijk saaie club moet. Alles wat een voetbalwedstrijd niet moet zijn, is Vitesse.

Jiggy

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 14:44u

Ben dronken mannen

Al Pacino

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 14:56u

Alcohol vrije sint. Ik wil er niet dieper op ingaan, maar geef je toch nog even mee dat diverse clubs speciale achterhoede-, keepers-, voorhoede en midvoortrainers heeft. Waarom zou dit zijn??

Al Pacino

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 14:58u

Alcohol vrije sint. Ik wil er niet dieper op ingaan, maar geef je toch nog even mee dat diverse clubs speciale achterhoede-, keepers-, voorhoede en midvoortrainers hebben resp. hadden. Waarom zou dit zijn??

pannelap

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 15:54u

Deja vu..... de nachtkaars brand langzaam op, de pijp is nu al leeg lijkt het. Geen inzet, geen NOAD, geen wil om te winnen....wel een wil om te cashen. Spelers, schaam je!

Rizu

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 17:26u

Futloos liepen ze weer over het veld.
Buys die niet weet wat verdedigen is.

En zaterdag gaan ze zeker wel weer als gekken tekeer tegen die neuzen.
Ze snappen het nog steeds niet he dat dat geen belangrijke wedstrijden zijn pffffffffffff.

inteldave

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 18:15u

...........en onze directe concurrenten utreg en RKC winnen......
maar ja, die hadden ook geen slappe eerste helft

alan1986

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 18:23u

inderdaad rkc klapt erop! zoals je ziet mee veul minder matriaal
respeckt

inteldave

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 18:25u

wie was die trainer van RKC ook al weer?...

moho

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 22:15u

Jammer dat NAC niet een punt mee kon nemen uit Arnhem, wat op basis van 2e helft verdiend zou zijn geweest.

Jens Jansse idd veel drive en en oogt NOAD, maar verre van slim verdedigen, zie ook de tegengoal tegen de Graafschap.
Zie hem echter wel liever dan Koenders die voetballend meer kan brengen maar teveel avontuur zoekt met acties als hij achterin staat.

Realiteit en actueel is de 8 punten voorsprong op nummer 16, die we met mes tussen de tanden zullen moeten verdedigen / voorblijven.
Overleven. Hopelijk Nemanja snel fit want brengt de passie die we regelmatig missen.
Met hem spelen ook anderen beter lijkt het.

Duur puntverlies tegen Excelsior (Graafschap terecvht gezien de vele blessures) zal nu gecopmpenseerd moeten worden in een wedstrijd zoals tegen Ajax, zal niet meevallen, maar.....

Voot hert eerst in 10 jaar op een zaterdag vond (NAC-AJAX op een bekerwoensdag, beker 4-2 was ook zo`n wedstrijd).
Hooperlijk blijft het winters en bar, dan doorgang laten vinden en de godenzoontjes met lege handen naar huis.
Zal zwaar worden maar niet onmogelijk

Sta op als je voor BREDA bent, massaal achter de ploeg, zeiken kan achteraf weer als er reden toe is, maar tijdens de wedstrijd geldt maar 1 ding en dat is een winnend NAC, waar het publiek wellicht het verschil kan maken om AJAX nog even door te laten sukkelen en onze eerste punten van 2012 te pakken.


Gr.
Josip

10diego

Geplaatst: zondag 5 februari 2012 om 23:56u

Moho, je begint op die pr medewerker van Saddam te lijken.

dutchbird

Geplaatst: maandag 6 februari 2012 om 3:33u

Karelse zit opgescheept met broodvoetballers als Lasnic, Kolk en Zonneveld. Werken ho maar! Boukhari maak tegen Ajax oorlog zoals Lurling dat zou doen. Sleep jongens als Gorter, Bayram en Schalk mee in het vuur van de strijd en laat Schilder schitteren. Bottegin en co, wees op je qui vive en speel op zijn Utrechts.

Al Pacino

Geplaatst: maandag 6 februari 2012 om 11:25u

Moho, Jens Janse is, als ik even geen rekening houd met Nemanja Gudelj, de enige speler die zich altijd voor meer dan 100% inzet. Inderdaad maakt ook hij wel eens een fout, maar wie doet dit niet? Hij en Eric Botteghin zijn voor mij de enige achterhoedespelers die niet omstreden zijn. Buijs in de achterhoede is te triest voor woorden! Dan heb je er werkelijk totaal geen kijk meer op. Altijd maakt hij, iedere wedstrijd weer, onnodige overtredingen. Gelukkig dat Jelle de pingel goed wist te pareren.

Overigens als wij nu niet van Ajax zouden lkunnen winnen, dan maak ik mij werkelijk grote zordgen. 8 van de 12 vaste selectie spelers zijn geblesseerd. Louter Vertonghen, Eno, Eriksen en Anita zullen zeker spelen. En van Anita hoeft niemand wakker te liggen.
Het is te hopen dat JK voor de achterhoede Jansen / Koenders / Botteghin / El Akchaoui zal kiezen. Koenders moet wel de opdracht krijgen geen ruimte weg te geven. En het is te hopen dat Sarpong en Boukhari mee spelen.

Andre_drents

Geplaatst: maandag 6 februari 2012 om 13:25u

Al pacino ben ik met je eens! Ik heb navraag gedaan en Janse was voor deze wedstrijd gepasseerd voor Koenders dus niets te zoeken in de prive sferen wat eerder werd gesuggereerd. Ik heb het al eens eerder gezegt Karelse is bezig met kapitaalvernietiging op deze manier. Ik hoop dat Gudelj snel terug is en Luijcks er naast word gezet die brengt totaal niets positiefs. Verder kijk ik uit naar aankomend weekend want die 3 punten zijn te pakken!

moho

Geplaatst: maandag 6 februari 2012 om 21:39u

Janssen sla ik hoger aan dan Koenders gezien zijn instelling, maar dan wel op de back positie.
Achterin Botteghin en Buijs sla ik hoger aan dan Bottheghin en Luijckx.

Onnodige pingels niet onbelangrijk aandachtspunt , zoals Horvath ook te veel overtredingen nodig had.

10Diego, Vitesse uit kun je verliezen en punt was verdiend geweest op basis van 2e helft. Echter het verlies tegen Excelsior zal ergens gecompenseerd moeten worden en hopelijk gebeurt dat zaterdag tegen Ajax.
Liever die hoop dan jouw hoop (wens ?) op een nederlaag tegen de godenzonen. Mocht NAC zaterdag tegen een nieuwe zeperd aanlopen, heb ik weten te regelen dat jij met de gele vlag met (achter)stand mag rondrennen, blijf je gelijk warm.

Gr.
Josip[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven